Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Δομνίνα μου, ξέρω πως ό,τι λέτε το λέτε από αγάπη και μόνο! Ξέρω πως ότι μου λέτε είναι σωστό!!!Κι εγώ τα ίδια θα σας έλεγα....Θα μάλωνα πολύ πχ τη Μάγδα, αν έλεγε τις παλαβομάρες που λέω εγώ.Συγχωρέστε με, βρίσκομαι σε απόγνωση και δεν ξέρω τι λέω ούτε ξέρω τι κάνω....Ολα τα βλέπω μαύρα αυτή τη στιγμή....Μιλάω άσχημα, δεν δέχομαι τη γνώμη κανενός.....Είμαι λάθος και το ξέρω. Απλά, δεν μπορώ να επιβληθώ στον εαυτό μου αυτή τη στιγμή....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

geni, ευχομαι να πάνε όλα καλά και να αποκτήσεισ σύντομα ένα παιδάκι! Λυπάμαι που με γνώρισες πάνω στον πανικό κα ιτην απογοήτευση.....Δεν είμαι πάντα έτσι...Εχω και καλά στοιχεία!!!Απλά, οι αναποδιές με έκαναν λίγο κακότροπη και μίζερη!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Margi μου ξερεις οτι μαζι ξεκινησαμε αυτη την προσπαθεια και ξερεις οτι και οι δυο θα τα καταφερουμε!!! Η λογικη λεει αυτο που σου ειπαμε αλλα εαν η καρδια λεει κατι αλλο να το κανεις ο Θεος ειναι Μεγαλος και τα Εργα Του ειναι Θαυμαστα!!! Εμεις θα ειμαστε εδω και στις χαρες και στις λυπες θα στηριζουμε η μια την αλλη οποτε το εχει αναγκη και θα κανουμε παρτυ οταν εχουμε ευχαριστα!!! Δοκιμασε ποτε δεν ξερεις αλλα τον αλλο μηνα να πας στον γιατρο σου μηπως εχει φερει το εργαλειο!!! μια μεγαλη αγκαλιτσα απο εμενα (((())))

YgXXp2.png

wbSJp2.png

geni, ευχομαι να πάνε όλα καλά και να αποκτήσεισ σύντομα ένα παιδάκι! Λυπάμαι που με γνώρισες πάνω στον πανικό κα ιτην απογοήτευση.....Δεν είμαι πάντα έτσι...Εχω και καλά στοιχεία!!!Απλά, οι αναποδιές με έκαναν λίγο κακότροπη και μίζερη!!!!

ελα βρε..δεν μου φανηκες ουτε κακοτροπη ουτε μιζερη,εξαλλου μη νομιζεις κ γω εχω νιωσει ετσι κ γω εγω αναθεματισει την τυχη μου..

σου ευχομαι κ γω πολυ συντομα να φουσκωσει η κοιλιτσα ,να βγαλεις περα ενα υγειεστατο ζουμπουρλουδικο μωρακι κ ολα αυτα να σου φαινονται ενα κακο ονειρο!

παντως αν θες τη γνωμη μου πηγαινε να κανεις την επεμβαση πρωτα.ετσι θα εισαι σιγουρη οτι απο την πλευρα σου ειναι ολα οκ..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

διαβαζω και με πιανει στεναχωρια...αχ βρε κοριτσι τι τραβας...δεν ξερω τι να σου πω, πως μπορω να σε βοηθησω.δεν ξερω ειλικρινα.μονο κανε κουραγιο και ο αντρας σου ειμαι σιγουρη οτι ειναι διπλα σου οτι και αν συμβαινει και να μην το σκεφτεσαι αυτο τουλαχιστον.

εμεις καλα, ο μικρος γκρινια, το καημενο δεν μπορει να κανει ευκολα κακα και κλαιει συνεχεια, η μεγαλη μας σπαει τα νευρα, ολο ζημιες και χαζα ειναι, δεν ξερω τι να την κανω, ειναι καλο κοριτσι και δεν παει η καρδια μου να τη μαλλωνω αλλα πραγματικα με φερνει στα ορια μου ολη μερα, λες και το κανει επιτηδες.ζηλευει, το ξερω αν και ολη μερα μαζι της ασχολουμαστε αλλα τι να κανω, υπομονη.

κουραση αρκετη αλλα εχω βαλει και κανονικο καφε, ελπιζω να μην πειραζει το μικρο, βαζω ντεκαφεινε και λιγο στη μυτη κανονικο και ειμαι καλυτερα, δεν ειμαι ολη μερα σαν κοτοπουλο...

κοριτσια πολλα φιλια σ ολες, συγγνωμη που χανομαι

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Μαγδούλα μου, λέω να περάσεις ένα όμορφο Καλοκαίρι χωρίς να κάνεις καμία απολύτως εξέταση! Αν δεν μείνεις έγκυος ως το Σεπτέμβρη, ξανακάνε αυτή την εξέταση κι αν βγει αρνητική, βουρ για σπερματέγχυση!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα κουκλιτσες μου,ελπιζω σημερα να υπαρχει καλυτερη διαθεση.

Μαρτζι μου γλυκεια,καταρχην δεν υπαρχει λογος να ζητας συγγνωμη και να απολογεισαι,εχεις κι εσυ τα δικια σου.Ειναι λογικο να νιωθεις απογοητευση,και σιγουρα εσυ εισαι αυτη που θα παρει τις τελικες αποφασεις,εμεις απλα ειπαμε τη γνωμη μας γιατι σε νοιαζομαστε.

Ξερεις πως θα ειμαστε εδω για να λεμε το καθετι,αυτο ομως που εμενα προσωπικα με στεναχωρει περισσοτερο,ειναι το γεγονος οτι ριχνεις συνεχως ευθυνες στον εαυτο σου για την ολη κατασταση.Τι παει να πει δεν μπορει να δεις το συντροφο σου στα ματια....δεν θελω να ακουω τετοια βρε κοπελα μου.Το ζευγαρι ειναι μαζι σε ολα,και αν θες να ξερεις τη χαρα μας ειναι ευκολο να τη μοιραζομαστε με ολους,στα δυκολα και στον πονο ξεχωριζουν αυτοι που αξιζουν να ειναι διπλα μας.

Ξεπερασε το,και κανε αυτο που λεει η καρδουλα σου,σε φιλω γλυκα.

Μαγδουλα μου νομιζω πως ειμαι κι εγω της γνωμης να απολαυσετε το καλοκαιρακι(συνηθως ειναι θαυματουργο) και μετα απο Σεπτεμβρη,κανεις κι εσυ την προσπαθεια σου.

Δομνινα πως πας με την παλλινδρομηση,ηρεμησες καθολου,ελπιζω να ξεκουραζεσαι,σε εχω πολυ στο νου μου.

Ngeo μου,τι περνας κι εσυ,ζεις αξεχαστες στιγμες,οσο για την κορουλα σου ειναι νομιζω αναμενομενη η συμπεριφορα,με τον καιρο θα στρωσει.Για το μωρο ομως που ζοριζεται και υποφερει ειναι θεμα,κανετε κατι για το θεμα,ισως αυτα τα κλυσματακια που κυκλοφορουν να το βοηθουσαν;Μανα κουραγιο,θα ερθουν και καλυτερες μερες.

Τζενακι εισαι το new entry της παρεας;Χαλαρωσε κι εσυ το καλοκαιρακι,απολαυσε τις διακοπες με το συζυγο και να δεις που θα ερθουν τα ευχαριστα.

Α και με αυτα και μ'αυτα ξεχασα να πω και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑ,επισημα πια και καλοκαιρακι,μακαρι ολα να πανε καλα κοριτσια!!!!!!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα κ καλο μηνα

καθε μερα σασ διαβαζω κ ομολογω εχω καταστεναχωρηθεί με σενα margi με ολα αυτα που περνασ τι να πω βρε κοπελα μου...δεν ειμαι ιδικη δεν εχω βρεθει σε τέτοια διλλήματα κ δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σου...ισωσ κ εγω απλα να το άφηνα στα χερια του θεου κ οτι γινοταν απο την αλλη δεν θα ηθελα να προκαλουσα τη τυχη μου κ να εχανα αλλη μια σάλπιγγα…..μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα. Ότι κανεις όμως καλυτερα να μην το πολυσκέφτεσαι τα αυθόρμητα είναι τα καλυτερα

Καλη τυχη ότι κ αν αποφασισεις η μάλλον ότι αποφασίσετε.

Δομνα πως πατε? Ολοι καλα?εχεις αναγουλες ε? καλο αυτό

Νγεο βαλτου λιγο λαδακι στο ποπουδακι κάθε φορα θα τον βοηθησει οσο για την μικρη ισως τις παραδινετε σημασια κ είναι αχορταγη εγω δεν το εκανα ποτε αυτό τους ειχα πει ότι η μαμα για λιγο καιρο θα είναι συνέχεα με το μωρο που την χρειάζεται κ ετσι το δέχτηκαν καλυτερα …μην της κρύβεις την αληθεια αφου το βλεπει αν της εξηγήσεις θα είναι καλυτερα κ θα σε βοηθησει κ αυτή

Εμεις καλουτσικα ειμαστε εχει ο Γιωργος αμυγδαλιτιδα κ ειμαστε με αντιβιωση καλοκαιριατικα αυτά φιλια πολλα κ καλα κουραγια σε ολες μασ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Μαρτζι μου γλυκο μου κοριτσακι δεν θα σου πω τι να κανεις η οχι ενα μονο θα σου πω πιστεψε στον εαυτο σου και κανε αυτο που πιστευεις εμεις ειμαστε εδω αν θες να βρισεις να κλαψεις να ξεσπασεις και αν χρειαστεις κατι αν θες να μαθουμε και για κανεναν γιατρο στα δημοσια της Αθηνας μην διστασεις ζητησε το μας και ολο και κατι θα βρουμε τοσες ειμαστε. Δομνινακι ελπιζω να εισαι καλα και να ξεκουραζεσαι! Μαγδουλα ξεκινα απο σεπτεμβρη απολαυσε το καλοκαιρακι σου και που ξερεις ισως ερθει και για σενα το θαυματακι σου!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου, πώς να σας ευχαριστήσω που μου δίνετε τόσο θάρρος και τόση συμπαράσταση!!!

Λοιπόν αρκετά ασχοληθήκαμε με μένα....Μέχρι στις 8 Ιουνίου, μία θα είναι η έγνοια όλων μας: να έχει καλά αποτελέσματα η Δομνίνα....Τώρα αυτό είναι το σημαντικό.....Εγώ έχω πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μου....Θα σας πω μόνο πως θα το ψάξω σε καλό γιατρό στη Θεσσαλονίκη.Θα πάω να πάρω μία ακόμη γνώμη και θα δω πώς θα κινηθώ....Ξέρετε τι θα ήθελα; να έμενα έγκυος αμέσως και να τα καταφερνα να φτάσω ως το τέλος....Να μην χρειαζόταν να κάνω καμία επέμβαση...Αχ, πόσες φορές τις έχω κάνει αυτές τις σκέψεις....Δεν οδηγούν πουθενά...Αν τελικά χρειαστεί να κάνω την υστεροσκόπηση τε ιδιωτικό στη Θεσσαλονικη θα πληρώσω γύρω στα 2000( αν κάνω και την λαπαρασκόπηση που την προτείνει σχεδόν πάντα ο γιατρός εκεί)....Πολλά λεφτά, βρε κορίτσια....Πάει το κομπόδεμα που είχα για τυχόν περίπτωση εξωσωματικής!!!Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί, αν κάνω αυτά που πρέπει να κάνω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Καλά είμαι κι εγώ αν εξαιρέσετε το θέμα της παλινδρόμησης.. Χθες δεν είχα καμία ενόχληση.. Σήμερα; ενώ έφαγα κανονικά στις 2.30 και με πήρε ο ύπνος γύρω στις 17:00 κατά τις 18.30 ξεκίνησε η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση πάλι έτσι.. χωρίς λόγο και αιτία.. Ελπίζω να μην συνεχιστεί για πολύ..

Μάρτζι μου χαίρομαι πολύ που αποφάσισες να το ψάξεις λίγο παραπάνω το θέμα..είμαι σίγουρη πως μόλις βγεις από όλη αυτή την ταλαιπωρία γερή και δυνατή δεν θα χρειαστεί να κάνεις εξωσωματική.. Θα έχεις απελευθερωθεί από όλες τις στενοχώριες, έγνοιες και σκέψεις που σε βασανίζουν και το νινί θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις.. αβίαστα.. Θα έχεις ξεμπλοκάρει κοριτσάκι μου..

Σας ευχαριστώ όλες που με σκέφτεστε.. Εύχομαι κι εγώ στις 8 Ιούνη να σας δώσω έναν πολύ καλό λόγο να πανηγυρίσετε.. Προς το παρόν σπίτι, ξεκούραση κι άγιος ο Θεός!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

δομνα μου πωσ εισαι?

ενοεισ αναγουλεσ? κανεισ εμετουσ?εχεισ κ υπνιλια?κατι ειναι κ αυτα;)

αντεχει αντεχεισ κ να μηναντεχεισ θα τα υποστεισ:tongue:

εμεισ σημερα καλυτερα δεν εχει πυρετο κατι δεκατα μονο.....

μαργκι πω εισαι σημερα?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλά είμαι! Εντάξει, λίγο αγχωμένη αλλά το παλεύω.....Εκλεισα ραντεβού την Πέμπτη με το γιατρό στη Θεσσαλονίκη που σας έλεγα....Μου τον σύστησαν κάτι κορίτσια από εδώ κι ελπίζω να είναι τόσο καλός όσο τον περιγράφουν....

Δομνίνα μου, πώς είσαι;

Μάγδα, τι αποφάσισες να κάνεις τελικά;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Εγώ είμαι καλά.. γυρνάω σήμερα στη δουλειά ύστερα από 6 μέρες καθησιό και βαριέμαι απίστευτα αλλά τι να κάνω αφού πρέπει.. Το καλό είναι ότι μεσολαβεί σβκ και έτσι δεν θα μου φανεί και τόσο πολύ.. Είμαι σίγουρη ότι και οι επόμενες 5 μέρες θα κυλήσουν σαν νερό και την Τετάρτη που μας έρχεται ελπίζω και εύχομαι να έχω ευχάριστα να μοιραστώ μαζί σας..

Μάρτζι μου χαίρομαι πολύ για σένα που πήρες αυτή την απόφαση.. Μιλούσες εν θερμώ και ήσουν πολύ απογοητευμένη τις προηγούμενες μέρες αλλά όπως είπαμε ο εαυτός μας πάνω από όλα. Θα περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου την ερχόμενη βδομάδα!

Θένα μου χαίρομαι που καλυτερεύετε.. Κρίμα είναι μες το καλοκαίρι τα μωράκια να είναι αρρωστούλια.. ταλαιπωρούνται κι αυτά και οι γονείς τους..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...