Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , karlajo είπε:

πήγα 3 ώρες μετά που ξύπνησα όπως μου είπαν!η ε2 πόσο πρέπει να είναι?είμαι 36 και έχω αμη 1,89

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

πρίν από 30 λεπτά , MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και πως θα γινει αυτό αφου εχω πολυ μεγάλη απόκλιση στις περιοδους μου θα πρεπει να πηγαινω καθε λιγο και λιγάκι και ο γιατρος μου είναι λίγο μακρυα!!!!

Νομιζω οτι αν κανεις μια κουβεντα με το γιατρο σου,ισως βρεθει καποιος τροπος.Αυτα τα home test που κυκλοφορουν τα εχεις δοκιμασει;

OPYIp3.png

vez3p2.png

KALIMERA KORITSIA.,MILITSA EXEIS DIKIO,,,KAI EGW BLEPEIS TELEYTAIES MERES DEN MPAINW KAI POLY,,,ALLA EINAI KAI LOGO OTI STIS 2 MAIOU TIN KYRIAKI GRAFW EKSETASTIKI,,,AX AMA PIASW 75% THA DIORISTO,,MARGI NOMIZIS MONO STIN ELLADA GINETAI XAOS ME TOYS DIORISMOUS???EDW NA DEIS TI GINETAI,,EGW ME 2 PANEPISTIMIA POU TELEIWSA KAI 1 METAPTIXIAKO PREPEI NA KSANA MPW STIN EKSETASTIKI,,,EDW EINAI AKOMA XEIROTERA TA PRAGMATA,,EXW BEBAIA LIGO AGXOS GIA TIN KYRIAKI ALLA PISTEYW THA PIASW KALOUS PONTOUS,,EINAI DIAGWNISMOS GIA 3 YPOURGEIA,,MAGDA MOU MIN APELPIZESE,,,I MANOUTITA EXEI DIKIO..GIATI DEN TO PARAKOLOUTHIS ME YPERIXO????EGW ARXIZW DINAMIKA META TIN EKSETASTIKI,,,EIDI EXW MILISEI ME TO PROKSENEIO GIA NA MOU DWSOUN VIZA,,,TA AKOUS MILITSAAAAA????SOU ERXOMAIIIII...

Κοριτσια γυρισα!!!

Με κουφανε ο γιατρος!!!!

Του ειπα οτι το πρωι επεσε η θερμοκρασια μου και ειχα ροζ αιματάκι στο σκουπισμα και με κοιταξε κολπικα για να δει γιατι σταματησε πάλι!!!

Μου ειπε πως μαλλον δεν εκανα ωορηξια ασχετως τι λεει το θερμοδιαγραμμα και οτι δεν θα μου ερθει κανονικη περιοδος μονο αυτα τα καφε!!!

Μου εγραψε ορμονικες και θα δουμε!!! Εγω τι καταλαβα τοτε σαν ωορηξια και τι ποναω εδω και ποσες μερες???ΟΕΟ??? και γιατι ειμαι πρησμενη???? και γιατι εχω θερμοκρασια στα υψη??? Μου ειπε οτι το ενδομητριο μου ειναι μικρο σαν να εχει τελειωσει η περιοδο???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

KAI EMENA ETSI MOU EIXE PEI...OTI DEN THA SOU ERTHI PERIODO KAI MALLON MPOREI NA EXEI GINEI SILIPSI...GIATI OTAN MIA GUNAIKA PERIMENEI PERIODO TO ENDOMITRIO EINAI ANOIXTO KAI POIO MEGALO KAI EMENA ITAN MIKRO..EPISIS MOU EIXE PEI ELA TIN ALLI BDOMADA NA KANOUME XORIAKI...ALLA TELIKA MOU EIXE ERTHI PERIODO...AYTO PRIN PERIPOU 6 MINES.......TWRA PERIMENW STIS 4 ME 5 MAIOU MAGDOULINO MOU,,,,,,,,,,,,,,,,,,ANTEEEE POTE THA KOLISOUME GASTRITIDAA

Οχι μου ειπε οτι δεν θα μου ερθει περιοδος και δεν ειμαι εγκυος!!!

Απλα δεν θα ερθει!!! Αυριο το πρωι εχω ραντεβου για ορμονικες εξετασεις!!!

Ελενιτσα μου και εγω μαλλον παω για θεραπεια μετά απο αυτό!!!!

Φευγω παω να ξαπλώσω

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...