Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλησπεραααααα!!!!

Μηλιτσα η ζωγραφος αλλαξε επαγγελματικο προσανατολισμο και το γυρησε στην κομμωτικη.....χαχαχαχαχα Η τραγουδηστρια???

Σημερα κορες πηγα στον γιατρο η μικρη μεγαλωνει μια χαρα!!!!!!Και αν συνεχησουν ολα καλα θα γεννησω 29 Απριλιου την ημερα των γενεθλιων μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο αννουλα,πολυ ωραια τα νεα σου,να πανε ολα καλα. Ωχ,θα αλλαξει επαγγελμα? Κι εγω που ημουν σιγουρη για μελλοντικη πικασσο

Πηγα,εγραψα λιγους στιχους απ το σολωμο στο καφε μας που ερημωσε. Αυριο θα γραψω μαλλον καβαφη. Παω τωρα,πλακωσε δουλιτσα,φιλακια

ένα μήλο την ημέρα...

Μπράβο, Αννούλα μου! Αντε, με το καλό! Μπαίνεις στην τελική ευθεία...η κορούλα σου είναι πολύ δυνατή....Είδες που ανησυχούσες; Λές να έχετε και μαζί γανέθλια; Τέλεια...

Εμένα με ταλαιπωρει συνάχι ή αλλεργία..Δεν έχω καταλάβει ακόμη...Τα νεύρα μου έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. Σήμερα στο σχολείο σε ένα τμήμα τους φώναζα σαν υστερική...Είναι κι αυτά τα παιδιά απαράδεκτα ώρες - ώρες...Να μιλάνε όλα μαζί και να ακούς έναν θόρυβο χωρίς σταματημό...Πώς θα αντέξω ως τα 65;;;Τώρα, νέα γυναίκα, και δεν αντεχω τις φωνές...Νγεο, πού είσαι; Τι κάνει το μωρό; Θένααααα.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπερα κουκλιτσες τι κανετε;Δομνινα και μαγδα καλα αποτελεσματα να εχετε κοριτσια.

Μηλιτσα τι κανεις κοριτσακι,τα παιδια καλα,πως πανε τα κεφια;

Αννουλα τελεια τα νεα,αντε κοριτσακι ειδες η μπουμπου κραταει καλα,οσο για τη μερα της γεννησης τελεια,μαμα και κορη θα γιορταζετε μαζι!

Εγω κοριτσακια μου περασα μια μεγαλη τρομαρα με τη μικρη,αν θελετε μπειτε στο καφε 30 και κατι για να δειτε την ιστορια,να μη σας κουραζω κι εδω.

Το θεμα ειναι οτι τρομαξα τοσο πολυ και ειπα μεσα κι ευχαριστησα το Θεο που εχω το κοριτσακι μου και απο εδω και περα δεν θα με απασχολησει τιποτα αλλο,αν ειναι να'ρθει το 2ο θα ερθει,αλλιως ας μεινω με την πριγκηπισσα μου,αρκει να ειναι γερη και να την εχω κοντα μου.

Καλο βραδυ σε ολες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Δεν διάβασα τι έγινε, αλλά ό,τι και να ήταν , εύχοαμι να είναι περαστικό και να είναι καλά το κοριτσάκι σου, Μανού μου!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλημερααααα!!!!

Σε ευχαριστω πολυ Μανου μου!!! Διαβασα ενα μηνυμα σου και τα εχασα πρεπει να τρελαθηκες εκεινη την ωρα παναγια μου...Ελπιζω τωρα να ειναι ολα καλα και η μπαλαρινα σου να ειναι υγιεστατη και γερη....Περαστικα της βρε Μανου και λογικο ειναι που καθεσαι απο πανω της συνεχεια.......

γεια σας κοριτσια, χαθηκα το ξερω αλλα οπως καταλαβαινετε τρεχω. η μεγαλη με ιωση, μυξες τρεχουν και δεν φτανουν, αρνειται να βαλει οτιδηποτε, αλλα ντραβαλα με την τρελη, ο μικρος συναχι αλλα και λιγο βηχα που τον παρακολουθω, ο αντρας τα ιδια προφανως αυτος τα κολλησε και ακομα να παει γιατρο ο ατιμος, εγω κομματια.

καναμε χθες το εμβολιο το πρωτο στον μικρο και οπως και η κορη μας ειχε τα ιδια αποτελεσματα. χθες κοιμηθηκε απο τις 12 το βραδι μεχρι τις 10 το πρωι!!!απιστευτο και ομως αληθινο!!!τα ιδια και η μικρη μας ειχε κανει και απορουσαμε. οταν ενα παιδι κοιμαται ελαχιστα και μετα σου παταει 10ωρο εχει γελιο!

αννα αντε με το καλο, πλησιαζουν οι μερες!

δομνινα και μαγδα ευχομαι ολα καλα να πανε

margi ελπιζω να εισαι καλα και να βλεπεις θαλασσιτσα τωρα.

κοριτσαρες με τα παιδια σας τι κανετε;τρεχετε;thena πως πανε οι ιωσεις;κονομισατε κατι;;;

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Να' μαι κι εγώ..

Αννούλα πότε πέρασε ο καιρός έτσι και σε 40 μέρες περίπου γεννάς;;; Ακόμη δεν το πιστεύω.. άραγε θα έρθουμε κι εμείς στη θέση σου;

Μανουτίτα μου διάβασα κι εγώ τι έγινε και ομολογώ ότι είσαι τέρας ψυχραιμίας.. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά αλλά καλού κακού κάντε στο παιδί μια καμπύλη ζαχάρου κι ένα καρδιογράφημα και από κει και πέρα θα σας καθοδηγήσει ο γιατρός σας..

Μάρτζι μου για μια ακόμη φορά σου λέω ότι ζηλεύω απίστευτα που μπορείς και ζεις στη φύση.. Είναι ευλογία αυτό.. και τόσο χαλαρωτικό.. Να φανταστώ ότι και του χρόνου θα είσαι εκεί;

Ngeo μου είναι οι ανοιξιάτικες ιώσεις που πιάνουν όλα τα πιτσιρίκια.. Κι εμένα με πόνεσε χθες λίγο ο λαιμός μου και σήμερα έχω λίγο βήχα αλλά πήρα ήδη σιροπάκι και είμαι καλύτερα...

Άντε κορίτσια, αύριο ελπίζω να την κάνει τελικά ο άνδρας μου την εξέταση.. Για να δούμε τι θα δούμε!<a  href=happy0065.gif' alt='happy0065.gif'>

L2qIp2.png

Γιατι Δομνίνα "ελπίζεις" να κάνει την εξέταση; Δεν Θέλει; Νομιζα πως κι αυτός θα έχει μεγάλη περιέργεια να δει τι γίνεται μετα την επέρβαση. Δεν τους καταλαβαίνω ρε κορίτσια...Τόσο απλή εξέταση και τόσο σημαντική κι αυτοί να μην την κάνουν;;Βλέπω τον δικό μου...Ούτε για αστείο να επαναλάβει το σπερμοδιάγραμμμα...Ευτυχώς δεν το συστήνει προς το παρόν ο ουρολόγος, αλλιως θα έπρεπε να αρχίσει το μπίρι- μπίρι 2 μήνες πριν...

Δομνίνα μου, μάλλον στο ίδιο μέρος θα είμαι και του χρόνου, αλλά μάλλον δεν θα ξανακλεισω το ίδιο σπίτι, γιατί είναι το πιο ακριβό της περιοχής ( δικαιολογημένα λόγω θέας) από την άλλη όμως όχι και τόσο δικαιολογημένο μιας που δεν έχει θέρμανση ( μόνο κλιματιστικό που δεν βολέυει καθόλου: ζεσταίνει αλλά μόλις το κλέινεις κρυώνει το σπίτι στην στιγμή.)Για να σου δώσω να καταλάβεις όλα ωραία και καλά από το μεσημέρι ως το απόγευμα που χτυπάει ο ήλιος, αλλά μετα ξεπαγιάζεις...Είναι και μεζονέτα κι όταν έρχεται η ώρα να πάω για ύπνο επάνω αρχίζουν να τρίζουν τα δοντάκια μου..Αυτό είναι το μεγάλο του μειονέκτημα και δεν ξέρω τι να κάνω του χρόνου...Θα κοιτάξω να βρω κάτι άλλο , αλλά είμαι σίγουρη ότι τόσο όμορφο δεν θα βρω....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

κοριτσια μου ποσο μου λειψατε καλε:tongue: ευχομαι να ειστε καλα κ οταν βρω χρονο θα σασ διαβασω.

εγω χαθηκα γιατι περασα 10 μαρτιρικεσ μερεσ (κ περναω ακομη)με αρωστιεσ απανωτεσ:confused:

φιλακια σε ολεσ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Ngeo,thena περαστικα σας,ευχομαι να συνελθετε γρηγορα και να αναρρωσετε.Αντε βρε παιδι μου ηρθε η ανοιξη,να φτιαξει και ο καιρος και να ησυχασουν επιτελους τα παιδακια μας.

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας για τη μικρη μου,ευτυχως τωρα ειναι μια χαρα,εχω κανονισει να κανουμε γενικες εξετασεις,αν κι ο γιατρος μου ειπε να μη δωσω ιδιαιτερη σημασια,ηταν ενα τυχαιο γεγονος.

Οσο για το τερας ψυχραιμιας που ειπατε,δεν ξερω εκεινη την ωρα μου εδωσε δυναμη ο Θεος,γιατι αν τα εχανα κι εγω,τοτε ποιος θα συνεφαιρνε το πουλακι μου;;;;;Πιστεψτε με κοριτσια και οταν βλεπεις το παιδι σου να κινδυνευει,τοτε βρισκεις τη δυναμη!!!!

ΑΑΑ Καλημερα δεν ειπα,καλη μερα λοιπον να εχουμε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα. Περαστικά σε όλες σας!

Μανούτιτα, να τις κάνετε τις εξετάσεις....Οντως δεν θα είναι τίποτα όπως σου είπε κι ο γιατρός, αλλά τουλάχιστον θα ηρεμήσετε από το άγχος μην συμβαίνει κατι...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου χθες έγραψα "ελπίζω" και σήμερα θέλω να ελπίζω ακόμη περισσότερο ότι θα πάει να την κάνει.. Βλέπεις εδώ στην Αθήνα βρέχει σήμερα και με τη βροχή ο σύζυγος πάντα έχει ένα θέμα.. τη σιχαίνεται.. Επειδή η δουλειά του είναι στο Πικέρμι (κοντά 30 χιλιόμετρα μακριά) το χειμώνα πάει πάντα με αυτοκίνητο διότι στις 6 το πρωί που φεύγει από το σπίτι έχει πίσσα σκοτάδι έξω και κρύο και δεν αντέχει την ταλαιπωρία του να πάει με τη μηχανή. Επειδή το εργαστήριο που κάνουμε τη συγκεκριμένη εξέταση είναι κέντρο και στο κέντρο η κίνηση, ιδιαίτερα όταν βρέχει, είναι εφιαλτική και το παρκάρισμα του αυτοκινήτου εφιάλτης σκέτος, γι' αυτό το λόγο έχει γκρίνια όλη τη βδομάδα..

Ελπίζω πάντως τελικά να πάει..

Κοριτσάκι μου να ψάξεις να βρεις ένα άλλο σπίτι.. κρίμα είναι να ξεπαγιάζεις... άμα ψάξεις λιγάκι σίγουρα θα βρεις κάτι καλό..

Θένα μου περαστικά σας!

L2qIp2.png

Αχ, βρε Δομνίνα, όλα εναντίον μας πια! Ακόμη και ο καιρός!!!Τι να πω...Εχει δίκιο ο άνθρωπος που δεν θέλει να πάει. Κι εγώ εκνευρίζομαι όταν είναι έτσι ο καιρός...Πού να δεις ο άντρας μου πώς κάνει...Μακάρι να σταματήσει αυτή η παλιοβροχή και να ηρεμήσει λίγο ο άνθρωπος, να πάει να την κάνει για να ησυχάσει κι αυτός ο καημένος!

Εγώ ακόμη με το σνιφ- σνιφ είμαι...Θα ξαπλώσω τώρα λίγο...Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ κοιμάμαι τις τελευταίες μέρες που είμαι γριπιασμένη....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...