Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κοριτσακια ευχομαι σε ολες Καλη Ανασταση,με υγεια,αγαπη και χαρα,να χαιρεστε τα αγαπημενα σας προσωπα,να σπασετε τα αυγα των αλλων στο τσουγκρισμα και ο,τι επιθυμει η καθεμια. Φετος ειναι η πρωτη φορα που δεν πηγα στον επιταφειο γιατι ειχε ψυχρα και φοβηθηκα μην αρρωστησει η μικρη. Α,κι ο χακερ της οικογενειας ετοιμαζεται για φανταρος,φευγει τον αλλο μηνα. Αυτα τα νεα μου,πολλα πολλα φιλακια!

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια Πολλά! Χριστός Ανέστη!!!

Πώς τα περάσατε; Το αρνάκι σας έγινε καλό; Εμένα έγινε λουκούμι....Το έψησα στον φούρνο. Το έβαλα αποβραδίς με τα μπαχαρικά του και στις 5.30 το πρωί το έβαλα στους 150 βαθμούς. Το έσβησα μόλις ξύπνησα( στις 10.30!).....Απίστευτη νοστιμιά....Εκανα και μία σαλάτα του σεφ! Αφήστε...

Κατα τ' άλλα όλα καλά και ήρεμα.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Χριστος Ανεστη κοριτσακια μου!!!!!!

Ευχομαι σε ολες υγεια και χαρα!!!!!

Εγω εδω κραταω ακομα 2μερες εμειναν......Την τεταρτη παω πρωι πρωι και οταν γεννησω θα σας ενημερωσω.....Φιλακιααααααααααα

κοριτσια Χριστος Ανεστη, να ειστε ολες καλα, να χαιρεστε τις οικογενειες σας, αυτους που αγαπατε, να εχετε υγεια και χαρα, να εχετε παντα γεματο με καλουδια το τραπεζι σας και παρεα, μικρους και μεγαλους!

ολες οι κοριτσαρες μας συντομα με ενα παιδακι.

αννουλα ευχομαι με το καλο, ανυπομονω να μαθω οτι ολα πηγανε καλα.να προσεχετε

φιλια σ ολες σας

εμεις καναμε γυρες σε λακκους με τα παιδια, ο μικρος κουκλος, καλα η μεγαλη θεα οπως παντα, μετα πηγαμε στα πεθερικα μου οπου και σκασαμε στο αρνι...εφαγα και κοκορετσι, αχ ποσο μου αρεσει μολις βγαινει απο τη σουβλα!ελπιζω ο μικρος να ειναι καλα αν και ολο αερια εχει το καημενο...το ταραξα!!!

φιλια!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλησπερα χρονια πολλα κ χριστος ανεστη

Καλα περασατε ολες βλεπω λιγο πολύ…κ εμεις σχετικα καλα αν εξαιρέσουμε τις αρρωστιες …αλλα μασαμε εμεις τωρα χεχε δεν καταλαβαινουμε τπτ ..σπινιαρει η κατσικα στο γιαουρτι!

Επιτάφιο δεν πηγα μονο ο Αηδονης με τον Γιωργακη τα αλλα ειχαν κοιμηθει όπως κ την ανασταση που πηραμε μονο το Γιωργο ειχαν αρχισει κ να βηχουν αρκετα αν κ ο Ιάσονας εβηχε αν θυμαστε εδω κ καιρο κ ειχαμε στην ακρη αν χρειαστεί μια αντιβίωση που είναι για 3 μερες τελικα του την έδωσα γιατι πνιγόταν από τα φλεματα ο κακομοιρης το βραδυ σαν καπνιστεις γερος εβηχε αρχισαμε κ εισπνοες τελικα καλυτερα είναι ευτυχως αλλα (τι δεν θα ειχαμε κ συνέχεια!)αρχισε κ η Δαναη βηχα με φλεμα κ τις αρχισα εισπνοες αλλα σημερα μου εκανε κ λιγο πυρετο αυριο θα την παω στη γιατρο γιατι κ αυτή σαν μπαμπης βηχει…εγω με την ιγμοριτιδα μεγαλο πακετο κ το σαββατο ηρθε η κουνιαδα το πρωι κ μου λεει παρε την αντιβίωση αυτή που παιρνει κ ο Ιασονας αλλα σε χαπι αυτή παίρνει κ η κουνιαδα που εχει χρονια ιγμοριτιδα κ που λετε πάω κ την παίρνω μωρέ ολες θα τις δοκιμαζα κ σημερα που την πηρα τελευταια μερα ειμαι πολύ μα παρα πολύ καλυτερα δεν ΠΟΝΑΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Που λετε ψησαμε κ το αρνι φαγαμε κ κοκορετσι σημερα δεν γιορταζω τον Γιωργακη ο πεθερος γιορταζει αλλα ο μικρος τον εχω 17/1 του αγιου αντωνιου είναι κ του αγιου γεωργιου των ιωαννινων είναι αργια εδώ κ εφου εχει κ τα γεννεθλια 15/1 τον γιορταζω τοτε .

Κατά τα αλλα ο ιασονας αρχιζει κ ζωηρεύει θελει να τον κραταω από το ένα χερι κ να φερνουμε γυρο ολο το σπιτι φυσικα ουτε λογος για μπουσουλιμα αλλα όπως εχω πει καλυτερα με βολευει για να μην εχω γκρινιες από τα μεγαλα ..ορε τι εχει να γινει μολις περπατησει κ θα τους τα χαλαει όλα από τωρα δλδ αν πιασει τπτ στα χερια του που το θελουν χαμος γινετε εχω κ τη Δαναη που τον εχει σαν κουκλα κ τον ξαπλωνει στο πάτωμα κ τον σκεπαζει του τραγουδαει μες το αφτι του τον αγκαλιαζει κ τον κουναει να χορεψουν πολλα βασανιστήρια κλαιει κ μονο που την βλεπει αχαχαχα πραγματικα δεν την θελει αυτή τον αγαπαει η κακομοιρα αλλα δεν καταλαβαινει ότι τον κουραζει είναι κ αυτος λιγο μπαχλαβας βαριέται που ζει….οταν μου γελαει κ με κοιταει με τις ματαρες του λιωνω :rolleyes:…αχ μεγαλη καψουρα τα παιδια μου

αννουλααααα με το καλο θα φαω τα νυχια μου μεχρι να εχουμε νεα σου ευχομαι ολα να πανε καλα:D

κοριτσια μου φιλια σε ολεσ :tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου χρόνια μας πολλά!! Χριστός Ανέστη!

Διαβάζω ότι όλες πάνω κάτω περάσαμε καλά φέτος.. Μάρτζι μου σ' ευχαριστώ για την ευχούλα.. μακάρι να πιάσει για όλες μας..

Εμείς πήγαμε στο Βόλο (με τη μητέρα μου).. λογικά είναι το τελευταίο Πάσχα που περνάμε μαζί της και ήταν κάπως φορτισμένο το κλίμα..

Αννούλα περιμένουμε τα νέα σου εναγωνίως.. Μια μέρα σου έμεινε και θα κρατάς την γοργονίτσα σου στην αγκαλιά σου..

Θένα περαστικά σας και πάλι..

Εγώ αν μη τι άλλο πέρασα 3 ολόκληρες μέρες παρέα με τις ανηψούλες μου και έλιωσα στην κυριολεξία.. Να σας πω ατάκα της μικρής (3 χρονών) θα πεθάνετε στο γέλιο.. Είμαστε στην εκκλησία το Μεγάλο Σάββατο για να τις κοινωνήσω. Στα πόδια μου κρατάω τη μικρή (3) και δίπλα μου κάθεται η μεγάλη (5). Αφού περνάει η ώρα και οι ψάλτες συνεχίζουν να ψέλνουν γυρνάει η μικρή με μια απορία και μου λέει "Συνέχεια το ίδιο τραγούδι θα ακούμε"; κι εγώ μένω κόκκαλο για μια στιγμή και μετά σκάω στα γέλια.. Είναι απίστευτα τα παιδιά σε αυτή την ηλικία.. Όσες έχετε παιδιά είστε τόσο τυχερές.. Μακάρι κι εμείς σύντομα να έχουμε την τύχη σας!

L2qIp2.png

Κορίτσια, χρόνια πολλά! Δομνίνα πολύ στενοχωριέμαι για τη μανούλα σου.....Μακάρι να γινόταν ένα θαύμα για αυτήν!!!

Εγώ, κορίτσια, είμαι πολύ απογοητευμένη από τον άντρα μου...Ενώ πολλές φορές του έχω πει τι με πειράζει και πάντα υπόσχεται ότι δεν θα ξανακάνει τα ίδια, ε , τα ξανακάνει!!! Δεν ξέρω πλέον πώς να συμπεριφερθώ....Με εκνευρίζει αφάνταστα...Κάθε μέρα κάτι θα βρει να με τσαντίζει.....10 μέρες είμαστε στο σπίτι μας, τσακωθήκαμε άγρια 2 φορές και τουλάχιστον άλλες 3 κατάπια τις μαλ....του. Αρχίζω να αμφιβάλλω για αυτόν....Δεν μου αρέσει η συμπεριφορά του και με αγχώνει σε υπερβολικό βαθμό.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Γλυκιά μου Μάρτζι..

Το θέμα "άνδρες" το έχουμε αναλύσει ουκ ολίγες φορές.. Κι εγώ κάποιες φορές έφτασα στο αμήν με τον δικό μου αλλά τουλάχιστον την τελευταία φορά κατάλαβε ότι αυτά που έλεγα τα έλεγα σοβαρά και τα εννοούσα και από τότε μπορώ να πω ότι βλέπω διαφορά..

Ο δικός σου έχει το "ελαφρυντικό" της ανεργίας.. Ψάχνεται για καυγά γιατί πιστεύω πως η ψυχολογία του δεν είναι και στα καλύτερά του.. Του φταίνε όλα και ξεσπάει στον μοναδικό άνθρωπο που από τη μια δεν του φταίει σε τίποτε αλλά από την άλλη είναι "υποχρεωμένος" να ανεχτεί τα ξεσπάσματά του.. Δώσε του να καταλάβει με ευγενικό τρόπο πως δεν είσαι διατεθειμένη να ανεχθείς για πολύ ακόμη αυτή τη συμπεριφορά.

L2qIp2.png

αχ δομνίνα μου, πόσες φορες του τα έχω πει και δεν λέει να καταλάβει...οταν έχει νευρα ( και πιστεψε με, τον ενοχλουν τα πάντα- ακόμη και τα αψυχα αντικείμενα) λέει παλαβομάρες. Και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι κάποιος μπροστά! Σήμερα καθόμουν ήσυχα κι ωραία με τη μάνα μου ( η οποία έιχε έρθει για λίγο να μου δώσει την φορολογική), αυτός ήταν έξω, άλλαζε τα λάστιχα στο αυτοκίνητο....Μπαίνει ξαφνικά μέσα φωνάζοντας ότι χτύπησε το κεφάλι του στην αποθήκη. Μέχρι εκεί καλά...τρέχω να του φέρω πάγο κι αυτός άρχισε να φωνάζει...."Η κωλοαποθήκη, η κωλόπορτα ( πάντα το α συνθετικό είναι ή "κωλό" ή "σκατό"- σόρυ για τις εκφράσεις), θα τα γκρεμίσω όλα κά τέτοιες χαζομάρες....Η μάνα μου έμεινε να τον κοιτάζει....Δεν θέλω ρε γαμ....να λέει βλακείες μπροστα στους γονείς μου....Του τα λέω και λέει "ε, τι ήταν αυτό; ήμουν τσαντισμένος γιατί χτύπησα"...Πάντα δικαιολογεί τον εαυτό του..." ήμουν αγουροξυπνημένος, ήμουν έτσι, ήμουν αλλιώς....". Α, το σπίτι είναι δικό μου, παρεμπιπτόντως, και μάλλον δεν του αρέσει που είναι γαμπρός....Ας μην ερχόταν, αν δεν ήθελε...Εγώ του έλεγα να μην μείνουμε εδώ, να πάμε στη Θεσσαλονίκη που γνωριστήκαμε, αυτός επέμενε....Ε, δεν μπορείς, ρε άξεστε, να λες σε ανθρώπους που κόπιασαν να φτιάξουν ένα σπίτι για να δώσουν στο παιδί τους, ότι θα τους το γκρεμίσεις....Ντροπή....Πού να καταλάβει ο παλιοαχάριστος....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα κοριτσακια και Χριστος Ανεστη,να χαιρεστε τις οικογενειες σας και οτι επιθυμειτε.

Αννουλα αντε κουκλιτσα με το καλο,θα περιμενουμε νεα σου με αγωνια,σε λιγο θα εχεις τη μπουμπου στην αγκαλια σου!!!

Δομνινα μου,σιγουρα θα ηταν καπως η ατμοσφαιρα με τη μανουλα σου,αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα ηταν πολυ ευτυχισμενη που σας ειχε κοντα της.Οσο για τα παιδια,τι να πει κανεις.......ειναι στιγμες που σε αφηνουν αφωνη,μακαρι να το ζησεις συντομα κοπελα μου.

Μαρτζι μου σε ευχαριστω πολυ για την ευχη,και ελπιζω να εισαι η πρωτη που θα μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα ;).Οσο για τον αντρουλη σου,μεγαλη ιστορια....σιγουρα ειναι σοβαρο το θεμα της ανεργιας που αντιμετωπιζει,αλλα αυτο δεν του δινει το δικαιωμα,να συμπεριφερεται με αυτον τον τροπο....

Καλο θα ηταν να συζητησεις ηρεμα(μην καυγαδισεις) και δωστου να καταλαβει οτι εννοεις πραγματικα το καθετι που λες,οποτε θα πρεπει και να σε παρει στα σοβαρα.

Θενα μου περαστικα βρε κοριτσι μου,ελεος πια με τις αρρωστιες,ολο το χειμωνα,αντε να καλοκαιριασει να ησυχασουμε :P

Εμεις αναχωρησαμε τη Μεγαλη Παρασκευη,αν και αδιαθετησα με το που φυγαμε,και ηταν λιγο δυσκολα στο ταξιδι,κατα τ'αλλα ομως περασαμε τελεια.

Πατρα-Ριο,ομορφες πολεις,καλη παρεα και κυριως η χαρα μου ηταν μεγαλη,γιατι καταφερα να συναντηθω και με δυο κοπελες απο το φορουμ,και περασαμε πολυ ομορφα!!!Ειναι πολυ ομορφη η αισθηση να γνωριζεις ανθρωπους που επικοινωνεις για χρονια μεσω ιντερνετ,ποτε μου δεν περιμενα οτι θα γεννιοταν τετοιες φιλιες,μεσω αυτης της διαδικασιας....

Αυτα λοιπον τα νεα μου,απο χθες αρχισα τα πλυντηρια,σημερα η μικρη πρεπει να κανει τα μαθηματα της,γιατι θα παει να μεινει και ενα διημερο στα πεθερικα μου.

Φιλακια σε ολες,τα λεμεεεεεεε:-P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Μανουτίτα χρόνια πολλά και χριστός ανεστη! Πέρασες ωραία κι αυτό είναι το σημαντικό!

Αννούλα, θα ε'ισαι στο μαιευτήριο τώρα! Με έναν πόνο, κοριτσάκι μου! Να πάνε όλα κατ'ευχήν.

Φιλιάάάά!!

ΥΓ/ με τον άντρα μου δεν μιλάω...Περιορίζομαι στα απολύτως απαραίτητα...Βαρέθηκα να του λέω τα ίδια και τα ίδια και να με γράφει....Ας κάνει ό, τι θέλει...Εγώ βλέπω, γράφω και στο τέλος θα αποφασίσω...Και πιστέψτε με, αν συνεχίσει έτσι, η απόφασή μου θα είναι σκληρή και για κεινον και για μένα.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα κοριτσάκια!

Αννούλα νομίζω ότι τώρα θα κρατάς το δεύτερο θαυματάκι στα χέρια σου! Ελπίζω να πήγαν όλα τέλεια και να είσαι τρισευτυχισμένη!!

Μάρτζι μου είσαι απολύτως δικαιολογημένη.. Πρέπει κάποτε να βάζουμε το δικό μας εγωισμό πάνω από τους άλλους αν θέλουμε να αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας.. Προσωπικά, όταν ξέρω ότι έχω δίκιο δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου και πίστεψέ με κάποιοι με είδαν όπως δεν με είχαν ξαναδεί και αλλάξανε τροπάριο.. Νομίζω ότι πρέπει να δείξεις ένα διαφορετικό πρόσωπο.. Στην τελική αν δεν ήθελε ο άνδρας σου να έρθει γαμπρός στο σπίτι σου ας μην ερχόταν.. Εσύ και η οικογένειά σου δεν του φταίτε σε τίποτε!

Μανουτίτα χαίρομαι που περάσατε τέλεια.. Έρχεται το καλοκαιράκι τώρα.. καιρός για ξεμπουρδαλιάσματα!

L2qIp2.png

Δομνίνα, ο άνθρωπος είναι για δέσιμο.Ρίχνει όλο το φταίξιμο στη μάνα μου!!Οτι εξαιτίας της συμπεριφοράς της είμαστε έτσι...Δεν τη θέλει να έρχεται σπίτι μας ( και σήμερα μού είπε ότι δεν την χωνεύει καθόλου), γιατί - λέει - είναι αδιάκριτη και όταν το κλειδί είναι στην εξώπορτα μπαίνει χωρίς να χτυπάει ( το κάνει - της το έχω πει πολλές φορές, το ξεχνάει, είναι συνηθισμένη) Είμαι να πεθάνω....Τέτοια στενοχώρια δεν την έχω ζήσει...Δεν ξέρω τι να κάνω....Του λέω ότι η δική του συμπεριφορά με ενοχλεί, αυτός εκεί, όχι η μάνα σου σε κάνει έτσι...Ανθρωπέ μου δεν ξέρω εγώ τι φταίει;;;Εσένα βλέπω και μου γυρίζουν τα άντερα....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

κοριτσια η αννουλα μας γεννησε τη "μπουμπουκιτσα" της όπως μου γραφει, ειναι μια χαρα, μολις πηγε στο δωματιο, η μικρη γεννηθηκε 2710γρ

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!να την καμαρωνετε παντα, να ειναι καλα και ευτυχισμενη

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Δομνίνα, ο άνθρωπος είναι για δέσιμο.Ρίχνει όλο το φταίξιμο στη μάνα μου!!Οτι εξαιτίας της συμπεριφοράς της είμαστε έτσι...Δεν τη θέλει να έρχεται σπίτι μας ( και σήμερα μού είπε ότι δεν την χωνεύει καθόλου), γιατί - λέει - είναι αδιάκριτη και όταν το κλειδί είναι στην εξώπορτα μπαίνει χωρίς να χτυπάει ( το κάνει - της το έχω πει πολλές φορές, το ξεχνάει, είναι συνηθισμένη) Είμαι να πεθάνω....Τέτοια στενοχώρια δεν την έχω ζήσει...Δεν ξέρω τι να κάνω....Του λέω ότι η δική του συμπεριφορά με ενοχλεί, αυτός εκεί, όχι η μάνα σου σε κάνει έτσι...Ανθρωπέ μου δεν ξέρω εγώ τι φταίει;;;Εσένα βλέπω και μου γυρίζουν τα άντερα....

Γλυκιά μου Μάρτζι.. όταν η διαμάχη είναι μεταξύ δύο αγαπημένων προσώπων το θέμα είναι ιδιαίτερα λεπτό.. Σαφώς το να μπαίνει μέσα στο σπίτι σου η μητέρα σου χωρίς να χτυπάει δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά μήπως η λύση θα ήταν να μην άφηνες το κλειδί πάνω στην πόρτα;

Κι εμένα η πεθερά μου όταν μιλάει φωνάζει (στην κυριολεξία όμως) και με ενοχλεί αυτό αλλά το ίδιο ενοχλεί και τον άνδρα μου και της τη λέει..

Είστε και οι δύο πολύ ζορισμένοι και ψάχνετε ο καθένας για τους δικούς του λόγους κάπου να ξεσπάσετε.. Αν νομίζεις ότι έχεις την καλή θέληση να τα ξαναβρείτε θα πρέπει να παραμερίσεις τα ελαττώματά του και την κακή συμπεριφορά του και να του δώσεις άφεση..τουλάχιστον γι' αυτή τη φορά..

Αν πάλι νομίζεις ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι ή ότι τα συναισθήματά σου γι' αυτόν τον άνθρωπο έχουν αρχίσει να διαβρώνονται τότε θα πρέπει να αλλάξεις πορεία..

Δεν μπορώ όμως να μη σε ρωτήσω.. Όταν δούλευε είχε την ίδια συμπεριφορά ή ήταν όλα μέλι γάλα τότε;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...