Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια

κ με αυτα που διαβαζω θα ειναι πολυ καλη μερα σημερα:tongue:

μπραβο Δομναρα αντε ερχετε ο Δομναροσ χιχιχιχι

βρε μαργκι δεν πασ κεσυ σε αυτον τον γιατρο μπασ κ ανεβει κ λιγο το ηθικοσ σασ;) κοιτα τη Δομνα πεταει!!!!!!!!!!!

μαριαεφη να τησ ζησει το μωρακι τησ ..αυτα ειναι τα παιχνιδια τησ ζωησ κοριτσια εχω ξανακουσει τετοιεσ περιπτωσεισ κ αναροτιεμε πωσ συνεχιζουν αυτεσ οι γυννεκεσ ποσο θεληση υπαρχει κ ποσο φοκουσ κανουν στο στοχο τουσ...τι να πω μπραβο για την υπομονη κ την επιμονη τουσ γιατι δεν ειναι ευκολο να το γεννασ κ να μην το εχεισ ειναι χειροτερο απ το να μην μπορεισ!

τεσπα ολα καλα να πανε απο δω κ περα σε ολεσ σασ κοριτσια κ μια μια να φουσκωσει:tongue::tongue::tongue::tongue:

φιλακια πολλα

υγ εμεισ στο παρτι μασ περασαμε ωραια φαγαμε σβησαμε κ το κερακι μασ κ ολα καλα:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου καλή σας μέρα..

Και εξακολουθώ να είμαι χαρούμενη.. Πήγα σήμερα στο γιατρό για τον καθιερωμένο έλεγχο.. όλα εξελίσσονται πολύ καλά.. Είδαμε κιόλας 7 ωάρια να μεγαλώνουν και υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν μερικά ακόμη.. Ακόμη και να μην εμφανιστούν όμως αυτός ο αριθμός μας ικανοποιεί.. Έτσι συνεχίζουμε τις ενεσούλες για μερικές μέρες ακόμη και Παρασκευή ξανά πάλι υπέρηχο και αιματολογικές.. Αν όλα πάνε όπως τα υπολογίζω την ερχόμενη Δευτέρα θα κάνουμε ωοληψία!!! Γιούπι!!!

Τα καλύτερα έρχονται! Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Θενα μου μπραβο που τα περασατε ομορφα,αντε και του χρονου να ειστε ολοι γεροι και να σβησετε τα κερακια σας.

Δομνινα,τι ωραια κοριτσι μου,ποσο χαιρομαι που σε βλεπω τοσο ανεβασμενη,ετσι να συνεχισεις και ολα με το καλο να πανε!!!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα κουκλες! Δομνα μου πολυ χαιρομαι για τα νεα σου! Αντε το πολυ σε ενα μηνα να μας ανακοινωνεις ευχαριστα! Μαρτζι μου αντε κοριτσακι να παιρνεις και εσυ σειρα! Μαγδουλα οχι πια δακρια...η ψυχολογια σου παιζει μεγαλο ρολο μπορει ολα να ειναι καλακαι το μυαλο να σε κραταει πισω. Μαριαεφη και Ντζεο φτου φτου τα θηριακια! Θενα μου να σου ζησει ο Ιασονακος να τα χαιρεσαι τα ζουζουνια σου! Μανου μου το κοριτσακι σου ειναι και κουκλιτσα εκτος απο καλο παιδι! Τωρα τα νεα μας. Εχω ερθει σπιτι μου και εδω δεν εχω καμια βοηθεια οποτε τρεχω μεχρι να μπουμε σε μια σειρα. Η μπουμπου επεστρεψε στο στηθος της μαμας και τρωει αποκλειστικα απο εμενα. Ελπιζω να ξεπαταχτει και εμενα γρηγορα. Τωρα ειμαστε 3100γρ πηρε σε 15 μερες 550γρ. Μαριαεφη και Ντζεο ειναι καλα; Εχω αγχος αν την φτανει το γαλα μου. Τρωει και κοιμαται η καθεται ηρεμη ενα τριωρο την ημερα και το βραδυ ξυπναει στο τετραωρο.

Αννούλα μου πήγαν όλα τέλεια βλέπω.. Έφτασε κιόλας το ζουζούνι σου 3 βδομάδων;;;; μα πως περνάει έτσι ο καιρός..

Τα γραμμάρια που πήρε η τσούπρα σου είναι τέλεια για δυο βδομάδες.. άλλες δυο βδομάδες και θα πάρει κιλό..

Να είσαι ήρεμη και χαλαρή και όλα θα γίνουν.. Αλήθεια η Εβελίνα πως το βλέπει το μωρό;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες! Δομνα μου πολυ χαιρομαι για τα νεα σου! Αντε το πολυ σε ενα μηνα να μας ανακοινωνεις ευχαριστα! Μαρτζι μου αντε κοριτσακι να παιρνεις και εσυ σειρα! Μαγδουλα οχι πια δακρια...η ψυχολογια σου παιζει μεγαλο ρολο μπορει ολα να ειναι καλακαι το μυαλο να σε κραταει πισω. Μαριαεφη και Ντζεο φτου φτου τα θηριακια! Θενα μου να σου ζησει ο Ιασονακος να τα χαιρεσαι τα ζουζουνια σου! Μανου μου το κοριτσακι σου ειναι και κουκλιτσα εκτος απο καλο παιδι! Τωρα τα νεα μας. Εχω ερθει σπιτι μου και εδω δεν εχω καμια βοηθεια οποτε τρεχω μεχρι να μπουμε σε μια σειρα. Η μπουμπου επεστρεψε στο στηθος της μαμας και τρωει αποκλειστικα απο εμενα. Ελπιζω να ξεπαταχτει και εμενα γρηγορα. Τωρα ειμαστε 3100γρ πηρε σε 15 μερες 550γρ. Μαριαεφη και Ντζεο ειναι καλα; Εχω αγχος αν την φτανει το γαλα μου. Τρωει και κοιμαται η καθεται ηρεμη ενα τριωρο την ημερα και το βραδυ ξυπναει στο τετραωρο.

καλυτερα δεν γινεται κουκλα, μπραβο, εννοειται οτι φτανει το γαλα σου με αυτα που λες αλλα κοιτα τις πανες, ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι πολλες βρεμμενες!μπραβο, μην μπαινεις σε αυτη τη σκεψη αν φτανει, σιγουρα φτανει, τελεια, πολυ χαιρομαι!

εμεις δυσκολα, ο μικρος ειναι ηρεμος την ημερα, στο φαγητο λιγο δυσκολα γιατι το γαλα, ξενο ή δικο μου δυσκολα το πινει, τρωει περιπου 150 τη φορα και πολυ λεω, το βραδι ομως ξυπναει συνεχεια, να κοιμηθει θελει στηθος και αγκαλια, αλλα το βραδι δεν παλευεται, ξυπναω ανα μισαωρο ειτε να τον παρω αγκαλια ειτε να του δωσω την πιπιλα ειτε να θηλασει γιατι και ξενο να του δωσω πιστευοντας οτι πειναει, θα πιει ελαχιστα και θα κανει τα ιδια παλι αν οχι χειροτερα. απο τις 230 το πρωι ξεκιναει και ανα μισαωρο κλαιει...πικρα κοριτσια, δεν ξερω τι να κανω. υπομονη μονο, μεχρι και εσυ αννα καλυτερα εισαι, εχω καταντησει ζομπι, προχθες οδηγουσα και μια ωρα να παω και αλλη τοσο να ερθω στο σχολειο και ημουν κοτοπουλο, μια ομορφια ημουν!

τεσπα, θα δουμε, υπομονη

φιλια σ ολες τις τσουπρες

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Αννουλα μια χαρα βαρος !!!μπραβο σου!! τα παιδια που θηλαζουν πρεπει να εχουν 7-8 τουλαχιστον κατουρημενες πανες ειμαι σιγουρη οτι εχει περισσοτερες!

θα δεις πως θα ξεπεταχτει!

ngeo μηπως ξεκινησαν τα δοντακια??αυτη η ανυσηχια κατι τετοιο μου κανει....

δινε στηθος οποτε το θελει και θα δεις θα στρωσει...!!

Δομνινα πολυ χαιρομαι που ολα βαινουν καλως!ειμαι σιγουρη!ολα θα πανε τελεια!

Θενα βαλε καμμια φωτο απο το παρτυ!

εγω αδιαθετησα μετα απο 1 μιση χρονο...απο την μια χαρηκα απο την αλλη παλι ξανα τα ιδια..ελεγα θα βγαλω το καλοκαιρι αφου θηλαζω αλλα μπααααα....

πολυ θα ηθελα να βαλω φωτο αλλα δεν ξερω γιατι δεν μου βγαζει στισ επιλογεσ τα συννημενα μηπωσ ξερη καμια να μου πει?

αννουλα μια χαρα παει η μικρη μπραβο φαγουδικο που λεει κ ο πατερασ μου:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Τι έγινε κοριτσάρες μου;;Είστε όλες καλά;

Η Δομνίνα μας από ό,τι διαβάζω είναι μία χαρά....μακάρι να κρατήσει αυτή η χαρά μέχρι την εμβρυομεταφορά...Μετά να γίνει ακόμη μεγαλύτερη, όταν θα δει θετική χοριακή.....Οταν θα δει και θα ακούσει καρδούλα να πετάξει από χαρά και όταν με το καλό γεννήσει να είναι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου ( αχ! τα λέω και συγκινούμαι! Δομνίνα μου, σε πονάω πολύ και θέλω πραγματικά να σε αισθανθώ τρισευτυχισμένη!)

Εγώ κορίτσια μου, ήσυχα! Περιμένω περίοδο σε λίγες μέρες...Δυστυχώς δεν μπορώ να δω τον γιατρό γιατί δεν μπορώ να πάρω άδεια...Θα πάω σε ιδιώτη μετά την περίοδο και ελπίζω να μην φανεί κανένας παλιοπολύποδας στον υπέρηχο και να μου δώσει το οκ για προσπάθεια. Με ανησυχεί επίσης που πήρα τόσες αντιβιώσεις...Θέλω να το ρωτήσω κι αυτό για να είμαι ήσυχη....Τον Πανεπιστημιακό γιατρό θα το κανονίσω να τον δω μετα την περίοδο Ιουνίου....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Γλυκιά μου Μάρτζι.. τα γράφεις τόσο όμορφα και με το που διάβασα όλα όσα έγραψες ένα χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό μου.. και παραμένει εκεί... και ελπίζω να παραμείνει επ' αόριστον για τους επόμενους 9 μήνες..

Σήμερα πήγα και πάλι στο γιατρό.. τελικά έχουμε 6 ωάρια από τα οποία ο γιατρός υπολογίζει να πάρει τελικά τα 5... Δεν με πειράζει όμως.. μου φτάνει να γονιμοποιηθούν όλα και θα είμαι ευτυχισμένη.. Μου είπε ότι παραγγείλανε το ειδικό κιτ για μένα και το περιμένουν.. Συνεχίζω ενεσούλες μέχρι και την Κυριακή και τη Δευτέρα ραντεβού πάλι στο γιατρό.. Λογικά ωοληψία την Τετάρτη.. ελπίζω τα χαμόγελα και οι θετικές σκέψεις να με συνοδεύουν μέχρι τότε απερίσπαστα..

Μάρτζι μου όλα καλά θα είναι.. θα το δεις.. Δικαιούσαι κι εσύ χαρά, ηρεμία και γαλήνη ύστερα από όλα όσα έχεις περάσει όλον αυτόν τον καιρό!

L2qIp2.png

Πήγα κι εγώ στον ΩΡΛ! Είπε ότι πηγαίνουμε καλά...Μου συνέστησε να σταματήσω το aurid και να βάζω μία επουλωτική κρέμα για μία εβδομάδα! Αδιαθέτησα σήμερα...Θα κάνω έναν υπέρηχο από βδομάδα να δω τι γίνεται κι αν μου δώσει το οκ ο γιατρός ξεκινάω κι εγώ επιτέλους! Την υστεροσκόπηση θα την κάνω με το που θα επιστρέψω στα Γιάννεννα, αφού τώρα είναι δύσκολο να πάρω άδεια στο καπάκι...

Δομνίνα μακάρι να κρατήσει το χαμόγελό σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου χαίρομαι πάρα πολύ που επιτέλους τα πράγματα για σένα παίρνουν τον δρόμο τους.. Να είναι ένα πολύ όμορφο και γόνιμο καλοκαίρι για όλες μας αυτό που έρχεται.. Μόνο αυτό θέλω..!

L2qIp2.png

Καλημερααααααααα!!!!!!!!!Κοριτσακια μου γλυκα χαιρομαι παρα πολυ,που απ'οτι βλεπω τα πραγματα εχουν αρχισει να ξεκαθαριζουν για μια-μια απο σας.Κατι μου λεει οτι συντομα θα εχουμε ευχαριστα.

Εγω αδιαθετησα την 28η μερα ακριβως,πραγμα που ειχε πολυυυυ καιρο να γινει....αλλα ολα ΟΚ ηθικον ακμαιοτατον.

Να ευχηθω χρονια πολλα,μερα που ειναι ολο και καποιον εορταζοντα θα εχετε.

Εγω σημερα εχω τα γενεθλιακα μου,36,τον αριθμο......για αυτο και ειπα να σας τραταρω κατι,για να σας γλυκανω;)

2294331ztl8z8zu6g.gif

OPYIp3.png

vez3p2.png

Χρόνια πολλά! Να τα εκατοστίσεις! Το 75 είσαι; Κι εγώ....Είχα προχθές γενέθλια.Εγινα 36 Μαιων.....Οσο για το ότι αδιαθέτησες, δεν πειράζει....Αφού το ηθικό είναι ακμαίο δεν σε φοβάμαι...

Η Μάγδα μας τι έγινε; Ηταν να αδιαθετήσει την Τρίτη που μας πέρασε, αν δεν κάνω λάθος...Μάγδα, μήπως μας έχεις νέα;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...