Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια μου ειμαι χαλια. εκανα τεστ με τα πρωινα ουρα μου δεν αντεξα. 7η μερα απο την ετ, αλλα πηρα το early που δειχνει 6 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο (ανιχνευει απο χοριακη 10 μοναδες). οπως καταλαβαινετε. καταλευκο… καταρνητικο. παει κοριτσια μου η τελευταια μου ευκαιρια. ελεγα δεν θα με παρει απο κατω αυτη τη φορα… αλλα νιωθω χαλια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλά δεν ανιχνεύεται στα ούρα 7η μέρα. Είναι πολύ δύσκολο. Εκτός αν έχεις μεγάλο αριθμό λόγω διδύμων. Στο αίμα ανιχνεύεται αλλα κ πάλι πριν την 9η δεν έχει κ πολύ νόημα. Λίγο υπομονή μέχρι μεθαύριο. Στη χειρότερη πήγαινε τώρα ή το πρωί για αίμα. Ψυχραιμία!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

΅Ειναι λογικό!!! Ναι θα ερθει μαζί!!!! Απλα εχω λιγο τυψεις αμα δεν του ζητουσα να κανει την εξετασει δεν θα στεναχωριοταν τωρα!!! Τελος παντων να δουμε τι θα πει ο γυναικολογος και αυριο να παει σε εναν ουρολογο!!!! καλό μεσημέρι

YgXXp2.png

wbSJp2.png

προβληματα προβληματα κ παλι προβληματα

αμαν ποτε θα τελειωσουν βρε κοριτσια!!!!! ολοι ολο κ κατι εχουμε αμαν πια δεν αντεχω αλλο αρρωστιεσ κ φαρμακα:(:(:(

δεν εχω κουραγιο να σασ γραψω...τι να πρωτοπω κ τι να πρωτοδιαβασω....ειμαι ενασ θετικοσ ανθρωποσ κ πλαιων εχω γινει ρακοσ ...ελπιζω να ειναι περαστικα μονο για ολεσ μασ.

σασ σκεφτομαι

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας και καλή βδομάδα να έχουμε!

Τελικά ο Δομνίνος πήγε το Σάββατο για την εξέταση.. κατ' ακρίβειαν πήγαμε μαζί, αυτός στο κέντρο και εγώ στο Super Market που ήταν δίπλα.. τα αποτελέσματα θα είναι έτοιμα αργά την Πέμπτη, οπότε θα τα έχω στα χέρια μου την Παρασκευή και ραντεβού με τον γιατρό θα προσπαθήσω να κλείσω για την ερχόμενη Δευτέρα..

Ελπίζω τα αποτελέσματα να είναι πολύ καλύτερα και να άξιζε η όλη προσπάθεια που κάναμε με την εγχείρηση.. Όποια και να είναι πάντως αποφάσισα να ξεκινήσω την προσπάθεια με την περίοδο του Απρίλη.. οπότε αν όλα πάνε καλά τέλος Μαϊου θα ξέρουμε κορίτσια..

Μάγδα μου τέλεια είναι τα αποτελέσματά σας.. αφού οι φυσιολογικές μορφές και ο αριθμός είναι υπέρ του δέοντος ικανοποιητικά μην ανησυχείς για τίποτε.. με μερικές βιταμινούλες θα αυξηθεί και η κινητικότητα και στην τελική προχωράτε σε μια σπερματέγχυση όπου εκεί με τον εμπλουτισμό που κάνουνε στο σπέρμα η κινητικότητα θα φτάσει στο 85% σίγουρα!

Θένα, ελπίζω να είσαι καλύτερα.. Δυστυχώς τα προβλήματα πάντα και παντού υπάρχουν.. Δύναμη και θέληση να υπάρχει και θα ξεπεραστούν όλα..

Αννούλα όντως πασχαλιάτικο θα είναι το κοριτσάκι σου.. ένα ροζ κουνελάκι.. τι γλυκό!

Φιλάκια σε όλα τα άλλα κοριτσάκια..

Μάρτζι μου καλά κάνεις κορίτσι μου και βάζεις τον εαυτό σου πάνω απ' όλους και απ' όλα. Έτσι πρέπει.. Απλά τις περισσότερες φορές αργούμε να το καταλάβουμε!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο εμενα,

οντως ολα στραβα πανε αλλα θα δουμε ολες ενα φως στο τελος!

δομνινα και μαγδα ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα.

εμεις πολλλλλυυυυυ κλαμα, τα χω φτυσει, ολη μερα κλαιει ρε παιδια, δεν ξερω τι θελει,ακομα και στα χαρια, ψιλιαζομαι πειναει αλλα τρωει συνεχεια, φοβαμαι μηπως ανοιξει το στομαχι του, ηδη τρωει περισσοτερο απο το κανονικο και παιρνει πολυ βαρος, ευτυχως και υψος και δεν ειναι κοντοχοντρο. θα μου πεις τι να κανω;διαιτα στο παιδι;;;οχι δεν παιζει!

παω να σιδερωσω οσο κοιμουνται!

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Μάγδα αν ο αριθμος είναι καλός και η μορφολογία το ίδιο, μην φοβόσαστε...Εμείς με 34 εκ/ml και κινητικότητα 36% κι είμαστε, σύμφωνα με το γιατρό, καλά. Παίρνει βέβαια καρνιτίνη για ενδυνάμωση. Για κινητικότητα βέβαι εγώ έχω πολλές απορίες.Ας βοηθήσει κάποια, αν ξέρει....Γιατί δεν "ανεβαίνει" πολύ εύκολα; Εμας για παραδειγμα δεν άλλαξαν πολλά από την πρώτη στη δεύτερη εξέταση. Ο αριθμός βελτιώθηκε, η κινητικότητα όμως έμεινε στα ίδια επίπεδα...Απλα ο γιατρός είπε ότι δεν είναι τόσο σοβαρό γιατί μας βοηθάει ο αριθμός στο σύνολο του δείγματος. Τι να πω....Δεν ξέρω....Μάγδα, πες μας τι θα σας πει ο γιατρός, οκ;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ειμαι πρωινη πρωινη!!!!Δεν ειχα υπνο....

Πηγαμαι εχθες σε αυτόν τον γιατρό, περίεργος ανθρωπος!!!! Απο οτι κατάλαβα θελει να τον εμπιστευτούμαι απόλυτα!!! Δυσκολο πραγμα για εμενα αλλα αφου εχει μια συνεχεια στον τροπο σκεψεις του με καθισυχάζει!!!

λοιπόν μου ειπε οτι στην υπογονημότητα εξετάζουν τα εξης

σπερμα, μητρα(παχος ενδομητριου, ωορηξια), τραχηλικη βλενα, σαλπιγγες, ορμόνες

αρα πρεπει να ξανακανουμε ενα σπερματοδιαγραμμα στο εργαστηριό του εαν τα αποτελεσματα κινητικοτητας δεν αυξηθουν θα κανουμε ενα σλιμ χαμερ τεστ (καπως ετσι) για να δουμε πως αντιδρα στην δικη μου βλενα και να παω να κανω μια εξετασει προλακτινης την 7 μερα μετα την ωορηξια!!!! Δηλαδη τωρα περιμενω να αδιαθετησω και μετα να παει ο αντρας μου να κανει ξανα εξετασεις και παμε παλι σε αυτόν!!!

Για την κινητηκοτητα αφου ειχαμε 50 εκατ. ανα ml, μορφωλογια 55%, η καλιεργια ηταν καθαρη και κατι αλλα που ειδε αυτος μας ειπε οτι δεν ειναι κιρσοκιλη ουτε προστατιτιδα και μας ειπε να μην παμε σε ουρολογο και μαςδωσει ακομη θεραπεια!!! μπορει να ηταν τυχαιο γεγονος η χαμηληκινητικοτητα ή να περασε καποια γριπη ή να ειχε πολύ αγχος θα επαναλαβουμε σε 3 εβδομαδες την εξετασει και βλεπουμε!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

γεια σασ κοριτσια μετα απο ενα θυελωδη σ/κ ειπα να σασ γραψω τωρα που καπωσ ηρεμισαμε.....

σασ διαβαζω κ ομολογω ειμαι κατα αγχομενη με αυτα που διαβαζω...θα μου πειτε φαντασου εμεισ πωσ ημαστε.....αχ ρε κοριτσια μακαρι να μπορουσα να κανω κατι ολεσ οι γυναικεσ αξιζουν ενα παιδι δε το χοραει το κεφαλι μου ολο αυτο...σημερα πηρα κατι εξετασεισ τησ μικρησ κ ο μικροβιολογοσ ειναι φιλοσ μου κ αυτοι πεδευοντε κ μαλιστα μεταξι αστειου μου πεταξε κ το παρενθετησ μανα κ οτι θα με πλυρωνε ....πραγματικα το εχω σκεφτει πολλεσ φορεσ αλλα αν ειμουν 20 χρονον θα ηταν διαφορετικα τωρα που ειμαι κ μανα θα μου ειναι δυσκολο αλλιωσ θα το εκανα κ μαλιστα οχι μονο μια φορα.εσεισ το εχεται σκεφτει ...διαβασα κ αυτο κ συγκινηθηκα πολυ http://blog.eimaimama.gr/2011/04/159.html μακαρι ποτε να μην φτασετε ωσ εκει κ εγω δεν ξερω αν θα το εκανα ποτε δλδ αν εγω δεν μπορουσα!να υιοθετησει δεν θελει γιτια λεει δεν θελει να δει το παιδι του σε 20 χρονια να ψαχνει τη μανα του στο πακετο:shock::tongue::confused: τεσπα απλα αλλα αυτα τα λεω γιατι πολλεσ φορεσ νομιζουν μερικου οτι επιδη εχουμε παιδια δεν μασ αγκιζουν η δεν μασ πολυσκοτιζουν αντιθετα εμενα με θυμωνει πολυ κ σασ σκεφτομαι καθημερινα κ σασ ποναω .οπωσ κ να εχει εγω πιστευω οτι καπια μερα ολεσ σασ θα ακουσετε μια καρδουλα μεσα σασ μια μερα αρκει να το πιστεψετε κ εσεισ;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Αχ, βρε Θένα....Ετσι είναι...Κάποια μέρα θα γίνει....Για παρένθετη εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα πιστεύω να γίνω, γιατί θα δενόμουν με το παιδί και δεν θα μπορούσα να το αποχωριστώ...Για τον ίδιο λόγο δεν θα ήθελα παρένθετη να γεννήσει ένα δικό μου παιδί...Θα ένιωθα ότι της στερώ κάτι δικό της....Τεσπα...Ας μην χρειαστεί καμία γυναίκα να φτάσει εκει....

Μάγδα μου, μια χαρά μού φαίνεται ο γιατρός που έχεις....Γατόνι....Να την κάνεις αυτή την εξέταση με την τραχηλική βλέννη....Κι εγώ θέλω να την κάνω, αλλά σε όποιν γιατρό λέω να το κάνουμε, με ισοπεδώνει λέγοντας "όχι"...Μάλλον οι γιατρόι που έχω δει ως τώρα είναι για τον....(μην πω τώρα για πού είναι)...Θετικά μού φαίνονται όλα αυτά που σας λέει. Να δεις που γρήγορα θα μπείτε σε μία σειρά και θα έρθει το παιδάκι...

Εγώ μίλησα με έναν ΩΡΛ στην Αθήνα για τους πολύποδες μύτης και μου είπε πως δεν κάνει λέιζερ, μόνο απλό χειρουργείο. Με προετοίμασε όμως ότι ενδέχεται να ξαναβγούν στο μέλλον. Σκατα...Δεν ξέρω τι να κάνω....Ξέρω ότι και οι πολύποδες στην μήτρα ξαναβγαίνουν γρήγορα....Τι να κάνω;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Σχετικά με το θέμα που άνοιξες Θένα μου.. εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω παρένθετη διότι δεν θα μπορούσα ποτέ να αποχωριστώ το παιδί.. Αν δεν είχα άλλη λύση φαντάζομαι ότι θα το πρότεινα στην αδερφή μου, το παιδάκι στην οικογένεια θα έμενε... ελπίζω όμως ειλικρινά να μη φτάσω κι εγώ σε αυτό το σημείο..

Όσον αφορά εμένα τώρα.. Τα αποτελέσματα βγήκαν! Δεν τα ξέρω όμως.. Θα τα έχω στα χέρια μου αύριο το πρωί.. τώρα θα μου πείτε και με το δίκιο σας.. δεν ρώταγες; ε όχι.. προτιμώ να τα δω με τα μάτια μου για να μπορέσω να το διαχειριστώ καλύτερα..

Και κατόπιν των αποτελεσμάτων έχουμε ραντεβού τη Δευτέρα με τον ουρολόγο για να τα συζητήσουμε και μαζί του και με τον εξωσωματικό στις 28 Απριλίου για να δούμε τις επιλογές μας.. Πως με βρίσκετε;

L2qIp2.png

συγγνωμη που χαθηκα απ το καφε μας,προσπαθησα να εγκλιματισω στο παρεντςκαφε ενα νεο μελος,το συζυγο μου! Θα μπαινει στο καφενειον η καλη καρδια. Θα κανει τον ντιτζεϋ! Χα χα χα! Θενα μου,καποτε ειχα προτεινει κι εγω να γινω παρενθετη αν χρειαζοταν για τον αδερφο μου,ευτυχως δε χρειαστηκε. Ομως ειναι πιο ευκολο να το δεχτει μια που ηδη εχει γινει μαμα. Για κοπελες που δεν εχουν γινει αυτο φυσικα ειναι αδιανοητο εστω κ σαν σκεψη. Τι νεα? Εγω εχω τη μικρη λιγο αδιαθετη με δεκατα.

ένα μήλο την ημέρα...

δομνινακι ευχομαι καλα αποτελεσματα. Θα μας ενημερωσεις,ετσι?

Μαγδουλινι,κι εμενα μου αρεσει ο γιατρος αυτος,ειμαι αισιοδοξη κι εγω για σενα. Ειδικα αυτο το σλιμ χαμερ τεστ αν τογραψα καλα,ειναι μια εξεταση που ενω ο ζησοπουλος τη θεωρει απλη κ βασικη,οι περισσοτεροι ουτε καν την προτεινουν.

Νgeo δεν το χαιρεσαι που τρωει το νινι? Αμα δεν ανησυχει ο παιδιατρος μην ανησυχεις ουτε εσυ. Η κατερινουλα τι κανει? Μαργκι λιγο πιο χαλαρη σε βρισκω η ειναι ιδεα μου? Φ

ένα μήλο την ημέρα...

Είμαι πολύ πιο χαλαρή....Βγαίνω με νέες παρέες κάθε μέρα! Μετά τη δουλειά, βουρ...για καφεδάκι. Σήμερα πχ γύρισα σπίτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά βγήκα με τις συναδέλφισσές μου για καφέ...Πριν από λίγο μπήκα....Ξεχνιέμαι εδώ....Δεν σκέφτομαι μόνο το πώς θα μείνω έγκυος....Ανυπομονώ να έρθει το καλοκαίρι να πηγαίνουμε για μπάνια....Να φανταστείτε σκέφτομαι που θα πάω το πάσχα σπίτι και αγχώνομαι μήπως ξανααγχωθω! Βγήκαν και μένε οι εξετάσεις της θρομβοφιλίας και η ιοστολογική των πολυπόδων, αλλά δεν θέλησαν να μου δώσουν αποτελέσματα από το τηλέφωνο. Την άλλη Παρασκευή θα τα πάρω...

Δομνίνα μου, μια χαρά σε βρίσκω...Σε βλέπω αισιόδοξη κι έτοιμη να δεχτεις οτιδήποτε....Μακάρι να μην χρειαζόταν να υποβληθείς ξανα σε φάρμακα και εξωσωματικές, αλλά, αν πρέπει, ας γίνει....αρκεί να έχει αποτέλεσμα αυτή τη φορά ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ!

Θέλω κι εγώ να κάνω αυτή την εξέταση που θα κάνει η μάγδα...Αυτοί οι παλιογιατροι πια...γιατί δεν μου την γράφουν;;Μαλλον δεν θα ξέρουν πώς να την κάνουν γι' αυτό την απορρίπτουν....Αυτό νομίζω γίνεται.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια καλημέρα..

Ήρθα κι εγώ κι είμαι τόσο απογοητευμένη και στενοχωρημένη που δεν ξέρω τι να κάνω..

Θα ξεκινήσω από το ότι χθες το βράδυ που γύρισα σπίτι έκανα έναν πυρετό βαρβάτο 39 και ψήθηκα όλο το βράδυ.. Κουτσά στραβά κοιμήθηκα και ξύπνησα απύρετη..

Και πάω να πάρω τα αποτελέσματα.. κορίτσια χάλια... πιο χάλια δεν γίνεται.. ουδεμία βελτίωση.. μην πω πως είναι και χειρότερα από πριν..

Όλα χαμένα πήγαν.. οι βιταμίνες που έπαιρνε τόσο καιρό, η επέμβαση, τα φάρμακα.. στον βρόντο..

Και έτσι γυρίζουμε και πάλι στην αρχή.. Εξωσωματική με μικρογονιμοποίηση παρακαλώ στο 4....

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...