Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Νγεο, κι εγώ από την seventeen τα πήρα. Οντως είναι οικονομικά. Το γαλάκτωμα και η λοσιον μόνο 11ευρώ. Εγώ περίμενα να μου πει καναν 20ευρω! Θα τα πάρω κι αυτά που με λες την άλλη βδομάδα που θα ξαναπάω...Μπραβο που πιάνει το χέρι σου. Εμένα πιάνει μόνο στα μαλλιά....Μπορώ να τα κάνω καλύτερα κι από κομμωτήριο....Στο βάψιμο έτσι κι έτσι...Είμαι σίγουρη όμως ότι αν δω μια δυο φορές κάποιον ειδικό να βάφει κάποιον άλλο κάτι θα καταφέρω να μάθω....Α, δοκίμασα ένα make-up της estee. Φοβερό...37ευρώ όμως....

Πίτσες...Είμαι ειδική. Τισ φτιάχνω και γλέιφουν όλοι τα δάχτυλά τους.

Αντρες....στην κοσμάρα τους. Και να τον φωνάξεις, θα ξανακάνει τα ίδια μέχρι να πεις κύμινο

Μωρό...τουλάχιστον άρχισε να κοιμάται αρκετα. Καλά κάνεις και τον "ζουλάς". Εγώ νομίζω πως αν γίνει το φεγγάρι μπλε με κόκκινες βούλες και καταφέρω να κάνω παιδί, θα το κάνω μαμόθρεφτο, γιατι από τώρα σκέφτομαι πώς θα το ρουφάω στα φιλιά. Αμήν και πότε....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια κοριτσια

Εμεις αρχισαμε τισ γαστρεντεριτιδεσ... τα ιδαμε όλα …οπωσ παντα αρχιζει η Δαναη κ μετα μασ περνει ολουσ η μπαλα .......τα παιδια λιγο πιο ελαφρα αλλα χθες ηρθε κ με μαζεψε ασθενοφορο…νομιζα ότι θα πεθανω χωρις υπερβολες.

Κολλησαμε κ εγω κ ο Αηδονης ξερναγαμε κ λογο της περιοδου ισως δεν αντεξα μου επεσε κ η πιεση κ δεν ειχα δυναμη να παω μεχρι το αυτοκινητο ….με τα πολλα με βαλαν στα εκτακτα κ αφου εγω ειμουν στο κοσμο μου με ρωταει ο γιατρος : ηλικια? 32…ποσο??????32 ξανα λεω …….πεταγετε κ η κουνιαδα μου κ λεει ʽμε τρια παιδιαʼ ποσα???????ξαναρωτανε κ αρχισαν να ψαχνουν το βιβλιαριο για τα αληθες στοιχεια μου γιατι πανω από 17 δε με εκαναν….εγω σε αθλια κατασταση….φορμα,ακαλτσοτη με τσοκαρα κ μια μπλουζομπιτζαμα με τον μικι κ τη μινη που να καταλαβουν ποσο ειμαι…αφου μου βαζουν ορο να στανιαρω κ μου περνουν αιμα με αφυνουν με κατι παπουδια σε ένα δωματιο κ μετα από 3 ωρες παω για ακτινογραφιες κ εκει ακουω τα ιδια ʽποσο?????ποσα???????ʼτελικα αφου εφυγα το βραδυ καπως καλυτερα στο ασανσερ βρισκω έναν γυνεκολογο κ μου λεει ʽαντε θα σε παω στο γυναικολογικο να δεις πως είναι που θα ερθεις σε μερικα χρονακιαʼ(εγω κατεβαινα στο παρκινκ) κ αφου του λεει η κουνιαδα ότι εχω τρια αρχισε κ αυτος τα ποσα –ποσο εγω δεν μιλουσα από το χαλι μου ευτυχως ειχα κ την κουνιαδα ο αηδονης χαλια κ αυτος δεν μπορουσε νε κατσει μαζι μου….τεσπα εδινε τις απαντησεις αυτή γιατι με τοσα πολλα ποσο-ποσα δεν θα την εβγαζα καθαρη..

Το βραδυ ξανα αρχισε ο γιωργος τους εμετους παει το χαλι στο δωματιο τι εχει τραβιξει κ αυτό..αυριο θα το δωσω για καθαρισμα δε παει άλλο….ο ιασονας ξυπνησε σημερα με διαρια κ η πεθερα μου χθες ξερασε κ αυτή σημερα ο πεθερος με το στομαχι καπως αλλα του εδωσα κατι χαπια που μου εγραψαν χθες κ συνιλθε…αυτά τα λιγα …αρχισα λιγο να τρωω σημερα γιατι ειχα από πρωχτες κ ειχα ζαλαδες.

αλλα το τελευταιο χτυπιμα ηρθε σημερα ...ενασ πελατησ του αντρα μου με βλεπει κ του λεει 'η κορη σου ειναι' εκει πεθανα στα γελια που να πιστεψει ο ανθρωποσ οτι κοντευω 33 αλλαξε 10 χρωματα αυτοσ για την πατατα κ ο αντρασ μου που με περναει 1 χρονο σχεδον:tongue:

αυτα τα λιγα....

λιγο προλαβα σασ διαβασα...φιλια σε ολεσ να στε παντα καλα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Bonjour!

Ήρθα κι εγώ με τα φρέσκα νέα!!!

Πήγα στο γυναικολόγο μου σήμερα για τον ετήσιο έλεγχο ο οποίος είναι κολλητός φίλος του εξωσωματικού μου.. Με εξέτασε - τα βρήκε όλα τέλεια - μου πήρε δείγμα για το τεστ παπ, με ψηλάφισε για όζους στο στήθος και απεφάνθη ότι όλα βαίνουν καλώς...

Του είπα ότι προχωρήσαμε σε επέμβαση κιρσοκήλης, μου απαντάει ότι καλά κάναμε και με παρακάλεσε να του στείλω τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγράμματος μόλις τα κάνουμε.. διότι μετά από δική μου ερώτηση δεν μου απέκλεισε το γεγονός να μην κάνουμε κατευθείαν εξωσωματική αλλά μια σπερματέγχυση πρώτα..

Του λέω κάποια στιγμή για πλάκα " Ο Μ....ης θα πρέπει να μου κάνει δώρο την επόμενη εξωσωματική τόσο κόσμο που του'χω στείλει".. και μου απαντάει "όλο και κάτι θα σου κάνει"... του λέω "πλάκα κάνω"... και μου απαντάει "εγώ δεν κάνω καθόλου πλάκα"..

Δεν θέλω να έχω υψηλές προσδοκίες αλλά ελπίζω όντως να μου κάνει μια καλύτερη τιμή..

Το συμπέρασμα: είναι πολύ αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε εγκυμοσύνη και μάλιστα σύντομα!

Μάρτζι μου όσον αφορά στο ερώτημά σου.. Ναι, δουλεύω. Δουλεύω συνεχώς από τα 18 μου και τα τελευταία 12 χρόνια δουλεύω σε ένα δικηγορικό γραφείο της Αθήνας. Δόξασοι ο Θεός.. η δουλειά είναι σταθερή, τα λεφτά καλά και στην ώρα τους.. Αυτές τις μακακίες του συζύγου να μην είχαμε και θα ήμασταν άρχοντες...

Αλλά όπως λες κι εσύ τη δουλειά μας να έχουμε και την υγεία μας και όλα θα γίνουν..

Θένα μου περαστικά σας.. Μα τι στο καλό σας έπιασε πάλι ομαδικώς; Ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία ταλαιπωρία σας και σύντομα να είστε και πάλι ομαδικώς γεροί και δυνατοί..

Ngeo θέλω κι εγώ ένα μπεμπέ να το ζουλάω και να το φιλάω όλη μέρα κάθε μέρα.. Εμένα ευτυχώς ο άνδρας μου είναι σπιτόγατος.. Με το ζόρι τον ξεκουνάω να πάμε πουθενά.. όσο για να πάει κάπου μόνος του; ούτε λόγος!<a  href=party0030.gif' alt='party0030.gif'>

L2qIp2.png

ρε thena συγγνωμη κιολας αλλα πεθανα στα γελια..εεμμμ και εγω τα ιδια δεν σου ειχα πει οταν ειδα την photo σου, αφου σου ειπα, μοιαζεις με μαθητρια μου, να μη σου πω οτι αυτες μοιαζουν μεγαλυτερες!!!

δομνινα τελεια, μπραβο, ελπιζω οντως την αλλη φορα να ειναι πιο οικονομικα, οσο γινεται βεβαια.

margi παλι θα σε μαλωσω ετσι οπως σκεφτεσαι, αντε.θα ερθει και εσενα η σειρα σου.

οντως μια φορα να σου διεξουν θα μαθεις το βαψιμο. για μενα αυτο που χρειαζεται παντα ειναι μια σκια βαση σε μπεζ, ανοιχτο καφε, ενα μολυβι μαυρο, ενα μολυβι φρυδιων, μια μασκαρα για ογκο, ενα ρουζ σε ροδακινι και ενα κραγιον απαλο αν και εγω δνε πολυβαζω κραγιον γενικα.

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλες!!!!

Θενα μου περαστικα σας αλλα βρε κοριτσι μου κρεμασε και εσυ ενα πιστοποιητικο γεννησεως και οικογενειακης καταστασης γιατι ελεος...χαχαχαχα Νομιζω οτι ειμαι η πιο μικρη εδω μεσα (τον απριλη θα μπω στα 26) αλλα και εγω διπλα σου σαν την μεγαλη σου αδερφη μοιαζω.....χαχαχαχαχαχα

Δομνινα μου πολυ χαιρομαι για τα νεα σου!!! Αντε βρε κοριτσακια να βγουν καλες και οι εξετασεις της Μαρτζι μας και να ακουμε μονο ευχαριστα!!!!

ειναι να μη γελασ εδω γελαγα κ εγω οταν συνηλθα βεβαια γιατι πιο πριν ειμουν να με κλεν οπι ρεγκεσ:confused::tongue:

εγω κοριτσια πιλινγκ ξεχναω δεν πολυ κανω κ οταν κανω μια φορα στουσ 5μηνεσ βαζω λαδακι κ ζαχαρη σε ενα σφινακι κ κανω απαλο τρυψιμο στο προσωπο ..καλα δεν σασ λεω τιποτα ειναι απιστευτη η διαφορα δοκιμαστε το;)

μπραβο δομνα αντε ολα δεξια τωρα να ερχοντε ενα ενα κ να περνουν σηρα κ αλλεσ.....margi παρε κανα τηλεφωνο να βρεθουμε οταν θα μπορεισ να παμε για κανακαφεδακι τα διο μασ κ αστον τον συζυξ στη βαρεμαρα του:tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

αννα μαζι γραφαμε...πωσ παει η μπομπουλινα καλα κρατει ε?

δεν καταλαβαινουν τιποτα τα κοριτσια.....ενασ γιατροσ που ειχα ρωτησει γιατι βγαινουν πιο πολλα κοριτσια μου ειχε πει οτι πιο πολλα αγορια πιανοντε οι περισσοτερεσ αποβολεσ ειναι αγορια τα κοριτσια ειναι πιο δυνατα ...απο τη φυση τουσ παιδι μου;)

ποπο παντρευτικεσ μικρη ε? ποτε την εκανεσ την μεγαλη

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Αχ τι καλα θα κανω το πιλινκ που εγραψες γιατι στην εγκυμοσυνη αποφευγω καθε τι χημικο....

Η Εβελινα ηρθε οταν σπουδαζα στην Αθηνα και επειδη ειχαμε το θεμα με το στιγμα και οι δυο ειχαμε πει οτι αν ειναι γερο δεν θα το ρηξουμε γιατι δεν ξερουμε τι θα ερθει μετα....

Με τον αντρα μου ειμαστε μαζι απο τοτε που πηγαινα δευτερα λυκειου...Παντρευτικα στα 20 και 20,5 εκανα την Εβελινα.Αυτα μεστις ακρες

Διαφημίσεις

χρονια πολλα κ εσεισ ε ?:rolleyes: κ εγω στην τριτη λυκειου 22/9/95 ακομα το θυμαμε οταν τα φτιαξαμε χιχι αλλα παντρευτικαμε το 2003 ...μιση ζωη μαζι:rolleyes:

ολα καλα θα ειναι με το μωρο θα δεισ...φιλια πολλα κ καληνυχτεσ

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Περαστικά,περαστικά!!!Πω, πω ρε Θένα, τι να πω...Αυτή η γαστρεντερίτιδα είναι χάλι μαύρο και κολλάει η άτιμη, γι'αυτό την πατήσατε όλοι σας...Δομνίνα μου, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι όλα καλά και να μην χρειαστεί καν να κάνετε ούτε σπερματέγχυση ούτε τίποτα και να έρθει με φυσιολογικό τρόπο; Εγώ εύχομαι να γίνει αυτό.

Αννούλα μου, μικρό μου κοριτσάκι εσύ, σε περίμενα για μεγαλύτερη. Από μικρή στα βάσανα, ε; Να σας πω ( ισως να σας το ξανάπα - δεν θυμάμαι! ) πως ο θυρεοειδής βγήκε καλός, το ίδιο και οι ανοσολογικές. Σε λίγες μέρες περιμένω και τον έλεγχο της θρομβοφιλίας να δούμε τι θα δείξει και μετά θα βλέπουμε. Πάντως όσους γιατρούς ρώτησα είπαν πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό, από την στιγμή που δεν έχω ρέζους αρνητικό στο αίμα.Καληνύχτα και πολλά φιλιά σε όλες σας.

Α, Θένα, θα κάνω κι εγώ το πήλιγκ που προτείνεις.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια, είμαι τόσο στενοχωρημένη! Εχω πολύ ώρα που είμαι κλεισμένη στο δωματιο και κλαίω απαρηγορητη! Ημουν σήμερα με τη μαμά μου και μία ξαδέλφη μου που είναι ετοιμόγεννη στο δρόμο και μιλούσαμε! Ημασταν έτοιμες να μπούμε στο σπίτι για καφέ, όταν πέρασε μία γειτόνισσα η οποά αφού ρώτησε την ξαδέλφη μου πώς πάει η εγκυμοσύνη, γυρίζει με ένα κοροιδευτικό ύφος σε μένα και μου λέει δυνατα "Εσύ πότε θα κάνεις κανα παιδί;;;Κορίτσαι μου, τα έχασα, όχι με την ερώτηση αλλά με το ύφος...Τι άνθρωποι είναι αυτοί;;;Περισσότερο τσαντίστηκα με τον εαυτό μου που δεν της απάντησα αναλόγως όπως "και τι σε νοιαζει, μωρή, εσένα;;". Το μόνο που έκανα ήταν αρχικά να τα έχω παίξει και μετά ακούω τον εαυτό μου να ψελλίζει ένα " έλα, μωρέ, θεια, τι ρωτάς τώρα;όταν θέλει ο Θεός" ..... Μπήκαμε στο σπίτι και ήμασταν "παγωμένες"όλες, μαμα, δύο ξαδέλφες κι εγώ...Δεν είπα τίποτα, δεν είπαν τίποτα, εώ να είμαι έτοιμη να κλάψω, να μην πολυμιλάω, να ακούω την ξαδέλφη μου να λεει ότι έπλενε χθες τα μωρουδακιά και να μου ρχεται να της πω...Δεν μας παρατάς κι εσυ στον πόνο μας...( λες και σε τι έφταιγε η κοπέλα!)....Εκατσα λίγο και έφυγα σαν την κυνηγημένη και ήρθα σπίτι. Κλάμα! Μετά ήρθε η μαμά και με ρώτησε ευθέως αν πειράχτηκα από το σχόλιο. Στενοχωρέθηκε κι αυτή και μου είπε ότι δεν της απαντησε για να μην την μαλώσω μετα....Βλέποντάς με να είμαι καταστενοχωρημένη είπε ότι θα την πιάσει και θα της πει πως θα έπρεπε να ντρέπεται. Της είπα να μην το σκαλίσει το θέμα και ας μείνει εδώ, γιατί η συγκεκριμένη είναι και κουτσομπόλα και τέτοια θέλει για να σχολιάζει μετά. Τι κόσμος είναι αυτός ρε κορίτσια;Γιατί να με πληγώσει έτσι;Δεν καταλαβαίνουν πως ίσως υπάρχει πρόβλημα;Κι εγώ γιατί δεν απάντησα όπως έπρεπε να απαντήσω;Γιατί, ρε γαμώτο, να μας κομπλάρουν και να μας γειώνουν, οι αυθάδεις κακοί άνθρωποι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δεν μπορώ άλλο....Εχω χάσει την ΕΜΕΝΑ, εμένα τη δυναμική, την "δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου῾. Εχω γίνει μία δειλή, παθητική γυναικούλα που δεν ανοίγει το στόμα της να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Ελεος πια!!!Δεν με αναγνωρίζω....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...