Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη θετική σας σκέψη, την υποστήριξη και τη διάθεση να ακούσετε το οτιδήποτε από μένα όλο αυτό τον καιρό.. Είμαι λίγο συγκρατημένη είναι η αλήθεια αλλά αύριο ελπίζω η χοριακούλα μου να έχει πάρει τον ανήφορο και να κάνει και μένα αλλά και σας ακόμα περισσότερο χαρούμενες..

Εύχομαι ειλικρινά όλες μας να έχουμε χαρές από εδώ και πέρα και αυτό το καλοκαίρι να είναι το γονιμότερο ever!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν μπορω να μη πω θα εσκαγα κ ασ βιαζομαι

Δομνακι μου τα καλυτεροτερα με ολη μου την καρδια να σου πανε ολα τελεια(με πηραν τα ζουμια9.gif11.gif)

απο δω κ περα η ζωη σου να ειναι γεματη κ ομορφοτερη κ το ιδιο ευχομαι σε ολα τα κοριτσια που καπια μερα θα ερθει κ η δικη τουσ σειρα;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Σας ευχαριστώ όλες από καρδιάς.. ξέρετε όλες πόσο σημαντικό είναι αυτό το αποτέλεσμα για μένα.. Εύχομαι το μικρό μου Δομνινάκι να μη με απογοητεύσει αύριο και να έχει πάρει ήδη το δρόμο του (και τον ανήφορό της η χοριακή βεβαίως βεβαίως)!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Φυσικα και θα παρει παιδι μου τον ανηφορο η χοριακη.

Τοσες ειμαστε εδω που προσυεχομαστε για αυτο και για σενα τα καλυτερα.Ε,δε μπορει θα εισακουστουν οι προσευχες!!!!

Μαρτζι και μαγδουλα,αντε και κατι μου λεει οτι θα ειστε οι επομενες ;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Να δεις που όλα θα πάνε καλά.....Η χοριακή αύριο θα είναι ανεβασμένη! Θα κάνουμε όλες μας θετικές σκέψεις και προσευχές να κρατηθει το Δομνινάκι και να είναι γερό και δυνατό....Τι ώρα θα κάνεις την χοριακή; Αχ, στέίλε νέα ως τις 9.30 το πρωί, σε παρακαλώ....Γιατί μετά θα φύγω για Θεσσαλονίκη και δεν νομίζω να σε παρακολουθώ από εκεί.....Α, Μανουτίτα, μάλλον θα φύγω κατευθειαν μετά το γιατρό για Κατερίνη.....Θα πάμε εκεί, γιατί η φίλη μου που ήταν να με φιλοξενήσει Θεσ/κη έφυγε επειγόντως για το χωριό της κι έτσι θα πάμε σε μία ξαδέλφη μου Κατερίνη και θα φύγω από εκεί Παρασκευή ή Σάββατο....Αν αλλάξει κάτι κι είμαι παρασκευή Θεσσαλονίκη, θα σε πάρω τηλ να συναντηθούμε.....Μακάρι να είμαι!

Πήρα σήμερα το γιατρό μου στα Γιάννενα τηλέφωνο....Μού είπε ότι η παραγγελία του μηχανήματος έγινε και πολύ σύντομα θα το έχει.....Του είπα ότι θα πάω στην Θεσσαλονίκη να πάρω και δεύτερη γνώμη και να προετοιμαστώ για χειρουργείο εκεί σε περίπτωση που δεν με εξυπηρετήσει κι είπε ότι πράττω πολύ σωστά. Οταν άκουσε το όνομα του γιατρού δε, είπε τα καλύτερα για αυτόν.....Ηρέμησα....Ξέρω πλέον ότι θα με δει ένας καλός γιατρός και θα μου πει την γνώμη του.....Από την άλλη , ίσως να μην χρειαστεί να κάνω στη Θεσσ την υστεροσκόπηση και να μπορέσει να μου την κάνει ο γιατρός μου, ο οποίος είπε ότι, αν έρθει το μηχάνημα, θα είναι πολύ σίγουρος για την οριστική αφαίρεση του πολύποδα....Θα δω και θα κρίνω.....Δεν αγχώνομαι

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Τίποτα ακόμη;;

Φεύγω κοριτσάκια.....

Δομνίνα μου, εύχομαι να μπεις και να πεις ευχάριστα....

Να ξέρεις ότι προσέυχομαι για σένα.....

Φιλιά σε όλες....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Γλυκιά μου Μάρτζι..

Δυστυχώς δεν σε πρόλαβα.. Τα αποτελέσματα θα τα έχω μετά τις 15:00 οπότε ελπίζω να τα μάθεις σύντομα..

Καλό ταξίδι σου εύχομαι και να ακούσεις τα καλύτερα και να αποφύγεις τα χειρότερα!

Κοριτσάκια μόλις μάθω θα ενημερώσω!

L2qIp2.png

domna μοθ μια χαρα ειναι το νουμε μην πρωτρεχεισ :D

εγω στον ιασονα ειχα 12 οταν το εμαθα κ μετα πηγαινα ανα δυο μερεσ κ πηγε(κατσε γιατι βρηκα κ τα χαρτια) λοιπον 26 -45-102-250

μου βγηκε η πιστη μεχρι να παρει τα πολυ πανω αλλα να ξερεισ μετα τα 200 αρχιζει κ παει καλα το ανεβασμα ;)

ολα καλα θα ειναι αν εισαι κ εσυ

μαργκι καλο γυρισμο να εχεισ εμεισ εδω θα ημαστε

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Θένα μου σ' ευχαριστώ για την εμψύχωση...

Μακάρι και το δικό μου από αύριο να πάρει τα πάνω του.. έχω απογοητευτεί λιγάκι αλλά οκ.. μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα..

Θα δούμε αύριο..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...