Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια μου ειμαι χαλια. εκανα τεστ με τα πρωινα ουρα μου δεν αντεξα. 7η μερα απο την ετ, αλλα πηρα το early που δειχνει 6 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο (ανιχνευει απο χοριακη 10 μοναδες). οπως καταλαβαινετε. καταλευκο… καταρνητικο. παει κοριτσια μου η τελευταια μου ευκαιρια. ελεγα δεν θα με παρει απο κατω αυτη τη φορα… αλλα νιωθω χαλια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλά δεν ανιχνεύεται στα ούρα 7η μέρα. Είναι πολύ δύσκολο. Εκτός αν έχεις μεγάλο αριθμό λόγω διδύμων. Στο αίμα ανιχνεύεται αλλα κ πάλι πριν την 9η δεν έχει κ πολύ νόημα. Λίγο υπομονή μέχρι μεθαύριο. Στη χειρότερη πήγαινε τώρα ή το πρωί για αίμα. Ψυχραιμία!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω πω μανου τι παθατε τωρα το διαβασα....ειναι τρομερο να βλεπεισ το παιδι σου ετσι.....

καπωσ ετσι ημουν κ εγω αυτεσ τισ μερεσ με την γαστρεντεριτιδα κ απο τουσ εμετουσ το ιδιο πηγα να σβισω την ωρα που ψιλοκοιμωμουν κ λεω στον αντρα μου παρε το ασθενοφορο κ ηρθαν κ με μαζεψαν.....:confused::confused:ευτυχωσ δλδ ...κ τουλεω πριν ερθουν βρεξεμε κ καπωσ ετσι λιγο συνηλθα μεχρι να ερθει το ασθενοφορο....τι να πω επαθα μεγαλω πατατρακ ισωσ η πιεση πευτει κ αυτο που σου ειπε ο γιατροσ υπογλυκεμια.

περασμενα ξεχασμενα κ να μην ξαναρθουν σε κανεναν

δομνα οι αντρεσ προσπαθουν παντα να πισουν τον εαυτο τουσ (κ τουσ αλλουσ)οτι ξαφνικα εμφανιστικε ενα εμποδιο απο το πουθενα κ ετσι θα αναβαλουν αυτο που πρεπει να κανουν ...φυσικα θα ηθελε να παει αλλα βλεπεισ η δουλεια ειναι δουλεια:cool:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημεραααααααα!!!!!

Μαρτζι μου αλλαξε καλη μου σπιτι πηγαινε σε ενα ποιο μαζεμενο και ζεστο....εγω δεν αντεχω χωρις ζεστη.......

Δομνινα μου υπομονη αφου δεν την εκανε εχτες θα παει καποια στιγμη......βρε κοριτσια σαφεστατα και ειναι σπαστικο να αναβαλουν τετοιες εξετασεις και δεν καταλαβαινουν ποσο σημαντικες ειναι και για σας αλλα και γενικα για να ξερετε που πατε, αλλα μηπως πρεπει να σκεφτειτε και την δικη τους ψυχολογια...μηπως νοιωθουν οτι ολο το βαρος πεφτει στους ομους τους και θελουν τον χρονο τους?

Μανου μου αχ ποσο σε καταλαβαινω την βρησκεις την δυναμη...δεν θα ξεχασω οταν η Εβελινα ηταν 2 και πηγε τουαλετα και πηγα να πατησω το καζανακι και ακουω ενα γκαπ βγαινω απο το μπανιο και το μονο που ειδα ηταν την παπουτσοθηκη κατω και δυο ποδαρακια απο κατω της χωρις να κουνιουντε και να μην ακουγεται τιποτα κιχ.....μεχρι να σηκωσω την παπουτσοθηκη (που ο αντρας μου μονος του δεν την σηκωνει)να παρω το παιδι και να το παω στο νοσοκομειο μου εφυγε η μιση ζωη........Βρηκα ομως την δυναμη εμεινα ψυχραιμη και ξεσπασα σε κλαματα μονο οταν ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειχε τιποτα παρα μια γρατζουνια εκει κατερευσα πραγματικα......μετα ειδε ο γιατρος αιματα στα ρουχα μου και λεει αυτα δεν ειναι του παιδιου για ξεντησου και κοριτσια μεσα στο ολο θεμα ειχα σκησει τα ποδια μου και τα δυο και ουτε που το ειχα καταλαβει.....Φυλαω ακομα εκεινο το παπουτσι του αντρα μου που βγηκε και δεν εκλεισε το ντουλαπι και αφησε ενα κενο ισα που χωραγε το παιδι αλλιως θα μου το ειχε λιωσει.....

Υ.Γ Ημουν ολομοναχη ο αντρας μου και ο πεθερος μου ηταν εξωτερικο.....

Τεσπα Μανου μου τις εξετασεις να τις κανετε κι ας σου λενε οτι δεν ηταν κατι καντες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.....

Θενα ηρεμησατε καλε καθολου?????

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη τη μέρα που βρήκα την αδερφή μου (μόλις 2 χρονών τότε) σκαρφαλωμένη στο τελευταίο σκαλί της σκάλας που είχε αφήσει κάποιος (άγνωστο ποιος) πάνω στα κάγκελα της βεράντας.. και από κάτω ακάλυπτος 5 ορόφων... στο τσακ την προλάβαμε παιδιά...

Τέλος πάντων, περασμένα - ξεχασμένα και όλα καλά από εδώ και πέρα..

Μανουτίτα μου οπωσδήποτε εξετάσεις.. έτσι για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο..

Θένα μου γιατί τέτοια ταλαιπωρία βρε κοριτσάκι... Μα ποιος σας έχει γκαντεμιάσει έτσι; ελπίζω κάθε μέρα που περνάει να είσαι και καλύτερα..

Πιθανόν ο άνδρας μου να πάει αύριο να την κάνει. Έκλεισε ραντεβού για τις 11 αλλά περιμένει τηλέφωνο να του το επιβεβαιώσουν..

Γενικά είναι της αναβλητικότητας και μου σπάει τα νεύρα.. Εγώ θέλω να γίνονται όλα στην ώρα τους, δεν θέλω να υπάρχει καθυστερημένος λογαριασμός ούτε να φτάνω κάπου καθυστερημένη.. Το χειρότερό μου λέμε..<a  href=sign0186.gif' alt='sign0186.gif'>

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Manounita μου περαστικά σας, να πατε να τις κανετε τις εξετασεις!!!!

Μαρτζυ μου εγω σιγουρα θα εβρισκα κατι μικροτερο με θερμανση!!!! Δεν το μπορω το κρυο!!!

Δομνινα μου ελπιζω να παει να την κανει αυριο!!!

Εμενα πηγε αλλα δεν μου μιλαει καθολου !!! Μου κραταει μουτρα!!! Ελπιζω να του περασουν συντομα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα!!!!

Μαγδα αντε καλα αποτελεσματα να εχετε τωρα!!!!!!

Δομνινα μου ελπιζω να πηγε εχτες και να μην βρηκε αλλη δικαιολογια παλι.....

Ελενη μου καλως ηρθες και απο εδω...χαθηκαμε βρε...Ο Ευθυμακος σου τι κανει?Ειδες πως περασε ο καιρος????Σε 3 εβδομαδες γενναω κοριτσακιααααα......

Με το καλό Αννα μου...Ο καιρός όντως περνάει πολύ γρήγορα....Κορίτσια, αποφάσισα να το καθυστερήσω λίγο ακόμη το θέμα της προσπάθειας για εγκυομοσύνη. Λέω να βάλω σε μία σειρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω τα τελευταία χρόνια και τα αφήνω στην ακρη μην τυχόν και μείνω έγκυος....Αποτέλεσμα; Εγκυος δεν μένω και τα προβλήματα επιδεινώνονται. Μιλάω για τους πολύποδες μύτης που μου έχουν στερήσει τα τελευαταία χρόνιαω την όσφρηση αλλά και την χροιά της φωνής μου...Σκέφτομα να επισκεφτώ έναν γιατρό στην Αθήνα που μου είπαν ότι κανει λέιζερ σε κρατικό νοσοκομείο, οπότε, αν όντως γίνεται, θα την κάνω την επέμβαση μπας και ησυχάσω....Να δω την ζωή με άλλο μάτι, βρε κοπέλες μου...Ξέρετε τι είναι να μην μπορώ να αναπνεύσω καλά, να είμαι συνέχεια μπουκωμένη, να φυσάω τη μύτη μου κι όλοι να με ρωτάνε " πάλι κρυωμένη είσαι;" Αντε να τους εξηγήσεις...Θα βάλω την margi πάνω από όλα, γιατί την παραμέλησα τα τελευταία χρόνια και της έχω κανει μεγάλο κακο...

Μάγδα πότε θα πάρετε τα αποτελέσματα; Μακάρι να είναι όλα τέλεια; Γιατί κρατούσε μούτρα; Τώρα ηρέμησε λίγο;;

crazy baby, καλώς όρισες. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Manounita μου περαστικά σας, να πατε να τις κανετε τις εξετασεις!!!!

Μαρτζυ μου εγω σιγουρα θα εβρισκα κατι μικροτερο με θερμανση!!!! Δεν το μπορω το κρυο!!!

Δομνινα μου ελπιζω να παει να την κανει αυριο!!!

Εμενα πηγε αλλα δεν μου μιλαει καθολου !!! Μου κραταει μουτρα!!! Ελπιζω να του περασουν συντομα!!!!

γιατι καλε;;;;αααα, δεν παμε καλα!!!θα ερθω και σε αυτον να του πεις, αντε πια!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

γεια σας!!!ειπα να ερθω και απο εδω!!!με θελετε???

αννα μου τι κανεις?πωπω περασε ο καιρος και κοντευεις να γεννησεις...με το καλο γλυκεια μου..

καλως ηρθες!

αννα με το καλο!αντε περασε ο καιρος και θα εχεις το παιδακι σου συντομα κοντα σου.

στο ιασω ειπες θα πας;

εγω οπως ειπα πηγα εκει, ζητησα rooming in και ειχα για 2 μερες μονη μου 3κλινο και τις αλλες 2 με μια αλλη κοπελα. αν ομως ειναι φουλ και πετυχεις καμια πρωταρα ειναι πολυ δυσκολο!!!ολο να κλαιει το παιδι που πειναει και η μαμα ακομα δεν εχει γαλα να του δωσει, αστα χαμος. αλλα εγω ευτυχως ημουν τυχερη, μονο 2 μερες ημουν ετσι, να ναι καλα και οι ωτοασπιδες!!!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλημερα και καλη βδομαδα!

Crazy baby καλως ηρθες στο παρεακι.

Μαρτζι μου νομιζω πολυ σοφη η σκεψη που εκανες,να λυσεις πρωτα ολα τα θεματα υγειας που σε ταλαιπωρουν και μετα να βαλεις μπρος.Ας μην ξεχναμε οτι η υγεια ειναι πανω απο ολα και κυριως να μη χασουμε και τον εαυτο μας βρε κοριτσι μου στην προσπαθεια για το μπεμπε.Γιατι ενα παιδακι θελει γονεις ευτυχισμενους και αγαπημενους.

Καλα να περνατε κοριτσια,φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

ngeo μου ευχαριστω κοπέλα μου μαλλον σε ακουσε και εχθες ηρεμησε!!:):):)Μαρτζυ μου κανε μια προσπαθειες να βγαλεις και αυτους του πολυποδουλιδες να ξενιασεις μια και καλή!!!! Σημερα εχω το ραντεβου με το γιατρό (υποτιθετε ειδικος σε θεματα γονιμοτητας) Αντε να δουμε τι θα μας πει εχω ενα αγχος δεν λεγετε!!!! Μαλλον σημερα θα παρουμε τα μισα αποτελεσματα(η καλιεργια θα αργησει λιγακι)!!!!

Αννουλα μου με το καλό!!!

Μανουνιτα που χαθηκες??? Η μικρή καλά????

crazy baby καλως όρισες στην τρελοπαρέα μας!!!

Δομνινα μου πηγε ο Δομνινος????

thena τι κανουν τα μικρα??? Αντε ερχετε η ανοιξη και θα ηρεμησετε απο τις γριπες!!!

Μηλιτσα αγορασα μια λεμονια!!! Εχω ξετρελαθεί!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

πηραμε τα αποτελέσματα!! Ειναι λιγο "Χαλια"!!! Ολα καλά απο μορφολογια και αριθμο παραπολυ καλά αλλα απο κινητικοτητα την 1 ωρα μολις 25%!!! Αντε να δουμε τι θα πει ο ουρολογος!!! Ποσο ασχημο ειναι και αν διορθωνετε!!!!:(:(:(:(

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γεια σας κοριτσακια!!!!!

Μαγδα μου σημερα θα πατε στον γιατρο?Αντε να δειτε τι θα σας πουν και μην σκας ολα φτοιαχνοντε εχω ακουσει περιπτωσεις που το μονο που χρειαζονταν ηταν μονο βιταμινες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...