Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Θένα, περαστικά σας! Πω, πω, πώς έχετε ταλαιπωρηθεί κι εσείς τόσο καιρό!

οσο για το doctora, ναι, είμαστε έτοιμες, με πρώτη και καλύτερη τη Δομνα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαλια κοριτσια η κατασταση μεγαλη ταλεπορια:(

ο Γιωργοσ απο τη δευτερα που εκανε πυρετο ακομα ανεβαζει εχουμε παρει 2 αντιβιωσεισ μαζι τωρα κοψαμε την μια γιατι καταλαβαμε οτι δεν του κανει τπτ κ του αρχισαμε αλλη για δευτερη...πικρα μεγαλη .....το κακο ειναι οτι δεν συνεργαζετε κ ουρλιαζει οταν ειναι η ωρα για να τισ παρει ...ειναι κ τα αντιπυρετικα ...χαλια σασ λεω χαλια:(:(:(:(

margi Μου εδω να δεισ ποσο χαλαμε σε γιατρουσ γιατι πηγα εξω αφου δεν πηγα στο ικα εδωσα 30 κ αλλα τωσα στισ αντιβιωσεισ ισωσ κ παραπανω κ 20 (παλι καλα) στισ εξετασεισ του (που ισωσ χρειαστουν κ αλλεσ)κ αν κολλησουν κ τα αλλα εκει να δεισ γλεντια:confused:

αν χειροτερεψει η ειναι στασιμοσ απο δευτερα θα τον παω νοσοκομειο :(

γενικοσ πρεπει να εισαι λεφτασ ειτε προσπαθεισ ειτε εχεισ παιδια:mad:

αυτα

Δομνα μου εσυ μη με διαβαζεισ...τα μωρα σου κ τα ματια σου ...διαβασε τουσ κ κανα παραμυθακι οχι με κακο λυκο:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Σημερα ειπα να κανω περατζαδα βραδυνη.....

Θενα μου τι τραβας κι εσυ βρε κοπελα μου....ελεος ομως με τους γιατρους και τα φαρμακα,εξοργιζομαι οταν δεν μπορουν να βρουν το σωστο φαρμακο,για την καθε περιπτωση και ταλαιπωριουνται τα παιδακια.

Περαστικα σας ευχομαι(και να ειναι η τελευταια φορα,που το λεμε)μακαρι να συνελθετε γρηγορα,καλο κουραγιο και υπομονη.

Μαρτζι μου τι βλεπω θα ερθεις στα μερη μου;Αν εχεις σκοπο να μεινεις καμια μερουλα,πολυ θα χαρω να γνωριστουμε,αν ειναι ενημερωσε με,να σου στειλω τηλεφωνο.

Μαγδα μου δε σε φοβαμαι,σιγα-σιγα θα τον πεισεις και για τον ουρολογο και να δεις που ολα θα παρουν το δρομο τους και θα δεις αποτελεσμα.

Δομνινα μου εσυ χαλαραααα στη δουλεια και το νου σου,στα δομνινακια,αντε κι η Τεταρτη ειναι κοντααα!!!!!!!!!!!!

Φιλακια,καλο βραδυ και καλημερα στις πρωτες πρωινες!!!!!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανού, το πιστεύεις ότι πρώτη φορά βλέπω ότι είσαι από Θεσσαλονίκη; Πολύ θα χαιρόμουν να βρισκόμασταν! Δεν ξέρω πόσο θα καθίσω.....ίσως και μέρες.....θα δούμε! Στείλε μου το τηλ σου, αν είναι κι έχεις κι εσύ χρόνο να βρεθούμε και να τα πούμε και από κοντά!

Θένα μου, υπομονή. Τι ταλαιπωρία ήταν αυτή φέτος με τις αρρώστιες! Περαστικα!

Σας στέλνω πολλά φιλιά.....Α, χθες έκανα το πρώτο μου μπάνιο στο Κάθισμα Λευκάδας...Ηταν απλά τέλεια....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα και καλη βδομαδα.

Σηκωθηκαμε οικογενειακως γιατι σημερα εχουμε την ημερησια εκδρομη μας.Κανονισαμε και με αλλους γονεις και ειπαμε να παμε ολοι να περασουμε ομορφα,ελπιζω να κανει καλο καιρο.

Μαρτζι μου τελεια η Λευκαδα,εχω παει Πασχα,αλλα ποτε καλοκαιρι.Καλο καλοκαιρι κοπελα μου.Μα καλα παιδι μου,μια Σαλονικια και δε με ειχες παρεις χαμπαρι;;;:tongue::tongue::tongue:

Σου στελνω πμ.φιλια σε ολες,τα λεμε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας! Μανού, αν μπορέσω θα σε πάρω να βρεθούμε οπωσδήποτε! Εγώ θα φτάσω Θεσ/κη το απόγευμα της Πέμπτης. Το Βράδυ θα παω στο γιατρό και λέω να φύγω την επόμενη....Μπορεί όμως να καθίσω λίγο παραπάνω, να δω την πόλη που τόσο νοστάλγησα! Εκεί σπούδασα...

Δομνίνα, πώς είσαι; Η ψυχολογία είναι καλή;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου γλυκιά όσο και να θέλω να έχω καλή ψυχολογία αυτή κάνει τα δικά της.. έχω διάφορα σκαμπανεβάσματα.. πότε έχω θετική σκέψη, πότε τα βάφω μαύρα... μια μέρα ακόμη υπομονή και θα ξέρω για σίγουρα..

Αγωνία πάντως υπάρχει σίγουρα και αύριο θα χτυπήσει κόκκινο!

L2qIp2.png

να μαι κ εγω ...για λιγο.

εμεισ γλιτωσαμε την εισαγωγη στο νοσοκομειο αν κ χθεσ ηταν να μασ κρατησουν αλλα δεν ηθελα εγω γιατι ειναι μακρια απο το σπιτι μου κ τουσ ειπα οτι δευτερα πρωι θα παμεσ στο αλλο νοσοκομειο που ειναι διπλα μου να κανουμε την εισαγωγη γιατι πρεπει να παρει αντιβιωση ενδοφλεβια αφου ο πυρετοσ συνεχιζε μεχρι κ χθεσ με 39 απο την περασμενη δευτερα....με τα πολλα φυγαμε οι εξετασεισ εδιξαν λοιμωξη απο μικροβιο η αμυγδαλεσ ειχαν πιων κ αφου ξανα εκανε 39 χθεσ το απογευμα ειπαμε σημερα πρωι θα παμε στο εφημερευων νοσοκομειο που ειναι κοντα μασ...ετσι το πρωι βαζουμε θερμομετρο.... τπτ ....36,6:shock: ξανα βαζουμε στο μισαωρα παλι τπτ κ μεχρι τωρα ειναι απυρετοσ δοξα το θεο δλδ:cool: αν καθομασταν χτεσ στο νοσοκομειο τσαμπα 10 μερεσ θα τρωγαμε ..πηρα κ τη γιατρο μου κ μου ειπε θα θουμε τι θα κανουμε αν ξανα ανεβασει προσ το παρον θα κατσουμε σπιτι μασ κ μιασ κ ειναι καλυτερα σκεφτικα να κλεισουμε ενα δωματιο για σ/κ στη πλαταρια που ειχαμε παει να κανουμε κ κανα μπανακι θα του κανει κ καλο;) μακαρι να ειναι περδικι μεχρι τοτε:rolleyes:.

δομνα μου ολα καλα θα ειναι θα δεισ αφου μεχρι τωρα δεν ειχεσ τπτ θα γινεισ τριτεκνη με τη μια:tongue::tongue::tongue:

μαργκι μου να μη μασ αφυσεισ ετσι 2 μερεσ χωρισ νεα σου θα φαμε τα νυχια μασ ...μπεσ κ σε ιντερνετ καφε στην αναγκη :tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Thena μου μακάρι ο μικρούλης σου να την σκαπούλαρε.. Είναι φοβερή ταλαιπωρία για τα μικράκια σας να είναι άρρωστα και με τέτοια ζέστη.. δεν βολεύονται πουθενά, όλα τους φταίνε, δεν ξέρουν τι θέλουν.. Μακάρι να παραμείνει απύρετος για όλη τη βδομάδα!! Η πυώδης αμυγδαλίτιδα είναι πολύ ύπουλη και επικίνδυνη.. ειδικά για τα αγόρια.. αν σου κάνει αρκετές φορές το χρόνο μήπως να πρέπει να τις βγάλει; θα ανακουφιστεί ο μικρούλης..

Θένα μου και ένα μου φτάνει.. γερό να είναι και δυνατό.. τώρα αν μου κάτσουν διδυμάκια δεν θα πω και όχι.. εννοείται αυτό.. στα τρίδυμα βέβαια θα έχω ένα δίλημμα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα, τι κανετε;

δομνινα στην αναμονη ε!σιγουρα σ εχει φαει η αγωνια, εδω εμεις και αγωνιουμε!ευχομαι ολα καλα να ειναι

μαρτζι ζηλευωωωωω το πρωτο σου μπανακι, εμεις χρονια λεμε να παμε λευκαδα και ολο το αναβαλουμε λογω χρηματων...

θενα περαστικα σας, κουραγιο, απορω πως εχεις το κουραγιο και σκεφτεσαι για βολτα!εισαι αθεοφοβη!

μανου εγω που ειμαι απο θεσσαλονικη και βρισκομαι χιλιομετρα μακρυα;;;;σνιφ!λεμε να ανεβουμε οικογενιακως αρχες ιουλη, θα σε ενημερωσω!

οι υπολοιπες πως ειστε;

εμεις καλα, ζεστη , ο μικρος ζεσταινεται αρκετα και το βραδι τον εχω ξεσκεπαστο, καλα και εμεις το ιδιο δηλαδη, ειναι γλυκας παιδια, θελω να τον αρπαξω και να τον φαω!και η μεγαλη ολη μερα μιλαει, λεει λεει, πω πω πονοκεφαλος, εχει και τα παιδια της γειτονιας που κατεβαινουν και παιζουν, χαμος, πολυ πλακα εχει.

με τον υπνο τα ιδια, λιγο καλυτερα ισως, ξυπναει 2-3 φορες, οχι περισσοτερες, την ημερα κοιμαται το μεσημερι λιγο, ξυπνα, τον παιρνω παλι αγκαλια και ξανακοιμαται, μονο εγω ομως, αλλος δεν θελει, τι τραβαμε.

το γαλα εχει μειωθει, το βλεπω στις αντλησεις, αλλα οσο εχω, δινω 2-3 γευματα απο τα 5 την ημερα δικα μου, τωρα που παω σχολειο αργω και να βγαλω γαλα αλλα και την υπολοιπο μερα που τρεχω μια απο τα ιδια, βγαζω περιπου 4 φορες την ημερα, εκει που εβγαζα 6.τι να πω, οσο ειναι.

ψαχνουμε για μπομπο, θελω ενα πουγκι γαλαζιο-ασπρο συνδυασμος και αν γινεται και δεν ξεφευγουμε οικονομικα να κρεμεται και κατι, πχ ενα ματακι , αλογακι, μονογραμμα...θα δω τι θα κανω. προσκλητηρια μαλλον απο www.photomemories.gr πολυ οικονομικα ειναι γιατι ρωτησα ναρλη και δεν μου απαντησε, θα ξαναρωτησω παλι ομως.

φιλια σ ολες σας

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε;

Εμεις γυρισαμε απο την εκδρομη,ολα καλα,τα παιδια ξεσαλωσαν,μεχρι και μπουγελα ειχαμε.......

Θενα μου περαστικα και αγυριστα,μακαρι να μεινει απυρετο το παιδι,αντε να μην ταλαιπωρηθειτε αλλο πια.....

Μαρτζι μου οποτε και αν νομιζεις οτι προλαβαινεις,κανε τηλεφωνακι,πολυ θα το χαρω.

Δομνινα μου,υπομονη θα περασουν οι μερουλες και εμεις εδω θα ειμαστε και θα σου κραταμε παρεουλα,να προσεχεις.

Ngeo μου φανταζομαι ναζια και καμωματα ο μπεμπης,ολα τα μωρα ειναι για φαγωμα.Με το καλο να γινει και η βαφτιση κοπελα μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλησπερααααα! Μανου μου τι καλα που περασατε! Φανταζομαι χαρα που θα ειχε η μικρη! Θενα μου περαστικα να ειναι και μακαρι να μεινει απυρετος. Μαρτζυ μου σε ζηλευω τελεια η Λευκαδα! Ντζεο με το καλο η βαφτιση! Δωσε ενα φιλακι και απο εμας στα μικρα! Δομνινα μου γλυκια υπομονη μια μερα εμεινε. Ευχομαι η Τεταρτη να ειναι η μερα που θα μεινει για παντα χαραγμενη στο μυαλο σου!!! Τωρα τα δικα μου πηγα στον γιατρο σημερα ολα καλα με την μητρα αλλα μου βρηκε πολυκυστικες ωοθηκες... Μονο η δεξια και δημιουργηθηκαν κατα την εγκυμοσυνη

Κορίτσια, πολύ χάρηκα που μπήκα κι είδα ότι είχατε γράψει όλες τα νέα σας!

Μόνο η Μάγδα σημείωσε απουσία σήμερα! Βρε Μάγδα, έβλεπα τώρα σε ένα θέμα που είχες γράψει κατά τον Πκτώβρη πως η μία σου σάλπιγγα είναι βουλωμένη! Ισχύει κάτι τέτοιο; Δεν το θυμόμουν και απόρησα.....

Δομνα μου, μακαρι να πάνε όλα καλα! Υπομονή θέλει τώρα και θετική σκέψη...

Θένα, είσαι φοβερή! Μπράβο σου που είσαι ψύχραιμη, αλλά ΄συμφωνώ με τη Δομνα στο να το κοιτάξετε περισσότερο το θέμα μην έχει κανα πισωγυρισμα το παιδί! Η Πλαταριά δεν μ' αρέσει.....Στο είχα ξαναπεί πέρισυ....Τα Σύβοτα είναι πολύ πιο όμορφα...Οσο για Κάθισμα Λευκάδας πολύ καλά κάνετε και με ζηλεύετε.....Αν δεν το δείτε με τα μάτια σας, ό,τι και να σας πω δεν θα το πιστέψετε...Με το που θα γυρίσω από Θεσσαλονίκη, θα ξεκινήσω διακοπές....Κάθε μέρα εκεί θα είμαι.....μέχρι 30 του μήνα που θα αφήσω το σπίτι ( κλάψ!), θα κοιτάξω να περάσω καλά, γιατί δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε πουθενά αλλού λόγω οικονομικών....Κι αν κάνω λαπαροσκόπηση/ υστεροσκόπηση στην Θεσσαλονίκη και μου΄φύγουν τα 2000 ευρώ, καταλαβαίνετε πώς θα είμαι το Καλοκαίρι.....Χαλάλι, αρκεί να καταφέρω να κάνω ένα παιδάκι.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Όπως βλέπετε εγώ αξημέρωτα εδώ.. το άγχος, η ζέστη ποιος ξέρει..

Μάρτζι μου γιατί θ' αφήσεις το σπίτι; Δεν θα είσαι και του χρόνου στο ίδιο σχολείο; Μήπως να το κρατούσες μέχρι μέσα Αυγούστου ούτως ώστε να μπορέσεις να κάνεις τις διακοπούλες σου εκεί και να χαλαρώσεις;

Ας ελπίσουμε ότι η επίσκεψη στο γιατρό της Θεσσαλονίκης θα ρίξει άπλετο φως στο θέμα σου και θα βρεθεί μια μόνιμη λύση.. Μετά ποιος σε πιάνει..

Μανουτίτα θυμάμαι κι εγώ τις ολοήμερες εκδρομές με το σχολείο στο δημοτικό.. Τις περιμέναμε πως και τι.. εμείς περνούσαμε τέλεια.. οι γονείς δε νομίζω.. μάλλον έχουν αλλάξει τα πράγματα..

Αννούλα πολύ χαίρομαι που είστε όλοι σας καλά.. Πολυκυστικές ωοθήκες πάντως να δημιουργήθηκαν από εγκυμοσύνη πρώτη φορά το ακούω.. Δεν είναι τίποτε σοβαρό οπότε μην αγχώνεσαι..

Ngeo μια χαρά μεγαλώνετε και ομορφαίνετε βλέπω.. Εδώ τα δικά μου ανηψάκια που είναι 3 και 5 αντίστοιχα και ώρες ώρες είναι για φάγωμα.. πόσο μάλλον ο δικός σου που είναι τρυφερούδι ακόμη..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...