Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Καλημέρα! Πράγματι  έχει καλό εμβρυολογικο το Γένεσις.. που απάντησες κσι στην κοπέλα..αλλά είναι από τα πιο ακριβά κέντρα. Τις ίδιες υπηρεσίες  σε εξίσου καλό ή καλύτερο εμβρυολογικο θα πλήρωνες πολύ λιγότερα.. 

Ερώτηση δική μου αφού πας με δότρια  γτ θέλετε  προεμφυτευτικο?

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου, γύρισα στον τόπο της δουλειάς μου και ηρέμησα! Λίγο η θάλασσα, λίγο η καλή παρέα, λίγο το κρασάκι που ήπια, λίγο ο πολύ ήλιος, συνήλθα. Εχετε δίκιο...Λάθος μου να ασχολούμαι..Για το μόνο που στενοχωριέμαιέίναι που εξαιτίας της συμπεριφοράς μου στενοχώρησα την μαμά μου. Ημουν σαν μεγάλη Παρασκευή....Τέλος πάντων. Η περίοδος άφαντη...Πότε θα έρθει η σκρόφα, ρε γμτ; Θέλω να έρθει νωρίς νωρίς για να μην έχω περίοδο τον άλλο μήνα μες στο Πάσχα ή ακόμη χειρότερα στο γάμο της αδελφής μου!!!Αχ, γιαυτό καθυστερεί η κακούργα....

Μάγδα, δύσκολο τον βλέπω τον καλό σου. Πιστεύω - χωρίς να θέλω να σε αγχώσω- πως πρέπει να γίνει σπερμοδιάγραμμα. Εσύ τι εξετάσεις έχεις κάνει μετά την παλίνδρομη; Σαλπιγγογραφία έκανες;

ετσι μπραβο μαργκι μου! Δεν αξιζει να χαλιομαστε για κακοβουλους ανθρωπους. Αυτους αντι να με τρελανουν,τους τρελαινω εγω συνηθως με την αδιαφορια μου. Περισυ που ειχα μανια να μεινω εγκυος κι ολο εξετασεις εκανα, σε κατι τετοιους ελεγα πως παιρνω αντισυλληψη η κανα αλλο παλαβο,αναλογα την ωρα κ την εμπνευση. Εμαθα μεταμορφωθηκες σε κουκλα με τα καλλυντικα!

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κούκλα, μωρέ!!Κούκλα έγινα όταν με έβαψε η αισθητικός....Τώρα ξαναγύρισα στα απλά και συνηθισμένα μου...Οσο για τους κακόβουλους ξέρω από εδώ και πέρα πώς να τους αντιμετωπίζω, όταν μου ξαναπούν το παραμικρό....Μονο να τολμήσει κάποιος να μου ξαναπεί πότε θα κάνω παιδί και θα μετανιώσει πικρά την ώρα και τη στιγμή....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ο τοίχος κατέρευσε!!! :):):)

Τελικά μου ειπε να μην ακυρώσω το ραντεβου με τον γιατρό και μπορεί μεχρι τότε να του ερθει και η όρεξη!!!!:):):)

Μηλίτσα μου περαστικά σου κοπέλα μου να μας πεις τι θα σου πει ο γιατρός!!!!

Μαρτζυ μου και εγω θελω θάλασσα!!!! Αχ τι καλά!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαγδούλα μου συγχαρητήρια για την ... κατάρρευση του τοίχους.. Ούτε το τοίχος του Βερολίνου να ήταν! τελικά θέλουν και λίγο ... σπρώξιμο..

Μηλίτσα μου περαστικά σου.. Εγώ έβγαλα τις αμυγδαλές μου στα 19 και ηρέμησα.. όχι ότι με ενοχλούσαν όπως κι εσένα αλλά είπα δεν κάνω και μια επέμβαση, έτσι για να βρίσκεται..; και την έκανα!

Μανουτίτα μου καλά είμαι εγώ.. περιμένω να περάσουν μερικές μέρες ακόμη για να κάνει ο άνδρας μου την εξέταση και να δούμε πως πήγε η επέμβαση..

Μάρτζι μου είσαι πολύ τυχερή κοριτσάκι μου που μπορείς και ξεφεύγεις σε ένα τέτοιο ειδυλλιακό μέρος.. Μακάρι να είχα κι εγώ τη θάλασσα δίπλα μου.. είναι ευλογία!

Και μην ξεχνάτε.. Σας αγαπώ όλες πολύ!AddEmoticons04225.gif

L2qIp2.png

Καλησπερα κοριτσια !!!!

Μηλαρακι περαστικα σου και απο εδω!!!!!

Μαγδα αντε βρε καλα νεα να εχετε τωρα!!!!

Δομνινα μου θα κανετε το σπερμοδιαγραμμα και μακαρι ολα να ειναι καλα και να γλυτωσεις την εξωσωματικη αλλα και ετσι καλοδεχουμενο ειναι το μωρακι!!!!!!

Μαρτζι μου εισαι σε ενα πολυ ωραιο μερος παρε τον αντρουλη σου και καντε βολτουλες και γενικα περαστε ποιοτικο χρονο μαζι!!!!!

Λοιπον τα νεα μου τωρα η θεραπεια μου απεδωσε και θα γλυτωσω την μεταγγιση προς το παρον!!!!! Η μπεμπα εχει καταρηψει καθε δεδομενο και καθε εβδομαδα παιρνει σταθερα 300γρ και αισιως εχουμε φτασει τα 2104γρ!!!!!Αχ ειμαι χαρουμενη που εχω ενα δυνατο μωρο!!!!Αντε κοριτσια μου να το νιωσετε συντομα σας ευχομαι!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα,κοριτσια τι κανετε;

Μαγδα μου μπραβο κοπελα μου,τελικα ειδες δεν ηταν και τοσο δυσκολο,καλα αποτελεσματα να εχετε.

Μηλιτσα μου περαστικα και χαιρομαι που επανηλθες!

Μαρτζι μου απολαυσε και ζησε και σταματα να ακους τους αλλους και να δεις που ολα θα γινουν.

Δομνινα μου,μπραβο προχωρατε μια χαρα,καλα αποτελεσματα να εχετε κι εσεις.

Αννουλα τελεια νεα,η μπεμπα μεγαλωνει μια χαρα κι ολα θα γινουν στην ωρα τους κι οπως πρεπει,αντε υπομονη δεν εμεινε πολυς καιρος ακομα,με το καλο!

Κι ευχαριστουμε πολυ για την ευχη,απ'το στομα σου και στου Θεου τ'αυτι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

γεια σας κοριτσια, τι κανετε;χαθηκα το ξερω αλλα τρεχω και δεν φτανω.

μπραβο margi ημουν ετοιμη να σου στειλω πμ και να σε μαλλωσω!

μαγδα τι να πω, επιτελους!

αννουλα αντε ειδες το κοριτσακι σου, μια χαρα θα πανε ολα

υπολοιπες ελπιζω να ειστε τελεια!δεν ξεχναω καμια σας

εμεις ειχαμε γενεθλια τη δευτερα και ο αντρας μου ειχε τη θεικη ιδεα να κανουμε τραπεζι ολο το σοι του, 12 ατομα συνολο με εμας και κατερρευσα απο το πρωι να μαζευω και να καθαριζω και ευτυχως που ηταν η γιαγια μου και ο μικρος κοιμοταν αρκετα και τα καταφερα.

εκανα τυροπιτα, λαζανια με κιμα και κρεμα τυριων και αρνι στη σακουλα, παιδια εγινε λουκουμι.

πηρε ο δικος μου 4700γρ κρεας και τον κοροιδευα ποιος θα το φαει, 2 παιδακια μεινανε τελικα!!!εφερε και η πεθερα πατατες και πιπεριες γεμιστες, ειχαμε και ενα σωρο γλυκα. Η μικρη περασε πολυ ωραια γιατι ηρθε και ο ξαδερφος της και παιζανε συνεχεια, να τρεχει και να γελαει, ηταν πανεμορφη με ενα κοκκινο με ασπρο καρο φορεμα και πουκαμισο ασπρο απο μεσα με ασπρα παπουτσια, τελεια ηταν το κοριτσακι μου.

ο μικρος βεβαια απο τον πανικο ολο εκλαιγε το καημενο, απο το απογευμα νωρις μεχρι τις 1130 το βραδι οπου εφαγε και ξεραθηκε μεχρι τις 530 το πρωι.

γενικα κλαιει πολυ και κοιμαται λιγο αλλα πιστευω οτι μπορει να ειναι και λογω φαγητου, πειναει αλλα τρωει διακεκομενα το ατιμο και πολυ και φοβαμαι, τρωει πανω απο 210 πολλες φορες.αλλα ειναι γλυκας το ατιμο.

εφυγε η γιαγια μου, μεθαυριο θα ερθει λιγο η αδερφη μου να μας δει, θα παμε και στην πεθερα για μπακαλιαρο (κλασικα) εγω θα κανω παλι μπακαλιαροκροκετες και ελπιζω να εχει καλο καιρο και να βγαλουμε και τον μικρουλη εξω και να καθεται ησυχος...λεμε τωρα

φιλια σ ολες σας και ελπιζω να βρω χρονο να ξαναγραψω γιατι σας διαβαζω.

παω να αρμεξω την αγελαδα!!!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια..

Σόρρυ που χάνομαι αλλά έχω τρεξίματα... ελπίζω να είστε όλες καλά..

Ngeo μου να χαίρεσαι την κορούλα σου.. Να είναι πάντα γερή κι ευτυχισμένη!

Φιλιά σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Καλημερα κοριτσια και χρονια πολλα,υγεια για σας και τις οικογενειες σας.

Αννουλα μου χρονια πολλα,να την χαιρεσαι την κουκλιτσα σου και του χρονου τετοια μερα να εχεις και τα δυο κοριτσακια σου στην αγκαλια σου!!

Ngeo χρονια πολλα(αν και καθυστερημενα) για τα γενεθλια της μικρης σου,να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη.

Να περασετε ομορφα σημερα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα!!!! Χρονια πολλα σε ολους και σε οσους γιορταζουν!!!!! Ευχομαι ο ευαγγελισμος της θεοτοκου να φερει σε ολα τα κοριτσακια αυτο που πραγματικα θελουν και λαχταρουν!!!

Μανου μου σε ευχαριστω πολυ και εσυ να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου!!!!!

Ngeo να τα εκατοστησει η μικρουλα σου, να ειναι παντα γερη και μονο χαρες να εχει στην ζωη της!!!!!

ngeo χρονια πολλά να χαιρεσαι την μικρή!!!

Αννουλα μου ευχαριστουμε πολύ κοπέλα μου και εσυ με το καλό!!!!

Μανουνιτα μου τι κανεις!!!

Μαρτζυ χαθηκες!!! Ηρθε τελικά???

Μαριαεφακι τι κανουν τα ζουζουνια!!!!

Δομνινα μου ποτε πατε για εξετασεις??? Να σε ρωτησω μετα απο ποσες μερες αποχης παει ο αντρας για σπερματοδιαγραμμα?? Ποσο καιρο κανουν να βγουν τα αποτελεσματα??? πρεπει να κανει και καλιεργεια και σπερματοδιαγραμμα??? Θα παμε να κανουμε την εξετασει όπου μας πει ο ουρολογος αλλα εχω πολλές αποριες δεν εχουμε εδω ειδικο μικροβιολογικό!!!! Στο σπερματοδιαγραμμα φαινεται και η μορφολογία??? αυτες οι απορίες μου!!!!

Μηλίτσα που εισαι??? Θελω να βαλω λουλουδακια στο μπαλκονι μου που να αντεχουν τον αερα και να θελουν απογευματινό ηλιο!!!! Περσι την γαρδενια τελικα την εκαψα!!! Μονο η πετουνια αντεξε (και κατι αλλα που δεν ξερω πως λεγονται)!!! Τι προτινεις??

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...