Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ξέρεις τι με απασχολεί; Πως εγώ έχω διαγνωσμένη χαμηλή ΑΜΗ από τα 25 αλλά δεν έκανα τίποτα για αυτό τότε. Είχα σοκαριστεί τόσο πολύ, τότε είχαμε και σχέση από απόσταση με το σύζυγο μου και έλεγα πως δεν είναι δυνατόν να σκέφτομαι οικογένεια τώρα. Δε πίστεψα αυτό που έλεγαν οι εξετάσεις κ δεν έκανα κατάψυξη. Είχα σταθερά ΑΜΗ 0,8 από τα 25 μου μέχρι τα 31-32 μου μέχρι που έπεσε στο 0,4 σε ένα χρόνο. Κάνεις δεν ήξερε γιατί είχα τόσο χαμηλή ΑΜΗ από τόσο μικρή. Απλά τυχαίο γεγονός. Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν έκανα κάτι νωρίτερα.

Από τα 10-12 ωάρια που μαζέψαμε στις 7 ωοληψιες (νομίζω ήταν 12 αλλά έχω χάσει λίγο το μέτρημα), σχεδόν Ολα γονιμοποιούνται κ φτάνουν 3 μέρα αλλά μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Όσα προχώρησαν προχώρησαν την 6η μέρα και όχι την 5η. Μάλιστα ο άντρας μου με πείραζε για αυτό, πως καθυστερούν να ετοιμαστούν σαν εμένα. Οι εξετάσεις του συζύγου φαίνονται οκ με ελάχιστες τιμές να αποκλίνουν από τις τιμές αναφοράς ελάχιστα. Είχαμε κάνει πακέτο εξετάσεων 400 ευρώ για το σπερμα. Τις είχα στείλει κ στο εμβρυολογικό κ είχαν πει όλα καλά. Προσπαθώ λοιπόν να καταλάβω τι πάει λάθος γιατί και από ποιότητα δεν ήταν κ άριστα τα έμβρυα. Βάλαμε 2ΑΒ και 3ΒΒ. Μας μένει ένα 2ΒC στην κατάψυξη οπότε και αυτό δεν είναι πως δίνει ελπίδες. Προσπαθώ να σχεδιάσω τα επόμενα βήματα μέσα στη στενοχώρια μου. Ξέρω θα ανακάμψω απλά θέλω χρόνο.

Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά να μην σε απασχολεί το ότι στα 25 δεν κατέψυξες ωάρια. Δεν σου εγγυάται κανένας ότι τα ωάρια θα αποψυχθούνε και θα είναι καλά, ότι θα γονιμοποιηθούν όλα και κυρίως ότι θα έχουν επιτυχία στην εμβρυομεταφορά. Επίσης και γονιμοποιημένα να τα κατεψυχες τότε πάλι δεν σου εγγυάται κανένας πως θα ήταν άριστα και θα πετύχαινε η εμβρυομεταφορά. Και τέλος δεν σου εγγυάται κανένας ότι τότε θα έπαιρνες πιο εύκολα ωάρια από τώρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζεις το μυαλουδάκι σου με τα αν και ίσως. Το εχω περάσει αυτό το στάδιο για τον ίδιο λόγο αλλά διαφορετικά «αν» και δεν έχει κανένα νόημα να βασανίζεσαι για το παρελθόν. Κοιτάμε το παρόν, το τώρα και το άμεσο βήμα που θα κάνουμε. 
      Η αλήθεια είναι πως οι βλαστοκύστες σου δεν είναι άριστες το ξέρεις αυτό. Ειδικά στο στάδιο 2 δεν είναι πλήρης σχηματισμένη βλαστοκύστη και στο 3 ναι μεν είναι βλαστοκύστη αλλά όχι πλήρης ακόμα.

Συζήτησε με το γιατρό σου το ενδεχόμενο να πάτε σε έμβρυα 3 ημερών, έχουν προκύψει εγκυμοσύνες με 3 ημερών σε κοπέλες που δεν έκαναν ούτε μια βλαστοκύστη. Δεν λέμε ότι είναι σίγουρο αλλά είναι μια επιλογή, γιατί να μην δοκιμάσεις τα πάντα πριν πας σε δωρεά; Πριν τις βλαστοκύστες όλες πιάνανε με έμβρυα 3 ημερών έχω την θεία μου στα 40 με δίδυμα με έμβρυα 3 ημερών τότε οι βλαστοκύστες ήταν άγνωστη έννοια. Κι εμένα ο γιατρός μου πιστεύει πολύ στις βλαστοκύστες, εγώ του είπα στο δίνω, παρτο πάνω σου αν δεν βγει στην επόμενη ωοληψια θα γίνει σκληρή διαπραγμάτευση για το τι θα κάνουμε. Θέλω πλήρη εικόνα από το εργαστήριο να αποφασίσω εγώ.

Εχω ακούσει ξανά αυτό το θεώρημα πως μετά τις 3 ημέρες βλέπουμε την δυναμική του σπέρματος αλλά συνήθως ισχύει για περιπτώσεις που είναι πολύ ανεβασμένο το dfi και υπάρχει μεγάλο οξειδωτικό στρες. Δείτε και αυτούς τους παράγοντες αν δεν τους έχετε δει και απλά κάντε picsi μικρογονιμοποίηση (πολύ απλή λύση που μπορεί δλδ και ήδη να την εφαρμόσατε). 

Πάρε μια βαθιά ανάσα, ηρέμησε, πάρε τον χρόνο σου και σχεδίασε τα επόμενα σου βήματα με ψυχραιμία και υπομονή. Οπως είπα και σε άλλη κοπέλα εδώ μέσα το 25 θα είναι η χρονιά μας. Κορίτσια μου μην το βάζετε κάτω, θα τα καταφέρουμε! Να είστε δυνατές, είμαστε όλες εδώ να στηρίζουμε η μία την άλλη και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας βοηθώντας η μία την άλλη. Θα τα καταφέρουμε! 🤞

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

margi μου εμενα ειχε τις υποψιες για πολυποδα απο τον υπερηχο,τωρα ομως που εκανα την υστεροσκοπηση,απεδειχθει οτι τελικα δεν ηταν,απλως ηταν παρα πολλες οι συμφυσεις,τωρα ο ντοκ λεει πως μ'εκανε καινουργια και να βαλω μπρος.Ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξη.Περαστικα βρε κουκλα,φτου-φτου και παλι φτου,κι εσυ να αποφευγεις τους καθρεφτες:tongue::tongue::tongue:Ελπιζω να εισαι καλυτερα.

Μαγδα μου,θα σου πω κι εγω οτι βιαστηκες,εγω τις 2 φορες που ημουν εγκυος,ειχα αρνητικα τεστ.Δεν θελω να σου φουσκωσω τα μυαλα,σου ευχομαι ολοψυχα,να την ξαποστειλαμε την "κοκκινοσκουφιτσα";)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Magda μην απογοητεύεσαι! Μπορεί και να μην σου έρθει η περίοδος και να έχουμε επιτέλους τα ευχάριστα. Ελένη, σου εύχομαι καλή επιτυχία με τις εξετάσεις. Εγώ δυστυχώς είχα δώσει στον διαγωνισμό του 2005, πέτυχα πολύ καλή σειρά, αλλά δεν ήμουν στους διοριστέους. Εχω 3 χρόνια προυπηρεσία, κανονικά θα διοριζόμουν φέτος, αλλά άλλαξε ΠΑΛΙ η νομοθεσία. Εγινε υπουργός παιδείας μία γυναίκα που πολύ απλά μισεί τους εκπαιδευτικούς! Η κοιλιά με πέθανε στον πόνο....Εμαθα ότι και μία άλλη φίλη μου έμεινε έγκυος, ζήλεψα, σκέφτηκα γιατί να μην πάνε καλά τα πράγματα, όταν έμεινα έγκυος πέρισυ, έπεσα λίγο ψυχολογικά, ελπίζω να μείνω σύντομα κι εγω, γιατί δεν μπορώ άλλο. ΘΕΛΩ ΜΩΡΟ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μόλις αδιθετήσω, ο άντρας μου θα κάνει σπερμοδιάγραμμα. Εχω ένα άγχος! Μακάρι να του βγει καλό, γιατί όσο άνετος κι αν το παίζει, εγώ ξέρω πως αν υπάρχει πρόβλημα δεν θα το αντέξει...Γιατί κάποια ζευγάρια να παιδεύονται έτσι, ρε κορίτσια! Γιατί να φτάσω στο σημείο να κλάψω, επειδή έμαθα για την εγκυμοσύνη της φίλης μου;;;Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έφτανα σε τέτοιο σημείο....Δεν έιναι ότι δεν χαίρομαι για τους άλλους, απλά σκέφτομαι αμέσως τη δική μου κατάσταση και στενοχωριέμαι πολύ...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μαργκι μου,αμα θες παρεϊτσα να μπαινεις και στο διπλα καφε που μπαινει κι η μανουτιτα. Χθες ξεσαλωσα εκει ως αργα. Ειναι το ποτε θα γινω επιτελους μανουλα,στα σοσιαλ γκρουπ. Εχει σχεδον παντα κοριτσια εκει. Τι λες,παμε απο κει μια βολτα η οχι?

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

ελενιτσα,καλε γραψε σε πμ οτι θες βρε,πιο ευκολο μου φαινεται τελικα. Μαγδουλα μου,κι εμενα πονουσε η κοιλια μου κι ειχα αρνητικα τεστ ενω ειχα καθυστερηση αλλα καλυτερα μη σε ξεσηκωνω. Μαργκι,που πηγες? Επιστρεφω

ένα μήλο την ημέρα...

μαργκι μου,καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις. Ομως με το να κανεις μαυρες σκεψεις δεν κερδιζεις τπτ δυστυχως. Η σαλπιγγογρ. σου ηταν καλη,κι αυτο ειναι πολυ ευχαριστο. Ψαξου λιγουλακι και χαλαρωσε,οπως ειχες πει. Θαρθει το μπεμπε,νασαι σιγουρη. Φιλακια,ελπιζω να σε πετυχω αυριο.

ένα μήλο την ημέρα...

Μargi μου σε καταλαβαινω απολυτα,αλλα οσο κι αν αυτο ακουγεται δυσκολο πρεπει να χαλαρωσεις.Λοιπον εχθες το βραδυ δεν ξερω αν παρακολουθησατε την εκπομπη"πρωταγωνιστες" στο MEGA.Το θεμα της ηταν νεογνα που τα εχουν εγκαταλειψει,ειτε γιατι η μητερα ηταν ανηλικη,ειτε εκανε χρηση απαγορευμενων ουσιων.......Αλλα μωρακια ειχαν συνδρομο down ή απλα ενα μικρο προβλημα δυσμορφιας.Ματωσε η ψυχη μου,δεν μπορουσε να χωνεψει το μυαλο μου,πως μια μανα,μετα απο 9 μηνες που το κουβαλαει στα σπλαχνα της,να το αποχωριζεται με αυτον τον τροπο.

Πλανταξα στο κλαμα,το θεωρησα κριμα κι αδικο,εγω να εχω χασει 2 μωρακια,κι αλλες να τα κανουν με τοση ευκολια,και παρ'ολα αυτα να τα απαρνιουνται..............

Συγγνωμη αν σας στεναχωρησα Δευτεριατικα,αλλα απο χθες δεν πορω να συνελθω.Ειμαστε δυνατες κοριτσια και θα τα καταφερουμε,γιατι το αξιζουμε πραγματικα να γινουμε μανουλες,για πρωτη ή για δευτερη(ή για πολλοστη φορα) δεν εχει σημασια.

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε,με χαμογελα και ευχαριστα νεα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μargi μου σε καταλαβαινω απολυτα,αλλα οσο κι αν αυτο ακουγεται δυσκολο πρεπει να χαλαρωσεις.Λοιπον εχθες το βραδυ δεν ξερω αν παρακολουθησατε την εκπομπη"πρωταγωνιστες" στο MEGA.Το θεμα της ηταν νεογνα που τα εχουν εγκαταλειψει,ειτε γιατι η μητερα ηταν ανηλικη,ειτε εκανε χρηση απαγορευμενων ουσιων.......Αλλα μωρακια ειχαν συνδρομο down ή απλα ενα μικρο προβλημα δυσμορφιας.Ματωσε η ψυχη μου,δεν μπορουσε να χωνεψει το μυαλο μου,πως μια μανα,μετα απο 9 μηνες που το κουβαλαει στα σπλαχνα της,να το αποχωριζεται με αυτον τον τροπο.

Πλανταξα στο κλαμα,το θεωρησα κριμα κι αδικο,εγω να εχω χασει 2 μωρακια,κι αλλες να τα κανουν με τοση ευκολια,και παρ'ολα αυτα να τα απαρνιουνται..............

Συγγνωμη αν σας στεναχωρησα Δευτεριατικα,αλλα απο χθες δεν πορω να συνελθω.Ειμαστε δυνατες κοριτσια και θα τα καταφερουμε,γιατι το αξιζουμε πραγματικα να γινουμε μανουλες,για πρωτη ή για δευτερη(ή για πολλοστη φορα) δεν εχει σημασια.

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε,με χαμογελα και ευχαριστα νεα.

το ειδα και εγω αλλα λιγο μαυρισε η καρδια μου......

αχ κοριτσια σας νιωθω τοσο μα τοσο πολυ!!ομως θελω να σκεφτομαι θετικα οτι θα ερθει επιτελους το πολυποθητο!!

(η μικρη παντως ειναι καλυτερα Δοξα το Θεο!)

Διαφημίσεις

Γεια σας. Μηλίτσα μου, για λίγο δεν με πρόλαβες χθες...Καλά, ήμουν χάλια...Σήμερα δεν πήγα για δουλειά. Πονούσε λίγο η κοιλιά μου κι είπα να κάτσω. Η κολλητή μου μόλις με πήρε τηλέφωνο να μου ανακοινώσει ότι κρατάει αγκαλιά τον μπέμπη της! Συγκινήθηκα πολύ.Ευχομαι σύντομα να αποκτήσετε όλες σας ένα μωράκι.

Μανουτίτα δεν την είδα την εκπομπή. Ευτυχώς, γιατί έτσι όπως ήμουν θα με έπαιρνε πολύ από κάτω, βλέποντας τέτοια αδικία. Η Μάγδα πού είναι; Σήμερα ήταν να αδιαθετήσει. Τι έγινε Μαγδούλα;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα κορίτσια εγω δεν αδιαθετησα ακόμη, τα καφε συνεχίζονται ο πονος στην κοιλιά εφυγε το στηθος μου δεν πονάει και μαλλον θα αδιαθετησω!!! Πονάω λίγο στον ωμο σημερα μαλλον πιαστηκα!!! το μονο θετικο ειναι οτι εχω υψηλη θερμοκρασία!!!!!

Margi μου καποια στιγμη θα πάνε όλα καλα και για εμας θα δεις!!!!

Ελενιτσα καλη επιτυχία κοπέλα μου!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλησπερα. Μαριαεφη,χαρηκα πολυ που η μικρουλα σου ειναι καλυτερα. Μανουτιτα μου,εγω ουτε ειδησεις δε βλεπω γιατι μου τυπωνονται οι εικονες. Μονο απ το ραδιο ακουω πεταχτα το πρωι. Ειδικα τετοιες στεναχωρες εκπομπες δε βλεπω με τπτ. Εκτος αν ειναι για κατι που θα μπορουσα να βοηθησω εστω λιγακι. Πχ μαραθωνιος αγαπης και παρομοιες εκπομπες. Αλλιως το βρισκω ματαιο. Στεναχωριεμαι υπερβολικα για κατι που δε μπορουμε να αλλαξουμε. Μαργκι μου,δεν πειραζει για χθες απλα ηθελα να σου κανω παρεϊτσα. Αλλα εμπαινα και στο αλλο καφε ταυτοχρονα γιαυτο σουπα να παμε εκει. Μαγδουλα,ευχομαι να μην ερθει και νασαι εγκυοςΚοριτσια πηρα μια αποφαση απαραιτητη για μενα.

ένα μήλο την ημέρα...

επειδη εχω ξεμυαλιστει με το παρεντς δηλαδη μαζι σας και ολο περιφερομαι με ενα κντ στο χερι να διαβαζω νεα σας μπαινω για 5 λεπτα και καθομαι μια ωρα κι εχω παντα δουλειες που παραμελω και μενουν πισω,τελικα το ιντερνετ ειναι πολυτελεια για μενα. Γιαυτο,θα αφοσιωθω για ενα διαστημα μονο στις δουλειες. Ομως δε θα εξαφανιστω. Εκανα μια ρυθμιση να μου ερχονται τα πμ στο email μου. Και θα γραφω κι εγω πμ σε σας οταν μπορω. Θα παρακολουθω τα νεα σας. Πολλα πολλα φιλακια.

Κeep walking.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...