Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Και μέσα σε όλα αυτά...."έφυγε" ο αγαπημένος μου τραγουδιστής, Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ! Τον είχα γνωρίσει, ήταν φοβερός άνθρωπος και καλλιτέχνης....Εριξα κλάμα!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου χαθηκα το ξερω....αλλα τρεχω να ετοιμασω βαλιτσες να εχω ετοιμα ρουχα του αντρα μου και ειχα και γυναικα για να ξεστρωσει μην τα κανω αυτα μετα με το μωρο και σηκωνεται χνουδι......αυτα την Τεταρτη παω για τελευταια φορα στον γιατρο και μετα φευγω για Χαλκιδα και μετα τα ψεματα τελος....γενναωωωω

Αχ αντε κοριτσακια συντομα να εχετε και εσεις τετοια τρεξιματα!!!!!!

Μαρτζι μου μου φαινεται πως ενω ολα φαινοντε μαυρα ολα ομως εχουν παρει το δρομο τους!!!!!!!Αντε να βγαλεις και αυτους τους πολυποδες και ευχομαι να ειναι οι τελευταιοι πια......και μετα βουρ για το μωρο!!!!!!!

Δομνινα μου αντε κοριτσακι καλοκαιρακι θα εχουμε ευχαριστα και απο εσενα!!!!

Μαγδα καλα εκανες και πηρες και απο αλλου μια γνωμη και θα επαναλαβεις τις εξετασεις....

Θενα καλε εχεις βγει νοκ αουτ βρε κοριτσακι ξεκουρασου λιγο.....

ΑΧ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ο καιροσ:rolleyes: μονο εσυ ξερεισ πωσ βεβαια αλλα για μασ σαν νερακι:tongue::tongue::tongue:....αντε με το καλο κοπελα μου πασχαλιατικο μωρακι...ταυρακι σαν τον ιασονακο μου:D αν δεν τα ξανα πουμε καλα να περασετε κ να σου πανε ολα καλα .:D

μαργκι μου ολα καλα πηγαν ιδεσ μην γκρινιαζεισ ενα ενα θα μπει στη θεση του;) κ εγω με την ιγμοριτιδα δεν ξερω που να παω:( που πηγεσ τελικα στη Δουρουτη?

εμενα καλα ειναι τα μικρα οχι τελεια αλλα καλα ο γιωργοσ περημαινει το αρνι στη σουβλα εδω κ μερεσ μονο αυτο σκεφτεται:tongue: η δαναη στον νεραιδοκοσμο τησ τελειωσ λεμε:shock: ο ο ιασονασ στο συναχοκοσμο του χιχι ποτε θα του φυγει τον βαρεθικα:confused: εγω την παλευω με τον ορο κ το φισιομερ αλλα την πιεση στο κουτελο την εχω ολη μερα :-( εχω κ την τενοτιτιδα στο δεξι χερι ακομα ...τεσπα για επισκευη ειμαι:mrgreen:

αυτα λουλουδεσ μου φιλακια στα νεογενητα μασ στισ φουσκοκοιλιτσεσ κ στησ μελουσεσ:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Αννα, με έναν πόνο κοπέλα μου....Να πάνε όλα καλά και να δώσεις στην μικρή σου μόλις την πάρεις αγκαλίτσα πολλά φιλιά από όλες μας!

Thena, στο Χατζηκώστα πήγα, γιατί αυτό εφημέρευε σήμερα...Τον γιατρό δεν τον ξέρω, αλλά καλός μού φάνηκε...Θα πάρω πληροφορίες για αυτόν και θα σου πω...Είναι πάντως από ό,τι κατάλαβα στην ομάδα του Πατρικάτου που είναι πολύ καλος. Τον ξέρω από τότε που μου διορθωσαν το διάφραγμα. Παρεμπιπτόντως ο γιατρός είπε ότι στο διάφραγμα έγινε πολύ καλή δουλειά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κουκλιτσες μου καλημερα και καλη Μεγαλη Βδομαδα να εχουμε.Εχω χαθει,λιγο οι δουλειες του Πασχα,βολτες,ψωνια και τα σχετικα.

Αννουλα μου οντως τελειωσαν τα ψεματα,με το καλο κοπελα μου και του χρονου Πασχα με τις δυο κουκλιτσες σου αγκαλια!

Μαρτζι μου,νομιζω πως εχει αρχισει να ξεκαθαριζει το τοπιο για σενα κορτισακι,αντε να τελειωσεις με τους πολυποδες και μετα ανενοχλητη και σαν "καινουργια" θα βαλετε μπρος.Ολα καλα θα πανε.

Θενα μου τι ταλαιπωρια εχετε τραβηξει κι εσεις βρε παιδι μου,περαστικα και γρηγορη αναρρωση να εχετε.Οσο για τα παιδακια που ειναι στον κοσμο τους,αστα και πιστεψε με,πολυ θα ηθελα κι εγω να ζουσα στον δικο τους.

Μαγδα μουκαλα εκανες και το εψαξες το θεμα,να δεις που οταν επαναλαβεις τις εξετασεις,ολα θα ειναι καλα.

Δομνινα μου,ειμαι αισιοδοξη για σενα,το καλοκαιρι μακαρι να εχουμε ευχαριστα.

Λοιπον κοριτσια εμεις θα φυγουμε οικογενειακως Μεγαλη Παρασκευη για Πατρα,εκδρομουλα και πολυ το χαιρομαι,βεβαια περιμενω την "κοκκινοσκουφιτσα" 31η μερα σημερα.Απο την 28η εχω εντονους πονους περιοδου,σε σημειο που ποναω ακομα και οταν βηχω.Τελοσπαντων τι να πω,ελπιζω αν ειναι να ερθει,να γινει οσο το δυνατον γρηγοροτερα,να μην ταλαιπωρηθω στο ταξιδι.....

Επειδη δεν ξερω αν θα προλαβω να ξαναμπω,να σας ευχηθω Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα.Να χαιρεστε τις οικογενειες σας και οτι ποθει η καθεμια σας ξεχωριστα να πραγματοποιηθει συντομα.

Να περασετε ομορφα,φιλακιαααααααα:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Μάρτζι κοριτσάκι μου.. όλα μαζί σου έχουν πέσει.. μέσα σε όλα αυτά τα άσχημα βρέθηκε όμως και η καινούργια μέθοδος που εφαρμόζεται και στο Νοσοκομείο και όπως την περιγράφεις νομίζω πως είναι η καταλληλότερη για την περίπτωσή σου.. Μακάρι να είναι η τελευταία σου ταλαιπωρία και μετά με το καλό μόλις αναρρώσεις να αφοσιωθείς "ψυχή τε και σώματι" στην προσπάθεια για μωράκι..

Αννούλα μου τελειώσαν τα ψέμματα.. Σε μια βδομάδα ακριβώς θα κρατάς στην αγκαλιά σου το δεύτερο θησαυρό σου.. Μπράβο κοριτσάκι μου..κι όπως είπε κι η Μανουτίτα να της δώσεις πολλά φιλάκια στο κεφαλάκι απ' όλες μας..

Θένα μου περαστικά σας ... είναι όμορφο τα παιδιά να ζουν στον δικό τους κόσμο.. γι' αυτό άλλωστε είναι παιδιά και όχι ενήλικες.. ακούς τόσο όμορφα πράγματα από τα χείλη τους κι εγώ προσωπικά τρελλαίνομαι όταν ακούω τις ανηψιές μου (5 και 3 χρόνων) να μου λένε διάφορα..

Μακάρι κοριτσάκια του χρόνου το Πάσχα να έχουμε όλες μας ένα μωράκι είτε στην αγκαλιά μας είτε στην κοιλιά μας..

Εγώ εν αναμονή περιόδου.. Για να δούμε τι θα δούμε!

L2qIp2.png

κοριτσια τι κανετε;χαθηκα το ξερω αλλα τρεχω με το μικρο και με δουλειες...

αννα με το καλο να ερθει το μωρακι σας

manoutita καλα να περασετε, δεν ειναι λιγο μακρυα η πατρα;;;χαρα στο κουραγιο σας!

δομνινα και μαρτζι υπομονη, θα φτιαξουν ολα σιγα σιγα και του χρονου θα σουβλιζετε οικογενειακως!

εμεις τα ιδια, ο μικρος δεν τρωει, δεν ξερω γιατι, το δικο μου αν ειναι στο μπιμπερο με τιποτα, τα βαζω πλεον στην καταψυξη, το ξενο με το ζορι, ολο πιπιλαει, μονο στο στηθος και αυτο πολλες φορες χτυπιεται...θα τον παω στο γιατρο να τον δει μηπως εχει καμια ωτιτιδα γιατι καναμε εξεταση ουρων και ειναι οκ! ολο κλαιει, φωναζει εκει που καθεται, μονο το βραδι κοιμαται μια χαρα.

ενω συνηθως κοιμαται 11 και ξυπναει 5 περιπου για φαγητο χθες δεν ξυπνησε παρα στις 7 και εγινα χαλια απο το γαλα, σουτιεν, πυτζαμα, σεντονι, παρακαλουσα να ξυπνησει να φαει αφου τζαμπα θα το αντλουσα περιμενα να τον θηλασω.τι να πω, θα σας ενημερωσω.

κοριτσια καλα να περασετε οσες θα την κανετε συντομα, καλο πασχα και καλη ανασταση, υγεια για ολους σας!

με τις υπολοιπες τα λεμε

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Αχ, βρς ngeo, υπομονή....Ετσι όπως τα περιγράφεις, πραγματικά σε λυπήθηκα μωρέ! Ταλαιπωριέσαι αλλά είναι για λίγο φαντάζομαι. Οσο θα μεγαλώνει τόσο θα καλυτερεύει, θα τρώει και θα κοιμάται όσο πρέπει..

Μανου, εύχομαι να μην σου έρθει η περίοδος και μόλις επιστρέψεις να μας πεις ότι είσαι έγκυος.

Δομνίνα μου, όντως όλα μαζί μου έπεσαν. Δεν μπορώ άλλο...Θέλω να τελειώνω επιτέλους....Βλέπω ότι και οι δικές μου αντοχές είναι πια μηδαμινές, αλλά βλέπω και τον άντρα μου να είναι γεματος νεύρα....Χωρίς δουλεια τόσους μήνες τα έχει παίξει...Αισθάνεται μειονεκτικά απέναντι σε όλους και βγάζει μία αντίδραση!!! Ανάθεμα τους όλους εκείνους που έκλεψαν το μέλλον από τα χέρια των νέων ανθρώπων. Μια ξαδέλφη μου που κι αυτηνής ο άντρας είναι άνεργος πολύ καιρό τώρα ( έχουν και 2 παιδάκια ) τσακώνεται συνέχεια μαζί του και πάνε για χωρισμό από την ανέχεια και την φαγωμάρα που γεννάει αυτή. Κι εμένα ο δικός μου είναι...αφήστε...Ωρες ωρες μου έρχεται να τον βρίσω. Εντάξει, τον καταλαβαίνω μέχρι ένα σημείο, αλλά όχι να ξεσπάει εκεί που δεν πρέπει....Σε όλα υπάρχουν κάποια όρια....Εκνευρίζομαι αφάνταστα, γιατί όσο καλά και να του μιλάω, δεν καταλαβαίνει και πάντα κάνει την μπούρδα του...Αν δούλευε κι εφευγε λίγο από το σπίτι, θα εκτονωνόταν λίγο κι αυτός, θα αισθανόταν πιο χρήσιμος και δεν θα προσπαθούσε να επιβληθεί με φωνές και παραλογισμούς....Μετά το εξωμήτριο πριν από 2 χρόνια μάς πήρε η κάτω βόλτα και δεν μπορούμε να συνέλθουμε....Ηρθαν πολλά μαζεμένα...

Ξέρετε κορίτσια μετά το εξωμήτριο έιχα δει ένα όνειρο. Ενας παππάς ήρθε να με κοινωνήσει. Με κοίταξε και είπω πως έχω να περάσω πολλά ακόμη. Τότε φοβήθηκα πολύ....Πήγα στον πνευματικό μου και έιπε να μην ανησυχώ....Τώρα το σκέφτομαι πού και πού....Οντωςέπαθα πολλά : απολύθηκε ο άντρας μου, διαλύθηκε το δάχτυλό μου, κάνω την μία εξέταση μετά την άλλη, μαλώνω με τον άντρα μου, λέμε άσχημα λόγια ο ένας στον άλλον, μετά αγχώνομαι...Ουφ! Δεν σας λέω ότι όταν γυρίζουμε σπίτι μας, μελαγχολώ πολύ;;; Ορίστε....με ξανάπιασε η κλάψα και η μίρλα μου....Προσωποποιημένη Μεγάλη Εβδομάδα είμαι.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι κοριτσάκι μου... Πόσο σε καταλαβαίνω και νιώθω αυτά που περνάς.. να ήξερες πόσο..

Κι εμείς σαν ζευγάρι σχεδόν με το που γνωριστήκαμε αρχίσαμε να αντιμετωπίζουμε προβλήματα.. Πότε με την πρώην γυναίκα του άνδρα μου και το παιδί του, πότε με το μαγαζί που είχε ανοίξει με τον κουμπάρο του και αναγκάστηκε να το αφήσει, με τη δουλειά του που ξαφνικά μια ωραία πρωία έκλεισε και βρέθηκε στο δρόμο, με την παλίνδρομη και τι να σου πω άλλο.. ότι ακόμα και τώρα η πρώην γυναίκα του μας κάνει τη ζωή κόλαση διότι δεν στέλνει το παιδί στην Ελλάδα με το έτσι θέλω εδώ και τρία χρόνια και αναγκαστήκαμε τώρα να τρέχουμε πάλι στα Δικαστήρια ή με την υγεία της μητέρας μου..Αφού έχω φτάσει στο συμπέρασμα ότι από την γλωσσοφαγιά της πρώην παθαίνουμε ότι παθαίνουμε..

Κι εγώ έχω λυγίσει δυο φορές.. Κι εγώ του έχω μιλήσει άσχημα.. και εγώ έχω σκεφτεί άσχημα για κείνον.. αλλά είμαι σίγουρη πως θα γυρίσει και για μας ο τροχός..

Είναι δύσκολη η φάση που περνάτε και για έναν άντρα το να μην έχει δουλειά είναι θανάσιμο πλήγμα για τον εγωισμό, τον ανδρισμό και την υπόστασή του.. Κοριτσάκι μου εσύ να είσαι καλά και όλα θα γίνουν..

Ngeo μήπως θες να μου στείλεις τον μικρό πακέτο για καμιά βδομάδα να αλλάξει παραστάσεις κι εσύ να ηρεμήσεις λιγάκι; μήπως για κάποιο λόγο είσαι νευρική και το καταλαβαίνει και αντιδρά έτσι; είναι πανέξυπνα τα βρεφάκια..

Κουράγιο κορίτσια!

L2qIp2.png

domnina μου, τελικά πόσα κοινά έχουμε όλες μας; Πόσα ακόμη θα περάσουμε; Περνάς κι εσύ πολλά. Η μαμά σου είναι λίγο καλύτερα; Περαστικά της και υπομονή! Ελπίζω όλα να φτιάξουν....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Δυστυχώς Μάρτζι μου δεν πρόκειται να υπάρξει καλυτέρευση για την μητέρα μου.. Αλλά ναι, όλες μας έχουμε πολλά κοινά σημεία επαφής!

Είπαμε όμως.. θα γυρίσει και για μας ο τροχός..!

L2qIp2.png

Δομνίνα, κάνε κουράγιο στη μανούλα σου! Προσπάθησε κι εσύ να είσαι όσο μπορείς δυνατή.....Μακάρι να μείνεις έγκυος σύντομα να της δώσεις αυτή την μεγάλη χαρά....Μακάρι!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

κοριτσια ευχομαι υγεια σε ολους μας και στις οικογενειες σας και στους αγαπημενους σας, αυτο προεχει και τα αλλα ερχονται. θελω για τα κοριτσια μας να ευχηθω να περασουν ολα τα κακα συντομα, να εχουν υπομονη και επιμονη και του χρονου να ειμαστε ολες με τα παιδακια μας και να τρωμε το αρνακι μας, με την πετσουλα του, ζεστο ζεστο...μιαμ μιαμ!

εμεις καλυτερα, ο μικρος κατα βαση τρωει απο το στηθος, δεν ξερω βεβαια ποσο τρωει αλλα καλα ειναι, το βραδι λιγο περισσοτερο γκρινιαζει (δηλαδη πολυ αλλα τι να κανουμε), 2 φορες το πολυ 3 του δινω μπιμπερο και δικο μου.

σημερα πηγαμε για καφε το πρωι ο αντρας μου και η μεγαλη, μετα βγηκε ο αντρας μου με την μεγαλη και εγω σπιτι να ταισω το παιδι και μετα ηρθαν με πηραν και βγηκαμε ολοι για μπυρες...μετα θα παμε και λιγο εκκλησια!ο μικρος πολυ ησυχος, να μην τον ματιασω!!!μονο που δυσκολευεται αφανταστα στα κακακια ο καημενουλης, μια φορα στις 3 -4 μερες και αν του ανοιξουμε τα ποδια...

καλα να περασετε, και του χρονου με υγεια σε ολους!!!

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Νγεο, βλέπω ξαναρχίσαμε τις βολταρίες!!! Μπράβο. Και του χρόνου να είστε καλά με τα παιδάκια σας!

Θέλω να ευχηθώ κάτι και μακάρι να πιάσει μία φορά η ευχή μου: Μέχρι τέλος Ιουνίου να ανακοινώθούν πέντε εγκυμοσύνες εδώ μέσα...Ξέρετε όλες από ποιες ....( Μανουτία, Μάγδα, Δομνίνα, Μαρτζι , Μηλίτσα). Να μην ανακοινωθούν απλά, να πάνε και καλά γιατί αυτό είναι το σημαντικό.

Εύχομαι επίσης για όλες μας να έχουμε υγεία, αγάπη και αρμονία μέσα στην οικογένειά μας.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...