Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δομνινα μου στην δουλεια να καθεσε όσο μπορεις!!! Ολα θα πάνε καλά:):):)

Μαρτζυ μου καλά θα κανεις!!!! Ειμαι σιγουρη πως όλα θα πανε καλά!!! Θα σου φτιαξει την διαθεση και θα σε συμβουλεψει σωστά!!! Ποτε θα παρεις τηλ στον αλλο το γιατρό να δεις αμα εφερε το εργαλειο??

Thena μου πως ειναι τα μικρα???

Εγω τελικα περιμενω τελος Ιουν θα παω για επανεξεταση του τεστ συμβατοτητας και μετα θα αποφασισω!! Η αληθεια ειναι πως σκεφτομαι να του ζητησω κατι για να κανω πιο πολυ βλενα (cyclacur τα λευκα εαν ειναι για την περιπτωση μου) και θελω να παει να δειξει τα σπερματοδιαγραμματα ο αντρας μου σε ουρολογο, αλλα επειδη ο γυναικολογος του ειπε πως ειναι οκ δεν θελει!!! Του λεω να παει για να σιγουρευτουμε για τυχον κιρσοκοιλη ή προστατιτιδα αλλα δεν μπορω να τον πεισω!!! Ειναι τις γνωμης να κανουμε σπερματεχυση!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαγδα, να δεις που αυτή τρη φορά το τεστ θα είναι συμβατο!!!Μπορεί να έτυχε την προηγόύμενη φορά. Οσο για το σπέρμα, για θυμισέ μας λίγο πάλι τις τιμές!!! Αν είναι πολύ καλό γιατί να πάτε σε ουρολόγο; Αλλο αν έχει κάποια τιμή χαμηλή....

Δομνίνα μου, να προσέχεις πολύ τώρα στη δουλειά....Τα Δομνινάκια και τα μάτια σου....Γιατί θα υπάρχουν Δομνινάκια, θα το δεις!!!

Εγώ είμαι λίγο...στενοχωριέμαι που έφυγε ένα ολόκληρο εξάμηνο από τη ζωή μου, ασχολούμενη με γιατρούς και χειρουργεία...Και δεν τελείωσα ακόμη....Πόσο πια! Την άλλλη εβδομάδα που θα ήταν ευκαιρία να ξεκουραστώ, θα τρέχω Θεσσαλονίκη...μες στο άγχος....αμάν πια! Θέλω να ηρεμήσω λίγο.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κοριτσάκια μου γλυκά και πάλι καλησπέρα σας..

Σας υπέρ ευχαριστώ για την πίστη που δείχνετε στα Δομνινάκια μου.. Ελπίζω την ερχόμενη Τετάρτη να επιβεβαιώσουν τη διαίσθησή σας και να δώσουν το παρόν..

Στο γραφείο δεν κάνω απολύτως τίποτε... απλά είμαι εδώ γιατί έτσι πρέπει..

Margi μου γλυκιά, ξέρω πόσο σπαστικό είναι να τρέχεις καλοκαιριάτικα σε γιατρούς και εξετάσεις αλλά κορίτσι μου η υγεία μας είναι πάνω απ' όλα.. Ακούγονται και μαθαίνονται τόσα δυσάρεστα καθημερινώς που πραγματικά αν χαίρομαι για κάτι είναι γιατί τουλάχιστον έχω την υγειά μου και κάποιους ανθρώπους που πραγματικά με αγαπάνε και με νοιάζονται.. Κάνε λοιπόν κουράγιο.. Θα είναι το τελευταίο ταξίδι που θα κάνεις για ιατρικούς λόγους και είμαι σίγουρη ότι θα βρεθεί λύση.. Μετά θα έχεις όλο το καλοκαίρι ελεύθερο να χαρείς τον άνδρα σου, το σπίτι σου και ... τη θάλασσα!!

Magda όταν γίνεται σπερματέγχυση γίνεται καθαρισμός και εμπλουτισμός του σπέρματος οπότε μη φοβάσαι.. η προστατίτιδα θα φαινόταν στην καλλιέργεια και εάν τυχόν υπάρχουν συγκολλήσεις στο σπερμοδιάγραμμα..

L2qIp2.png

Οχι δεν εχουμε συγκολήσεις και η καλιεργια ηταν καθαρη!!!Ουτε ενα μικροβιακη!!!

Το πρωτο μας σπερματοδιαγραμμα ηταν:

ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΧΗΣ: 4.5

ΟΓΚΟΣ 2.4 ml

ΡΗ 8,0

ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ 25 ΜΙΝ

ΧΡΟΙΑ ΥΠΟΛΕΥΚΗ

ΓΛΟΙΟΤΗΣ 1

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑ ml 53.450.000

ΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΠΕΡΜ. 128.280.000

ΠΥΟΣΦΑΙΡΙΑ 3-5

ΕΡΥΘΡΑ κ.ο.π. ΟΧΙ

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΠΕΡΜ. 55%

ΜΙΚΡΗ ΚΕΦΑΛΗΣ 10%

ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΦΑΛΗ 10%

ΑΜΩΡΦΗ ΚΕΦΑΛΗ 5%

ΒΛΑΒΗ ΑΥΧΕΝΑ 20%

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ %

ΩΡΑ ΖΩΗΡΑ ΜΕΤΡΙΑ ΝΟΘΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

1 15 10 5 70

2 10 5 5 80

4 5 3 2 90

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Και το δευτερο:

Αποχη:3 ημερες

ογκος:1,5

Γλοιτης : Κ.Φ.

Χρωμα: Κ.Φ.

ph:8

ρευστοποιηση 20

Αριθμ. σπερματοζ. /ml :22 εκ

Συνολικος αριθμος:33 εκ

Κινητικοτητα εκατ./ml μετα την ρευστοποιηση:

ζωηρη:10 νωθρη:2 μη προωθητικη:1 νεκρα ή ακινητα:9

συνολικη κινητικοτητα:59%

Ζωηρη κινητικοτητα:49%

Μικροσκοπικη εξεταση

Πυοσφαιρια:3-4 κ.ο

σπερματοκυτταρα:2 κ.ο.π.

σπερματιδες:2-3 κ.ο.π.

Μορφολογια : 80% φυσιολογικη

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Μαρτζυ μου θα δεις που θα σε συμβουλευση ο ανθρωπος για καλο δικό σας!!! Λογικα θα εχει δει παρα πολλές περιπτώσεις και θα ξερει πως να σας καθοδηγησει!!! Ειμαι σιγουρη πως με το που θα τελειωσεις με τους χαζο πολυποδες ουτε το τριμηνο δεν θα προλαβεις να κλεισεις αμεσως θα ερθει το μωρακι:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαγδούλα όλα είναι φυσιολογικά εκτός από το PH το οποίο κανονικά πρέπει να είναι μέχρι 7,5 και σε σας είναι 8, δηλαδή ελαφρώς τσιμπημένο.. Αυτό δείχνει την ύπαρξη μιας ελαφριάς φλεγμονής η οποία είτε είναι σε ύφεση, δηλαδή την έχει περάσει ο άνδρας σου πριν λίγο καιρό και είναι σε ύφεση, είτε τώρα την περνάει..

Με αυτά τα νούμερα πάντως ειλικρινά δεν έχει κανένα πρόβλημα στο να μη γίνει η σπερματέγχυση!

L2qIp2.png

Δομνινα μου αυτος ο εμπλουτισμός γιατι γινετε για να αντεχει πιο πολύ το σπερματάκι???

Ο καθαρισμός του σπέρματος γίνεται για να φύγουν τα προβληματικά και άχρηστα σπερματοζωάρια και ο εμπλουτισμός γίνεται για να δυναμώσει το σπέρμα και να μπορέσει να φτάσει πιο γρήγορα στον προορισμό του!:rolleyes:

L2qIp2.png

Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!! Η καλιεργια δεν εδειξε κατι σε μικροβιακη, θα το ρωτησω στον γυναικολόγο γιατι ο αντρας μου δεν θελει να παμε σε ουρολογο!!!

Σκεφτομαι να κανω σπερματεχυση τον Ιουλ, ολο και περισσοτερο κλεινω προς τα εκει!!! Εαν φυσικα ο γιατρος πιστευει οτι αυτο ειναι για εμας!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής: πώς γίνεται στο πρώτο σπερμοδιάγραμμα να έχει 54εκ/ml και το δεύτερο μόνο 33;;Από κινητικότητα είναι πολύ καλό! Γιατί, ρε γαμ..., δεν γίνεται κάτι; Αφού μια χαρά είναι οι εξετάσεις σας!Τόση πια ασυμβατότητα; Και με την σπερματέγχυση πώς θα αντιμετωπιστεί η ασυμβατότητα; Πάει κατευθείαν στην μήτρα το σπέρμα;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής: πώς γίνεται στο πρώτο σπερμοδιάγραμμα να έχει 54εκ/ml και το δεύτερο μόνο 33;;Από κινητικότητα είναι πολύ καλό! Γιατί, ρε γαμ..., δεν γίνεται κάτι; Αφού μια χαρά είναι οι εξετάσεις σας!Τόση πια ασυμβατότητα; Και με την σπερματέγχυση πώς θα αντιμετωπιστεί η ασυμβατότητα; Πάει κατευθείαν στην μήτρα το σπέρμα;

Margi μου η ποσότητα κάθε φορά είναι διαφορετική.. Παίζουν ρόλο και οι μέρες της αποχής, οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η συλλογή του δείγματος, το πόσο νερό ήπιε και άλλα πολλά..

Και με τη σπερματέγχυση ακριβώς αυτό κάνεις.. Τοποθετείς κατευθείαν το σπέρμα στη μήτρα και έτσι παρακάμπτεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπάρχει..

L2qIp2.png

πο πο κοριτσια ειστε ετιμεσ για γιατρινεσ:tongue::tongue::tongue: λεξη δεν πιανω:shock::tongue: θα κανετε ντοκτορα στο τελοσ αχααχαχαχαχα

μαργκι σου ευχομαι τα καλυτερα με τον καινουριο γιατρο τι στο καλο σαλονικιοσ ειναι κατι περισσοτερο θα ξερει;)

εμεισ σημερα πηγαμε παλι στη γιατρο γιατι ο Γιωργοσ 5 μερεσ αντιβιωση κ δεν λεει η ξεκουμπιστει ο πυρετοσ...καναμε εξετασεισ αιματοσ εδειξαν λοιμωξη καλα αυτο το ξεραμε τελικα θα παρει κ δευτερη αντιβιωση ταυτοχρονα μπασ κ το καταπολεμησουμε το μικροβιο:cry::cry: τον κηνυγαω στο σπιτι για να τισ παρει κ ολο κλαιει κ χτυπιετε για να μην τισ παρει ειναι κ αυτεσ βρε κοριτσια αηδια :mad: τεσπα αυτα τα λιγα απο μασ.

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Θένα μου εγώ το κόλπο που χρησιμοποιώ στις ανηψούλες μου για να πίνουν την αντιβίωση είναι μετά την αντιβίωση να τους δίνω μια κουταλιά ζάχαρη ως "μαγικό ποτό"... και την κατεβάζουν στο λεπτό και αδιαμαρτύρητα..

Περαστικά σας βρε κοριτσάκι.. αν είναι δυνατόν Ιούνη μήνα να ταλαιπωρείστε από ιώσεις..

L2qIp2.png

thena μου εχω διαβασει οτι η μαστιχα χιου (υποβρηχιο) βοηθαει κατα τα μικροβια!!!! Μετα την αντιβιωση γιατι δεν τους το δινεις για γλυκακι ειναι και ωφελιμο και νοστιμο!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...