Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κοριτσάκια αδιαθέτησα σήμερα.. 5 μέρες νωρίτερα.. Μόνο ένα χαπάκι καταστολής πρόλαβα να πάρω.. Αύριο το πρωί έχω ραντεβού στο κέντρο για υπέρηχο και αιματολογικό έλεγχο και ειλικρινά ελπίζω να είναι όλα τέλεια και να ξεκινήσω τις ενεσούλες.. Το μπεμπέ έρχεται!

Μαριαέφη μου και οι δύο μου ανηψούλες 4 μηνών 8 κιλά ήταν.. Οπότε ξέρω καλά τι περιγράφεις... Μάνα κουράγιο!!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια αδιαθέτησα σήμερα.. 5 μέρες νωρίτερα.. Μόνο ένα χαπάκι καταστολής πρόλαβα να πάρω.. Αύριο το πρωί έχω ραντεβού στο κέντρο για υπέρηχο και αιματολογικό έλεγχο και ειλικρινά ελπίζω να είναι όλα τέλεια και να ξεκινήσω τις ενεσούλες.. Το μπεμπέ έρχεται!

Μαριαέφη μου και οι δύο μου ανηψούλες 4 μηνών 8 κιλά ήταν.. Οπότε ξέρω καλά τι περιγράφεις... Μάνα κουράγιο!!

Δομνίνα, έχω ερωτήσεις! Δεν καταλαβαίνω τίποτα....τι χάπια παίρνεις; τι καταστέλλουν;σε τι βοηθάνε; για πόσο θα τα πάρεις; Πότε θα γίνει η ωοληψία και πότε η εμβρυομεταφορα; Πες μου, για να μπορώ να σε παρακολουθώ, ξέροντας τι ακριβώς γίνεται! Σορυ, αλλά είμαι άσχετη.....Μακάρι να έχεις καλά αποτελέσματα αύριο...

Μαριαέφη, 8 κιλά το μωρό;;;Βρε, κοριτσάκι μου, πολλά δεν είναι για τόσο μικρό; Τρώει πολύ;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Γλυκιά μου Μάρτζι..

Εγώ είμαι στην προσπάθεια για την 3η εξωσωματική.. Συνήθως υπάρχει ένα στάδιο πριν την περίοδο όπου καταστέλλουν τις ωοθήκες με διάφορα φάρμακα ούτως ώστε να μην δημιουργηθούν κύστες, να ρυθμιστούν οι ορμόνες και να αδιαθετήσει η γυναίκα κανονικά.. Την καταστολή αυτή την κάνεις είτε με χαπάκια είτε με ενέσεις.. Εγώ λόγω φοβίας των ενέσεων σε αυτή τη φάση προτίμησα τα χαπάκια. Ύστερα με το που αδιαθετείς είτε κάνεις ταυτόχρονα την καταστολή των ωοθηκών για να μην αρχίσουν από μόνες τους να κάνουν ωάριο και τη διέγερση με ορμόνες για να κάνουν περισσότερα από το ένα που γίνεται συνήθως ή ξεκινάς πρώτα τη διέγερση για δυο τρεις μέρες και στη συνέχεια ξεκινάς και την καταστολή.

Συνήθως ύστερα από 10 μέρες ενέσεων τα ωοθηλάκια είναι έτοιμα και σου κάνουν την ωοληψία για να τα πάρουν και να τα γονιμοποιήσουν. Μετά από δυο μερούλες (αφού έχουν γονιμοποιηθεί σωστά) στα τοποθετούν στη μήτρα και περιμένεις 12 μερούλες για να κάνεις την εξέταση της χοριακής για να δεις αν έμεινες έγκυος..

Ότι άλλη απορία έχεις στη διάθεσή σου!

L2qIp2.png

Αντε Δομνινα μου εισαι κοντα πολυ κοντα το νιωθω!!!

ολα αυτη την φορα θα πανε τελεια!!!θα ερθει και θα μεινει να το παρεις αγκαλιτσα και να ζησεις το ονειρο!

μαρτζι ο μικρος θηλαζει αποκλειστικα και δεν εχει περιορισμο στο ποτε ή το ποσο .τρωει οσο εχει αναγκη.οποτε δεν θεωρειτε υπερβαρος.

αν επινε ξενο γαλα ναι θα ηταν θεμα.

Καλησπέρα κορίτσια!!! Δομνινα μου καλή αρχη να εχεις και καλά αποτελεσματα ευχομαι σε 9 μηνες να εχεις και ενα και δυο και τρια παιδάκια!!!:):):) Θα δεις που όλα θα πανε καλά!!! Ειμαι πολύ αισιόδοξη!!!!

Εγω κορίτσια ειναι να αδιαθετησω την Τριτη και σημερα εβαλα τα κλαματα στον αντρα μου με ενα παραπονο σαν να ειμαι συνομιληκη με το Εφακι!!!! Αφου όλα ειναι καλά και για εμενα και για το συζυγο μου γιατι εδω και εναμιση χρονο δεν γινετε τπτ??? Αφου δεν υπαρχει τπτ!!!! Κορίτσια πια δεν πιστευω οτι μπορει να συμβει το θαυμα, αμα ηταν θα ειχε συμβει τοσο καιρο εφοσον δεν υπαρχει προβλημα!!! Νομιζω εχει κολλησει το σωμα και το μυαλο και δεν ξεκολαει!!!! Συγνωμη που σας κουρασα αλλα ειναι μια απο τις δυσκολες μερες!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Μαγδα μου, κάτι μου λέει ότι πολύ- πολύ σύντομα ( μπορεί και σε λίγες μέρες) να μας πεις ότι είσαι έγκυος! Εχω μία πολύ καλή διαίσθηση για σένα, κοριτσάκι! Αφού μόλις είδα ότι έγραψες σκέφτηκα " τώρα θα το διαβάσω το καλό νέο!". Δεν χρειάζεται να κλαις και να στεναχωριέσαι, γιατί ( μόνη σου το είπες) δεν υπάρχει πρόβλημα! Και να δεις τώρα που ξέρεις πως δεν υπάρχει θα έχεις ξεμπλοκάρει, κι ας μην το καταλαβαίνεις! Αν σταματήσεις τα κλάμματα, όλα θα πάνε τέλεια! Εγώ το φιλοσόφησα...Τι έγινε κι αν δεν μπορέσουμε στην τελική; Θα προχωρησουμε αλλιώς...Δες το Δομνινάκι μας πόσο θάρρος και αισιοδοξία έχει! Μπράβο Δόμνα...Με κατατόπισες πλήρως...Αν κάτι άλλο δεν καταλάβω στην πορεία, θα σε ρωτήσω....Είμαι πολύ αισιόδοξη και για σένα....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Mariaefi, μπράβο που πίνει δικό σου γαλατάκι! Υπέθεσα ότι του δίνεις ξένο....Να τον έχεις καλά τον μικρό σου και σόρυ, αν έγινα αδιάκριτη! Πώς φάινονται όμως εκείνες που δεν έχουν σχέση με παιδάκια! Φιλιά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

γεια σας κοριτσια!

ειχα προβλημα με την συνδεση δεν σας ξεχασα!!!

Θενα να σου ζησει ο γιος!να τα εκατοστησει!!

Δομνινα καινουργια αρχη καινουργια ευχη και απο εμενα να εισαι συντομα μανουλα!!!

Αννα μου πως τα παει η μικρη??

δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα ρε γμτ!

εμεις καλα θηλαζει ο μπεμπουλης γιγαντουλης 8 κιλα και 68 ποντους ...κ ναι αρχισαμε κρεμουλα! μονο που κανουμε "κακουλια¨" ελπιζω με τα φρουτα να στρωσει .......υπομονη μεχρι τον αλλο μηνα.

Η Εφη μου μια χαρα μεγαλωσε και εχει ενα σωρο ερωτησεις! το καλυτερο θεικο ηταν που της εδειξα την Ακροπολη στην Αθηνα(ειχε γερανους μαλλον κανουν αναστηλωση) και η ερωτηση: Μαμα ακομα την χτιζουν την Ακροπολη εε?!

Δεν υπάρχει!!!θεικό απλα!

αχ και εμεις ειμαστε 7 κιλα στους 4 μηνες και 61,5 ποντους...αλλα δινω και 2 γευματα ξενο την ημερα αλλα απο κακα αστα χαλια, μια στις 3 μερες και με πολλη δυσκολια...το καημενο ειναι να το λυπασαι.

πολλα φιλια σ ολες, μαγδουλα μην εισαι ετσι...

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

γεια σασ κ απο μενα

τρεχω με τα ψωμια για το παρτι την κυριακη:D

(ασχετο αλλα καμια φορα νιωθω ξεκαρφοτη εδω:confused: εσεισ εχετε τα δικα σασ κ εγω σασ λεω για παρτι γενεθλιων:shock:)

πω πω πολλα στρουμπουλα μωρα χιχι κ εμενα ο ιασονασ ηταν 8200 με 68π αλλα με σκονη γαλα ...μπραβο μαριαεφη δυσκολο με θυλασμο να φτασει τοσο !

ngeo κουραγιο μανα κουραγιο αν ειναι δυσκιλιο κ με το θυλασμο που να επηνε κ σκονη εκει να δεισ πωσ θα ηταν ...αυτα ειναι κληρονομικα εμενα μονο ο Γιωργακησ ηταν απο μωρο ετσι οπωσ κ εγω κ ακομα ειναι ...:(ενο τα αλλα οταν τρωνε μετα απο μιση ωρα τα βγαζουν:tongue: παλι καλα που δεν ειναι ολα

Δομνα μπραβο εισαι παραδειγμα προσ μιμηση ελπιζουμε ολα να σου πανε καλα κ να ειμαστε απο τισ πρωτεσ που θα ακουσουμε τα ωραια νεα;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Thena, μην το ξαναπείς αυτό, ότι είσαι ξεκάρφωτη εδώ! Ισα- ίσα....Δεν θέλουμε κι εμείς να διαβάζουμε μόνο στενάχωρα πράγματα....Εμένα μ' αρέσει να διαβάζω και τις μανούλες πάρα πολύ....Να μπαίνεις και να μας λες ό,τι θες για τα αγγελούδια σου και για σένα....Πολλά φιλιά! Πέφτω για ύπνο....Είμαι ξύπνια από τις 6 το πρωί!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Thena μου εχει δικιο η Μαρτζυ οτι εμεις εχουμε αναγκη να μας λετε ευχαριστα!!!! Φυσικα και δεν εισαι ξεκαρφωτη και μας εχεις στηριξη τόσες φορές!!! Να χερεσαι και τον Ιασονάκο:):)

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα και καλη βδομαδαααα!!!!

Θενα μου οχι και ξεκαρφωτη βρε κοριτσι μου,ισα-ισα μας δυναμη να συνεχισουμε για το στοχο μας,τι καλυτερο απο το να βλεπουμε νεες μανουλες πολυτεκνες :P

Μαγδουλα μου δεν θελω δακρυα,και κατι μου λεει πως τα επομενα δακρυα θα ειναι χαρας ;)

Μαριαεφη και ngeo ποσο μεγαλωσαν τα μωρακια σας,φτου-φτου,αντε γερα να ειναι τα πουλακια μου.

Εμεις ειμαστε μια χαρα,το Σαββατο τελειωσε το κοριτσακι μου με τα γερμανικα,οποτε επιτελους ελευθερα Σ/Κ.Κανανε και γιορτη-παζαρι και περασε ομορφα,την Κυριακη ειχε και τη Γιορτη της Ανοιξης στο σχολειο και ευτυχως ειχε τελειο καιρο και το απολαυσαμε.Τωρα μας εμεινε η παρασταση στο μπαλετο και η παρασταση στο τελος στο σχολειο,εχουμε τρεξιμο ακομη,αλλα δοξα το Θεο,κραταμε ακομα.....

Εγω περιμενω να αδιαθετησω μετα τις 19,και σιγουρα θα ερθει η "κοκκινοσκουφιτσα",γιατι αυτος ο μηνας ηταν πολυ υποτονικος.....Οποτε μαλλον θα αργησει λιγο το δωρο για τα γενεθλια μου,αλλα δεν πειραζει,εμεις να ειμαστε καλα.

Δομνινα μου τι εγινε με την περιοδο που βρηκε την ωρα να ερθει νωριτερα;Εχει ρυθμιστει το θεμα τωρα με τη συνεχιση της προσπαθειας;Αντε κοπελα μου ολα καλα να πανε!!!!!!

Φιλακια κοριτσια,να προσεχετε τον εαυτο σας και να περνατε ομορφα :-P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κορτσούδια μου όμορφα καλή σας μέρα και καλή βδομάδα!!

Είμαι πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ χαρούμενη κορίτσια... Πήγα το Σάββατο το πρωϊ για υπέρηχο και αιματολογικές... Ο γιατρός βρήκε κιόλας αρκετά ανώριμα ωοθηλάκια στη μια ωοθήκη και οι ορμονολογικές βγήκαν τέλειες οπότε καταλαβαίνετε ότι ξεκίνησα ενεσούλες και σήμερα είμαι ήδη στην 3η μέρα των ενέσεων.. Αύριο 8.30 το πρωί ραντεβού για υπέρηχο και αιματολογικές..

Δεν είμαι όμως μόνο γι' αυτό χαρούμενη.. Όπως όλες ξέρετε εμείς έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα κατάτμησης... Έτσι ο καλός μου ο γιατρούλης με ενημέρωσε ότι υπάρχει μια μέθοδος επεξεργασίας του σπέρματος η οποία έρχεται κατευθείαν από το Yale της Αμερικής με την οποία μπορούν να ξεχωρίσουν ποιο σπερματοζωάριο έχει το μικρότερο βαθμό κατάτμησης και να χρησιμοποιήσουν αυτό για την γονιμοποίηση του ωαρίου!!!!! Yes, yes, yes.. μου είπε ότι θα το εφαρμόσουμε στη δική μας περίπτωση και το έχει ήδη παραγγείλει.. Απ' ότι κατάλαβα είναι ένα συγκεκριμένο Kit εξοπλισμού το οποίο είναι μεμονωμένο για την κάθε περίπτωση.. Το έχει εφαρμόσει μόνο μια φορά ακόμη σε μια κοπέλα που ο άνδρας της είχε πολύ σοβαρό θέμα με την κατάτμηση και αυτή η κοπέλα έμεινε έγκυος!!!! Οι ελπίδες μου αναπτερώθηκαν κορίτσια...

Και υπάρχει και καλύτερο.. Θα πάρω prezolon με το που κάνουμε την εμβρυομεταφορά και έτσι δεν θα χρειαστεί να κάνω τη θεραπεία στον αιματολόγο!!!

Κορίτσια είμαι ενθουσιασμένη!!!!

Και μην ξαναπεί καμία ότι είναι ξεκάρφωτη εδώ μέσα ή ότι μας στενοχωρεί διότι θα τα πάρω λέμε!!

L2qIp2.png

μαρτζι μου σιγα καλε που να ξερεις οτι θηλαζει ο μπεμπης μου..

ngeo μου κ εσενα μεγαλοπος ο μπουμπουκος σου εε? η Κατερινα σου??

Μανουνιτα μου εχεις αξιο κοριτσι μπραβο!!

Θενα μου να να τον χαιρεσαι τον Ιασονα κ μην ξαναπεις οτι δεν ταιρθαζουν αυτα εδω καλε!

Μαγδουλα μου κ εσυ μην πεφτεις βρε κοριτσι!

κ να σας οω κ κατι ευχαριστω: μια φιλη με κακο ιστορικο ειχε γενησει 2 μωρα 5 μηνων εγκυος μεσα σε 3 χρονια με ολους τους πονους κ πριν 20 μερες καταφερε κ πηρε αγκαλια τον αγγελο της!!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Καλημερααααα,δομνινα μου τι καταπληκτικα νεα ηταν αυτα!!!!Ειναι πολυ λογικο να εισαι και χαρουμενη και ενθουσιασμενη,και εμεις μαζι σου.Ολα καλα να πανε κοπελα μου,μακαρι συντομα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα.

Μαριαεφη μου να εισαι καλα σε ευχαριστω,για μενα σημασια εχει,οτι ειναι ενα καλο παιδακι.Οσο για τη φιλη σου,να της ζησει της κοπελας,να'ναι γερη και να το χαιρεται το παιδακι της,να που τα θαυματα γινονται γυρω μας.

Γι'αυτο κοριτσια,μη σταματατε να πιστευετε :P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...