Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μπορει να μην ειναι ακριβη απλα να εχουν τα καταλληλα εργαλεια!!! Γιατι δεν μπαινεις στο parents να ρωτησεις!!! ολα θα φτιαξουν και θα πανε καλά!!! Εαν δεν ειναι ακριβη θα μπορεις να την κανεις συντομα!!! Αχ ελπιζω να βρεις μια ακρη!! Απου εκει που μενεις ειναι μακρυα η Αθηνα ή η Πάτρα??? Ο γιατρος θα σου προτινει καποια κληνικη??

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ κορίτσια θα προσπαθήσω για παιδί! Τέλος οι γιατροί...ακολουθώ εδώ και χρόνια τις οδηγίες τους κατά γράμμα και πάντα μένω πίσω...Αυτή τη φορά εγώ θα κάνω του κεφαλιού μου...Αφού είτε τους ακόύω είτε όχι, όλα πάνε χάλια....Θα κάνω μία φορά το δικό μου...θα κάνω ελεύθερα μέχρι να αδιαθετήσω...Μετά, θα δω τι θα πει ο γιατρός....Αν με αναλάβει έχει καλώς....Αν όχι θα πάω κάπου αλλού

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μάγδα, ήδη έμαθα για έναν γιατρό στη Θεσσαλονίκη που είναι ,λένε τα κορίτσια εδώ, πολύ καλός. Αργυρίου τον λένε και έιναι στον αγιο Σαββα στη Θεσσαλονικη. Πολλές κατάφεραν κι έμειναν έγκυες φυσιολογικά χάρη δε αυτόν....Τώρα είμαι στην αναμονή να μου στείλουν κάτι κοπέλες πμ για περισσότερες πληροφορίες....Είδα και την σελίδα του Παράσχου. Η επεμβατική υστεροσκόπηση για αφαίρεση πολύποδα κάνει 550ευρώ.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Margi μου γλυκιά..

Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ με τα νέα σου.. ειλικρινά δεν περίμενα να ακούσω κάτι τέτοιο.. Αλλά δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ το γιατί όταν έκανες το χειρουργείο δεν τον αφαίρεσε ο γιατρός τον συγκεκριμένο πολύποδα.. Επειδή δεν είχαν το κατάλληλο εργαλείο ή επειδή δεν το είδε; Αν τον είχε δει και δεν είχαν το κατάλληλο εργαλείο για να τον αφαιρέσουν το λιγότερο που θα έπρεπε να είχε κάνει είναι να σε ενημερώσει.. Αν πάλι ο πολύποδας αυτός δεν υπήρχε τότε και εμφανίστηκε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μήπως πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις;

Η ταπεινή μου γνώμη είναι πάντως να μην προχωρήσεις σε προσπάθεια για εγκυμοσύνη.. Νομίζω ότι στην παρούσα κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνο μιας και το έμβρυο μπορεί να εμφυτευτεί στο συγκεκριμένο σημείο και μεγαλώνοντας να σε οδηγήσει σε πολύ άσχημες καταστάσεις με ιδιαίτερα άσχημα αποτελέσματα..

Καταλαβαίνω πως περνάτε δύσκολα οικονομικά, όπως δυστυχώς οι περισσότερες από εμάς.. Όμως κορίτσι μου πάνω απ' όλα η υγεία σου.. Πρέπει να τελειώσεις με όλα αυτά επιτέλους για να μπορέσεις να πας παρακάτω..

Ξέρω πως ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενες να ακούσεις σήμερα.. Το μόνο που ελπίζω ειλικρινά είναι να έρθει επιτέλους το πολυπόθητο εργαλείο στο Νοσοκομείο και να μπορέσεις να κάνεις εκεί την επέμβαση..

Εγώ είμαι καλά.. ξεκούραση και άγιος ο θεός..

Σας φιλώ όλες και σας ευχαριστώ για την ενθάρρυνση!

L2qIp2.png

Margi μου πραγματικα πεφτω απο τα συννεφα....δεν πιστευα οτι θα ηταν ετσι τα πραγματα.Τωρα οσον αφορα το τι θα κανεις στη συνεχεια,κι εγω κουκλιτσα μου θα συμφωνησω με τη δομνινα,νομιζω πως ισως ειναι παρακινδυνευμενη μια εγκυμοσυνη κατω απο αυτες τις συνθηκες.

Για ψαξτο λιγο το θεμα,και ευχομαι ολα να πανε καλα,βρε κοριτσι.

Δομνινακι τι εκανες παιδακι μου εσυ ξυπνια τετοια ωρα,δεν ειπαμε ξεκουραση;;;Αντε κοιτα να προσεχεις τον εαυτο σου,φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μαγδα μου, είπε ότι εμποδίζει και καλό θα ήταν να μην προσπαθήσω για παιδί! Δεν ξέρω τι να κάνω! Βαρέθηκα να περιμένω μήνες και να μην έχει γίνει τίποτα...Αισθάνομαι τόσο άχρηστη πια! Δεν ξέρω πόσο κοστίζει να την κάνω σε ιδιωτικό.....Το ψάχνω....αισθάνομαι αδύναμη να το διαχειριστώ πια....Ελεγά ότι αν υπάρχει κάτι, θα το αντιμετωπίσω...Τώρα που μου είπε ο γιατρός ότι δεν μπορεί να μου το κάνει αυτός, όχι....δεν μπορώ....Πού θα την κάνω; Σε ποιον θα την κάνω; πόσο θα κοστίσει; τι θα γίνει μετά; πόσο πρέπει να περιμένω ακόμη; Βαρέθηκα...θέλω να ξέρω τι θα γίνει στη ζωή μου....

καλημερα κοριτσια!!!!!!

μαρτζι η αδερφη μου που ειχε συζητησει να κανει αφαιρεση πολυποδα της ειχαν πει περυσι 700-800 ευρω σε ιδιωτικο εκει που γεννησα εγω.κ τελικα λογο οικονομικου πηγε στο νοσοκομειο κ την εκανε εκει κ της τον αφαιρεσαν!σου στελνω πμ με τα σχετικα αλλα κ γω νομιζω οτι δεν πρεπει να βαλεις μπροστα ακομα καλιτερα να περιμενεις ενα μηνα κ μετα να χαρεις την εγκυμοσυνη σου παρα να ζεις μεσα στο αγχος 9 μηνες μηπως παει κατι στραβα!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Μαρτζυ μου και εγω θα συμφωνισω με τα κορίτσια!!! πιστευω οτι ειναι καλή λυση να πατε στον κ. Αργυρίου αφου σε κανει να το εμπιστευτεις!!! να κανετε και την αφαιρεση εφοσον δεν φερει το εργαλειο το νοσοκομειο και να τελειωνεις μια και καλή!!! Ευχομαι να πανε όλα καλά!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Μανουτίτα μου τις τελευταίες μέρες κάποιες συγκεκριμένες ώρες με πιάνει γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση.. με αποτέλεσμα να μου έρχεται εμετός και να πετάγομαι επάνω.. Χθες αφού έκανα τον εμετούλι μου έπρεπε να ηρεμήσω λιγάκι κι είπα δεν κάνω μια νυχτερινή επίσκεψη για να περάσει η ώρα;

Πάντως ευτυχώς αυτές τις μέρες δεν δουλεύω κι έτσι το μεσημεράκι ρίχνω έναν υπνάκο! Προσπαθώ όσο περισσότερο γίνεται να φυλαχτώ..

L2qIp2.png

Κορίτσια, πολύ απλά δεν ακούω τίποτα και κανέναν....Βαρέθηκα να περιμένω....Βαρέθηκα να κάνω σεξ και να λέω "πρόσεχε, μην ξεχαστείς!!!".....ενώ ξέρω ότι και να "ξεχαστούμε",δεν θα γίνει τίποτα, γιατί ποτέ δεν γίνεται τα τελευταία χρόνια!

Δομνίνα, υπόλειμμα μεγάλου πολύποδα είναι αυτός! Ενα κομμάτι του αφαιρέθηκε, ένα έμεινε....Ο γιατρός είπε ότι ήταν δύσκολο σαν χειρουργείο, γιατί ήταν 3 μεγάλοι πολύποδες, αφαιρούσε τον έναν, μάτωνε η περιοχή και ήταν δύσκολο να "δουλέψει" τον άλλο....Γι'αυτό και μετά το χειρουργείο είπε ότι θέλει οπωσδήποτε να με δει, γιατί φοβόταν για τα υπολειμματα....Τι να πω κι εγώ;;;;Σαμπως ξέρω τι μου γίνεται; Ολα τα περίμενα...Περίμενα να έχει μείνει κάτι, αλλά το να μου πει ότι δεν μπορεί αν με αναλάβει, όχι δεν το περίμενα....Είμαι πολύ- πολυ απογοητευμένη.....

Εγώ θα πάρω το ρίσκο και θα κανω ελεύθερα προσπάθειες μέχρι την επόμενη περίοδο μου....Σιγά μην μείνεις, θα μου πείτε! Δεν πειράζει, ας μην μείνω.....Αν τα καταφέρω όμως, μπορεί και να πάνε όλα καλά....Κι αν δεν πάνε, θα πω ότι μια φορά φταίω έγώ κι όχι οι σκατογιατροι!!!Βαρέθηκα να μου βάζουν εμπόδια.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ξέρω ότι γίνομαι παράλογη, αλλά τα' χω παίξει! Με τον άντρα μου δεν μιλάμε πια για το θέμα....Ντρέπομαι να τον κοιτάξω με όλα αυτά τα εμπόδια που μας βάζω κάθε φορά....Χαλασε η ζωή μας κι όλα αυτά, γιατί ποτέ κάνείς γιατρός δεν κατάλαβε τον πόνο μου, την ανάγκη μου και την επιθυμία μου να γίνω μητέρα....Ολοι πιστεύουν ότι είμαι τελειωμένη περίπτωση και να κάνω την αφαίρεση του πολύποδα, για να μείνω έγκυος με εξωσωματική.Τι λέτε ρε καραγκιοζηδες;;;;Την ψυχή μου την είδατε; Την τσέπη μου το είδατε που είναι άδειο, όπως και η ψυχή μου;;;Οχι! Την ψυχή μου μόνο ο Θεός μπορεί να την δει και αν θελήσει να την γιάνει....Το πορτοφόλι μου το βλέπουν μόνο αυτοί οι άθλιοι οι οποίοι έχουν την εντύπωση ότι "λεφτά υπάρχουν".

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Γλυκιά μου Μάρτζι...

Καταλαβαίνω τον πόνο σου, την απογοήτευσή σου και όλη την πίκρα και στενοχώρια που κρύβεις μέσα σου..

Αφού έτσι αισθάνεσαι τότε κάνε όπως ακριβώς αισθάνεσαι.. Εμείς ότι κι αν είπαμε το είπαμε από την αγάπη μας για σένα και το φόβο μας μην πάθεις κάτι.. Αλλά έχεις δίκιο.. όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρει..

Έχε πίστη και τράβα μπροστά... Και μπορεί να γίνει και για σένα το θαύμα.. Δεν το αποκλείουμε καθόλου αυτό..

Είμαστε εδώ για σένα.. Να το ξέρεις..

L2qIp2.png

Μαγδα μου, είπε ότι εμποδίζει και καλό θα ήταν να μην προσπαθήσω για παιδί! Δεν ξέρω τι να κάνω! Βαρέθηκα να περιμένω μήνες και να μην έχει γίνει τίποτα...Αισθάνομαι τόσο άχρηστη πια! Δεν ξέρω πόσο κοστίζει να την κάνω σε ιδιωτικό.....Το ψάχνω....αισθάνομαι αδύναμη να το διαχειριστώ πια....Ελεγά ότι αν υπάρχει κάτι, θα το αντιμετωπίσω...Τώρα που μου είπε ο γιατρός ότι δεν μπορεί να μου το κάνει αυτός, όχι....δεν μπορώ....Πού θα την κάνω; Σε ποιον θα την κάνω; πόσο θα κοστίσει; τι θα γίνει μετά; πόσο πρέπει να περιμένω ακόμη; Βαρέθηκα...θέλω να ξέρω τι θα γίνει στη ζωή μου....

margi τυχαια μπηκα εδω δεν εχω ξαναμπει ,ειμαι η αδελφη της antnixor δεν εχω παρακολουθησει το προβλημα σου απο την αρχη ,δεν ξερω ποσο καιρο προσπαθεις,αποτι σου ειπε κ η αδελφη μου τον πολυποδα τον αφαιρεσα με αποξεση σε νοσοκομειο.οταν δε ανακαλυψε ο γιατρος τον πολυποδα με ρωτησε αν ειμαι σε φαση προσπαθειων γιατι δυσκολευει απιστευτα τη συλληψη κ αν μια στο εκατομυριο εμενα δεν θα την εφερνα εις περας..μετα την αποξεση αδιαθετησα μετα απο 3 μηνες γιατι μου ειχε ξυσει πολυ το ενδομητριο για αποφυγη καινουριου πολυποδα ..τοτε δεν προσπαθουσα αλλα τον ρωτησα ποτε μπορω..μου ειπε απο τοτε που θα κανεις την αποξεση κ θα σου ερθουν περιμενεις ακομα εναν κυκλο..

εγω βεβαια ξεκινησα πιο αργα για αλλους λογους..απο τα χριστουγεννα εχω μπει κ γω σαυτη τη διαδικασια κ πιστεψεμε σε καταλαβαινω..τωρα το αφησα λιγο το θεματακι γιατι εφτασα στο σημειο να τρελλαθω κυριολεκτικα κ αυτο δεν βοηθησε καθολου ουτε εμενα ουτε τον αντρα μου...τα αφησα λοιπον για λιγο πισω να ,τωρα για ποσο θα δειξει..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...