Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Γεια και χαρα στις ομορφες,τι κανετε κοριτσακια μου.Καλοκαιριασε και αρχισαμε να αραιωνουμε μου φαινεται....δεν πειραζει αρκει να περναμε καλα,και να δινουμε που και που το παρον.

Δομνινα μου χαιρομαι που σε εκανα να νιωσει ομορφα,υποθετω οτι τετοια ωρα θα εισαι ξαπλα με τα εμβρυακια σου στην κοιλιτσα.Αχ κουκλιτσα μου,ευχομαι να μεινουν εκει(οσα θελει ο Θεουλης),εξαλλου που θα βρουν καλυτερα,εεεεεεεεε;Προσοχη και ξεκουραση τωρα εντακει,αντε φιλακια θα περιμενουμε νεα σου.

Εμεις τρεχουμε με προβες,αλλα η μικρη ειναι ξετρελαμενη και εγω χαιρομαι μαζι της,ειναι το μονο που με νοιαζει κοριτσια,πραγματικα.

Φιλακιαααααααα :o

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ήρθα κι εγώ... σας έλειψα;;;;

Το λοιπόν... όλα πήγαν τέλεια.. Καταφέραμε και πήραμε και τα 6 αυγουλάκια και είμαστε πλέον σε αναμονή του πολυπόθητου τηλεφωνήματος αύριο για να μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι..

Δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου.. απλά έριξα ένα ματς με τον αναισθησιολόγο διότι επέμενε να μου βάλει τη νάρκωση από την κορυφή της παλάμης ενώ εγώ ήθελα από την κεντρική φλέβα.. βρε χριστιανέ μου του λέω τόσες φορές το έχω κάνει και προτιμώ από εκεί.. εσύ τι ζόρι τραβάς; Μα μου λέει δεν πονάει.. Πονάει περισσότερο και το ξέρεις του απαντώ εγώ.. ώσπου τελικά μπήκε ο γιατρός μέσα και με απλές και λιτές κουβέντες του είπε "ότι θέλει η Δομνίνα μας να κάνεις".. και αυτό ακριβώς έκανε ο αναισθησιολόγος..

Επίσης .. κάναμε και μια νέα θεραπεία για να αντιμετωπίσουμε το εξαιρετικά ευαίσθητο ανοσολογικό μου σύστημα και έτσι έκατσα 2 ώρες παραπάνω αλλά χαλάλι.. Μόλις μείνω έγκυος (σε λίγες μέρες δηλαδή) θα την επαναλάβω και μπορεί να χρειαστεί να την κάνω κάθε μήνα για το α' τρίμηνο.. αλλά σιγά τα ωά.. τόσα περάσαμε, αυτό θα μας χαλάσει;

Σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε και για το ενδιαφέρον.. Πάω να φάω τώρα γιατί έχω ψωμολυσσάξει και θα ξαναμπώ το απόγευμα..

Σας αγαπώ!

L2qIp2.png

μπραβο Δομνινα μου !! ετσι αισιοδοξη να συνεχισεις!! ολα θα πανε τελεια και σε 9 μηνες θα εισαι ποιος ξερει?μπορει κ με 2 μωρακια αγκαλιαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για την ωρα σε αγκαλιαζω εγω μαζι με τα παιδακια μου ((((())))) !!!!!!!!!!!!

Δομνινακι ευχομαι ολα να εχουν παει τελεια και σημερα να εχεις 6 εμβρυακια να σε περιμενουν στο εργαστηριο! Καθε μερα θα περιμενουμε τα νεα σου! Μετα θα εχουμε παρτυ!

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Δομνινα μου ελπίζω όλα να πήγαν τελεια!!!! Καλή επιτυχία!!!

Μαρτζυ μου συ πότε θα πας στον γιατρούλη???

Μανουνίτα μου τι πρόβες???

Αννουλα τι κανουν τα μωρα?? Η μεγαλη το συνηθησε καθολου το μικρο??? Εμενα ειχαν γελοιο τα παιδια τις αδερφής μου εκει που στην αρχη η μεγαλη ζουλουσε το μικρο τωρα συμβαινει το αντιθετο!!:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΗΚΑ:D

εχω 3 μερεσ δεν με αφυνε να γραψω πατουσα την απαντηση κ κολλουσε εκει:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

δομνα τα καλυτερα κοπελα μου να εισαι ηρεμη κ ξεκουραστη να τρωσ καλα κ εννιααααα εχει ο μηνασ κ να δεισ ολα θα παρουν το δρομο τουσ;)

εμεισ καλα κλεισαμε για κερκυρα διακοπουλεσ στον Καβο εχει παει καμια?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Ήρθα κι εγώ... σας έλειψα;;;;

Το λοιπόν... όλα πήγαν τέλεια.. Καταφέραμε και πήραμε και τα 6 αυγουλάκια και είμαστε πλέον σε αναμονή του πολυπόθητου τηλεφωνήματος αύριο για να μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι..

Δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου.. απλά έριξα ένα ματς με τον αναισθησιολόγο διότι επέμενε να μου βάλει τη νάρκωση από την κορυφή της παλάμης ενώ εγώ ήθελα από την κεντρική φλέβα.. βρε χριστιανέ μου του λέω τόσες φορές το έχω κάνει και προτιμώ από εκεί.. εσύ τι ζόρι τραβάς; Μα μου λέει δεν πονάει.. Πονάει περισσότερο και το ξέρεις του απαντώ εγώ.. ώσπου τελικά μπήκε ο γιατρός μέσα και με απλές και λιτές κουβέντες του είπε "ότι θέλει η Δομνίνα μας να κάνεις".. και αυτό ακριβώς έκανε ο αναισθησιολόγος..

Επίσης .. κάναμε και μια νέα θεραπεία για να αντιμετωπίσουμε το εξαιρετικά ευαίσθητο ανοσολογικό μου σύστημα και έτσι έκατσα 2 ώρες παραπάνω αλλά χαλάλι.. Μόλις μείνω έγκυος (σε λίγες μέρες δηλαδή) θα την επαναλάβω και μπορεί να χρειαστεί να την κάνω κάθε μήνα για το α' τρίμηνο.. αλλά σιγά τα ωά.. τόσα περάσαμε, αυτό θα μας χαλάσει;

Σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε και για το ενδιαφέρον.. Πάω να φάω τώρα γιατί έχω ψωμολυσσάξει και θα ξαναμπώ το απόγευμα..

Σας αγαπώ!

Δομνινάκι μου μέσα απο την καρδιά μου να πάνε όλα τέλεια και του χρόνου να κυκλοφορείς με ένα και 2 και 3 γιατί όχι ( δεν είδες το ιπποκαμπάκι μας ) ζουζουνάκια αγκαλίτσα!!!;):D

Κοριτσάκια μου ήρθα κι εγώ...

Ήμουν με τη μητέρα μου στο νοσοκομείο και δεν μπορούσα να μπω νωρίτερα!! Επιτέλους... καταφέραμε και ξεπεράσαμε το φράγμα των 3 εμβρύων!!!! έχουμε 4 εμβρυάκια και η εμβρυομεταφορά κανονίστηκε για το Σάββατο στις 12!!!

Επειδή χρησιμοποιήσαμε την καινούργια μέθοδο θεωρούν απαραίτητη μια επιπλέον μέρα παρακολούθησης αλλά η εμβρυολόγος με διαβεβαίωσε ότι αυτό δεν θα επηρεάσει την ποιότητα και την εξέλιξη των εμβρύων!

Τη ρώτησα μήπως να βάλουμε τα 2 και να καταψύξουμε τα άλλα 2 αλλά μου είπε ότι επειδή οι προηγούμενες φορές ήταν αποτυχημένες καλό είναι να βάλουμε για μια ακόμη φορά 3! Οι ειδικοί εμίλησαν.. εγώ τι να πω..

Πάω να διαβάσω τα νέα σας και επανέρχομαι!

L2qIp2.png

Δομνα μου, τι ωραία! Εχω πολύ καλή δίαίσθηση....Μακάρι να βγω αληθινή....

Πήγα χθες σε έναν γυναικολόγο εδώ στην περιοχή της Πρέβαζας που μου τον σύστησαν για καλό...Μού έκανε υπέρηχο κι είπε ότι βλέπει υπολείμματα πολύποδα μικρού, γιαυτό να ξαναπάω να κάνω την υστεροσκόπηση. Κανόνισα με τον γιατρό που με χειρούργησε να με δει την Δευτέρα...Αγχώθηκα...Μακάρι να μην χρειαστεί να ξαναμπώ χειρουργείο...Θα χάσω πάλι άλλους τρεις μήνες....Ολη αυτή η κατάσταση με έφερε πόλύ πίσω, ρε κορίτσια...Αν δεν υπήρχαν οι πολύποδες και δεν είχα μείνει έγκυος ως τώρα, θα έπαιρνα απόφαση για εξωσωματική....Τώρα, τι να κάνω; Εξωσωματική με πολύποδες ενδομητρίου δεν γίνεται....Από την άλλη σκέφτομαι ότι δεν μένω έγκυος φυσιολογικά εξαιτίας τους....Δίνω άρα χρόνο μπας και τα καταφέρω...Χάνω όμως πολύτιμο χρόνο, περιμένοντας....Μακάρι να ακούσω καλά νέα...Αν δεν έχω πολύποδες, θα προσπαθήσω φυσιολογικά ως τον Δεκέμβρη το πολύ και μετα θα δω....Αν υπάρχουν όμως;;;;Μετα θα πρέπει όλο το Καλοκαίρι να κάνω αποχή και θα ξεκινήσω από τον Σεπτέμβρη προσπάθειες....Θα μου πάρει δηλαδή όλη η διαδικασία 8 μήνες! Από τον Γενάρη δεν προσπαθούμε, ρε κορίτσια.....Αισθάνομαι τόσο άτυχη γενικά με όλο αυτό το θέμα...ολα τα κακά σε μένα;

Αφήστε που ο γιατρός χθες είπε να πάμε αμέσως για εξωσωματική....Δύσκολο λέει να μέινω...Το σ[πέρμα δεν του φάνηκε καλό , εγώ του φάνηκα προβληματική, αμάν πια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Ρε Δόμνα, εσύ που ξέρεις! 34 εκατομμύρια/ml και 38 % κινητικότητα δεν είναι καλό; Ο γιατρός είπε ότι με γυναίκα χωρίς πρόβλημα είναι μέτριο, για γυναίκα όμως με τόσα προβλήματα όσο εγώ ( αχ!) τι να σου κάνει αυτό το σπέρμα;;;Με ισοπέδωσε κορίτσια μου....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Γλυκιά μου Margi...

Η μόνη συμβουλή που έχω να σου δώσω πάνω στο συγκεκριμένο θέμα είναι να πας να σε δει ο γιατρός που σε χειρούργησε.. Αυτός και μόνο αυτός είναι ο πλέον κατάλληλος για να μπορέσει είτε να σε καθησυχάσει μη βλέποντας τίποτε είτε να σε ανησυχήσει επιβεβαιώνοντας τη γνώμη του γυναικολόγου της Πρέβεζας..

Προσωπικά δε νομίζω ότι επέστρεψαν οι πολύποδες τόσο σύντομα.. Μα τι στο καλό; Λερναία Ύδρα είναι που ένα κεφάλι κόβεις δέκα πετάγονται;

Όσον αφορά την υπόθεση εγκυμοσύνη.. Το σπέρμα σας είναι καλό.. Δεν είναι ούτε άριστο αλλά ούτε και του πεταματού... Αυτό που πρέπει να δείτε είναι φυσιολογικές μορφές.. Από κινητικότητα και αριθμό είστε μια χαρά... Αν οι φυσιολογικές μορφές είναι ελάχιστες, τότε ναι.. μη χάνετε χρόνο.. πηγαίνετε κατευθείαν για εξωσωματική.. Αλλιώς δώσε ένα ελάχιστο ακόμη χρονικό περιθώριο στον εαυτό σου και πίστη στον οργανισμό σου..

Εμείς τελικά αύριο στις 12:45 θα μεταφέρουμε τα Δομνινάκια στην κοιλίτσα μου.. Νεότερα.. το λοιπόν αύριο!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Δομνίνα μου, ήρθε η ώρα σου επιτέλους, κοριτσάρα μου!!!Να πάνε όλα καλά....Η ευχή της Μανουτίτας ( τι ωραία ευχή ήταν αυτή, ρε Μανου!!) να εισακουστεί....

Δίκιο έχεις σε όσα μου γράφεις...Οσον αφορά τους πολύποδες. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανφύτρωσαν. Απλά, ήταν αρκετα μεγάλοι ( 3,2εκ. ο ένας, 2,5εκ. ο άλλος και 1,5εκ ο τρίτος!!) και ο γιατρός που με χειρούργησε μου το είπε αμέσως μετά ότι θέλει να με ξαναδεί για να σιγουρευτεί ότι δεν έμειναν υπολείμματα από τους ήδη υπάρχοντες.... Ο γιατρός της Πρέβεζας είδε- λέει- έναν πολύ μικρό πολύποδα ανευ σημασίας, ο οποίος πολύ πιθανό δεν επηρεάζει ενδεχόμενη σύλληψη... Είπε βάβαια να το ελέγξω με υστεροσκόπηση για περισσότερη σιγουριά...Επομένως το βλέπουμε τη Δευτέρα και ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά αυτό το μήνα για όλες μας!!!

Το σπέρμα τώρα....Οσον αφορά στη μορφολογία εντοπίζονται αλλοιώσεις στο σχήμα της κεφαλής - 50% και σπανιότερα στον αυχένα και το ακρόσωμα.. ( αυτά λέει το σπερμοδιάγραμμα). Καθυστερεί επίσης και η ρευστοποίηση, αλλά παίρνουμε σιροπάκι πρωί- βράδυ γιαυτό....Γενικά ο ουρολόγος ήταν καθυσηχαστικός...Είχε πει να προσπαθήσουμε 6 μήνες και αν δεν τα καταφέρναμε, μετά σπερματεγχυση....Απλά, προέκυψαν οι πολύποδες και δεν προσπαθήσαμε όυτε δύο μήνες...Τεσπα...Θα δούμε τι θα γίνει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσακια μου καλημερα,χθες ειχαμε την παρασταση της κορης μου,και για αλλη μια φορα ελιωσα,συγκινηθηκα τοσο πολυ.....ευχομαι συντομα ολες σας να ζησετε τοσο ομορφες στιγμες.

Δομνινα μου καλη επιτυχια για σημερα κουκλτισα μου,ευχομαι η σημερινη μερα,να εξελιχθει στην πιο ομορφη και αξεχαστη μερα της ζωης σου.

Με το καλο να δεχθεις τα εμβρυακια σου και να πανε ολα καλα,σου στελνω τις καλυτερες ευχες μου κοριτσι μου.

Οσο για τις υπολοιπες,να περασετε ενα τελειο Σ/Κ και να μη σταματησετε να πιστευετε στο ονειρο(ακους μαρτζι μου;)

Φιλακιαααααα :P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...