Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

4 ώρες πρίν, lili87 είπε:

Καλησπερα! @Alex@ σε ποιο εμβρυολογικό πηγες;

@MK2012 συγγνώμη που ρωτάω απλά επειδή δεν έχω καταλάβει, τί τιμή fsh και τί τιμή ΑΜΗ εχεις; 

Εγώ προσπαθώ για το δεύτερο παιδάκι μου και σήμερα μου βγήκε η τιμή ΑΜΗ 0,07 και έπαθα ένα σοκ! Κατάλαβα ότι δεν έχω πλέον ελπίδες.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και να πετύχετε σύντομα τον στόχο σας!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Αχ, βρε Δομνινάκι μου!!!Πολύ στενοχωρέθηκα....Ο,τι και να πεις έχεις δίκιο....Τόση ταλαιπωρία για το τίποτα....Ο Δομνίνος πώς το πήρε; Αχ, τον πονάει η ψυχή μου...Πέρασε κι αυτός από ολόκληρη διαδικασία, έκανε επέμβαση, πήρε φάρμακα...Τι να πω...Ξεκινήστε, κοπέλα μου , κι εύχομαι αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ κοριτσι μου ποσο υπομονη μπορει να εχεισ να τα αντεξεισ ολα αυτα...λυπαμε πολυ που ηρθαν ετσι τα πραγματα εχεισ ολα τα δικια να τα σπασεισ ολα να ξεσπασεισ βρε παιδι μου καπωσ μπασ κ μπορεσεισ να ξαναπαρεισ παλι δυναμεισ κ να συνεχισεισ:(

κουραγιο

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ξερω οτι σου ειναι δυσκολο αλλα θα τα καταφερετε, πατε για αλλα τωρα, δεν πειραζει, ετσι ειναι αλλα αν ειστε μεταξυ σας καλα και δεμενοι θα πανε ολα καλα, θα δεις. πως το πηρε;οχι καλα φανταζομαι...να προσεχετε

φιλια απο τη μαμα του μιστερ γκρινιαρη-φαγανου και της μοντελας (οπως λεει: θελω να γινω μοντελα!)

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

κριμα,δομνινακι. Μετα απο τοσα που κανατε κι οι δυο σας... Τωρα ειναι που ο ανδρας σου θελει μια μεγαλη αγκαλια απο σενα. Πανω απ ολα ναστε αγαπημενοι... Μην το βαλετε κατω,απλα δωστε λιγο χρονο σε εσας τους δυο. Ενα ταξιδακι ισως το Πασχα που πλησιαζει αν γινεται. Και που ξερεις? Ολα ειναι πιθανα,οταν ειμαστε πιο χαλαροι...

ένα μήλο την ημέρα...

Δομνίνα μου, έτσι είναι όπως τα λέει η Μηλίτσα. Χρειάζεται στήριξη ο αντρούλης σου! Να μείνετε ενωμένοι και θα τα καταφέρετε μαζί....Ποια είναι η διαδικασία που θα ακολουθήσετε τώρα; Αλήθεια, πες μου λίγο, το πρόβλημα στο σπέρμα είναι στον αριθμό ή στην κινητικότητα ή σε όλα; Δεν έχει δώσει ο γιατρος καμία αντιβίωση; Μόνο βιταμίνες; Καρνιτίνη έχει πάρει; Τώρα θα μου πεις τι σε ρωτάω...Φαντάζομαι τόσο ψαγμένη που είσαι όλα θα τα κάνατε....Τι να πω. Στενοχωρήθηκα για σένα, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρετε με την μικρογονιμοποίηση. Σε ποιον θα την κάνεις;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες...

Δομνινα μου τι να πω?Το μονο που σου μενει απο ολα αυτα ειναι ενα γιατι????Κοριτσακι παρε αγκαλιτσα τον αντρουλη σου μεινετε οι δυο σας πειτε αυτα που πραγματικα νιωθετε και ειμαι σιγουρη πως αυτα που θα πειτε θα σας φερουν πιο κοντα και θα σας κανουν πιο δυνατους για τα επομενα βηματα σας......Μονο δυναμη και υπομονη σου ευχομαι απο εδω και περα και ειμαι σιγουρη πως το θαυματακι σου θα ερθει.....

Μαγδα μου αντε κοριτσακι τα βαλατε και εσεις ολα στην σειρα και βρηκες εναν γιατρο που σε καθοδηγει και δεν σε αφηνει στο ελεος των απειρων εξετασεων......Ολα καλα να ερθουν και για σενα αλλα και για την Μαρτζι μας...

Δομνινα μου τι να πω.....πραγματικα δεν εχω λογια....λυπαμαι πολυ κοπελα μου.Φανταζομαι οτι ο καλος σου δεν θα εχει και την καλυτερη διαθεση,κι οσο δυσκολο κι αν ειναι και για σενα,τωρα πρεπει να σταθεις διπλα του.

Οπως σου ειπαν και τα κοριτσια,το πιο σημαντικο ειναι να ειστε μαζι σε αυτο,κι ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια στη νεα σας προσπαθεια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Γεια σας! Τι κάνετε βρε κορίτσια...Ερημιά έχει πέσει!! Τι νέα; Πώς τα περνάτε; Εγώ μια χαρά...Συνεχίζω να πηγαίνω βολτίτσες...Σήμερα πήγα με τον άντρα μου σε μία παραλία για ψάρεμα...Εγώ κάθισα στην καρεκλίτσα κάτω από ένα δέντρο, είχα και το βιωλίο μου μαζι, ωραία ήταν. Αν δεν άρχιζε κι ο άντρας μου να βρίζει επιδή δεν έπιανε ψάρια....θα θυμόμουν με νοσταλγία αυτές τις ώρες αργότερα. Τι να πω...όμως.....Αυτός ο άνθρωπός είναι απαράδεκτος ώρες ώρες......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα και καλή βδομάδα να έχουμε..

Αννούλα πλησιάζουν οι μέρες, το πιστεύεις;

Μάρτζι μου μακάρι να ήμουν κι εγώ χθες κάτω από ένα δένδρο κοντά στη θάλασσα.. απεναντίας.. ήμουν όλη μέρα μέσα στο σπίτι.. ούτε στο μπαλκόνι δεν βγήκα..

Σήμερα έχουμε ραντεβού με τον ουρολόγο.. για να δούμε τι θα μας πει.. Ένα είναι σίγουρο.. έχουμε κάνει τα πάντα, οτιδήποτε περνάει από το χέρι μας.. από δω και πέρα είναι θέλημα Θεού κορίτσια.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι την επόμενη προσπάθεια θα την κάνω με την περίοδο του Μαϊου δηλαδή ξεκινάω γύρω στις 11/5. Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε αυτή τη φορά.. Αρνούμαι να σκεφτώ οτιδήποτε αρνητικό.

Θα κλείσω τα μάτια και τα αυτιά σε οτιδήποτε άσχημο και αρνητικό και θα επικεντρωθώ στις θετικές σκέψεις.. Όλο και κάτι καλό ευελπιστώ να βγει από όλη αυτή την προσπάθεια!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Αχ Δομνινα μου ναι πλησιαζει ο καιρος.....και δεν το πιστευω με τιποτα γενικα ακομα δεν πιστευω οτι θα εχω μωρο νομιζω οτι θα ξυπνησω απο ενα ονειρο και δεν θα εχω τιποτα.....

Εσυ κοριτσακι μου καλα κανεις κλεισε τα αυτια σου και να σκεφτεσαι μονο θετικα....Αντε να δουμε τι θα σας πει και ουρολογος.....Ολα καλα θα πανε να το δεις!!!!

Διαφημίσεις

Αχ μαρτζι μου κρατα αυτες τις ομορφες στιγμες σαν αναμνηση και κλεισε τα αυτια σου στις "παραφωνιες" του καλου σου.Μακαρι να ημασταν κι εμεις στη θεση σου.

Δομνινα μου,νομιζω οτι πολυ καλα θα κανεις και θα κρατησεις μακρυα το καθετι αρνητικο,και μαζι με τις δικες σου θετικες σκεψεις,να προσθεσεις και τις δικες μου.Οσο να πεις,οσο περισσοτερες,τοσο καλυτερα θα ειναι ;)

Καλο βραδυ στις υπολοιπες,αντε αννουλα πλησιαζει ο καιρος να κρατησεις τη νεραιδουλα σου στην αγκαλια σου,με το καλο κοπελα μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Γεννησε η συνυφάδα μου....Μία κουκλίτσα, αχ να την δείτε! Μας έστειλαν φωτογραφιές κι έπαθα την πλάκα μου....Δυο ημερών μωρό!!!

Αμαν ρε κορίτσια, πότε θα κάνω κι εγώ ένα;;; Εν τω μεταξύ δεν θέλω να μου εύχονται πλέον...Κάνω πως δεν ακούω και δεν λέω ποτέ "ευχαριστώ". Μου φαίνεται υποκριτικό πια όλο αυτό...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια μου όμορφα καλή σας μέρα!

Είπα να μπω πρώτη πρώτη να σας πω τα ευχάριστα για να σας φτιάξω τη μέρα..

Πάμε λοιπόν στο γιατρό.... μετά από κάνα δεκάλεπτο αναμονής μπαίνουμε μέσα με κάτι μούτρα κι οι δυο σαν Μεγάλη Παρασκευή... Βλέπει ο γιατρός τα αποτελέσματα και αναφωνεί "Τέλεια πάμε".... και εμάς το σαγόνι πέφτει στο πάτωμα... Τι τέλεια γιατρέ μου του λέω εγώ.. διαβάζετε το σωστό σπερμοδιάγραμμα; Ναι μου λέει, αυτό με ημερομηνία 4.4.2011... Του λέω εγώ το προηγούμενο το βλέπετε; Ναι μου λέει.. αυτό με ημερομηνία 25.10.2010.. Και που το βλέπετε του λέω ότι πάμε τέλεια;;;;

Και αρχίζει να μου εξηγεί ο άνθρωπος.. Με λίγα λόγια μας είπε τα εξής: Ότι αφού έχουν περάσει μόλις 2.5 μήνες από την επέμβαση και το σπερμοδιάγραμμα μας έδωσε συκριτικά έστω και λίγο μεγαλύτερο αριθμό σπερματοζωαρίων από το προηγούμενο είναι πολύ ενθαρρυντικό... Θα έπρεπε να ανησυχούσαμε αν μας έδινε τουλάχιστον το μισό αριθμό από το προηγούμενο..

Η ταχύτητα συνολικά έχει ανέβει.. αν και έχει πέσει η πρόσθια κίνηση αλλά δεν μας ενοχλεί αυτό.. σιγά σιγά θα φτιάξει..

Η μορφολογία και δη η δική μας που όλη την ανωμαλία την έχουμε στην κεφαλή των σπερμαζοωαρίων (ξεροκέφαλα από τα μικράτα τους τα παιδιά μου), οφείλεται είτε στην κιρσοκήλη (που ελπίζουμε να την έχουμε φτιάξει), είτε σε χρόνιες προστατίτιδες που δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά γι' αυτό - μας έδωσε αντιβίωση για ένα μήνα διότι το ph ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένο και ανέβηκε κι άλλο από την προηγούμενη φορά - και τέλος σίγουρα κάτι τρέχει με τον μηχανισμό σπερματογένεσης στον οποίο δυστυχώς δεν μπορούμε να επέμβουμε διότι ακόμη είναι tera ingognita δηλαδή άγνωστο πεδίο..

Δεν θέλει να του δώσει ορμόνες διότι φαίνεται ότι ο όρχις έχει πάρει μπροστά.. Το μόνο που μας είπε είναι ότι στην περίπτωσή μας το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή και ότι θέλει να μας δει μετά από κάνα τρίμηνο με καινούργιο σπερμοδιάγραμμα..Ο γλυκός μου.. Και δεν μας πήρε και λεφτά κορίτσια.. τίποτε.. ούτε Ευρουλάκι..

Οπότε συνοψίζω στα εξής: Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά θέλει χρόνο.. Οπότε εμείς συνεχίζουμε με μια απλή φαρμακευτική αγωγή και προχωράμε σε εξωσωματική τον Μάιο..

Ρώτησα επίσης τον γιατρό πως είναι δυνατόν ο καημένος ο άνδρας μου να χαπακώνεται ενάμιση χρόνο τώρα με διάφορα σκευάσματα και διαφορά να μην έχουμε δει και μου είπε ότι λόγω της κιρσοκήλης από το επόμενο τρίμηνο θα αρχίσουμε να βλέπουμε διάφορα διότι θα βγει η καινούργια φουρνιά σπερματοζωαρίων..

Κορίτσια μου έφυγε ένα βάρος, το ομολογώ.. Αλλιώς τα περίμενα και αλλιώς τα βρήκα.. Αλλά είμαι αισιόδοξη τώρα.. Καλή σας μέρα και θα τα πούμε αργότερα..

L2qIp2.png

Κοριτσια καλημερα.

Δομνινα μπραβο κοριτσακι,οποτε αφου τα βλεπει ο γιατρος αισιοδοξα τα πραγματα,δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.Αντε να χαλαρωσετε κι εσεις λιγο κι ολα θα πανε καλα.Παντως μπραβο και στο γιατρο,νομιζω οτι φερθηκε πολυ καλα,γιατι και το θεμα της αμοιβης ειναι ενα "θεμα"....

Μαρτζι μου να σου ζησει το ανιψακι,και μη στεναχωριεσαι βρε κουκλα μου,που θα παει και θα ερθει το θαυμα στη ζωη σου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...