Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κοριτσακια μου, πριν από δύο χρόνια ήμουν εγκυος χωρις να το ξέρω και όπως καταλαβαινετε η ψυχολογία μου είναι κάπως....Χθες λοιπόν πριν κοιμηθώ, θυμήθηκα πάλι όλα όσα πέρασα τότε, με πήραν τα κλαμματα ( ήμουν μόνη- ευτυχώς) και μετά από πολύ καιρό ξαναπροσευχήθηκα κι έβαλα λαδάκι....Είχα πολύ καιρό να το κάνω μέσα από την ψυχή μου...

Και την νύχτα είδα το εξής όνειρο: ήρθαν δύο άντρες στο σπίτι μου. Ημουν εκεί με την αδελφή μου ( η οποία σημειωτέον δεν έχει παιδιά, 39 χρονών και προσπαθεί κι αυτή με άγχος, καθώς το σπέρμα δεν βγήκε και τόσο καλό). Ηρθαν λοιπόν δύο άντρες οι οποίοι έψαλλαν υπέροχα και μας έδωσαν λαδάκι...Πλησιάσαμε και ο ένας από αυτούς είπε : "Και οι δυο σας θα κάνετε παιδί!". Η αδελφή μου του είπε ότι αν κάνει κόρη, θα την πει Αννα κι εκείνος της έπιασε το χέρι και την ευχαρίστησε. Εγώ αισθάνθηκα άσχημα που δεν είπα τίποτα και στον ύπνο μου στενοχωριόμουν....Ξύπνησα κλαίγοντας από συγκινηση....Το είπα στον άντρα μου, πήρα το βιβλίο της Αγίας Αννας κι αισθάνθηκα ότι εκείνη μου έστειλε το όνειρο...Είπαμε με τον Νίκο εκείνη τη στιγμή ότι αν μείνω έγκυος κι είναι κορίτσι θα το πούμε Αννα! Αγκαλιαστήκαμε κι εκλαιγα πρώτη φορά μετά από το εξωμήτριο με λυγμούς από συγκίνηση και χαρά, βρε κορίτσια,σαν να ήμουν ήδη έγκυος....Είμαι τόσο ήρεμη σήμερα. δεν με νοιάζει τι θα μου ο γιατρός τη Δευτέρα. ας με ξαναβάλει χειρουργείο, αν χρειαστεί....θα το δεχτώ χωρίς παράπονο.....Εχω πίστη!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ax margi μου τπτ δεν ειναι τυχαιο εχε πιστη κ ολα θα γινουν με εκανεσ κ ανατριχιασα καλε!

τρομερο ονειρο ελπιζω να βγει αληθινο κ για τισ διο σασ;)

Δομνα τι εγιναν τα δομνακια?εισαι ξαπλα? φαε κ ξεκουρασου βαλε τα εμβρια για νανι για να μεγαλωσουν ο υπνοσ θρεφει τα παιδια δε λενε?!:tongue:

αλλα πεσ μασ κ ενα ξεκουραστο ΄γεια΄:rolleyes:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Ναι, Θένα μου, κι εγώ ανατριχιάζω όταν το σκέφτομαι!

Δομνίνα πώς πάει; Είσαι ξαπλωμένη φαντάζομαι κι έχεις μέσα σου τρία μωράκια που αυτή τη φορά θα τα καταφέρουν, θα δεις! Να προσέχεις!

Μανού, να χαίρεσαι την πολυτάλαντη κορούλα σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αχ μαρτζι κοριτσακι μου η αληθεια ειναι οτι και εμενα με εκανες να ανατριχιασω.....ειδες σα να το ξερα το πρωι οτι πρεπει να εχεις πιστη και να δεις που ολα θα γινουν.Τιποτα δεν ειναι τυχαιο,και το κυριοτερο ειναι οτι νιωθεις τη λυτρωση που ισως δεν ειχε ερθει τοσο καιρο......

Ευχομαι το ονειρο σου να γινει πραγματικοτητα συντομα....που ξερεις μπορει "καποιος" εκει πανω,να ηδη ετοιμος να σου χαρισει το ονειρο.

Οσο για το κοριτσακι μου σε ευχαριστω πολυ και να δεις που σε λιγα χρονια θα ειμαστε ακομα εδω για να μας λες και εσυ για το δικο σου πιτσιρικι.;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλημέρα σας!

Είμαστε πολύ καλά.. Βάλαμε τελικά 3 εμβρυάκια, το 1 άριστο και τα άλλα 2 πολύ καλά.. Ο γιατρός, η εμβρυολόγος αλλά και εμείς είμαστε πολύ αισιόδοξοι και αναμένουμε με πολύ αγωνία την 8η Ιουνίου για να ανακαλύψουμε όλοι μαζί αν είμαστε έγκυοι (θα είμαστε, θα είμαστε)..

Σας ευχαριστώ όλες γιατί πραγματικά αυτή τη φορά δεν κατάλαβα τίποτε από την όλη διαδικασία.. Η ψυχολογία μου είχε αλλάξει εξ αρχής και επιτέλους κατάλαβα ότι οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς και πιο θαραλλέους!

Margi μου το όνειρό σου απλά τέλειο...Πολύ σωστά σου δείχνει να έχεις πίστη και όλα θα γίνουν.. Και το Άννα είναι τόσο ωραίο όνομα.. Και ας μην ξεχνάμε ότι Άννα λέγανε τη μητέρα του Ιωάννη του Προδρόμου... Μακάρι η Αγία Άννα να είναι στο πλευρό σας..

Μανουτίτα μου, εδώ εγώ λιώνω με τα σκέρτσα που μου κάνουν οι ανηψούλες μου (3 και 5 ετών αντίστοιχα).. είναι δυνατόν να μη λιώνεις εσύ με την κοράκλα σου; Μακάρι να βγει η επόμενη Άννα Συνοδινού!

Θένα, κάθε μέρα βλέπω τον Ιάσονα στη φωτό και μου έρχεται να τον ζουλήξω.. αλλά και τα άλλα δύο απλά κουκλιά..

Με πολλά χαμόγελα από τα Δομνινάκια και πολύ αγάπη από μένα σας χαιρετώ προς το παρόν.. Πάμε να φάμε!

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνίνα να προσέχεις τα Δομνινάκια σου!!! Κοίτα μην σου φύγει ούτε ένα....8 Ιουνίου λοπόν! Μακάρι να κάνουμε τρελό πάρτυ τότε εδώ μεσα, που- χαζά, χαζά, καιρό έχει να ανακοινωθεί εγκυμοσύνη!!!

Είμαι Γιάννενα...Αυριο θα πάω στο γιατρό και σε λιγότερο από 24ωρο θα ξέρω ποια είναι επιτέλους η κατάσταση στην μήτρα μου....

Πολλά φιλιά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Γλυκιά μου Margi..

Θα περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου από τον γιατρό.. Ελπίζω όλα να είναι τέλεια και να σου δώσει το ΟΚ για να αρχίσετε προσπάθειες..

Ngeo μου μην εκνευρίζεσαι.. εδώ είμαστε.. όποτε μπορέσεις ξαναγράψε με την ησυχία σου ότι θες να πεις..

Καλή βδομάδα να έχουμε κοριτσάκια μου!

L2qIp2.png

Μαρτζυ μου ευχομαι να πανε όλα καλά και να σου δωσει το οκ τωρα που ειναι και καλοκαιράκι!!;):):)

Να σας πω τα νεακια μου εκανα την τελευταια εξεταση που θα μπορουσα να κανω: ελεγχο την συμβατοτητα της βλένας με το σπερμα και τα αποτελεσματα ηταν αρνητικα:-(:sad: Δεν υπηρχε κανενας μαχητης!!! Ο γιατρος ειπε να την επαναλαβουμε και το επομενο μηνα μηπως ηταν τυχαιο!!! Επισης μου ειπε οτι ειχα πολύ λίγα υγρα ωορρηξιας!!!!

Εαν ειναι παλι αρνητικο το τεστ μου ειπε πως η λύση ειναι η σπερματεχυση!!! Τον ρωτησα εαν μπορω να παρω πρωτα καποια θεραπεια για λιγο καιρο και απο το Σεπ να παω για σπερματεχυση και μου ειπε πως δεν το προτινει και η θεραπεια ειναι ακριβη!!! Αρα εαν ειναι τον Ιουν αρνητικα τα αποτελεσματα τον Ιουλ παω για σπερματεχυση!!! Τωρα εγω θα προτιμουσα απο την μια να το αφησω να παω διακοπες μηπως συμβει το θαυματακι απο μονο του αλλα απο την αλλη λεω μηπως να προσπαθησω και με αυτο το τροπο, αφου το θαυματακι εδω και ενα χρονο δεν γινετε!!! αλλα η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι λιγάκι!!!! :(:(

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη βδομαδα!!!!

Μαρτζι μου μην ανησυχεις καθολου κοπελα μου,κατι μου λεει οτι θα ειναι ολα ΟΚ στο γιατρο.Θα περιμενουμε νεα σου.

Δομνινα μου γλυκεια,ελπιζω να ξεκουραζεσαι και να εχεις δημιουργησει το "ιδανικο" περιβαλλον για τα εμβρυακια σου,δηλαδη,ηρεμια,χαλαρωση και θετικη σκεψη.

Λοιπον στις 8 που θα εχεις τα αποτελεσματα,η κορη μου εχει την παρασταση του μπαλετου,ελπιζω και ευχομαι ολοψυχα,να μου δωσεις αλλο ενα ΚΑΛΟ λογο για να ειμαι χαρουμενη και συγκινημενη,εκεινη τη μερα ;)

Μαγδα μου,μπορει οντως βρε κοριτσι μου να ηταν τυχαιο το γεγονος και την επομενη φορα να ειναι καλυτερα τα πραγματα,αλλα οπως και να εχει,δεν υπαρχει λογος να φοβασαι,αρκει να εχεις απολυτη εμπιστοσυνη στο γιατρο σου.Μακαρι ολα να πανε καλα.

Κοριτσια χθες περασαμε υπεροχα,παντρευτηκε και βαφτισε το κορτισακι της η Κισα (κοριτσακι απο αλλα τοπικ και αγαπημενη φιλη Σαλονικια),ηταν απιστευτα,συγκινηθηκα τοσο πολυ και ενιωσα για αλλη μια φορα απεραντη χαρα και ευτυχια,που μεσα απο το φουρουμ γνωρισα ανθρωπους και εκανα τοσο δυνατες φιλιες!!!!!

Να εχετε μια υπεροχη μερα :P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κορίτσια, δυστυχώς τα νέα είναι άσχημα....Εχει μείνει ένας πολύποδας σε πολύ δύσκολο σημείο, κοντά στην αριστερη σάλπιγγα ( δεν την έχω αυτή). Πρέπει να ξαναμπώ χειρουργείο, αλλά ο γιατρός δεν με αναλαμβάνει, γιατί στο Νοσοκομείο δεν υπάρχει ένα ειδικό εργαλείο που μπορεί να τραβήξει τον πολύποδα!!! Μου είπε ο άνθρωπος ότι χωρίς αυτό υπάρχει περίπτωση να μην βγει ο πολύποδας και να μου πει να ξαναμπώ και τρίτη φορά χειρουργείο, πράγμα που δεν θέλει...Είπε να τον πάρω τηλεφ μόλις αδιαθετήσω να μου πει αν έχει έρθει το ειδικό αυτό όργανο....Αν έχει έρθει ευχαρίστως θα με βάλει χειρουργείο και θα έιναι σίγουρος ότι θα το αφαιρέσει....Αν όχι, προτείνει να πάω σε ιδιωτικό κέντρο Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, για να το αφαιρέσω...Προτέινει ιδιωτικό, γιατί εκεί λέει σίγουρα θα το αφαιρέσουν, ενώ αν πάω σε δημόσιο, που αυτή τη στιγμή όλα τα νοσοκομεία αιμορραγουν, μπορεί να με κοροιδέψουν...Να μου κάνουν μιά απόξεση, να μου πουν όλα καλά και το πρόβλημα θα παραμένε.....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;; Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πάω σε ιδιωτικό....Λίγα λεφτουδάκια έχω στην άκρη, σε περίπτωση που χρειαστώ εξωσωματική....Δάνειο δεν μπορώ να πάρω...Πώς να το ξεχρεώσω; Οι γονέις μου είνάι δύσκολα κι αυτοί....Αύτός ο κόσμος έχει πλαστεί για τους έχοντες...οι υπόλοιποι....

Μάλλον δεν θα κάνω τίποτα....Θα ξεκινήσω με τον άντρα μου να κάνουμε ελεύθερα έρωτα και αν θέλει ο Θεός να μου στείλει παιδάκι, θα μου στείλει και θα με βοηθήσει να το φέρω στον κόσμο......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αχ βρε Μαρτζυ μου δεν ξερω τι να πω!!! Ο γιατρος τι σου ειπε γι' αυτον τον πολύποδα, ειναι μεγαλος εμποδιζει εκει στην ακρη που είναι?? Ποσο κοστιζει ιδιωτικα η αποξεση??

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαγδα μου, είπε ότι εμποδίζει και καλό θα ήταν να μην προσπαθήσω για παιδί! Δεν ξέρω τι να κάνω! Βαρέθηκα να περιμένω μήνες και να μην έχει γίνει τίποτα...Αισθάνομαι τόσο άχρηστη πια! Δεν ξέρω πόσο κοστίζει να την κάνω σε ιδιωτικό.....Το ψάχνω....αισθάνομαι αδύναμη να το διαχειριστώ πια....Ελεγά ότι αν υπάρχει κάτι, θα το αντιμετωπίσω...Τώρα που μου είπε ο γιατρός ότι δεν μπορεί να μου το κάνει αυτός, όχι....δεν μπορώ....Πού θα την κάνω; Σε ποιον θα την κάνω; πόσο θα κοστίσει; τι θα γίνει μετά; πόσο πρέπει να περιμένω ακόμη; Βαρέθηκα...θέλω να ξέρω τι θα γίνει στη ζωή μου....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...