Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Αχ βρε Μαρτζι μου δυστυχως υπαρχουν πολλοι που θα θελησουν να σου στρηψουν το μαχαιρι πιο βαθια στην πληγη και μετα θα περιμενουν και ευχαριστω....Καλα της απαντησες γιατι πολυ απλα δεν της αφησες τα περιθορια να συνεχησει.... Εσυ σταθηκες στο υψος σου και καλα εκανες σαφεστατα και σε πληγωσε και ο καθενας το καταλαβαινει αυτο.... Κουκλα μου μην αφηνεις κανεναν να σε επηρεαζει ειπαμε βρες τον εαυτο σου και κοιτα μπροστα και μονο ετσι θα δεις πως ολα θα ερθουν!!!!

Περνας ισως την χειροτερη σου περιοδο αλλα μην το βαζεις κατω βρες τα με τον εαυτο σου.......

Αχ κοριτσακι ξερεις εγω περυσι ημουν η φονισα για το σοι του αντρα μου οταν εμαθα οτι το παιδακι μου ειχε μεσογειακη ομως ο αντρας μου με σηκωσε και δεν αφησα πια κανεναν να με επηρεασει τους αφησα ολους εξω απο την ζωη μου......Ειναι η ωρα να δεις ποιοι ανθρωποι ενδοιαφεροντε και σε νοιαζοντε πραγματικα, αρπαξε την ευκαιρια και βασισου σε αυτους.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

margi μου δεν αξιζει για κανεναν να κλαισ.....κ εμενα με ρωτουσαν κ το ιδιο απαντουσα κ εγω 'οταν θελει ο θεοσ κ αν' εκει το επιαναν το υπονοουμενο....αυτη για να πιασει γεματα σε ρωτησε δεν καταλαβεσ! ηθελε να δει αν προσπαθητε αναλλογα με την απαντηση σου.....επρεπε να τησ πεισ μολισ τελςειωσει η κριση γιατι λεφτα δεν υπαρχουν....

αντε καλε καθεσε κ σκοτιζεσε ξερω τωρα εισαι ετσι οχι γιατι σε ρωτησε αλλα για ολα οσα σου συμβαινουν κ εγω με μια σπιθα αναβα αμεσωσ αφορμη ηθελα για να πλανταζω στο κλαμα.....καλο ειναι να ξεσπασ γιατι μετα την μπορα βγαινει ο ηλιοσ ,μαζεβεισ τα κομματια σου κ ξανα προσ τη δοξα τραβασ......αντε τωρα παρε τα πανω σου κ αστα πισω ολα;)

κανε κ κανα πιλινγκ για να ανεβεισ λιγο:tongue:

καληνυχτεσ κ φιλια

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Πω, πω, ρε κορίτσια, πώς είναι δυνατόν να με επηρεασε τόσο η ηλίθια δεν μπορώ να καταλάβω...Εχεις δίκιο Θένα, δεν με πείραξε τόσο που ρώτησε, είμαι γενικώς επηρεασμένη από την όλη κατάσταση. Κι από απαντήσεις; Χίλιες δυο θα μπορούσα να δώσω, αλλά , είπαμε, είναι το πρώτο σοκ, δεν το περιμένεις και δεν ξέρεις τι να πεις και πώς να φερθεις. Πριν αρκετα χρόνια παρευρεθηκα σε μία κουβέντα που το ίδια ακριβώς είχαν ρωτήσει (με καλύτερο ύφος βέβαια!)μία κοπέλα που δεν είχε κάνει παιδιά ακόμη. Και θυμάμαι τη δύσκολη θέση που βρέθηκε η καημενούλα και απάντησε έτσι ήπια, όπως εγώ...Τότε σκέφτηκα πως έπρεπε να τη βάλει στη θέση της. Είχα εξοργιστεί τόσο πολύ!

Είναι όμως άλλο συναίσθημα η οργή και αντιδράς αλλιώς κι άλλο η στενοχώρια, η αίσθηση ότι κατά κάποιον τρόπο υστερείς σε ένα θέμα έναντι των άλλων. Εκεί παραλύεις....Τεσπα.

Το θέμα είναι ότι με τη συγκεκριμένη δεν υπάρχει ούτε συγγένεια ούτε καμία άλλη σχέση μεταξύ μας. Την βλέπω μία στις τόσες και ποτέ δεν με έιχε ενοχλήσει μέχρι τώρα. Ισα-ίσα...οι δικοί μου άνθρωποι είναι πολύ διακριτικοί, δεν ρωτάνε τίποτα, μόνο αν πω εγώ κάτι...Ξέρουν βέβαια και το πρόβλημα μου.

Η μανα μου τα έχει πάρει κρανίο ( η οργή βλέπετε που γεννά άλλη συμπαριφορά). Θα την πιάσει λέει και θα της πει "τι να κάνουμε, δεν είναι όλες βαρβάτες όπως εσύ που έχεις κάνει και νόθο ακόμη"....Κι από εκεί έμαθα ότι η συγκεκριμένη όταν ηταν νεα έδωσε παιδί για υιοθεσία ( είναι το κοινό μυστικό της γειτονιάς....).Εννοείται ότι της απαγόρεψα να πει το παραμικρό, γιατί δεν θέλω να δοθεί συνέχεια....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Margι μου η συγκεκριμενη για κοτσομπολιο ρωτησε μην την δινεις σημασία!!! Ξερω πως ειναι αυτο το συναισθημα αλλα να ξερεις θα ερθει και η σειρα μας!!! Ποτε ξαναξεκινας προσπαθειες??? Θα δεις που όλα θα πανε καλά!!:):) Ειμαι σιγουρη γι' αυτό!!!! :):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Λοιπόν εγω αδιαθετησα την Παρ ως συνηθως εκλαψα και ξελαφρωσα και αντρας μου δεν μου μιλησε και δεν μου ελεγε το λογο τελικα εχθες βραδυ μου ειπε οτι δεν αντεχει να με βλεπει να στεναχωριεμαι!!! Ολο το μηνα μου λεει εισαι καλα τι παθαινεις οταν αδιαθετεις και του απαντησα οτι ολο το μηνα ξεγελαω τον εαυτο μου με αλλα και ειμαι καλά αλλα εκεινη την μερα δεν μπορω μετα συνερχομαι!!! Δεν νομιζω να το καταλλαβε αλλα δεν πειραζει!!!!

Λοιπον 4 Απρ εκλεισα ραντεβου με γιατρο εξειδικευμενο στην υπογονημοτητα (τουλαχιστον ετσι μου ειπαν) και θελω μεχρι τοτε να τον πεισω να παει να δει ουρολογο για να κανει εξετασεις, αντε να δουμε πως θα τα καταφερω!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Και κατι ακομη αυτο το μηνα ειχα 4 ανακοινωσεις για εγκυμοσυνη μαλιστα η τελευταια κοπέλα που μας το ειπε παει για το 2!!! Το πρωτο το εκανε οταν ειχα ξεκινησει τις προσπαθειες με το αντρα μου!!!!:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Και κατι ακομη αυτο το μηνα ειχα 4 ανακοινωσεις για εγκυμοσυνη μαλιστα η τελευταια κοπέλα που μας το ειπε παει για το 2!!! Το πρωτο το εκανε οταν ειχα ξεκινησει τις προσπαθειες με το αντρα μου!!!!:):):)
Κι εμένα Μαγδα μου με ενημέρωσε η φίλη μου η οποία στο γάμο μου ήταν αρραβωνιασμένη πως είναι έγκυος στο δεύτερο! Κι η γυναίκα ενός ξαδελφού μου είναι έγκυος και η συνυφάδα μου γεννάει όπου να' ναι.....Ας είναι καλά τα κορίτσια, να φέρουν γερά παιδάκια στον κόσμο, αλλά εγώ, όταν ακούω για νεες εγκυμοσύνες, λέω "εγώ πότε;;;"

Κορίτσια είχα τελευταία περίοδο 16/2. Εκανα το χειρουργείο 25/2. Η περίοδος δεν ήρθε ακόμη...Γιατί άραγε; Λέτε από το χειρουργείο να μου κάνει καθυστέρηση; Θα ξεκινήσω αμέσως μόλις μου δώσει το οκ ο γιατρος. Θα με δει μετα τη δευτερη περίοδο από το χειρουργείο. Θα κάνω ένα 6μηνο προσπάθεια και μετά βουρ για εξωσωματική. Και ό,τι γίνει...

Μάγδα, θα αναγκαστεί να πάει ο δικός σου σε ουρολόγο γιατί θα το απαιτήσει ο γιατρός.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ας ειναι καλά τα κορίτσια θα ερθει και η σειρα μας!!! Εχεις πιθανοτητες γι'αυτο το μηνα?? Νομίζω πως τωρα που όλα ειναι ανοιχτα και οκ θα δεις που θα μας πεις ευχαριστα συντομα δεν ξερω εαν προλαβεις να πας και διακοπές;):):)

Τωρα του ελεγα να κλεισω ραντεβου και μου ελεγε οχι ΧΙΧΙΧΙ αλλα δεν με ξερει καλά θα το κλειχω το ραντεβου για να εχουμε ολοκληρωμενη εικονα!!! :):):) Το πολύ πολύ να μου κανει μουτρα καποιες μερες!!!!:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

;Ολα να τα περιμένεις από αυτούς! Κλέισε εσύ το ραντεβού και τι θα κάνει(;), θα ακολουθήσει θέλει δεν θέλει....Εγώ είχα κλεισει μόνη μου ραντεβού για σπερμοδιάγραμμα, του το ανακοίνωσα, με έβρισε για τα καλά, άκουγα την γκρίνια του πόσες μέρες, στο τέλος του λέω "ε, μην πας, εντάξει λάθος μου" και τι μου λέει;; -Ε, αφού το έκλεισες, θα πάω, τι να κάνω;

Είμαι ΄τωρα στην 33η μέρα του κύκλου. Δεν ξέρω όμως αν πρεπει να υπολογίζω την τελευταια περίοδο ή την ημερομηνία χειρουργείου. Για εγκυμοσύνη με τίποτα ακόμη. Δεν επιτρέπεται. Μετά από δύο μήνες που θα έχει επουλωθεί το ενδομήτριο. Εχω εδώ και μία βδομάδα πόνους περιόδου. Αντε, να έρθει να μπω σε μία σειρά. Οσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα...Αλλά κάνει καθυστέρηση, για να με καθυστερήσει γαμώτο.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλημερα και καλη βδομαδα!!!!

Δομνινα απ'οτι βλεπω ολα πανε καλα,αντε κοριτσακι μου μακαρι να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα.

Margi μου δεν θα σου πω οτι δεν σε καταλαβαινω να ηξερες μονο ποσες φορες εχω ακουσει κι εγω τα ιδια και κυριως απο απλους γνωστους,την τελευταια φορα με εφερε στα ορια μου μια γειτονισσα,η οποια μαλιστα δεν εχει παιδια και μιλαμε οτι ειναι στην ηλικια της μαμας μου.....Εκεινη την ωρα ειναι η αληθεια φουντωσα,αλλα μετα εκατσα και το φιλοσοφησα το πραγμα,δεν ειναι δυνατον να μας ριχνει το καθε κακεντρεχες σχολιο,μιας τυχαιας στο δρομο........

Μαγδα μου καιρο εχουμε να τα πουμε,παντως σε βλεπω εχεις παρει φοραααα και το πας δυναμικα το πραγμα,αντε ετσι,για να εχεις και καλα αποτελεσματα.

Κατα τ'αλλα τι κανετε πως τα περνατε;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Απο την πολύ την φορα βρηκα τοιχο μπροστά μου!!!!

Τελικά κορίτσια δεν θελει και εγω δεν μπορω να τον πιεσω με το ζορι!!! αρα τσαμπα ο αγωνας!!!! Θα περιμενω να νιωσει ετοιμος αυτος και μετα θα μπορεσουμε να προχωρησουμε με ειδικο γιατρο!!! Εαν δεν το παρει αποφασει δεν μπορω να κανω τπτ μονη μου!!! Στο κατω κατω δεν θα το κανω μονη μου:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημερα κοριτσια! Θενα,περαστικουλια!

Πριν απο λιγες μερες αρχισαν να με ενοχλουν οι αμυγδαλες μου,ναχω κρυαδες κ πυρετο. Εχουν παρα πολλα χρονια να με πιασουν,απ το 92. Αλλα ανεβαζω 40ρια και απο αυτες. Ευτυχως ο ανδρας μου πηγε αμεσως στο φαρμακειο κ μουφερε αντιβιωση κ το προλαβαμε στην αρχη. Με 38 πυρετο μονο! Αφου περασε αυτο,χθες με πονουσαν αφορητα οι αιμορροϊδες μου,δε μπορουσα να κατσω. Αυτο εχει να μου συμβει απο οταν ημουν εγκυος και δεν εξηγειται,γιατι τρωω λιγο κ οχι βαρια φαγητα.

Καθησα το απογευμα μαζι του να παρακολουθησω την αεκ και το παιχνιδι εξελιχτηκε σε τσοντα αφου φαγαμε 6 κι εφαγα και καζουρα απ τον ανδρα μου. Και σημερα το πρωι αδιαθετησα με αφορητους πονους,αφου ηπια και παυσιπονο. Μισο,ξαναρχομαι

ένα μήλο την ημέρα...

θα παρω τηλ τη γιατρο μου ωστε μολις καθαρισω να κανω τεστ παπ και καμμια αλλη εξεταση. Ενω ειχα κυκλο 28 ημερων τωρα εχω 20. Θελω να δω τι παιζεται. Αν ειναι ολα οκ. Δεν εχω πια την επιθυμια για μπεμπε,τοχω ξαναγραψει. Αν ερθει μονο του εχει καλως. Αλλιως δεν θα κανω αλλες εξετασεις κλπ.αλλα μου κανει περιεργεια η μεγαλη αλλαγη του κυκλου. Κατα τ αλλα,το σαββατο πηγα σταρι στο νεκροταφειο για τα 2 χρονια της μητερας μου,εγιναν ολα οπως τα ηθελα. Μπαινω και στο αλλο σαϊτ με τα φυτα,για καθε ενα εχω 10 αποριες,τους ζαλιζω,αλλο που δε θελουν.

ένα μήλο την ημέρα...

Κοριτσάκια μου, γύρισα στον τόπο της δουλειάς μου και ηρέμησα! Λίγο η θάλασσα, λίγο η καλή παρέα, λίγο το κρασάκι που ήπια, λίγο ο πολύ ήλιος, συνήλθα. Εχετε δίκιο...Λάθος μου να ασχολούμαι..Για το μόνο που στενοχωριέμαιέίναι που εξαιτίας της συμπεριφοράς μου στενοχώρησα την μαμά μου. Ημουν σαν μεγάλη Παρασκευή....Τέλος πάντων. Η περίοδος άφαντη...Πότε θα έρθει η σκρόφα, ρε γμτ; Θέλω να έρθει νωρίς νωρίς για να μην έχω περίοδο τον άλλο μήνα μες στο Πάσχα ή ακόμη χειρότερα στο γάμο της αδελφής μου!!!Αχ, γιαυτό καθυστερεί η κακούργα....

Μάγδα, δύσκολο τον βλέπω τον καλό σου. Πιστεύω - χωρίς να θέλω να σε αγχώσω- πως πρέπει να γίνει σπερμοδιάγραμμα. Εσύ τι εξετάσεις έχεις κάνει μετά την παλίνδρομη; Σαλπιγγογραφία έκανες;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...