Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μπράβο, δομνίνα μου! Πολύ καλά τα νέα σου! Μακάρι να φτιάξουν τα πράγματα....

Κοριτσάκια μου, παλι άρρωστη είμαι....Πονόλαιμος, πυρετός που έφτασε μεχρι 38,5, πόνος στα κόκκαλα....Αμαν πια....Βαρέθηκα. Ολο αρρωσταίνω. Ξέρω πολύ καλα΄ότι τα παθαίνω όλα επειδή δεν αναπνέω καλά...Βαρέθηκα τους κωλοπολύδες πια....Σήμερα το μόνο που σκέφτομαι είναι πως αν μείνω έγκυος, πώς θα τα βγάλω πέρα;;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!! Δομνινα μου μια χαρα τα νεα απο τον ουρολογο και οπως τα γραφεις μου φαινεται πως πανω απολα ειναι ανθρωπος.....και αυτο παιζει σημαντικο ρολο δεν μπορω τους ψυχρους γιατρους........Μακαρι ολα να πανε καλα σε καθε σας βημα απο εδω και περα!!!!

Μαρτζι μου περαστικα σου...Τι σε επιασε βρε κοριτσι μου παλι???Μηπως το καλοκαιρι που κλεινουν τα σχολεια να πας να βγαλεις αυτους τους πολυποδες?????

Κοριτσια πηγα και εγω προχτες στον γιατρο ολα πανε καλα η μικρη μεγαλωνει σταθερα και μας εμεινε μια επισκεψη ακομα την ερχομενη τεταρτη και μετα η γεννα......σε 2 βδομαδες το πολυ θα την εχω στην αγκαλια μου...απιστευτο?????

Αντε κοριτσακια μου να το ζησετε συντομα!!!!

Μανου μου η μικρη πως ειναι?Ελπιζω να ειναι καλα και απο εδω και περα να μην την πιασει ξανα τιποτα....

δομνινα τελεια νεα, αντε ολες σας ευχομαι να εχετε συντομα το θαυμα σας!

margi να σας ζησει!

εμεις ετσι κι ετσι, ο μικρος εχει κολικους παλι γιατι το γυρισαμε στο κανονικο γαλα και δεν κοιμαται το βραδι, ολο γκρινιαζει και ξυπναει το καημενο αλλα και χθες ολη μερα εκλαιγε το αμοιρο...τεσπα, τρεχω και δεν φτανω, χθες ημουν τοσο κομματια οσο δεν περιγραφεται!

φιλια σ ολες

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλημέρα κορίτσια!!

Ο γιατρός μου ειπε να κανω εξεταση προλακτινης μια εβδομαδα μετα την ωορηξία και ηταν λιγο ανεβασμένη 58.8!!! την ειχα ξανακανει περσι την 2 μερα του κυκλου και ηταν φυσιολογική!!!Η αληθεια ειναι οτι προβληματιζομαι γιατι εαν απο το αγχος ανεβηκε τωρα εγω πρεπει να παρω αγωγη ή να ξανακανω μια επανεξεταση παλι μετατην ωορηξια για να δω μηπως ηταν τυχαιο!!!??? Την εξεταση μου την εβαλε να την κανω ο γυναικολογος μου, μου ειπε οτι πρεπει να παρω αγωγη!!! δεν πρεπει να παω και στην ενδοκρινολογο να δω τι θα μου πει??? Ανησυχω λιγακι!!!

Margi περαστικα κοπέλα μου!!!

Αννουλα μου πλησιαζει ο καιρός!!! Αντε με το καλό!!

ngeo μου κανε ενα φιλάκι στο ζουζουνάκι!!!!

Δομνινα μου πολύ καλά τα νέα σας!!!! Με το καλό η προσπαθεια που θα κανετε!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κοριτσάρες καλησπέρα..

Μαγδούλα, σου απαντώ κι από εδώ για να βεβαιωθώ ότι θα δεις την απάντηση..

Μάγδα μου νομίζω ότι καλό είναι να την επαναλάβεις πάλι πριν πάρεις οποιαδήποτε αγωγή..

Όταν έκανε ορμονολογικές εξετάσεις ο άνδρας μου τον Οκτώβριο βρέθηκε η LH του στα ύψη.. Από φυσιολογικό που είναι μέχρι 8, ο καημένος βρέθηκε να έχει 16!!! Εννοείται ότι ο γιατρός τα έπαιξε.. Του είπε να κάνει μια επανεξέταση μετά από καμιά δεκαριά μέρες και ως εκ θαύματος ήταν μέσα στα όρια.. Εμείς για να είμαστε καλυμμένοι την επαναλάβαμε και μετά από ένα μήνα πάλι και ήταν πάλι εντός ορίων.. Πολλές φορές είναι τυχαίο γεγονός.. Αν πάλι δυο φορές στη σειρά υπάρχει θέμα τότε αρχίζουμε και το ψάχνουμε..

Ngeo μου υπομονή με τον μικρούλη σου.. θα στρώσει το ψυχάκι μου..

Αννούλα μου δυο βδομαδούλες ακόμη.. τι καλά!

Μανουτίτα μου σ' ευχαριστώ.. Εύχομαι και σένα να σου ρθει το ευχάριστο εκεί που δεν το περιμένεις..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Πηγα τελικα στην ενδοκρινολογο μου και μου ειπε να κανω επαναληψη της προλακτινης 5-8 μερα του κύκλου και αν ειναι αυξημενη πρεπει να κανω μαγνητικη!!! Δεν πηγα στον γυναικολογο να μου δωσει θεραπεια θα κανω την επαναληψη και υστερα θα παω!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

αχ βρε Μαγδούλα μου! Ολο στο τρέξιμο με τους γιατρούς είσαι κι εσύ! Ποιος μας καταράστηκε, βρε κοριτσάκι; Τεσπα! Οπως και να έχει, θα την ξανακάνεις και θα ξέρεις πώς να λειτουργήσεις...Εμένα η κολλητή μου την είχε αυξημένη και την ρύθμισε.Τώρα έχει έναν μπούλη!!!Μπράβο όμως στον γιατρό που σε ψάχνει από παντού. Να δεις που αυτός θα σε βοηθήσει....Να μου το θυμηθείς...Με τον άντρα σου τι έγινε τελικά; Δεν μας είπες....

Αννα, με το καλό να κρατήσεις την μικρούλα αγκαλιά...

Νγεο, υπομονή...Θα περάσουν κι οι κολικοί κι όλα.Είναι πολύ μικρός ακόμη, ο καημενούλης μου και ταλαιπωρείται! Φιλησέ τον κι από εμένα!

Εγώ κλασικά ταλαιπωριέμαι.Με δυσκολία αναπνέω....Θα κάνω αξονική την Δευτέρα και μετα θα την πάρω και θα πάω Αθήνα να με δει ένας γιατρός εκει ( εκτός κι αν μάθω στο μεταξύ για κανέναν καλό στα Γιάννενα ). Θένα, ξέρεις κανένα καλό ΩΡΛ να μου συστήσεις; Κορίτσια, όλα από αυτή την κωλορινίτιδα τα παθαίνω....Είναι τυχαίο που μόλις ξεκίνησε η φαγούρα στη μύτη και η δυσκολία στην αναπνοή, ξεκίνησαν και οι ενοχλήσεις εκεί κάτω;; Φαγούρα στη μύτη, φαγούρα στο..."αυτό". Τυχαίο; Δεν νομίζω...

Δεν έχω πρόβλημα να βγάλω τους πολύποδες, Αννα μου! Απλά αυτό που με κρατά είναι 1) ξέρω ότι πολύ σύντομα θα ξανβγούν και θα έχει πάει χαμένο το χειρουργείο και 2) αν το κάνω πρέπει να κάνω πάλι κανα τρίμηνο αποχή από την προσπάθεια εγκυμοσύνης. Ηδη έχω 3 μήνες στην αναμονή. Κι άλλο; Κι αν στο διαστημα αυτό ξαναβγούν οι πολύποδες μήτράς που έμαθα ότι μπορεί να ξαναβγούν σε 6 μήνες;;

Ξέρω, ξέρω...Είμαι δύσκολη περίπτωση...Θα το αντιμετωπίσω κ αυτό που θα πάει;;

Α, αύριο περίμενε νέα μου....Παίρνω αποτελέσματα από θρομβοφιλία...Αν έχω κι αυτό!!!!Ε, τότε είμαι για το δώδεκα (ξέρει η Θένα τι έννοω!) Είμαι δηλαδη να πέσω στη λίμνη να πνιγώ σαν την Κυρα-Φροσύνη ( αυτή τουλάχιστον΄πνίγηκε για τον έρωτα της, εγώ η καημένη γιατί θα πνιγώ; για τους πολύποδες;;;). Χι!χι! το έχω χάσει λίγο....Καληνύχτα....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάρες μου πολύ καλησπέρα σας..

Όλες με κάτι τρέχουμε τον τελευταίο καιρό απ' ότι διαβάζω.. Μάρτζι μου κοριτσάρα μου πρέπει να είναι φοβερή η ταλαιπωρία με τους πολύποδες της μύτης.. Είχε ο πατέρας μου και ήταν συνέχεια με ένα μαντήλι στη μύτη ώσπου τους έβγαλε και ηρέμησε..

Ξέρω μια πολύ καλή ΩΡΛ στην Αθήνα.. Είναι στο Metropolitan και εγχείρησε την μητέρα μου πριν κανένα τρίμηνο.. Αν θες σου δίνω περισσότερα στοιχεία..

Μαγδούλα πολύ καλά θα κάνεις να κάνεις την επανάληψη.. Και αναλόγως αποτελεσμάτων πράττεις..

Φιλάκια σε όλες σας!

L2qIp2.png

Δομνίνα μου, φυσικά και θέλω πληροφορίες....Στειλε μου μην με όνομα, τηλεφωνο και τιμές, σε παρακαλώ.... Να σου πω την αλήθεια έλεγα να μην πάω σε ιδιωτικό γιατί κρατάω τα λίγα λεφτουδάκια μου μπας και χρειαστεί να κάνω εξωσωματική. Ο μπαμπάς σου πότε τους έβγαλε τους πολύποδες; Δεν του ξαναβγήκαν; Με χειρουργείο κανονικό ή λέιζερ τους έβγαλε; Εγώ πιο παλιά είχα κάνει διάφραγμα και με την ευκαιρία ο γιατρός μου είπε ότι έβγαλε και τους πολύποδες. Με είχε βέβαια προειδοποιήσει ότι θα ξανάβγαιναν, όπως κι έγινε.....

Πήρα τα αποτελέσματα! Δεν έχω θρομβοφιλία!!!Γιούπι!!!Και τα αποτελέσματα της ιστολογικής βγήκαν καλά. Κορίτσια, οι πολύποδες ήταν πολύ μεγάλοι τελικά. Το πιστεύετε ότι ο ένας ήταν 5 εκ! Ο άλλος 3εκ! Ο τρίτος δεν ξέρω....για δύο έλεγε η ιστολογική. Ο γιατρός είπε ότι ήταν 3.....Τεσπα...Θα τον ρωτήσω από κοντά. Πού να έμανα έγκυος καλέ με τέτοια θηρία μέσα μου;; Αχ, κοριτσάκια, θέλω πολύ να ξεκινήσω γρήγορα μήπως και καταφέρω να μείνω έγκυος, πριν μού ξαναφυτρώσουν, γιαυτό και δεν το παίρνω απόφαση για την μύτη ακόμη.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου σου έστειλα μήνυμα με τα στοιχεία της.. Η συγκεκριμένη χειρούργησε τη μητέρα μου πριν κάποιους μήνες για πολύποδες στο λαιμό και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τη δουλειά της..

Ο πατέρας μου έκανε την αφαίρεση πριν 30 χρόνια, όπως καταλαβαίνεις εκείνη την εποχή υπήρχε μόνο η παραδοσιακή μέθοδος.. Θυμάμαι πάντως ότι ήταν πολύ καλύτερα μετά..

Κοριτσάκι μου καλά έκανες λοιπόν και προχώρησες στην επέμβαση.. Σίγουρα με αυτούς τους τερατώδεις πολύποδες (άκου 5 εκατοστά).. όχι παιδί, ούτε φύλλο δεν θα φύτρωνε.. Τέλος καλό όμως κι όλα καλά...

Ότι άλλο θες στη διάθεσή σου!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ Δόμνα μου! Αν έρθω στην Αθήνα, θα κοιτάξω να την δω κι αυτήν. Προς στιγμή έχω μιλήσει με κάποιον γιατρό στον Ερυθρό Σταυρό, τον οποίο μου σύστησε συνάδελφος που τον χειρούργησε σε πολύποδες φωνητικών χορδών. Αυτός ο γιατρός μού είπε λοιπόν να τον επισκεφτώ με μία αξονική προσώπου στα χέρια μου για να εκτιμήσει ο άνθρωπος την κατάσταση....Είπε όμως ότι λέιζερ δεν κάνει κι εγώ έμαθα πως έτσι απαλλάσσεσαι μια και καλή. Βρε, κορίτσια, αν δεν είχα στο μυαλό μου το παιδί, θα το πάλευα περισσότερο το θέμα. Τώρα και μόνο η σκέψη ότι θα μου πουν στοπ! με κάνει να μην το ψάχνω όσο θα έπρεπε....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

a re μαργκι ποιο δωδεκα εσυ με τετοιουσ πολυποδεσ δεν πνιγεσε ουτε στο εικοσι:tongue::oops: α ρε κοπελα μου τι γκαντεμια ειναι αυτη:-( οσο για την αξονικη θα σου πρωτινα μαγνιτικη που δεν εχει ραδιενεργια η αξονικη ειναι σου λεει σαν να κανεισ 100 ακτινογραφιεσ:confused: για ψαξτο λιγο.

εγω εχω το ιγμοριο ακομα ισωσ παω σο ομοιοπαθητικο τι αλλο να κανω δεν ξερω αρχισε παλι ο καρποσ με την τενοντιτιδα κ δεν μπορω ουτε ποντικι ουτε πληκρολογιο να ακουμπησω γι αυτο χανομε λιγο αποφευγω να γραφω....σασ διαβαζω ομωσ ;)

φιλια πολλα καλο κουραγιο γυναικες!!!

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Αξονική μου ζήτησε ο γιατρός και από την στιγμή που δεν κάνω προσπάθειες ακόμη ( σε 2 εβδομάδες μάλλον θα ξεκινήσω) δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.....Αλλωστε αξονική προσώπου θα κάνω, τι στο καλό;;;

Αφού πονάει το χέρι σου, να μην μας γράφεις και κουράζεσαι....Εχεις ιγμορίτιδα; Αλλο μανίκι αυτό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Την έκανα την αξονική....Αμέσως μετά και πριν πάρω τα αποτελέσματα, πήγα στο εφημερεύον νοσοκομείο να με δει ένας γιατρός να μου δώσει κάτι, γιατί χθες βράδυ είπα αμάν να ξημερώσει....Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, αφήστε ξυπνησα κατά τις 2 η ώρα και ήμουν χάλια. Ο γιατρός μού είπε ότι έχω κάνει φλεγμονή, ότι οι πολύποδες είναι πολλοί και μεγάλοι και γιαυτό μου έδωσε αντιβίωση για 10 μέρες. Μου είπε πως στο νοσοκομείο εφαρμόζεται μέθοδος αφαίρεσης πολυπόδων με τοπική αναισθησία και με εισαγωγη πολυποδοσκοπίου με ενσωματωμένη κάμερα ( κατι σαν λαπαρασκόπηση). Μου τη σύστησε ανεπιφυλακτα και αποφάσισα να το δοκιμάσω....Δεν χάνω και τίποτα....Είπε ότι δύσκολο να ξανβγούν και αν ξανβγούν αυτό θα γίνει σε πάρα πολύ καιρό.....Επίσης δεν θα κάνω θεραπεία μετα από την επίμβαση....Μόνο ένα σπρέι θα ρίχνω για λίγες μέρες, οπότε δεν θα με πάει πολύ πίσω για να ξεκινήσω προσπαθειούλες.....6 Μαιου θα την κάνω.....Θα περιμένω να αδιαθετησω μετα γυρω στις 20 Μαιου και μετά θα ξεκινήσω, κοριτσάκια μου, απαλλαγμένη, ελπίζω, από πολύποδες.....Αυτά τα νέα μου.....Μακάρι από εδώ και πέρα να αρχίσω να σας γράφω πιο ευχάριστα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Α, μετα π'ηγα και πήρα την αξονική και η γιατρός του κέντρου μου είπε ότι είμαι γεμάτη με ιγμόρια.....Ολα τα καλά...."Πώς στέκεσαι όρθια;", μου λέει!

"

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...