Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημερα και καλο μηνα κοριτσια,θενα μου περαστικα για αλλη μια φορα,αντε υπομονη που θα παει θα ερθει το καλοκαιρακι και θα ησυχασουν τα παιδακια.

Δομνινα μου τι να πω,μακαρι να πιασει η ευχη σου,απ'οτι ειδα αυτο το μηνα θα αρχισεις τη νεα προσπαθεια,καλη επιτυχια να εχεις κοπελα μου.

Εγω παντως κοριτσια,εμαθα οτι ειμαι εγκυος στο κοριτσακι μου,την ημερα των γενεθλιων μου στις 21 Μαη,απο τοτε καθε χρονο κανω την ιδια ευχη,αλλα δυστυχως δε μου εχει κανει τη χαρη.

Ευχομαι αυτο το μηνα,να ανακοινωθει τουλαχιστον μια εγκυμοσυνη!!!!;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστος Ανέστη και Χρονια πολλά!!!

Δεν σας διαβασα ακόμη!!!! Εμεις ειμαστε καλά ξανακαναμε σπερματοδιαγραμμα και ηταν οκ!!! Αυξηθηκε η κινητικοτητα απο μονη της στο 65 % . Εκανα παλι εξεταση της προλακτινης ηταν καλή αλλα θα την προσεχω και θα ξανακανω την εξεταση σε λιγες μερες!!! Και εστρωσε και θυροειδης μου!!! αρα όλα καλα!!! Τωρα περιμενουμε το θαυματακι!!! Αντε κοριτσια ευχομαι αυτο το καλοκαιρι να ανακοινωνουμε ευχαριστα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

γιουπι,μαγδουλινι μου,ολα καλα! Πολυ ωραια τα νεα σου! :-)

Αννουλα να σου ζησει το μωρακι,να χαιρεσαι τις κουκλιτσες σου! Φιλια στην αδυναμια μου,την πολυταλαντη ζωγραφο-κομμωτρια:-)

Μαργκι με τη συζητηση ολα λυνονται. Βεβαια οι ανδρες θελουν που κ που να τους βγαζουμε με το τσιγκελι αυτα που θελουν να πουν,γιατι δυσκολα συζητανε.

Μανουτιτα μου γλυκεια,ευχομαι κι εγω να ανακοινωθουν εγκυμοσυνες εδω και σε αλλα θεματα,καθε κοπελα που προσπαθει να καταφερει να γινει μανουλα,ολες το αξιζετε! Αντε,βαλτε κατω τους συζυγους και βουρ... Μακαρι να γινει το θαυμα...

Φιλακια,θα μπω αυριο μεσημερακι απ τη δουλεια

ένα μήλο την ημέρα...

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Υπέροχη μέρα η σημερινή!!!

Πήγα στο γιατρό.. Χάρηκε που με είδε, με εξέτασε διεξοδικά και συζητήσαμε ανοιχτά για τα πάντα.. Μου είπε ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, για μια ακόμη φορά μου εξέφρασε τη λύπη του που έχασα το μωρό και μου είπε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να πετύχουμε αυτή τη φορά.. Και μάλιστα μου είπε ότι αυτή τη φορά με βλέπει για δίδυμα... Ας κάνω εγώ ένα και μου φτάνει.. Μη ζητάω και πολλά..

Στον υπέρηχο είδαμε κιόλας ένα ωάριο που πιθανολογείται να σπάσει το σβκ.. Μου είπε στις 12 του μήνα να ξεκινήσω τα χαπάκια και αν δεν αδιαθετήσω μέχρι τις 22 να κάνω ένα τεστ εγκυμοσύνης (εδώ εγώ γέλασα εννοείται)...

Έκανα και τις αιματολογικές επαναληπτικές (ουσιαστικά μόνο για το τοξόπλασμα έπρεπε να επαναλάβω την εξέταση) και είμαι καθ' όλα έτοιμη για τη μεγάλη μέρα.. με κέφι και αισιοδοξία..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλησπερα,γεια σου μηλιτσα μου τι κανεις,η κουκλιτσα σου καλα;Πως πανε τα κεφια;Οσο για την ευχη,απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι.

Μαρτζι μου απο οτι βλεπω,ολα καλα κουκλιτσα μου,μακαρι να γινει το θαυμα.

Δομνινα μου,τι ωραια νεα ειναι αυτα,ποσο χαρηκα που ο γιατρος σου σε βρηκε μια χαρα,κι απ'οτι καταλαβαινω ειναι και "ανθρωπος",πολυ σημαντικο για γυναικολογο.

Σου ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε κατ'ευχην και να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα,αντε να εχω και δωρακι,για τα γενεθλια μου στις 21 Μαη.Εγω παντως εμαθα οτι ειμαι εγκυος στο κοριτσακι μου,την ημερα των γενεθλιων μου!!!!!;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, κοριτσάκια! Τι ωραία νέα είναι αυτά, Μάγδα και Δομνίνα!!Μάγδα μου, δεν ξ'ερω γιατί, αλλά έχω την αίσθηση ότι θα κάνεις την αρχή εσύ....Το πιστεύεις ότι είχα να μπω μέρες και σκεφτόμουν πότε θα βρω την ευκαιρία να μπω,γιατί ήμουν σίγουρη πως κατι καλό θα έχεις ανακοινώσει! Δομνίνα, από ό,τι καταλαβαίνω ο γιατρός σου ελπίζει ακόμη και σε φυσιολογική σύλληψη! Μακάρι...

Μανουτίτα μου, είσαι δίδυμος, ε; Εγώ ταυράκι....Είμαι στις 18 Μαιου γεννημένη...Εγώ δεν θα σας πω ευχάριστα μέσα στον μάιο ΄πάντως....Τον Ιούνη, λέτε;;

Α, να σας πω τι μου είπε ο γιατρός που μου αφαίρεσε τους πολύποδες...Ηταν να παω να με δει, αλλά δεν μπορούσε και μου το ανέβαλλε για τον άλλο μήνα....Θέλει λέει να με δει γιατί μπορεί να έχουν μέινει υπολείμματα πολυπόδων.....Κι αν έχουν μείνει, θα ξαναμπώ χειρουργείο....Αγχώθηκα...Δεν θέλω να ξαναπεριμένω...Εγώ θα ξεκινήσω τις προσπάθειες αμέσως μετά την περίοδο του Μαίου και δεν ξαναμπαίνω σε αναμονές....Μακάρι να μην έχει μείνει τίποτα από τους παλιοπολύποδες.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μάρτζι μου ο γιατρός μου δεν μίλησε καθόλου για φυσιολογική σύλληψη.. Αυτό το ενδεχόμενο - με τα μέχρις στιγμής δεδομένα - το έχουμε αποκλείσει.. Αλλά ήταν πολύ αισιόδοξος για όλα τα υπόλοιπα!

Κοριτσάκι είμαι σίγουρη ότι όλα έχουν καθαριστεί τέλεια και δεν υπάρχει ίχνος πολυπόδων.. Μπορείς να αρχίσεις με την περίοδο του Ιουνίου και το καλοκαιράκι θα είσαι κι εσύ μια εγκυούλα! Στο υπογράφω!!!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Υπέροχη μέρα η σημερινή!!!

Πήγα στο γιατρό.. Χάρηκε που με είδε, με εξέτασε διεξοδικά και συζητήσαμε ανοιχτά για τα πάντα.. Μου είπε ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, για μια ακόμη φορά μου εξέφρασε τη λύπη του που έχασα το μωρό και μου είπε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να πετύχουμε αυτή τη φορά.. Και μάλιστα μου είπε ότι αυτή τη φορά με βλέπει για δίδυμα... Ας κάνω εγώ ένα και μου φτάνει.. Μη ζητάω και πολλά..

Στον υπέρηχο είδαμε κιόλας ένα ωάριο που πιθανολογείται να σπάσει το σβκ.. Μου είπε στις 12 του μήνα να ξεκινήσω τα χαπάκια και αν δεν αδιαθετήσω μέχρι τις 22 να κάνω ένα τεστ εγκυμοσύνης (εδώ εγώ γέλασα εννοείται)...

Έκανα και τις αιματολογικές επαναληπτικές (ουσιαστικά μόνο για το τοξόπλασμα έπρεπε να επαναλάβω την εξέταση) και είμαι καθ' όλα έτοιμη για τη μεγάλη μέρα.. με κέφι και αισιοδοξία..

Σας φιλώ!

Δομνίνα μου, μπερδεύτηκα....Τι χάπια θα πάρεις; Θα ξεκινήσεις εξωσωματική; Σορυ, αλλά εγώ νόμισα πως θα κάνετε φυσιολογικά για κάποιο διάστημα! Δεν γνωρίζω τη διαδικασία....Αν θες, εξηγησέ μου....:(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!!!

Εμεις βγηκαμε την κυριακη και ολα ηταν καλα αλλα μετα ανεβασε ικτερο η μικρη και καναμε καθε μερα εξετασεις....τελικα ειναι καλυτερα και το γλυτωσαμε το νοσοκομειο......

Βλεπω πνεει ενας θετικος αερας στο καφε μας και πολυ χαιρομαι!!!!!

Αντε να ακουσουμε συντομα για νεες εγκυουλες!!!!Με το καλο κοριτσια μου να νιωσετε ολες την απολυτη ευτυχια!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα τσούπρες!!

Αννούλα να χαίρεσαι το μικρό σου θαυματάκι!! Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά και είμαι σίγουρη ότι κάθε φορά που την κοιτάς η ευτυχία σε πλημμυρίζει.. Μακάρι πολύ σύντομα - όπως λες κι εσύ - να νιώσουμε κι εμείς αυτό το συναίσθημα..

Μάρτζι μου δυστυχώς χρειάζεται ένα εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα για να μπορέσουμε να πούμε μετά βεβαιότητος ότι όλα είναι καλά και ότι μπορούμε να πετύχουμε εγκυμοσύνη με φυσιολογική σύλληψη..

Έτσι ξεκινάω εξωσωματική με μεγάλες ελπίδες μιας και λογικά το σπέρμα θα έχει βελτιωθεί αρκετά.. Ανυπομονώ και είμαι πολύ αισιόδοξη.. Τρίτη και τυχερή προσπάθεια κοριτσάκια μου!

L2qIp2.png

Αχ, Δομνίνα μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά! Τρίτη κι αλήθεια θα είναι αυτή, θα δεις!

Αννούλα μου, να χαίρεσαι την μικρούλα σου!

Κορίτσια μου, έμαθα για μια ξαδελφη μου ότι ειναι έγκυος στο δεύτερό της παιδάκι!Την πήρα τηλέφωνο να της ευχηθώ και ξέρετε τι μου είπε; Οτι αυτή δεν ήθελε, δύο φορές το έκαναν ελεύθερα και αμέσως μετά έτρεξε να πλυθεί!!! Πρώτη φορά μετά από καιρό που άκουσα κάτι τέτοιο και δεν εκνευρίστηκα, ούτε ζήλεψα καθόλου....Ισα-ίσα..Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτήν, γιατί την αγαπάω πολύ και μεγαλώσαμε μαζί....Είναι άνθρωπος που ό,τι λέει δεν το λέει για να σε θίξει....Κι όλα αυτά τα λέγαμε στην πλάκα.....Ρε συ, της λέω, το σόι μας είναι γόνιμο, μόνο εγώ αποτελώ εξαίρεση! Πέρα από όλο αυτό θεωρώ πως έχω ηρεμήσει κι εγώ πάνω σε αυτό το θέμα και βλέπω με περισσότερη τρυφερότητα τις εγκυούλες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Margi μου με το καλό η ξαδελφούλα σου να γίνει για δεύτερη φορά μητέρα.. Το βρίσκω πολύ θετικό το γεγονός ότι δεν αναστατώθηκες με την ανακοίνωση αυτής της εγκυμοσύνης.. Νομίζω ότι δείχνει πως είσαι πιο ήρεμη και κατασταλαγμένη..

L2qIp2.png

Γεια σας! Εχω κάμποση ώρα που γύρισα από το νοσοκομείο! Εκανα την αφαίρεση πολυπόδων από τη μύτη....Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο πολύ πόνεσα....Τέλος πάντων. Πάει κι αυτό...Τώρα θα πάρω πάλι αντιβίωση για μια βδομάδα, θα ρίχνω σπρέι για κανα μήνα κι ας ελπίσω ότι δεν θα ξαναβγούν σύντομα....Ηταν πολλοί οι πολύποδες....Επαθαν κι οι γιατροί την πλάκα τους. Για είκοσι λεπτα είπαν ότι θα διαρκούσε, τελικά μία ώρα με παίδευαν.....Μακάρι να είναι το τελευταίο χεορουργείο! Μακάρι να ξαναπάω στο νοσοκομείο μόνο για εγκυμοσύνη, κορίτσια μου!

Δομνίνα μου, δεν αναστατώνομαι πιά! Καθένας με το τυχερό του....Εχω πει πολλές φορές ότι αυτά που πέρασα δεν θέλω να τα περάσει άλλος κανείς....Δε σου κρύβω πως όταν ήμουν σήμερα στο χειρουργείο και μου "σκάλιζαν" τη μύτη, σκεφτόμουν πόσο τυχερή είναι η ξαδέλφη μου που αυτή τη στιγμή πετάει στα σύννεφα, ενώ εγώ παλεύω, παλεύω, παλεύω....Αλλά πού θα παέι....θα έρθει και για μένα αυτή η όμορφη στιγμή!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα!!!

Αννουλα μου τι κανει η μικρή??? Κοιμάτε καλά το βράδυ???

Μαρτζυ μου παει και αυτό!!!! Τελος τωρα με τους γιατρους ηρθε και το καλοκαιρι!!! Νομίζω οτι ξερεις τι πρεπει να κανεις;):):) Θα δεις που συντομα θα μας ανακοινωσεις ευχαρηστα!!!!! Παρτυ θα κανουμε εδω μέσα!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...