Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μηλίτσα μου τι τραβήξατε κι εσείς... Σίγουρα δεν ήταν κάτι απλό αφού έκανε και εμετό.. Να το κοιτάξετε επειγόντως.. μην το αφήσετε έτσι..

Μαγδούλα τι κάνεις εσύ;

Μάρτζι επαναλαμβάνω ότι είσαι ήρωας!!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασδελακι μου δεν το παρατησα πλεον θηλαζουμε αποκλειστικα....

Μηλιτσα μου τι τρομαρα ηταν αυτη?Μην τον αφησεις ετσι ομως βουρ στον γιατρο....

Οι υπολοιπες τι κανετε?

Εγω δεν εχω και πολυ χρονο μεχρι να μπουμε σε ενα προγραμμα τρεχωωωωωωω

Κοριτσάκια μου, τι μού κάνετε;

Μηλίτσα, να κάνει εξετάσεις ο αντρούλης σου. Οπως τα περιγράφεις κολικός ήταν, αλλά καλού κακού να αποφεύγεις τις ενέσεις....Δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά!

Εγώ κορίτσια έχω πολλές επιτηρήσεις...Ξεκινάν και οι πανελλαδικές, έχουμε τρέξιμο.....Αλλά...τα περνάω πολύ καλά! Δόξα τω Θεω!!!! Να γελάσει κι εμένα λίγο το χειλάκι μου, γιατί την τελευταία περίοδο πέρασα τόσα!

Θα περιμένω την περίοδο του Μαιου (γύρω στις 25) και θα ξεκινήσω αμέσως μετά προσπάθειες....Στο γιατρό θα πάω μετα την περίοδο Ιουνίου ( που μπορεί να μην μου έρθει!!!).....Δεν θέλω να ξαναπάρω άδεια από το σχολείο για να πηγαίνω σε γιατρούς! Θέλω να παίρνω άδειες για να περνάω καλά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

γεια σασ κοριτσαρεσ μου

τρεχω κ εγω εδω ολη μερα ....πολυ γκρινια ο Ιασονασ ...σημερα κλεινει χρονο το μωρο μου:tongue::rolleyes:

ευχομαι σε ολεσ γρηγορα με ενα μωρακι αγκαλια

φιλια πολλα κ στα νεογεννητα μασ:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Να τα εκατοστίσει!!! Να τον χαίρεστε θένα μου! Να είναι γερός, δυνατός και τυχερός στη ζωή του!

Βρε κοπέλα μου, τι μικρούλα φαίνεσαι! Σαν να είσαι η μεγάλη τους αδελφή φαίνεσαι! Φτου! φτου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανετε;

Μαρτζι μου σιδερενια,και τωρα αφου εγιναν οι απαραιτητητες επεμβασεις,και θελω να πιστευω οτι ησυχασες,βουρ στο ψητοοοοοοο.Αντε με το καλο,κοιτα να ξεκινησεις το "αθλημα" ;)

Μηλιτσα μου περαστικα και αγυριστα για τον αντρουλη σου,να το κοιταξετε παντως,δεν παιζουμε με την υγεια.

Θενα μου χρονια πολλα,πολυχρονο το αγορακι σου,να το χαιρεστε,γερο και καλοτυχο να ειναι.

Κατα τ'αλλα ησυχια,δε λεει ο καιρος να φτιαξει,και χαλια τα νευρα μου,χαλιαααα.Χαθηκα γιατι η μικρη εχει αρχισει προβες,για διαφορα,οποτε τρεχουμεεεεε :tongue:

Καλα να περνατε!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα

Θενα μου να τα εκατοστισει ο Ιασονακος να ειναι γερος και δυνατος και να τα καμαρωνεις και τα τρια!!!!

Μαρτζι μου αντε κοριτσακι με τις ζεστες (που ελπιζω να ερθουν) να αρχησεις και το αθλημα και ολα να σου ερθουν οπως τα θες και τα ονειρευεσαι!!!!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλημέρα σας!

Χαίρομαι ιδιαιτέρως που ακούω όμορφα τρεξίματα, γενέθλια, καινούργιες προσπάθειες.. μακάρι πάντα έτσι να συνεχίσουμε και γρήγορα να έρθουν και οι δικές μας χαρές!!

Αύριο ξεκινάω κι εγώ τη δική μου προσπάθεια. Θα πάρω το πρώτο χαπάκι.. Κοριτσάκια ευχηθείτε μου καλή επιτυχία και κάντε μια προσευχή και για μένα... Με εσάς στο πλευρό μου δεν φοβάμαι τίποτε!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλημέρα σας!

Χαίρομαι ιδιαιτέρως που ακούω όμορφα τρεξίματα, γενέθλια, καινούργιες προσπάθειες.. μακάρι πάντα έτσι να συνεχίσουμε και γρήγορα να έρθουν και οι δικές μας χαρές!!

Αύριο ξεκινάω κι εγώ τη δική μου προσπάθεια. Θα πάρω το πρώτο χαπάκι.. Κοριτσάκια ευχηθείτε μου καλή επιτυχία και κάντε μια προσευχή και για μένα... Με εσάς στο πλευρό μου δεν φοβάμαι τίποτε!

Ευχομαι να πάνε όλα τέλεια!!! Ξεκινάς επιτέλους! Μακάρι να είναι η τυχερή σου προσπάθεια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ευχαριστω πολυ κοριτσια ...σε λιγο παω για την τουρτα:D

Δομνα αντε κανε εσυ την αρχη να παρουν κ σηρα η αλλεσ μετα να εχουμε πολλα κουτσουβελα να κλαιν ολα μαζι wav.gif....αντε κ με το δεξιicon_lol.gif

θα προσευχομαστε για σενα 63.gif63.gif63.gif

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

thena μου να σου ζησει, να τον χαιρεστε, δεν το πηρα χαμπαρι γιατι δεν μπαινω τοσο συχνα οσο θελω πλεον, ελπιζω να περασατε υπεροχα. να χαιρεσαι ολα τα παιδακια σου

δομνινα μπραβο, θα κανω μια προσευχουλα για σενα

κοριτσια μου τι κανετε οι υπολοιπες;

εμεις καλα, τα ιδια, ο μικρος καλα, και η μεγαλη, το βραδι μονο που ξυπνα αρκετες φορες και τον θηλαζω αλλα τι να κανουμε, αναμενω πως και πως να κοιμηθω σερι 8 ωριτσες η καημενη!τεσπα

φιλια πολλα

καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια που δινουν εξετασεις!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλημερα και καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια που ξεκιναν σημερα τις εξεταεις.

Δομνινα μου με το καλο,καλη αρχη κοριτσακι μου,κι εννοειται οτι σου στελνουμε τις καλυτερες ευχες μας.Να εισαι σιγουρη οτι θα εισαι στις προσευχες μας,εχεις περασει πολλα και σου αξιζει πραγματικα να ζησεις το θαυμα της μητροτητας.

Αντε που λεει κι η Θενα,κανε εσυ την αρχη,να παιρνουμε σειρα κι οι υπολοιπες;).Αν και εγω προσωπικα θα πω,να παρουν σειρα τα κοριτσια που προσπαθουν για το 1ο τους παιδακι,εγω μπορω να περιμενω....

Φιλακια σε ολες,καλα να περνατε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!

Έφτασε επιτέλους η πολυπόθητη καινούργια αρχή.. Μια αρχή που την περίμενα 8 ολόκληρους μήνες.. Σήμερα το βράδυ θα πάρω το πρώτο χαπάκι.. Και είμαι σίγουρη πως με τις ευχές σας και τη σκέψη σας μαζί μου θα πάνε όλα τέλεια!

Θένα μου κουκλιά τα παιδάκια σου.. το ένα ομορφότερο από το άλλο αλλά κι η μαμά τους φανταστική..

Μανουτίτα μου μακάρι ο Θεός να μοιράσει απλόχερα αυτό το μήνα τις εγκυμοσύνες και να μείνουμε όλες μας έγκυες ταυτόχρονα!!!! Τι καλύτερο!

Μάρτζι, Αννούλα και Ngeo μου σας ευχαριστώ θερμά!

L2qIp2.png

γεια σας κοριτσια!

ειχα προβλημα με την συνδεση δεν σας ξεχασα!!!

Θενα να σου ζησει ο γιος!να τα εκατοστησει!!

Δομνινα καινουργια αρχη καινουργια ευχη και απο εμενα να εισαι συντομα μανουλα!!!

Αννα μου πως τα παει η μικρη??

δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα ρε γμτ!

εμεις καλα θηλαζει ο μπεμπουλης γιγαντουλης 8 κιλα και 68 ποντους ...κ ναι αρχισαμε κρεμουλα! μονο που κανουμε "κακουλια¨" ελπιζω με τα φρουτα να στρωσει .......υπομονη μεχρι τον αλλο μηνα.

Η Εφη μου μια χαρα μεγαλωσε και εχει ενα σωρο ερωτησεις! το καλυτερο θεικο ηταν που της εδειξα την Ακροπολη στην Αθηνα(ειχε γερανους μαλλον κανουν αναστηλωση) και η ερωτηση: Μαμα ακομα την χτιζουν την Ακροπολη εε?!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...