Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Αννούλα μου ήρθε το θαυματάκι που περίμενες τόσο καιρό και αυτή τη στιγμή είναι στην αγκαλιά σου!

Γερό και καλότυχο να είναι το κοριτσάκι σου και καλό σαραντισμό να έχετε!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκιά μου Μάρτζι.. όταν η διαμάχη είναι μεταξύ δύο αγαπημένων προσώπων το θέμα είναι ιδιαίτερα λεπτό.. Σαφώς το να μπαίνει μέσα στο σπίτι σου η μητέρα σου χωρίς να χτυπάει δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά μήπως η λύση θα ήταν να μην άφηνες το κλειδί πάνω στην πόρτα;

Κι εμένα η πεθερά μου όταν μιλάει φωνάζει (στην κυριολεξία όμως) και με ενοχλεί αυτό αλλά το ίδιο ενοχλεί και τον άνδρα μου και της τη λέει..

Είστε και οι δύο πολύ ζορισμένοι και ψάχνετε ο καθένας για τους δικούς του λόγους κάπου να ξεσπάσετε.. Αν νομίζεις ότι έχεις την καλή θέληση να τα ξαναβρείτε θα πρέπει να παραμερίσεις τα ελαττώματά του και την κακή συμπεριφορά του και να του δώσεις άφεση..τουλάχιστον γι' αυτή τη φορά..

Αν πάλι νομίζεις ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι ή ότι τα συναισθήματά σου γι' αυτόν τον άνθρωπο έχουν αρχίσει να διαβρώνονται τότε θα πρέπει να αλλάξεις πορεία..

Δεν μπορώ όμως να μη σε ρωτήσω.. Όταν δούλευε είχε την ίδια συμπεριφορά ή ήταν όλα μέλι γάλα τότε;

Δομνίνα μου, τα προβλήματα ξεκίνησαν μετά την απόλυση του. Οταν δούλευε έφευγε στις 8 γύριζε στις 5. Πάντα γύριζε ευδιάθετος....Ετρωγε, πίναμε καφεδάκι, πήγαινε πολύ συχνά στους γονείς μου, κι αν δημιουργούνταν πού και πού προβλήματα ήταν μόνο ανάμεσα σε μένα και την μάνα μου!!!Μετά το εξωμήτριο ο άντρας μου έβγαλε περίεργη συμπεριφορά...Τον ενοχλούσε που η μάνα μου επέμενε ότι έπρεπε να κλείνουμε τα παράυθυρα το βράδυ γιατί ήμουν σαν λεχώνα ( άλλες βλακείες αυτές....Εγώ είχα τα χάλια μου...λεχώνα χωρίς παιδί;) Μετά από δύο μήνες έχασε τη δουλειά του....Ολη μέρα σπίτι τού φαίνεται ότι την βλέπει συνέχεια....Εγώ Δομνίνα μου είμαι δίκαιος άνθρωπος...Αν πραγματικά η μάνα μου έκανε κάτι, θα της το έλεγα εγώ....Αλλά πλέον μόνο να τη δει θα εκνευριστει.....Κι έχει ένα στόμα, μόνο να τον ακούς και δίκιο να έχει, θα το χάσει, γιατί ο τρόπος του είναι απότομος.....Πόσες φορές να του δώσω άφεση;;;Οταν πάμε στο άλλο σπίτι, στον τόπο του διορισμού, όλα μέλι γάλα....Να φανταστείς το Καλοκαίρι δεν θέλω να γυρίσω πίσω....Να πάω οπουδήποτε, όχι όμως εδώ

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Αννούλα μου, να χαίρεσαι την μικρούλα σου!!!Να έιναι πάντα καλά το κοριτσάκι σου και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!Να της δώσεις πολλά- πολλά φιλάκια!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου ύστερα από όλα αυτά που μου είπες θεωρώ ότι είναι καθαρά θέμα ανδρικού εγωισμού και το πόσο "λίγος" αισθάνεται απέναντί σου και απέναντι στους γονείς σου.. Νομίζω πως κατά βάθος έχει ενοχές απέναντί τους διότι δεν είναι ικανός να σου προσφέρει αυτά που ένας άνδρας είναι "υποχρεωμένος" να προσφέρει στη γυναίκα του.. Ένα παιδί, μια αρμονική διαβίωση και μια ήσυχη ζωή.

Γι' αυτό το λόγο πιστεύω ότι ξεσπά με αυτό τον τρόπο. Δεν τον δικαιολογώ ούτε επικροτώ τη συμπεριφορά του.. κάθε άλλο.. αλλά στον τόπο διορισμού διαισθάνομαι ότι νιώθει "ελεύθερος" και μακριά από κάθε επικριτικό μάτι και διάθεση..

Γονείς σου είναι και δεν μπορείς να μην τους βλέπεις ούτε να μην πηγαίνεις στο σπίτι σου γιατί ο άνδρας σου αισθάνεται έτσι.. Με τους δικούς του γονείς, ποια είναι η συμπεριφορά του;

L2qIp2.png

Οι γονείς του είναι μακριά, τους βλέπουμε αραιά και πού τους ανθρώπους....Τσαντίστηκα τόσο πολύ σήμερα που του είπα ότι δεν ξανακάνω γιορτές εδώ, ούτε και θα έρθω το καλοκαίρι...Του είπα να πάμε στους γονείς του, για να δει πώς θα είναι να έχω εγώ συνέχεια παράπονα από τη μάνα του και να ξεσπάω σε αυτόν!!!

Δεν ξέρω....Ισως είναι και η δική μου η συμπεριφορά λάθος....Χαζομάρα μου που κάθομαι και συζητάω μαζί του....Αφού δεν καταλαβαίνει....και χειροτερεύει η κατάσταση....Δεν μπορώ να μιλήσω και στη μάνα μου...Είναι κι εκείνη ξεροκέφαλη...Αν της πω να χτυπάει πριν μπει, θα παρεξηγηθεί....και δεν προκειται να ξαναπατήσει....Δεν ξέρω πώς να το χειριστώ....Είμαι σε αδιέξοδο....Αμαν κι αυτός ο άντρας μου.....Γιατί δεν με καταλαβαίνει;;;Ας ρίξει λίγο νερό στο κρασί του...για χάρη μου. Κι εγώ θα προσπαθήσω να τα γεφυρώσω όσο μπορώ....Δεν το κάνει όμως. Με εκνευρίζει και μετά δεν έχω διάθεση να πω και να κάνω τίποτα.

Τώρα κοιμάται....Μετά τον τσακωμό μας πήγε για καφέ με έναν φίλο του. Γυρισε μετά από ώρα και κάθισε μαζί μου..Εγώ ούτε μιλιά, ούτε ματιά....Σηκώθηκα να κάνω καφέ...Μου λέει "να σου κάνω εγώ ένα καφεδάκι;;;"Αρνήθηκα...Σηκώθηκε, πήγε στην κρεβατοκάμαρα και δεν ξαναβγήκε....καλύτερα...δεν μπορώ άλλη ένταση...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μάρτζι μου το θέμα με το να χτυπάει η μητέρα σου πριν μπει λύνεται πολύ απλά βγάζοντας το κλειδί από την εξώπορτα.. έτσι αναγκαστικά θα χτυπάει πριν μπει..

Όσο για το πως θα ελαφρύνει η ένταση; ίσως με μια ήσυχη συζήτηση εφ' όλης της ύλης..

L2qIp2.png

πολυ δυσκολη η θεση σου...αλλα γιατι να μην μιλησεις και στη μαμα σου, μπορει να σε καταλαβει και αν λες οτι δεν θα ξαναπατησει μπορει να το κανει (αν το κανει) απο εγωισμο για λιγο και μετα θα ειναι ολα καλα. αλλα μπορεις να βγαλεις και το κλειδι απο την πορτα. και αυτες οι μαμαδες ειναι και λιγο ξεροκεφαλες...

οντως πιστευω και εγω οτι ο αντρας σου ειναι ετσι γιατι εχει πολλα στο κεφαλι του και περναει δυσκολα και ολα του φταινε. εγω που εχω τα ορμονικα μου μου φταινε ολα ποσο μαλλον εκεινου. βεβαια δεν ειναι λογος αυτος για να φερεται ασχημα αλλα δυστυχως αυτο κανει. και να του μιλησεις παλι τα ιδια θα κανει. να κανεις υπομονη, να γινεις οσο γινεται πιο "καταφερτζου" και "ειρηνοποιος" για να ηρεμησεις τα πνευματα γιατι δεν σας βλεπω καλα. αλλα και τη μαμα σου μπορεις να την πιασεις, ας αραιωσει τις επισκεψεις, ας πηγαινεις εσυ να την βλεπεις. αν επιτρεπεται μενετε μαζι;γιατι ερχετε τοσο συχνα;

εμενα οταν εμενα κοντα στους γονεις μου και ερχοταν η μανα μου απροειδοποιητα με ενοχλουσε ποσο μαλλον αν ερχοταν και μπουκαρε μεσα οποτε ηθελε...και ηταν η μαμα μου οχι η πεθερα μου...σκεψου το λιγο και εσυ.

εμεις εδω τα ιδια, χαλια ο καιρος, βαφτιζει η κουμπαροκουνιαδα μου τη μικρη το σαββατο, ελπιζω να εχει καλο καιρο γιατι ειμαστε ολοι με τα αμανικα...

φιλια σ ολες

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Αννουλα μου να σου ζησει η πριγκιπισσα σου καλοτυχη με υγεια πανω απ ολα:D:D:D:D:D:D καλο σαραντισμο;)

κοριτσια εχω χαλια τα μικρα ,οπωσ παντα,ειμαι στη τσιτα :(

σασ φιλω

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κοριτσάκια μου, ευχαριστώ για τις συμβουλές. Εχετε δίκιο! Μίλησα ήρεμα με τον άντρα μου και τον κατάφερα να μου πει τι συμβαίνει και φέρεται έτσι....Μου είπε πράγματα που εγώ δεν έχω παρατηρήσει ποτέ, γιατί πολύ απλά είναι η μαμά μου και δεν με ενοχλεί....Το θέμα να μπαίνει χωρίς να χτυπάει τον ενοχλεί πάνω από όλα. Επίσης το να έρχεται πολλές φορές τη μέρα, απλά για να μας πει κάτι και να φύγει σαν σίφουνας...Ακόμη και τα πρωινά, λέει, ξέρει πως η μαμά μου μόλις θα ακούσει τη βρύση να τρέχει, θα έρθει κατευθείαν....(το κάνει κορίτσια μου....μένει από κάτω). Εντάξει, του είπα πως έχει δίκιο, και τον παρακάλεσα να μην παραλογίζεται τουλάχιστον και να μου λέει ηρεμα αν κάτι τον ενοχλεί. Θα μιλήσω και με την μάνα μου, θα της πω με τρόπο να προσέχει κάποια πράγματα...΄Τώρα είμαστε καλά....Ελπίζω να τα καταφέρω κοριτσάκια μου, γιατί δεν αντέχω άλλο να είμαι στη μέση....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου όντως πολλές φορές η κάθε μια από μας επειδή έχει συνηθίσει σε μια κατάσταση συμπεριφοράς των συγγενών της (μαμά, μπαμπάς, αδελφός, αδελφή) δεν μπορεί να καταλάβει ή να παρατηρήσει συμπεριφορές που τυχόν ενοχλούν τους άλλους ανθρώπους.. Όμως όταν βλέπουμε την ίδια συμπεριφορά σε άλλους ανθρώπους μας ενοχλεί αφάνταστα..

Είδες που μια ήρεμη και πολιτισμένη συζήτηση βοήθησε στο να καλμάρουν τα πράγματα; Τώρα πολύ απλά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βγάλεις το κλειδί από την εξώπορτα και να μιλήσεις ήρεμα και με τη μητέρα σου για να της επισημάνεις τα πραγματάκια που σας ενοχλούν.. Πότε με το καλό γυρνάτε στον τόπο διορισμού;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

χρονια πολλα!!

Χριστος Ανεστη με υγεια και γερα μωρακια σε οσες το περιμενουν με αγωνια!

ευχομαι του χρονου να εχετε ολες!

να μας ζησει Αννουλα το κοριτσακι σου!!!!!! :)

Καλημεραααα,αννουλα μου να σου ζησει και απο εδω η πριγκηπισσα σου,να τις χαιρεσαι και τις δυο,γερα και καλοτυχα να ειναι και εσυ να τις καμαρωνεις!

Μαρτζι μου ειδες που με μια ηρεμη συζητηση καμια φορα,φτιαχνουν τα πραγματα,οπως μιλησες με τον καλο σου,να μιλησεις και με τη μανουλα σου και να δεις που ολα θα στρωσουν.Αντε και τωρα που γυρισατε στο σπιτακι σας,θα ειστε σιγουρα πιο ηρεμοι κι οι δυο σας.

Μαριαεφη Αληθως Ανεστη,κοριτσακι μου τι κανεις;Χαθηκες,αλλα λογικο τα ζουζουνια σου σε χρειαζονται,τι κανουν τα παιδακια σου,καλα ο μικρος ποτε εγινε 4 μηνων;;;;;Ποσο γρηγορα περναει ο καιρος....

Εγω καλα,τιποτα το ιδιαιτερο,η μικρη μου ειχε παει για ενα διημερο στα πεθερικα μου,και τωρα πηγε ο αντρας μου να τη φερει,μου ελειψε το κοριτσακι μου.Αντε να τη χαρω το Σ/Κ γιατι μετα απο βδομαδα θα μπουμε σε ρυθμους σχολικους.

Κουκλες καλο Σ/Κ και καλη Πρωτομαγια αυριο,να περασετε ομορφα :-P

OPYIp3.png

vez3p2.png

geia sas κοριτσια καλο μηνα να εχουμε:D

σημερα πηγαμε για καφεδακι με τον συζηξ τα διο μασ μιασ κ τα μικρα οπωσ παντα αρρωστα:confused: ο καιροσ μουντοσ κ ειναι να βρεξει παλι:(.

τεσπα ηθελα να πωσ στη margi καπου ψυλοδιαβασα στο αλλο παρεντσ για τα φαρμακα που ρωτουσεσ:rolleyes:

εγω εχω ασθμα κ αλλεργικη ρινιτιδα κ στισ εγκυμοσινεσ που ειχα προβλημα επερνα αλλεσ εισπνοεσ που μου εδεινε η πνευμονολογοσ αλλα η ρινιτιδα ισωσ κ απο τισ ορμονεσ που αλλαζαν δεν την ειχα εντονη γενικα οτι αλλεργιεσ ειχα στισ εγκυμοσινεσ απλα δεν υπηρχαν:shock: τωρα που δεν εγκυμονω εχω κ με το παραπανω κοιμαμαι με χαρτομαντιλα στισ μυτεσ ξυπναω στισ 5 τα ξυμεροματα κ φτερνιζομαι μεχρι να συκωθω ,χαλια η κατασταση τουλαχιστων μεχρι να παω στη θαλασσα αλλα κ μεχρι τον οκτωβρη υποφερω με φαγουρεσ σε ολεσ τισ αισθησεισ μου κ φτερνισματα πολλαααα.

φιλια σε ολεσ να περαετε καλα σημερα;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...