Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μανουνιτα μου αυτη τη φορά θα κανουμε και εμεις μια ευχη την μερα τον γενεθλίων σου να ανακοινωσεις στον συζηγο σου το πιο ευχαρηστω νεο(Οχι δεν εννοω οτι κερδισες το λαχειο;):):)) οτι περιμενεις ενα μπεμπεκι!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερααααααα

Μαρτζι μου πολυ χαιρομαι για σενα αντε τα εβαλες ολα σε σειρα και εμεινε μονο ενα...αλλα ειμαι σιγουρη πως πολυ συντομα θα μας ανακοινωσεις ευχαριστα!!!!!!!

Μαγδα μου η μικρη κοιμαται το βραδυ εμεις την ξυπναμε για να φαει γιατι ειναι μια σταλιτσα και πρεπει να μεγαλωσει.......

Εχθες μας επεσε και ο αφαλος...Το μονο που με στεναχωρει ειναι που σταματησαμε προς το παρον το μητρικο γαλα γιατι ανεβασε πολυ ικτερο εχθες ομως οι εξετασεις εδειξαν πως επεσε οποτε απο Δευτερα θα αρχησουμε ξανα.....

Κορίτσια μου, μού δίνετε δύναμη να συνεχίσω να το παλέυω με αισιοδοξία για παιδάκι! Μακάρι να΄μην έχουν μείνει υπολείμματα πολυπόδων και στο ενδομήτριο και να μπει το καλοκαίρι με χαρά.....

Αννούλα, πόσο γεννήθηκε η μικρούλα;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημερααααααα

Μαρτζι μου πολυ χαιρομαι για σενα αντε τα εβαλες ολα σε σειρα και εμεινε μονο ενα...αλλα ειμαι σιγουρη πως πολυ συντομα θα μας ανακοινωσεις ευχαριστα!!!!!!!

Μαγδα μου η μικρη κοιμαται το βραδυ εμεις την ξυπναμε για να φαει γιατι ειναι μια σταλιτσα και πρεπει να μεγαλωσει.......

Εχθες μας επεσε και ο αφαλος...Το μονο που με στεναχωρει ειναι που σταματησαμε προς το παρον το μητρικο γαλα γιατι ανεβασε πολυ ικτερο εχθες ομως οι εξετασεις εδειξαν πως επεσε οποτε απο Δευτερα θα αρχησουμε ξανα.....

τι κανεις; το βγαζεις με το θηλαστρο και το αποθηκευεις;παντως για τον ικτερο το καλυτερο ειναι το μητρικο γαλα, ρωτα και την αγλαια να σου πει, γιατι το σταματησες;θελει και φως το παιδι, να το εχεις στο παραθυρο οσο μπορεις να το βλεπει το φως, εμεις ετσι καναμε στη μικρη και της ειχε πεσει αμεσως ο ικτερος.

αχ μπραβο αννουλα, τι καλα που ειστε, η μεγαλη πως το εχει παρει, φανταζομαι μια χαρα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

εμεις εχουμε προβλημα με τη μεγαλη, κολλησαν τα χειλια στην περιοχη της ευτυχως οχι αρκετα και ουτε αναπανορθωτα και της τα ανοιξα και εχει εννοειται πληγη και ποναει αφανταστα οταν κατουραει το καημενο, της βαζω και μια αλοιφη αλλα εχει και λιγο αιμα και ποναει και κλαει ευτυχως μονο οταν παει τουαλετα, οχι ολη την ωρα...πιανεται η καρδια μου γιατι δεν μπορω να κανω τιποτα απολυτως...θα παρω και το γιατρο το απογευμα να δω τι αλλο μπορω να κανω, το ιδιο επαθε και η κορη της φιλης μου αλλα πολυ χειροτερα, ισα που ειχε μια τρυπουλα το καημενο και δεν ανοιγει με τιποτα.αχ τι τραβανε τα καημενα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Αχ, βρε ngeo, τι θα τραβάει το καημένο το κοριτσάκι σου! Το σκέφτομαι και ανατριχιάζω....Δύσκολα είναι τα κοριτσάκια για καθαρισμό στην συγκεκριμένη περιοχή...ακούω και από άλλες μαμάδες να το συζητάνε το συγκεκριμένο ζήτημα.

Μια χαρά γεννήθηκε η μικρή της Αννούλας.Το ιδανικό βάρος για μωράκι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Μάρτζι μου δόξα το Θεό πήγαν όλα καλά και σε αυτό το χειρουργείο.. Μακάρι να είναι το τελευταίο χειρουργείο τέτοιας φύσεως και το επόμενο να είναι για γέννα! Αλήθεια δεν έκανες αναισθησία; Ούτε καν μπορώ να φανταστώ το ότι έπρεπε να υποβληθείς σε τέτοια εγχείρηση ξύπνια.. Τέλος πάντων.. περασμένα - ξεχασμένα..

Το μωράκι της Αννούλας γεννήθηκε 2.700 και 48 πόντους νομίζω αλλά αφού τρώει όλα καλά.. Κι εγώ ξέρω ότι το μητρικό γάλα είναι ότι καλύτερο για τον ίκτερο.. Οι γιατροί θεωρούν πάντως ότι επιβαρύνει και έτσι δίνουν ξένο.. άβυσσος η ιατρική επιστήμη.. Άπλετο φως και καλό φαγητό και σύντομα το μπεμπέκι σου θα είναι μια χαρούλα..

Ngeo μου δεν ήξερα ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο στα κοριτσάκια.. Μήπως έπρεπε να το κάνει ο παιδίατρος αυτό αντί για σένα; Ας ελπίσουμε πάντως το κοριτσάκι σου σύντομα να είναι πολύ καλύτερα!

L2qIp2.png

Δομνίνα, μου έκαναν μία ένεση προνάρκωσης και στη συνέχεια μου έβαλαν βαμβάκι με υγρό ( αναισθησίας;) στα ρουθούνια! Κι εγώ αναρωτήθηκα πολλές φορές εκείνη την ώρα που υπέφερα ( όχι σε όλη τη διαδικασία, αλλά ήταν κάποιες στιγμές που ένιωθα το νυστέρι και ούρλιαζα) γιατί δεν με κοίμησαν....Τεσπα....Πόνεσα εκείνη την ώρα, όταν όμως εφτάσα στο θάλαμο ήταν όλα καλά....Μετά κοιμήθηκα για πολλές ώρες και συνήλθα. Απλά ήμουν τόσο ναρκωμένη που δεν έκανα τις ερωτήσεις που ήθελα στο γιατρό. Την άλλη βδομάδα που θα με ξαναδεί, θα μου λύσει πιστεύω όλες τις απορίες....Μακάρι να μην ξαναβγούν και να ηρμήσω μια και καλή....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπερα κοριτσακια η μικρη γεννηθηκε 2710γρ και 50,5 ποντους αλλα την πηρα απο το μαιευτηριο 2560γρ ειναι μικρουλα πολυ αλλα τωρα πηγε 2800 και 52 ποντους το μητρικο το σταματησαμε γιατι ηταν πηχτο και επρεπε να ενυδατωθει η μικρη γιατι ανεβηκε πολυ ο ικτερος φτασαμε 15,5 και στο 16 θα εμπαινε νοσοκομειο.....την γλυτωσαμε ομως οι τελευταιες εξετασεις εδειξαν 10,6 κατω απο το οριο δηλαδη....Απο δευτερα ξεκιναμε ζιζακι ξανα ευτυχως δεν εχει μειωθει το γαλα μου....

Ντζεο περαστικα στην μικρουλα...αχ μωρε ειναι ευαισθητα τα κοριτσακια πολυ σε αυτην την περιοχη.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια η μικρη γεννηθηκε 2710γρ και 50,5 ποντους αλλα την πηρα απο το μαιευτηριο 2560γρ ειναι μικρουλα πολυ αλλα τωρα πηγε 2800 και 52 ποντους το μητρικο το σταματησαμε γιατι ηταν πηχτο και επρεπε να ενυδατωθει η μικρη γιατι ανεβηκε πολυ ο ικτερος φτασαμε 15,5 και στο 16 θα εμπαινε νοσοκομειο.....την γλυτωσαμε ομως οι τελευταιες εξετασεις εδειξαν 10,6 κατω απο το οριο δηλαδη....Απο δευτερα ξεκιναμε ζιζακι ξανα ευτυχως δεν εχει μειωθει το γαλα μου....

Ντζεο περαστικα στην μικρουλα...αχ μωρε ειναι ευαισθητα τα κοριτσακια πολυ σε αυτην την περιοχη.

Άννα να σου ζήσει (και από εδώ) το μπεμπέ.

Θα σταθώ σε αυτό που έχω μαυρίσει στα λεγόμενά σου....

Το μητρικό γάλα, είναι αποδεδειγμένα το πιο εύπεπτο γάλα που μπορεί να δώσει κανείς σε μωρό παιδί. Επίσης η λύση στον ίκτερο είναι συχνοί θηλασμοί....

Συγνώμη που παρεμβαίνω....αλλά ....ποιος σου σταμάτησε τον θηλασμό στο μαιευτήριο βρε πουλάκι μου....Μέχρι να διαβάσω ότι θα ξανασυνεχίσεις το μαμίσιο.....έλεγα ότι κάποιος άσχετος στέρησε από το νινί σου το πιο πολύτιμο αγαθό....το μητρικό γάλα...ευτυχώς όμως είσαι μανούλα με γνώσεις....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλησπερα κοριτσια. Ειμαι να σκασω. Κανονικα σημερα δε θα δουλευα,θα πηγαινε στο μαγαζι ο ανδρας μου κι εγω θα εκανα δουλειες κλπ και θα πηγαινα το μεσημερι στην ανθοκομικη εκθεση κηφισιας μιας και τοχα ταξει στη μικρη. Τη νυχτα κατα τις 3-4 με ξυπνα ο ανδρας μου. Ειχε αφορητο πονο στην κοιλια,σα να ειχε κολικο αλλα πιο ψηλα. Εχουμε παντα προχειρη μια ενεση βολταρεν παυσιπονη γιατι ειχαμε επεισοδια κολικου νεφρου αλλες φορες. Με εχει μαθει ο φαρμακοποιος κ κανω σε μια ωρα αναγκης. Με βαζει λοιπον και του κανω ενεση ενδομυικη,και μουπε πως δεν τον πονεσα καθολου(μαθαινω γρηγορα). Ειχε κανει κι εμετο. Ανακουφιστηκε απ τον πονο πολυ πιο αργα απ οτι συνηθως, σε καμμια ωρα,ενω αλλες φορες σε 20 λεπτα ηταν οκ. Επιστρεφω

ένα μήλο την ημέρα...

οταν ηρεμησε φυσικα κοιμηθηκαμε. Ομως δεν επρεπε να τον ακουσω και να του κανω παυσιπονη ενεση κ να ξενοιασω γιατι αυτη τη φορα ο πονος ηταν διαφορετικος κ τα συμπτωματα. Ευτυχως τελος καλο ολα καλα αλλα θα μπορουσε ετσι να εχει αλλη τροπη . Επρεπε ο βλακας να επιμεινω να παμε σε κανα νοσοκομειο. Αμα ηταν πχ καρδια κι απλα αντανακλουσε εκει? Δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι. Νιωθω τυψεις σημερα. Α,και τι μου ειπε? Κριμα που σας χαλασα την Κυριακη. Ακουτε τι σκεφτηκε!!! Αυτα,σημερα δεν ξαναπονεσε καθολου αλλα αυριο θα παρουμε το γιατρο του να του πουμε το περιστατικο. Συγγνωμη αν σας ψυχοπλακωσα αλλα ηθελα να το μοιραστω. Τελικα το απογευμα πηγα τη μικρη σε παιδικη χαρα κοντα στο σπιτι. Αυτα.

ένα μήλο την ημέρα...

ngeo περαστικα στη μικρουλα. Εγω χρησιμοποιουσα για την ευαισθητη περιοχη της μπεμπας χαμομηλι χλιαρο και λαδακι φαγητου αμα χρειαζοταν. (αυτο το κανω κ μεχρι τωρα). Στα μεσα χειλη απαγορευεται να μπαινουν κρεμες κλπ. Καταλαθος μια φορα πηγε κ ερεθιστηκε αμεσως η περιοχη. Τη συνεφερα με καλο ξεπλυμα κ λιιιγο λαδακι (αν κ ο παιδιατρος ηταν αρνητικος). Αννουλα,εμενα μου ειχε επιτρεψει ο παιδιατρος οταν ηταν ημερων ακομα,να τη βγαζω για λιγο στο μπαλκονι (εκανε ζεστο καιρο). Ο αερας και το εμμεσο ηλιακο φως κανει πολυ καλο στα βρεφη,ειδικα σε αυτα με ικτερο. Για ρωτησε με την πρωτη ευκαιρια το γιατρο.

Μαργκι μου,επιτελους ξενοιασες απ τους πολυποδες στη μυτη! Μπραβο! Αυτα,φιλακια σε ολες

ένα μήλο την ημέρα...

Μηλίτσα μου δοξα το Θεο όλα καλά!!! Μην το αφησετε να πατε στον γιατρό για να ηρεμήσετε!!!!

Αννουλα μου αφου ξανα αρχησε να πινει το γαλατακι της μαμακας όλα καλά!!!:):)

Τι αερα ειχαμε εχθες!!! Χαμός ξαναηρθε ο χειμωνας μου την ζαλισε την λεμονια!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...