Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Να μαι και εγώ! Η περίοδος με επισκέφτηκε χθες μετά από 38 ολόκληρες μέρες....

Μάγδα από τρεις μέχρι πέντε μέρες πρέπει να είναι η αποχή του άντρα από το σεξ πριν το σπερμοδιάγραμμα. Κάνει περίπου μια βδομάδα ( μπορεί και λιγότερο ) για να βγουν τα αποτελέσματα. Θα κάνετε και καλλιέργεια οπωσδήποτε, γιατί αν δεν βγει καλό το σπερμα, ο γιατρός θα θέλει να δει πού οφείλεται και η καλλιέργεια θα τον βοηθήσει ( πχ μπορεί να υπάρχει κάποιο μικρόβιο ). Εμάς μας είχε βάλει να κάνει και ορμονολογικό έλεγχο...Θα φανεί ο αριθμος σπερματοζωαρίων, η κινητικότητα και η μορφολογία. Καλά αποτελέσματα να έχετε....Πότε θα πάει;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, είμαι τόσο στενοχωρημένη! Εχω πολύ ώρα που είμαι κλεισμένη στο δωματιο και κλαίω απαρηγορητη! Ημουν σήμερα με τη μαμά μου και μία ξαδέλφη μου που είναι ετοιμόγεννη στο δρόμο και μιλούσαμε! Ημασταν έτοιμες να μπούμε στο σπίτι για καφέ, όταν πέρασε μία γειτόνισσα η οποά αφού ρώτησε την ξαδέλφη μου πώς πάει η εγκυμοσύνη, γυρίζει με ένα κοροιδευτικό ύφος σε μένα και μου λέει δυνατα "Εσύ πότε θα κάνεις κανα παιδί;;;Κορίτσαι μου, τα έχασα, όχι με την ερώτηση αλλά με το ύφος...Τι άνθρωποι είναι αυτοί;;;Περισσότερο τσαντίστηκα με τον εαυτό μου που δεν της απάντησα αναλόγως όπως "και τι σε νοιαζει, μωρή, εσένα;;". Το μόνο που έκανα ήταν αρχικά να τα έχω παίξει και μετά ακούω τον εαυτό μου να ψελλίζει ένα " έλα, μωρέ, θεια, τι ρωτάς τώρα;όταν θέλει ο Θεός" ..... Μπήκαμε στο σπίτι και ήμασταν "παγωμένες"όλες, μαμα, δύο ξαδέλφες κι εγώ...Δεν είπα τίποτα, δεν είπαν τίποτα, εώ να είμαι έτοιμη να κλάψω, να μην πολυμιλάω, να ακούω την ξαδέλφη μου να λεει ότι έπλενε χθες τα μωρουδακιά και να μου ρχεται να της πω...Δεν μας παρατάς κι εσυ στον πόνο μας...( λες και σε τι έφταιγε η κοπέλα!)....Εκατσα λίγο και έφυγα σαν την κυνηγημένη και ήρθα σπίτι. Κλάμα! Μετά ήρθε η μαμά και με ρώτησε ευθέως αν πειράχτηκα από το σχόλιο. Στενοχωρέθηκε κι αυτή και μου είπε ότι δεν της απαντησε για να μην την μαλώσω μετα....Βλέποντάς με να είμαι καταστενοχωρημένη είπε ότι θα την πιάσει και θα της πει πως θα έπρεπε να ντρέπεται. Της είπα να μην το σκαλίσει το θέμα και ας μείνει εδώ, γιατί η συγκεκριμένη είναι και κουτσομπόλα και τέτοια θέλει για να σχολιάζει μετά. Τι κόσμος είναι αυτός ρε κορίτσια;Γιατί να με πληγώσει έτσι;Δεν καταλαβαίνουν πως ίσως υπάρχει πρόβλημα;Κι εγώ γιατί δεν απάντησα όπως έπρεπε να απαντήσω;Γιατί, ρε γαμώτο, να μας κομπλάρουν και να μας γειώνουν, οι αυθάδεις κακοί άνθρωποι;

καλησπέρα κορίτσια

συγνώμη που εισβάλλω ετσι στην κουβέντα σας.. χαζολογούσα στο φόρουμ και έπεσα πάνω σε αυτά που λέγατε και επειδή είναι ένα θέμα που και έμενα με εχει πονέσει πολύ ήθελα απλά να συμπαρασταθώ στην μαργκι..

..μετά το πρώτο μου παιδάκι έκανα 2 αποβολές και 1 εξωμήτρια που απο θαύμα παλινδρόμησε και δεν έχασα την σάλπιγγα μου.. όταν λοιπόν ήμουν στην φάση που παρακολουθούσαμε το εξωμήτριο να παλινδρομεί και ακόμα συζητάγαμε για χειρουργεία σαλπιγγογραφίες κλπ έτυχε να ειμαι με την αδελφή μου που ήταν έγκυος στο 3 παιδάκι να συναντήσουμε μια γειτόνισσα.. μπλα μλπα και χαρουλες με την αδελφή μου η γειτόνισσα και γυρίζει μετά σε μένα και λέει άντε κανε και συ κάνα άλλο τι περιμένεις?? καταλαβαίνετε πως ένοιωσα.. η αδελφή μου είχε παγώσει και εγώ άκουγα ενα βουητό στα αυτιά μου.. δυστυχώς το μόνο που της είπα ήταν, ααα εμείς θέλουμε ένα και καλό.. μπούρδες..

μετά από αυτό το συμβάν που φυσικά δεν ήταν το πρώτο μιλούσαμε με τον άντρα μου για το πως να αντιμετωπίζουμε αυτούς τους ανθρώπους.. καταλήξαμε λοιπόν στο ότι ανάμεσά μας ζει το γένος των ηλιθίων το οποίο δεν μπορούμε ούτε να καταλάβουμε ούτε να αλλάξουμε ούτε να απαλλαγούμε από αυτό. το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι είτε να προσποιηθούμε ότι δεν υπάρχουν είτε να τους κάνουμε να ντραπούν για την ηλιθιότητα τους.. είχα αποφασίσει λοιπόν πως την επόμενη φορά η απάντηση μου θα είναι "ορίστε?? δεν κατάλαβα την ερώτηση? τι εννοείτε?και θα άφηνα τον άλλο να ντροπιαστεί από μόνος του.. η απλά θα έκανα σαν να μην άκουσα τπτ από ότι είπα σαν να μην είναι εκεί..

η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάστηκε ευτυχώς να συναντήσω κάποιον αυτού του γένους των ηλίθιων ή απλά προέκυψε η νεα μου εγκυμοσύνη οπότε πάψανε τα σχόλια.. αλλά ακόμα και τώρα με καχυποψία αντιμετωπίζω όσους μου πιάνουν την κουβέντα για το θέμα .. λίγα λόγια και καλά.. ούτε πολλές χαρές, ούτε δηλώσεις.. τώρα με βλέπουν όλοι με την κοιλίτσα και ξαφνιάζονται "αα δεν το ξέραμε!.." και απαντώ με χαμόγελο "γιατί έπρεπε??"

συγνώμη για την πολυλογία απλά ήθελα να πω πως τοποθετήθηκα απέναντι στο θέμα τοτε που με απασχολούσε και ηρέμησα..

καλή συνέχεια σε όλες και εύχομαι τα καλύτερα

φιλιά και μην δίνετε τόπο στο γένος των ηλιθίων ;):)

Ευχαριστω Μαρτζυ μου αρα για να προλαβω το ραντεβου της αλλης Δευτερας πρεπει να παει οποσδηποτε αυτην την δευτερα στον ουρολογο!!!!

Εμι μου να χαιρεσε τα μωρακια σου!!! μου αρεσε η εκφραση "γενος των ηλιθιων" αν και πιστευω οτι ειναι και γενος των κουτσομπολων μαζι;):):)!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Εμι μου, σε ευχαριστώ πολύ....Η αλήθεια είναι πως τέτοιοι άνθρωποι δεν ντρέπονται ό,τι κι αν τους πεις....Ντρέπονται δε ντρέπονται όμως την επόμενη φορά που θα με ξαναρωτήσουν, θα απαντήσω αναλόγως....Είχα κι εγώ ένα εξωμήτριο που μου στοίχισε τη μία μου σάλπιγγα....Ευτυχώς δεν το είπα σε συγγενείς. Είπα ότι ήταν αποβολή, γιατί δεν θα άντεχα σχόλια κακεντρεχή για το συγκεκριμένο θέμα...Ξέρετε, η αποβολή είναι κάτι συνηθισμένο πια, το εξωμήτριο όχι. Στο μυαλό των περισσότερων το εξωμήτριο ισοδυναμεί με ανικανότητα σύλληψης επ' άπειρον....Εγώ Εμι δεν κατάφερα να ξαναμείνω έγκυος μετά από αυτό...Εσύ τα καταφερες με φυσιολογικό τροπο στο δεύτερο; Να γεννήσεις με το καλό και να χαίρεσαι το παιδάκι σου...

Μάγδα μου, όλα θα γίνουν, μην πανικοβάλλλεσαι για πότε θα κλείσεις ραντεβού και τέτοια. Κοιτα τώρα να μιλάς όσο μπορείς περισσότερο στον καλό σου, γιατί η ψυχολογία του δεν θα είναι καθόλου καλή. Το πώς αγχώνονται για την εξέταση αυτή, δεν μπορείς να φανταστείς.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μαγδα και μαργκι ευχαριστώ για τις ευχές σας:)

margi μου, λυπάμαι που το εξωμήτριο κατέληξε έτσι. εγώ μέσα στην ατυχία μου ήμουν από τις σπάνιες περιπτώσεις που παλινδρόμησε μόνο του.. η αλήθεια είναι ότι ρισκάραμε με τον γιατρό. μου είπε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις καταφεύγουμε σε χειρουργείο αλλά μπορούμε να περιμένουμε λίγες μέρες παρακολουθώντας την χοριακή η οποία ευτυχώς άρχισε να πέφτει νωρίς. έφτασε μέχρι 717 μονάδες μέγιστο και μετα πηρε την κατηφόρα. στον υπέρηχο ίσα που είχαμε δει ένα μόρφωμα μεταξύ σάλπιγγας και ωοθήκης οπότε αν δεν παλινδρομούσε θα τα έχανα και τα 2.. τελικά είδα αίμα και έφυγε σαν περίοδος..

επειδή δεν χρειάστηκε να κάνω καμιά επέμβαση και στον υπέρηχο μετά την πρώτη περίοδο (η οποία ήρθε και χωρίς ούτε μερα καθυστέρησης :shock: ) φάνηκαν όλα φυσιολογικά μου έδωσε αμέσως το οκ ο γιατρός και έτσι έμεινα με την πρωτη προσπάθεια έγκυος!!.

πραγματικά πιστεύω οτι ήταν θαύμα όλο αυτό αν σκεφτεί κάνεις ότι έμεινα έγκυος από την μεριά που είχα το εξωμήτριο.

εγώ μόνο σε γονεις και πεθερικά είχα πει οτι ήταν εξωμήτριο και από την μεριά της πεθερας η αντιμετώπιση μπορεί να ήταν καλοπροαίρετη αλλά δεν ήταν η καλύτερη.. άρχισε να βγάζει θεωρίες, και γιατί γινονται όλα αυτά, και φταίει ετούτο και εκείνο και μου εσπασε τα νεύρα.. όταν ξαναέμεινα έγκυος τους το είπα αρκετά αργότερα δεν ήθελα να ακούω τπτ..

πάντως τότε που εψαχνα για τα θεματα του εξωμήτριου και σε γιατρους και μεσα στο παρεντσ ειδα ότι αρκετες κοπέλες συνέλαβαν φυσιολογικά με μια σάλπιγγα.

σου εύχομαι πραγματικά και για σενα να έρθουν τα πράγματα οσο πιο εύκολα γίνεται και να μην ταλαιπωρηθείς άλλο.

σορυ για την πολυλογια πάλι :oops:

φιλιά σε όλες:)

Διαφημίσεις

εμι, πράγματι ήσουν πολύ τυχερή! Εγώ είχα καθυστλερηση 5 μέρες, δεν έκανα τεστ για να μην απογοητευτώ σε πρίπτωση ήταν αρνητικό. Ετσι στην πέμπτη μέρα αδιαθετησα κανονικά χωρις να υποψιαστώ τιποτα. Μία εβδομάδα μετά την περίοδο, άρχισαν οι πόνοι. Πήγα στο γιατρό, έκανα χοριακή, ήταν 965 μονάδες. Από την αρχή η γιατρός ήταν πολύ αρνητική...Το υποψιάστηκε. Είπε να επαναλάβω την χοριακή να δούμε αν διπλασιάζεται. Το πιστεύεις ότι μιάμισι μέρα μετά είχε φτάσει στις 1865;;Κανονικά διπλασιασμός....Λίγα χαμόγελα αισιοδοξίας για λίγα λεπτά και μετά ο υπέρηχος και το απόλυτο τίποτα....Μακάρι να μην το ζήσει ποτέ αυτό άλλη κοπέλα....Μέσα σε μία μέρα (είχαμε πει με το γιατρό να επαναλάβω χοριακή και υπέρηχο σε δύο μέρες πάλι) μπήκα στο νοσοκομείο με ρήξη σάλπιγγας....Τα υπόλοιπα είναι γνωστα και στα κοριτσάκια εδώ μεσα με τα οποια γνωρίστηκα μετα....Αποτυχίες κάθε μήνα, άσχημοσπερμοδιάγραμμμα, καλυτέρευσή του μετα από θεραπεία, διάγνωση πολυπόδων μήτρας για μ'ένα, αφαίρεσή τους και τώρα αναμονη για δύο μηνες πάλι. Τι θα μου ξημερώσει δεν ξέρω πια....Αυτά...Το τελειώνω εδώ και ζητώ συγνώμη από τα κορίτσια που χρειάστηκε να αναφερθώ ξανά σε τέτοια θέματα..Το θέμα δεν το επιτρέπει, αν και ξεφεύγουμε μερικές φορές.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μαργκι μου όλα καλά θα πανε θα το δεις και εγω ήμουν πολύ χαλια μετά απο όλα αυτό που περασα και με τις 2 αποβολές και το εξωμητριο.. αφού όταν εδωσε το οκ ο γιατρός ελεγα ότι δεν θελω να ξαναπροσπαθήσω δεν θελω να ζήσω άλλη αποτυχία ειχα πιασει πατο σου λέω. ίσως επειδή είχα αρχίσει να μην σκεφτομαι πια για άλλο παιδάκι εμεινα εγκυος τόσο γρήγορα..

καταλαβαινω τον Γολγοθά που περνας αλλά είμαι σίγουρη ότι συντομα θα είναι μια κακή αναμνηση.

συγνωμη που αναφέρθηκα και εγω εκτενώς σε δυσάρεστα πραγματα αλλά όπως με στήριξαν πολύ οι φίλες μου απο εδω μεσα θελω να κανω, όπως μπορώ και εγω, το ίδιο. ειμαι σίγουρη οτι εισαι στην τελική ευθεια πια. σε 2 μηνες ευχομαι να ασχολεισαι με ναυτίες και με κρεμουλες για την κοιλίτσα:)

σε φιλώ!

Αχ, μακάρι, έμι μου....Να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου. Εχουμε πολλές μανούλες εδω και θα βρείτε πολλά να πείτε. Παιδιά δεν έχουμε ακόμη εγώ, η Μαγδα μας και η Δομνίνα.( Το παλεύουμε όμως και πιστευω πως μέχρι το τέλος της χρονιάς θα ανακοινώσουμε κι εμείς την πολυπόθυτη εγκυμοσύνη μας) Η Μανουτίτα μας προσπαθει για δεύτερο, το ίδιο και η Μηλίτσα, την οποία κυνηγάει τώρα τελευταία και ο άντρας της, οπότε κάτι πιστεύω θα γίνει....Η Θένα έχει τρία παιδάκια, η Αννα μας περιμένει το δεύτερο κοριτσάκι της. Η ngeo και η Μαριαεφη έφεραν στον κόσμο πριν από λίγο καιρό δύο κούκλους ( τα δευτερά τους). Σας παρουσίασα όλες ή ξέχασα καμία;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερααααααα

Μαρτζι μου ευχαριστουμε για τις συστασεις!!!!χαχαχαχαχα Ελπιζω να εισαι και να περνας καλα και να απολαμβανεις το ομορφο τοπιο εκει που εισαι αφου κανει υπεροχες ημερες!!!!!!

Μαγδα μου μην αγχωνεσαι τωρα και σε βλεπει ετσι ο αντρας σου......Μην εχεις θεμα τωρα που δεχτηκε να παει.....ελα και ολα θα μπουν στην σειρα και ολα θα πανε κατευχην!!!!!!!

Εμι καλως ηρθες!!!!Να χαιρεσαι το παιδακι σου και με το καλο να ερθει και το δευτερο ζουζουνι σας!!!!!Αχ αυτη η γενια των ηλιθιων μας εχει ταλαιπωρησει ολους πιστευω....Εμεις εχουμε θεμα με το στιγμα και οταν εκανα μια διακοπη λογω μεσογειακης με ειπαν και φονισσα........Την ψυχολογια μας ομως κανενας δεν ειναι σε θεση να την ξερει αλλα ουτε και ενδοιαφεροντε να μαθουν.......Αλλα ειπαμε παταμε το mute σε ολους αυτους.....

Γεια σας κορίτσια!!! Πηγε σημερα ο αντρουκος μου στον γιατρό!!! Του ειπε οτι πρεπει να κανει σπερματοδιαγραμμα την Παρ (Θα εχει 4,5 μερες αποχή)!!! Μου ειπε οτι θα εχω τα αποτελεσματα την Δευτερα!!! Δεν ειπε τπτ για καλιεργια!!! Αυτα τα νεακια μας!!! καλή μας επιτυχία:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Ύστερα από ένα επεισοδιακό τριήμερο που περιελάμβανε βόλτα με τη μηχανή στη Σαλαμίνα, βόλτα στο Μοναστηράκι και το Θησείο με τα ανηψάκια μου και χαλάρωση στο σπίτι επέστρεψα κι εγώ..

Δουλειά κι άγιος ο Θεός κορίτσια.. Να έχουμε την υγεία μας και τη δουλειά μας και όλα θα γίνουν!

Καταρχήν να ευχηθώ σε όλα τα κοριτσάκια που γιορτάζουν έχουν αγαπημένα τους πρόσωπα εορτάζοντα! πάντα γερά κι ευτυχισμένα..

Μαγδούλα όπως σου είπαν τα κοριτσάκια καλό είναι ο άνδρας σου να έχει αποχή 3 με 4 ημέρες πριν το σπερμοδιάγραμμα.. Είναι το ιδανικότερο διάστημα.. Επίσης καλό είναι να ζητήσετε και μια καλλιέργεια παράλληλα με το σπερμοδιάγραμμα ούτως ώστε να προλάβετε τα χειρότερα σε περίπτωση που τα αποτελέσματα δεν είναι καλά.. Να ξέρεις ότι το παραμικρό μικρόβιο να ανιχνευθεί επηρεάζει αφάνταστα την ποιότητα του σπέρματος και πολλές φορές τα αποτελέσματα ερμηνεύονται λάθος αν δεν έχει γίνει ταυτόχρονα και καλλιέργεια. Εσείς δεν χρειάζετε να κάντε κάτι περισσότερο από το να το ζητήσει ο άνδρας σου όταν πάει να δώσει το δείγμα..

Εμείς ευτυχώς το προλάβαμε την τελευταία φορά και πήρε ο άνδρας μου αντιβίωση για ένα μήνα..

Κι εμείς θα κάνουμε σπερμοδιάγραμμα την Πέμπτη και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχουμε τα αποτελέσματα την Δευτέρα με Τρίτη.. οπότε και πρέπει να κλείσω ένα ραντεβού με τον ουρολόγο μας από την επόμενη βδομάδα.. Μακάρι να έχουν πάει όλα καλά κορίτσια!

Φιλάκια σε όλες σας!

L2qIp2.png

Καλά αποτέλεσματα να έχετε κορίτσια! Μάγδα, οπωσ΄δήποτε να ζητήσετε από τον μικροβιολόγο να κάνει και καλλιέργεια...Τους λόγους σου τους εξήγησε η Δομνίνα. Με έχει πιάσει αλλεργία κι είμαι συνέχεια με ένα χαρτομάντηλο στο χέρι και απίστευτο πονοκέφαλο...Βγαίνω...Φιλια΄...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ευχαριστω για τις συστασεις,μαργκι και που εκρυψες πως ειμαι κομματακι παλαβη! Κρυβε λογια μην τρομαξει η κοπελα και φυγει :-) εμυ,καλωςηρθες στην παρεα,να χαιρεσαι την οικογενεια σου με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου. Μαγδουλινι,επιτελους το φρουριο επεσε... Καλα αποτελεσματα μαγδα και δομνινακι. Α,θησειο,μοναστηρακι βολτα... Ζηλεψα! Αννουλι τι κανει η ζωγραφος?

ένα μήλο την ημέρα...

ngeo χρονια πολλά να χαιρεσαι την μικρή!!!

Αννουλα μου ευχαριστουμε πολύ κοπέλα μου και εσυ με το καλό!!!!

Μανουνιτα μου τι κανεις!!!

Μαρτζυ χαθηκες!!! Ηρθε τελικά???

Μαριαεφακι τι κανουν τα ζουζουνια!!!!

Δομνινα μου ποτε πατε για εξετασεις??? Να σε ρωτησω μετα απο ποσες μερες αποχης παει ο αντρας για σπερματοδιαγραμμα?? Ποσο καιρο κανουν να βγουν τα αποτελεσματα??? πρεπει να κανει και καλιεργεια και σπερματοδιαγραμμα??? Θα παμε να κανουμε την εξετασει όπου μας πει ο ουρολογος αλλα εχω πολλές αποριες δεν εχουμε εδω ειδικο μικροβιολογικό!!!! Στο σπερματοδιαγραμμα φαινεται και η μορφολογία??? αυτες οι απορίες μου!!!!

Μηλίτσα που εισαι??? Θελω να βαλω λουλουδακια στο μπαλκονι μου που να αντεχουν τον αερα και να θελουν απογευματινό ηλιο!!!! Περσι την γαρδενια τελικα την εκαψα!!! Μονο η πετουνια αντεξε (και κατι αλλα που δεν ξερω πως λεγονται)!!! Τι προτινεις??

Τα περισσοτερα λουλουδια θελουν ηλιολουστη θεση για να ανθισουν ικανοποιητικα. Ισως να εβαζα γερανια,αμπαροριζα που ειναι ανθεκτικα στον αερα η τριανταφυλλια θαμνωδη μιας κ οι 30φυλλιες ειναι σκληρα φυτα,αλλα δεν θα ανθιζαν ιδιαιτερα. Δεν ξερω,ρωτα καλυτερα εκει οπου θα τα αγορασεις.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...