Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

αννουλα υπεροχες δεν ειναι οι αλλαγες? Το εβελινακι ειναι η αδυναμια μου,μακαρι να μπορουσα ναρθω να την καμαρωσω.Αχ πρεπει να βγω. Θα ξαναμπω το μεσημερακι απ τη δουλεια. Δομνινα,θα σου στειλω πμ αργα το μεσημερι γιατι τωρα παω να απλωσω,να ραψω κ να πλυνω πιατα. Φιλακια κοριτσακια,βγηκα

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αννούλα μια χαρά μεγαλώνει η μπεμπούλα σου.. Να δεις που θα βγει θρεφταράκι κι ας τρέφεται μόνο από μια μεριά.. Φαίνεται ότι τα γεύματα που της παρέχεις είναι ουσιαστικά και νόστιμα και το τρώει όλο της το φαγητό..

Συγχαρητήρια για την Εβελίνα.. Θα πάει μπροστά το κοριτσάκι σου αφού κατάφερε να τη διαλέγουν από τώρα για όλα τα επίσημα γεγονότα!

Κι εγώ το καλοκαίρι που μας πέρασε έβαψα όλο το σπίτι, έφτιαξα μαξιλάρια για τις καρέκλες της βεράντας και το άλλο σβκ θα φτιάξει ο σύζυγος το μπάνιο.. Όλες οι αλλαγές κάνουν καλό και ανεβάζουν τη διάθεση..

Μηλίτσα οι χυλοπίτες είναι αγαπημένες μου.. Αν σου πετύχουν θα σου στείλω διεύθυνση να μου στείλεις κανά κιλό .. έτσι για να σου κάνω διαφήμιση!

L2qIp2.png

Γεια σας! Αννούλα μου, είδες που όλα πάνε μία χαρά; Μπράβο!!Αντε, λίγες βδομάδες μείνανε ακόμη...

Κορίτσια, πήγα σήμερα στα hondos και μία κοπέλα προσφέρθηκε να με βάψει...Κουκλάρα με έκανε! Μακάρι να μπορούσα να βαφτώ κι εγώ έτσι! Μου έκανε τα μάτια τόσο ωραία που δεν χορταίνω να τα βλέπω...Εγώ δεν βάφομαι καλά και γενικώς δεν περιποιούμαι τόσο το πρόσωπό μου, με αποτέλεσμα να φαίνεται ώρες - ώρες θαμπό...Πήρα κάποια προιόντα μπας κι αρχίσει να φωτίζει λίγο το προσωπάκι μου...Σε κάποια φάση μου ζήτησε η κοπέλα να της δώσω το χέρι να μου βάλει μία κρέμα. Απλωσα το δεξί και....το μάζεψα αμέσως γιατί ντράπηκα για το δάχτυλο, που είναι θεόστραβο και χοντρό- χοντρό....Στο καλό!!! Τεσπα..

Α, έφαγα κάρτα από τον administrator. Ενα μήνυμά μου σε άλλο θέμα θεωρήθηκε προσβλητικό.....Εγώ δεν το θεώρησα έτσι....Μια απλή παρατήρηση έκανα...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Ρε Μαγδουλίνι!!! Χρόνια και ζαμάνια βρε!!!

Αφού μπαίνεις ας μας λες ό,τι να' ναι, αρκεί να μαθαίνουμε ότι είσαι καλά...Και δεν καταλαβα...Γιατί να μην ελπίζεις δηλαδή;;Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...Τι έγινε με τον άντρα σου; Εκανε σπερμοδιάγραμμα; Μακάρι, αν δεν έκανε, να μην χρειαστεί να κάνει!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαγδα μου πως εισαι?Εχω να σε πετυχω παρα πολυ καιρο.Ελπιζω να εισαι καλα απο θεμα υγειας εσυ και ο αντρας σου και ολα τα αλλα θα ταβρειτε.

Μαρτζι μου ετσι σε θελω να κοιτας τον εαυτουλη σου για να εισαι εσυ καλα και τα αλλα θα ερθουν στην πορεια...Μακαρι να βγουν καλες και οι αλλες εξετασεις σου.Παντως μια γνωστη που ειχε θεμα με αυτην την εξεταση εκανε καποιες ενεσεις πριν και κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης της και ολα πηγαν καλα!!!!

Μαρακι θα τρυπησετε μπουτακια αυριο?Αχ μωρε μην ξεχασεις να τα φιλησεις κιολας μετα!!!!Η μικρη δειχνει δυνατο χαρακτηρα και παει κοντρα σε καθε δυσκολια....

Διαφημίσεις

μια ομορφια ειστε!εμεις παλι χθες ριξαμε εναν υπνακο απο τις 12 το βραδι μεχρι τις 6 παρα. εγω παλι ειχα σηκωθει λιγο νωριτερα να βγαλω γαλα αλλα τον πετυχα, και μετα κοιμηθηκε παλι μεχρι τις 9 που σηκωθηκα.το κουκλακι μου, εχει αρχισει να μας κοιταει, να γελαει και ολο τον φιλαω, θα τον πιασω και θα τον ζουλιξω. χθες εφυγε ο αντρας μου το απογευμα για δουλεια και ειχα και την μεγαλη οπου εκανα το λαθςο και κλεισαμε την ντορα που εβλεπε και με ζαλισε.να κλαιει ο μικρος και αυτη να μου χτενιζει τα μαλλια, να μιλαει ολη την ωρα, να φερνει πραγματα και ο αλλος δωστου κλαμα!σε καποια φαση ειπα να κλαψω ή να γελασω...αλλα γελασα τελικα!!!

αννα κουραγιο ,τα κοριτσια ειναι παντα δυνατα!

margi κοιτα να περιποιεισαι συχνα τον εαυτο σου. προσεξε τι θα κανεις τωρα που εχεις χρονο και οι υπολοιπες: θα πας να παρεις μασκα καθαρισμου, πιλινγκ και μασκα ενυδατωσης ή λαμψης, δεν ξερω προτιμω ενυδατωσης καθως και μια καλη κρεμα για προσωπο και ματια. μια φορα την εβδομαδα θα κανεις τις μασκες και τα αλλα καθε μερα πρωι και βραδι. επισης πρωι βραδι ακομα και αν δεν εχεις βαφτει θα πλενεσαι 'η θα καθαριζεις προσωπο με ο,τι το καθαριζεις, εγω προσωπικα χρησιμοποιω τζελ καθαρισμου, που πλενεται δηλαδη με σαπουνι, δεν μπορω τα γαλακτωματα. μετα μια λοσιον καθαρισμου και μετα κρεμα την οποια θα την απλωνεις και θα κανεις μασαζ.

καντα αυτα, δεν ειναι πολλα, να τα ενταξεις και στο καθημερινο προγραμμα και θα με θυμηθεις!

επισης για εμενα, ωραιο προσωπο δειχνει εκεινο που εχει ωραια φρυδια. ειναι για μενα το α και το ω στο προσωπο. μπορει να αναδειξει ή να καταστρεψει ενα προσωπο.

αυτα τα ολιγα απο εμενα, λεω και την κανω!

φιλια σ ολες σας και αυτες βεβαια που δεν ανεφερα!

μηλιτσα τι ωραια που ειναι να φτιαζνεις ολα αυτα. εγω ραβω και πιανει το χερι μου, εχω και ραπτομηχανη αλλα που χρονος τωρα. οταν ηρεμησω ομως θα του δωσω να καταλαβει οπως και το πλεξιμο!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Ngeo, αγόρασα γαλάκτωμα καθαρισμού, λοσιόν και μία κρέμα που μου είπε η κοπέλα να την βάζω κάθε βράδυ μετα τον καθαρισμό. Α, και ντεμακιγιαζ ματιών...Μού μένουν τα υπόλοιπα, αλλά δεν βγαίνω οικονομικά να τα πάρω όλα μαζί!!!Θα ξεκινήσω με μία καλή ενυδατική και μία κρέμα ματιών....Δεν μου λες, το πήλιγκ μια φορά την εβδομάδα δεν γίνεται;;Οχι κάθε μέρα....Επίσης ακούω για πρώτη φορά για τη μάσκα ενυδάτωσης ( ποια προτείνεις, από πού την παίρνεις και πόσο;;;). Α,ρε κορίτσια, χρειάζονται κι αυτά, αλλά πραγματικά τα μετράω όλα, ακόμη και το δίλεπτο. Αφήστε...Αλλά, θα τα πάρω σιγά- σιγά όσα χρειάζονται. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο...Το μεσημέρι αν θέλω να ξεβαφτώ, ξεβάφομαι κανονικά με το γαλάκτωμα, ε; Και μετά το βραδάκι απλά βάζω λίγη λοσιόν και την κρέμα; Οσο για το φρύδι, άλλη πονεμένη ιστορία αυτή....Το ξεπουπούλιασα και τώρα θέλει φτιάξιμο. Εσύ μόνη σου το κάνεις;

Αχ, τι ωραία, σου φτιάχνει η διάθεση να ασχολείσαι και με τίποτα άλλο! shopping therapy έχω καιρό να κάνω γιαυτό έχω πέσει ψυχολογικά. Κορίτσια, θέλω να βγω και να ψωνίσω. Να πάρω πολλά πράγματα για τον εαυτό μου, να πάρω για τον άντρα μου...Αμαν πια, αυτή η ανέχεια....Να δούλευε κι εκείνος....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αχ βρε Μάρτζι μου... να ξερες πόσο σε καταλαβαίνω.. Εγώ γενικά ποτέ δεν ήμουν φαν του shopping therapy... Κι όμως όλο το χειμώνα τον έχω βγάλει με ένα ζευγάρι παπούτσια.. Γιατί; Γιατί ο πρότερος βίος του άνδρα μου μας έχει αφήσει ένα φέσι 16.000 Ευρώ και κάθε μηνά πληρώνουμε κοντά στα 800 Ευρώ σε δάνεια και κάρτες.. Βάλε και τα έξοδα μετακίνησης που έχει για να πάει στη δουλειά του (50 χλμ τη μέρα κάνει και έχει και διόδια), βάλε και τη διατροφή που δίνει στην πρώην του... τι μας μένει; Απλά λέμε καλά που δουλεύει και έχει και ασφάλεια τουλάχιστον...

Από καλλυντικά εγώ δεν παίρνω τίποτε.. μόνο ένα καλό τζελ καθαρισμού και μια ενυδατική κρέμα που βάζω κάθε πρωί..

Άτιμη ανέχεια..

Ngeo μου φιλάκια στον μπεμπίνο σου!

L2qIp2.png

Αχ, βρε Δομνίνα μου! Πολύ δύσκολα τα πράγματα....Να είμαστε καλά να λέμε και όλα θα τα καταφέρουμε. Κι εγώ αυτόν το χειμώνα αγορασα μόνο ένα ζευγάρι μπότες ( 60 ευρώ) και προχθές που πήγα στα hondos και πήρα αυτά τα πραγματάκια για το πρόσωπό μου. Ζούμε με 1000ευρώ: 250 το ενοικιο, 150 η δόση για το αμάξι, 50 για την ηλεκτρική κουζίνα ( την είχα βάλει σε δόσεις), Δεη, βενζίνη, τι να μας μείνουν; Φοβερή οικονομία. Περισσότερο λυπάμαι όσα δίνω σε γιατρούς. Τη νέα χρονιά έδωσα 400 ευρώ σε αυτούς. Θα μου πεις δεν πειράζει, χαλάλι, αρκει να πάνε όλα καλα, αλλά πάλι το σκέφτομαι....Ευτυχώς που ο άντρας μου δεν χαλάει τίποτα....Ο καημένος, δεν πάει πουθενα, ούτε τσιγάρα, τίποτα σας λεω. Αν ήταν σπάταλος και δεν δούλευε κιολας δεν ξέρω πως θα χειριζόμουν την κατάσταση....Αλήθεια, εσύ Δομνίνα με τι ασχολείσαι; Δουλεύεις; Πότε θα κάνει το σπερμοδιάγραμμα ο Δομνίνος;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

αφηστε παιδια...πολυ δυσκολα τα πραγματα.

εγω margi καθαριζω το προσωπο με τζελ καθαρισμου απο το φαρμακειο, δεν μπορω χωρις νερο, νομιζω το γαλακτωμα οτι πασαλοιφει αλλα ετσι νιωθω εγω. οσο για τις μασκες και το πιλινγκ παιρνω της seventeen που ειναι πολυ οικονομικα και πολυ καλα και τα εχω πανω απο χρονο, οποτε βγαζουν με το παραπανω τα λεφτα τους. το πιλινγκ μια με δυο φορες τη βδομαδα, οχι παραπανω και θα δεις τεραστια διαφορα με αυτα τα δυο προιοντα. με αυτα επρεπε να ξεκινησεις γιατι τι να σου κανει η κρεμα αν το προσωπο δεν ειναι ετοιμο να τη δεχτει, να ειναι καθαρο και οι ποροι ανοιχτοι.

το φρυδι μονη μου το κανω, αλλα και βαφτηκα και για το γαμο μονη, πιανει πολυ το χερι μου και φροντιζω οταν εχει 25% μειον τα mac να παιρνω απο εκει.

σχολιο:αν θεωρηθει διαφημιση , που δεν νομιζω ας το σβησουν, αφου προτεινουμε γαλατα κα δεν πιστευω αλλα ποτε δεν ξερεις.

εγω με τον μικρουλη μου, ο αντρας μου εξω απο νωρις, θα τον σκισω οταν ερθει!εκανα και μια πιτσα στα γρηγορα να τσιμπησουμε!

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...