Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

margi εσυ μας κερασες;;;;;

manou χρονια πολλα και καλα, να τα εκατοστησεις!να σαι παντα γερη και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

margi και εσυ πολυχρονη, με το καλο ενα παιδακι, δεν ξερω γιατι αλλα σε ειχα πιο μικρη, οχι βεβαια οτι εισαι μεγαλη αλλα μαλλον επειδη τωρα διοριστηκες σε ειχα πιπινακι!

φιλια σ ολες

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

margi εσυ μας κερασες;;;;;

manou χρονια πολλα και καλα, να τα εκατοστησεις!να σαι παντα γερη και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

margi και εσυ πολυχρονη, με το καλο ενα παιδακι, δεν ξερω γιατι αλλα σε ειχα πιο μικρη, οχι βεβαια οτι εισαι μεγαλη αλλα μαλλον επειδη τωρα διοριστηκες σε ειχα πιπινακι!

φιλια σ ολες

Κι όσοι με γνωρίζουν και τους λέω πόσο είμαι δεν το πιστεύουν...Φαίνομαι λίγο μικρότερη ( όχι πολύ!) αλλά άνετα μπορώ να κρύψω και πενταετία, αν θελήσω! Το ξέρεις ότι αισθάνομαι 25;;Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι κοντά στα 40! Αν δεν είχα περάσει τις στενοχώριες και τις αναποδιές που μου έτυχαν με το θέμα παιδί, πιστεύω ότι θα ήμουν πολύ καλύτερα....Καταρχήν δεν θα είχα την κοιλιά μου φουσκωμένη! Ρε κορίτσια, μετά το εξωμήτριο, η κοιλιά μου είναι μονίμως φουσκωμένη, σαν να είμαι 3 μηνών έγκυος! Εντάξει, δεν προσέχω κι εγώ....δεν γυμνάζομαι, τρώω πολλές φορές το βράδυ, ε, δεν είμαι και 20χρονο, μένουν τα άτιμα τα κιλά στην κοιλιά...Είπα να ξεκινήσω μόνη μου κοιλιακούς και περπάτημα μπας και συνέλθει λίγο το σώμα μου! Αλλά, ρε κορίτσια, έχω πάθει φοβία μετά το εξωμήτριο...Δεν θέλω να κάνω κοιλιακούς σε περίοδο ζευγαρώματος, γιατί φοβάμαι μην¨" σφηνώσει" πουθενά το έμβρυο την ώρα που εγώ θα γυμνάζομαι....Είμαι υπερβολικη, το ξέρω....Προτείνετε μου τρόπους να χάσω την κοιλιά, please!!!

Οσο για το θέμα διορισμός και ηλικία, να ήξερες πόσο χρόνια το παλευα, δίνοντας συνέχεια σε ασεπ! Ημουν 1 χρόνο ωρομίσθια και 3 αναπληρώτρια...Διορίστηκα -ευτυχώς - με 24μηνο και ασεπ 9 να είναι καλά ο Στυλιανίδης που πέρασε κι αυτό το νόμο!)....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπέρα κορίτσια!! Ειχα αδεια και ελλειπα στους γονεις μου!! Οχι Μαρτζυ μου δεν εχω να πω τπτ το ευχαριστω εκτος το οτι αδιαθετησα μια μερα νωριτερα!!! Ο κυκλος μου εχει μικρενει τρομερα!!:):):) Χρονια πολλα Μανου και Μαρτζυ ευχομαι του χρονου να σας βρει με ενα μωρακι αγκαλίτσα!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη βδομαδα!!!

Μαρτζι μου χρονια πολλα,πολυχρονη και ευχομαι να εκπληρωθει το μεγαλο σου ονειρο,κοπελα μου.

Κοριτσακια μου,ευχαριστω πολυ για τις ευχες,να ειστε ολες καλα και να χαιρεστε τις οικογενειες σας.Να ειμαστε καλα και οτι επιθυμουμε!!!!!

Φιλακια να εχετε μια ομορφη μερα.:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσάκια καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όσες γιόρταζαν, είχαν γενέθλια ή είχαν επετείους..

Διαβάζω ότι όλες είμαστε καλά και πολύ χαίρομαι γι' αυτό.. Πρώτα απ' όλα πρέπει εμείς να είμαστε καλά με τον εαυτό μας και όλα θα πάρουν το δρόμο τους πολύ σύντομα.. Είμαι απολύτως σίγουρη γι' αυτό..

Πήγα σήμερα στο γιατρό.. Έχουμε 5 μεγάλα ωάρια και άλλα 2 μικρότερα. Ο γιατρός είναι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά και θα μεγαλώσουν και τα μικρότερα.. Μακάρι κοριτσάκια μου.. όσα περισσότερα ωάρια έχω τόσες περισσότερες πιθανότητες έχω να πάνε όλα τέλεια.. Επίσης το ενδομήτριο για 10η μέρα του κύκλου ήταν τέλειο.. Είχα 10!!

Τώρα είμαι εν αναμονή των αιματολογικών εξετάσεων και από αυτές θα εξαρτηθεί αν θα κάνουμε ωοληψία την Τετάρτη ή την Πέμπτη.. Όποτε να ναι κορίτσια.. δεν με νοιάζει.. το μόνο που με νοιάζει είναι να γονιμοποιηθούν όλα τα αυγουλάκια μου και να εξελιχθούν σε τέλεια εμβρυάκια.. και φυσικά να φτάσει η εγκυμοσύνη μέχρι τέλους.. Έχω ένα θετικό προαίσθημα γι' αυτή την προσπάθεια κορίτσια και ελπίζω να μην πέσω έξω!!

Μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλησπερα κουκλες μου Χρονια πολλα Μανου και Μαρτζι! Καθε επιθυμια σας ευχη μου! Εγω ειχα επετειο στις 21 κλεισαμε 6 χρονια γαμου... Αχ πως περασαν; Δομνινακι μου αντε ολα να πανε καλα την Τεταρτη και να εισαι για 9 μηνες φουσκωμενη!!

Διαφημίσεις

Αννουλα μου να ζησετε,γεροι κι ευτυχισμενοι και να χαιρεστε τα κοριτσακια σας,ευχαριστουμε για τις ευχες.

Δομνινα μου τι τελεια νεα για την αρχη της εβδομαδας,σημερα.Με το καλο κοριτσι μου κι ευχομαι την Τεταρτη,την ωρα της ωοληψιας να ειναι ανοιχτοι οι ουρανοι και να ακουσουν τις ευχες μας για σενα.Ολα τα αγγελακια να κανουν το ονειρο σου πραγματικοτητα.

Κατι μου λεει οτι συντομα θα εχουμε ευχαριστες ανακοινωσεις ;)

Φιλακια καλο βραδυ!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αννούλα μου να είστε όλη την υπόλοιπη ζωή σας τόσο ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι όσο και αυτά τα 6 χρόνια!

Μάρτζι μου αιματολογικές εξετάσεις γίνονται για να βλέπει ο γιατρός αν η εικόνα των ωαρίων στο υπέρηχο συμβαδίζει με την ανάπτυξή τους και το πότε θα είναι αρκετά ώριμα για να τα πάρει..

Μανουτίτα μου είναι τόσο όμορφο αυτό που μου έγραψες.. Σ' ευχαριστώ πολύ.. Μου έφτιαξες τη διάθεση, τη μέρα και τις υπόλοιπες 15 μέρες της αναμονής!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...