Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

ax κοριτσι μου σαν να λεσ για τον Ιασονα ...ετσι κ αυτοσ τα ιδια ακριβοσ αν σε παριγορει.....υπομονη μεχρι να κλεισει τουσ τρεισ μηνεσ μετα βαλτο στα ποδια αν κανει τα ιδια:tongue::tongue:

τα ιδια κ εμεισ με το γαλα φτιαχναμε το ενα χαλαγε το αλλο...ειναι ενα frisomel(νομζω καπωσ ετσι το λενε) to comfort που ειναι κ για τα δυο αλλα εμεσ δεν του αρεσε κ δεν το συνεχισαμε κ ειχαμε το νοβαλακ ar αλλα οι κολικοι δεν ελεγαν να φυγουν μονο κατι σταγονεσ του εδινα πριν απο το γαλα ο φαρμακοπιοσ μου τισ ειχε δοσει ειναι για κολικουσ κατι εκαναν αλλα ξεχνουσα πανω στο πανικο να φαει κ δεν του εδινα παντα αλλα δεν εκλεγε με αυτεσ......δε ρωτασ το γιατρο αυτοσ θα ξερει.

οσο για τον συζυξ...δεν αλλαζει ο ανθρωποσ η θα το παρεισ αποφαση η.....κανε οτι νομιζεισ εγω βλεπω απο τον δικο μου μια απο τα ιδια αυτοσ στο σαλονι στο λαπτοπ εγω στη κρεβατοκαμαρα στο pc αυτο θα ερθει μετα τισ 12 ενο εγω θα τον εχω παρει.....παντωσ καλυτερα ειμαστε οσο λιγοτερο τα λεμε χεχε ειναι αυτο που λενε μακρια κ αγαπημενοι ;)

εμεισ εδω δεν εχουμε χιονια μονο στα βουνα τοεχει στρωσει ...εδω κ 2 μερεσ εχουμε ομωσ - βαθμουσ κ εχουμε ξεπαγιασει γιατι εχουμε κ εμεισ ηλιο με δοντια:confused:

αυτα τα λιγα αντε μπητε να μασ πιτε νεα

αννα που εισαι βρε κοριτσι ...φουσκωνεισ φουσκωνεισ:tongue:τι εγινε με την αναπνυξη του μωρου δεν μασ ειπεσ?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια...

Ύστερα από ενδελεχή ψάξιμο στον θαυμαστό κόσμο των ανδρών κατέληξα στο συμπέρασμα ότι σχεδόν όλοι είναι ίδιοι.. Έχουν ακριβώς τις ίδιες συμπεριφορές, τις ίδιες ιδέες, τον ίδιο χαρακτήρα και κάνουν τις ίδιες σκέψεις.. Πολύ σπάνια θα βρει κάποια άνδρα που να συμμετέχει σε όλα με ζήλο και ενδιαφέρον..

Ο δικός μου το μόνο που κάνει είναι να πηγαίνει στη δουλειά και να έρχεται... από κει και πέρα το χάος..στο σπίτι δεν συμμετέχει καθόλου στις δουλειές, άντε να πάμε κάνα σούπερ μάρκετ ένα σάββατο το μήνα για να πάρουμε τα βαριά που εννοείται ότι δεν πρόκειται να τα κουβαλήσω εγώ.. Κατά τ' άλλα είναι "κουρασμένος"...

Το καλό είναι ότι με κάνει και γελάω - πράγμα πολύ σημαντικό για μένα - και δεν είναι αρνητικός στο να κάνουμε διάφορα πράγματα μαζί..

Υποτίθεται ότι όταν αποκτήσουμε παιδί θα συμμετέχει πιο ενεργά - τουλάχιστον αυτό έχει πει μέχρι τώρα - αλλά για να τον δω τότε τι θα κάνει..

Θένα και Ngeo μου όλα από τα χέρια σας περνάνε.. και καταλαβαίνω πόσο κουραστικό είναι αυτό όταν έχεις να φροντίσεις ένα σπίτι, δύο και τρία παιδιά και να δουλεύεις κι από πάνω..

Τουλάχιστον βλέπετε τα παιδιά σας στα μάτια και παίρνετε άπειρες αγκαλιές.. Νομίζω ότι αυτό τα διορθώνει όλα σε ένα μεγάλο βαθμό!

L2qIp2.png

ρε thena μου ετσι να ειναι η ζωη μου απο εδω και περα;;;δεν θελω...θελω να κανω πραγματα με τον αντρα μου και πειτε με γραφικη αλλα θα ηθελα μετα απο χρονια να αγαπιομαστε ακομα και να θελει ο ενας την συντροφια του αλλου. αν ειναι να βγει με φιλους πεταει τη σκουφια του, με εμενα ολο κατι βρισκει να πει...τεσπα

τις εχουμε τις σταγονες αλλα σε εμας δεν κανουν τιποτα. μεχρι και apotel δινουμε αλλα μπααααα. τον εχω μπρουμυτα και κοιμαται γενικως, διπλα στο κεφαλι μας, κοιμαται μαζι μας να τον προσεχουμε οσο γινεται αν και εδω και πολυ καιρο γυριζει το κεφαλι του μεριες ο ατιμος! υπομονη. χθες κοιμηθηκε λιγο, νομιζω κανενα 4ωρο αν και εγω δεν καταλαβαινω καλα γιατι μεχρι να τον κοιμησω, να τον βαλω, να πλυνω μπιμπερο, να βαλω αποστειρωση, να βγαλω γαλα καλα κρασα!ο αντρας μου παλι ειναι καλυτερα γιατι κανει το γαλα ή αλλαζει το παιδι και μετα κοιμαται εκτος αν τον χρειαστω. αν και μου λεει να τον ξυπνηδω να τον παρει αλλα αφου σε εκεινον θα κλαιει και δεν μπορει να τον κοιμησει, εγω ξερω κολπα!ειμαι κολπατζου!!!

αννα πως εισαι; ελπιζω ολα καλα

φιλια και καλο σκ να εχουμε ολες

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλημέρα! Μπήκα να μάθω νέα σου ngeo.

γεια σας κοριτσια, τι κανετε;

εγω χαθηκα γιατι τρεχω και δεν φτανω. σημερα εφυγε η μανουλα μου και ο θεος βοηθος απο εδω και στο εξης!

ο μικρος γκρινια πολλη, με το νεο γαλα που ειναι για τους κολικους εχει δυσκοιλιοτητα αλλα και γουλιες βγαζει ακομα και μετα απο ωρα αρκετη. εντωμεταξυ ειναι και λαιμαργος, δεν ξερω ποτε πειναει, ποτε ποναει, ποτε κλαιει για αλλο λογο.απο υπνο ελαχιστα και ευτο για το πολυ μιση ωρα. το βραδι αν καταφερει και δεν φαει πολυ και ειναι βαρυς αντε να κοιμηθει 2 ωρες. μονο σημερα που κοιμηθηκε 3 ωρες και μας εκανε και αντυπωση αλλα το εκανε 9-12 το πρωι που εγω σηκωθηκα...τι να πεις.

με τον αντρα μου καπως καλυτερα, του ειπα καποια πραγματα αλλα γενικα ειναι λιγο στον κοσμο του και οτι αισθανεται και σκεφτεται δεν το λεει ποτε και θεωρει τα παντα δεδομενα. τεσπα, τι να πω, απλα δεν θελω να ζω με καποιον που δεν με ικανοποιει συναισθηματικα 100% και δεν θελει να ειναι μαζι μου και προτιμα τον υπολογιστη ή τους φιλους του απο εμενα

φιλια σ ολες σας και ελπιζω να τα πουμε συντομα

Μια χαρά είναι ο μικρούλης σου καλή μου, μη ζητάς πολλά!! Είναι μόνο 1 μήνα και κοιμάται 2ωρα-3ρα;Είναι Θεός!!!

Μην τα σκέδτεσαι όλα μαζί τα αρνητικά, διάβασα ότι έφυγε και η μαμά σου σήμερα....λογικό να νιώθεις κάπως...πώς θα τα καταφέρεις...αλλά θα τα καταφέρεις...Είναι απίστευτο πόσες αντοχές έχουμε οι μάνες....ακόμη δεν τις έχουμε γνωρίσει στο έπακρο...

Εμείς καλά πάμε...ξυπνάει κάθε 2-2,5 ώρες το βράδυ και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη!!!(Στον Παύλο δεν κοιμήθηκα επί 1 χρόνο-μέρα,νύχτα ένα πράγμα...)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

τι να πω ngeo εγω σκεφτομαι ετσι για να αυτοπαριγοριεμαι οχι οτι κ εγω δεν θελω να ειμαστε καλα αλλα νομιζω οτι αργοτερα θα ειναι καλυτερα που θα ειναι μεγαλυτερα τα παιδια ...θα εχουμε χρονο κ για εμασ αφου αυτα θα ειναι πιο ανεξαρτητα ..ετσι θελω να πιστευω κ να σκεφτομαι....η γκρινια του σπιτιου τωρα που υπαρχει δεν μασ αφηνει να ευχαριστηθουμε τιποτα...

vasdeli φιλακια στο μπουμπουκο σου κ καλα ξενυχτια....:tongue: παρε κ κανα ουισκακι με ξιροκαρπι γιανα την βγαζεισ:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

vasdeli ολα καλα θα πανε ειμαι σιγουρη, απλα με ειχε ριξει λιγο το θεμα του αντρα μου αλλα νομιζω θα τα καταφερουμε

φιλια στα παιδακια σου

Νγεο μου, οι άντρες είναι ....άντρες-γουρούνια. ΤΕΡΜΑ!!! Ολοι ίδιοι είναι. Δεν γνωρίζω καμία που να είναι απόλυτα ευχαριστημένη από το ταίρι της! Πολύ φοβάμαι πως ό,τι και να κάνουμε δεν πρόκειται να αλλάξουν. Εμένα με ενοχλούν πολλά στραβά που έχει ο δικός μου. Τι με το καλό τον έχω πάρει, τι με το άγριο, τι με τη γλύκα, τι με την αδιαφορία.....Ε, εκεί που λέω πως κάτι κατάλαβε, πάλι κάνει αυτά που με ενοχλούν... Κάνε λίγη υπομονή, όλα θα φτιάξουν. Τώρα είστε λίγο πιεσμένοι και οι δυο. Μόλις μπείτε σε μία σειρά με τα μικρά, θα φτιάξουν όλα πάλι μεταξύ σας...

Θένα, τσουχτερός ο Μάρτης στα Γιάννενα, ε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κοριτσια καλησπερα, τι κανετε;εμεις κουραγιο, ο μικρος κοιμαται λιγο, αλλα οταν δεν κοιμαται κλαιει, δηλαδη να καθισει στο ρηλαξ ξυπνητος δεν παιζει!!!τεσπα, υπομονη. Εχει πολυ γελιο, εχουν ανοιξει τα ματια του και τον γαργαλαω στο μαγουλο και γελαει, εχει κανει κατι μαγουλαρες!!!και βαρυνε το ατιμο και ολο τον φιλαω, θα τον κατσιασω μου φαινεται.

Εδω και 2 μερες εχει φανταστικο καιρο αλλα δεν βγηκα καθολου εξω, ελπιζω την τριτη να κρατησει η πεθερα λιγο το παιδι και να παρω τη μεγαλη να παμε για καφε.αντε να δω.

σημερα εκανε ο συζυγος μπριζολες με πατατες στο φουρνο, το κανει πολυ ωραια το φαγητο αυτο.

το βραδι κοιμιζω το μικρο και μετα παω σε αλλο δωματιο και κοιμαμαι καθως ο μικρος ολο γυριζει και γκρινιαζει και εγω πεταγομαι με το παραμικρο και ο αντρας μου δεν καταλαβαινει και κοιμαται μια χαρα.

κοιμαται ο μικρος 2-3 ωρες. κατι ειναι και αυτο απο το ολοτελα.

αλλα τρωει πολυ και συχνα. μπορει να φαει 140-150 και μετα απο 1,5 ωρα να κλαιει να φαει παλι. τωρα τον κραταω να φαει στις 2,5 ωρες τουλαχιστον.

σας αφηνω, τα λεμε συντομα. φιλια πολλα

αννα τι κανεις κοριτσι;;;;ελπιζω ολα καλα να ειναι

vasdeli φιλακια στο μπουμπουκο σου κ καλα ξενυχτια....:tongue: παρε κ κανα ουισκακι με ξιροκαρπι γιανα την βγαζεισ:tongue:

Kαλή μου, δεν σου το έχω πει!!! Θηλάζω αποκλειστικά και δεν πίνω αλκοόλ, μη βλάψω το μαναράκι μου!!!(αν και μ' αρέσει το άτιμο, όχι ουίσκι βέβαια αλλά καμιά βοτκούλα άνετα θα την χτυπούσα ή έστω ένα καμπάράκι!!!! :) ). Τώρα όσο για τα ξηροκάρπια άνετα τα χτυπάω όταν βλέπω καμιά ταινία με τον vasdelo το βραδάκι.!!!!:tongue::tongue:.Αλλά και που ξυπνάει τα βράδυα ο γελαστός τρώει και κοιμάται ένα πράγμα!! :)

vasdeli ολα καλα θα πανε ειμαι σιγουρη, απλα με ειχε ριξει λιγο το θεμα του αντρα μου αλλα νομιζω θα τα καταφερουμε

φιλια στα παιδακια σου

Ακριβώς. Όταν έρχεται ένα νέο μέλος στην οικογένεια υπάρχει αναστάτωση και ανακατανομή ρόλων....Υπομονή.

Νγεο μου, οι άντρες είναι ....άντρες-γουρούνια. ΤΕΡΜΑ!!! Ολοι ίδιοι είναι.

Θα διαφωνίσω....μπορώ;:D

Μην τα γενικεύουμε τόσο πολύ τα πράγματα...Πιστεύω ότι η απάθεια είναι η ασπίδα προστασίας κάθε άντρα μπροστά στην δική μας γκρίνια.....γιατί γκρινιάζουμε πολύ που να πάρει η ευχή....

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

ρε συ γκρινια ειναι να ζητας μια βοηθεια στο σπιτι, στο παιδι, μια κατανοηση;;;δεν ξερω...

ο μικρος για πρωτη φορα κοιμηθηκε 6,5 ωρες το πουλακι μου μιας και χθες απο το μεσημερι στις 3 μεχρι τις 1 που κοιμηθηκε το πρωι ολο εκλαιγε και κοιμηθηκε ενα μισαωρο μονο...εχει αρχισει και τα χαμογελα, σε εμενα βασικα καθως εγω τον κανω γουτσου γουτσου συνεχεια!!!πολυ γελιο ο χοντρουλης μου.

μπραβο vasdeli για τον αποκλειστικο θηλασμο!εγω συνεχιζω να αντλω και δινω μισα γευματα δικα μου, μισα ξενα. ισως αν κοιμαται το βραδι να περιορισουμε τα ξενα καθως οσο λιγοτερο κοιμαται τοσο περισσοτερο τρωει, οσο ποναει τοσο τρωει και παει λεγοντας. αλλωστε τρωει υπερβολικα για την ηλικια του, περιπου 1100μλ την ημερα καθως οπως ειπα δεν κοιμαται και κανει πολλα γευματα απο πολλη ποσοτητα. αλλα ποναει πολυ το στηθος μου απο τις αντλησεις, βαζω κρεμα αλλα που να μετριασει τον πονο.καμια ιδεα;;

φιλια σ ολες και καλη βδομαδα

ρε συ γκρινια ειναι να ζητας μια βοηθεια στο σπιτι, στο παιδι, μια κατανοηση;;;δεν ξερω...

Όχι, εννοείται ότι χρειάζεται η βοήθεια και από εκείνο το μέρος....

μπραβο vasdeli για τον αποκλειστικο θηλασμο!εγω συνεχιζω να αντλω και δινω μισα γευματα δικα μου, μισα ξενα. ισως αν κοιμαται το βραδι να περιορισουμε τα ξενα καθως οσο λιγοτερο κοιμαται τοσο περισσοτερο τρωει, οσο ποναει τοσο τρωει και παει λεγοντας. αλλωστε τρωει υπερβολικα για την ηλικια του, περιπου 1100μλ την ημερα καθως οπως ειπα δεν κοιμαται και κανει πολλα γευματα απο πολλη ποσοτητα. αλλα ποναει πολυ το στηθος μου απο τις αντλησεις, βαζω κρεμα αλλα που να μετριασει τον πονο.καμια ιδεα;;

φιλια σ ολες και καλη βδομαδα

6,5 ώρες; Ου!!!! Άρχοντας είναι!!!

Τώρα όσο για τον πόνο εκτός από την αλοιφή προσπάθησε να αφήνεις τις θηλές να 'αναπνέουν' λίγο...να μην τις παστώνεις δηλαδή συνέχεια με το σουτιέν....

qwlrp3.png

Καζλημερα πηρα το λαπιτοπι μου οποτε τωρα δεν θα με ξαναχασετε!!!

Η μπεμπα μου μεγαλωνει μια χαρα ειναι αγωνηστρια τελικα!!!!Μεσα σε μια εβδομαδα πηρε 350γρ ενω τρεφεται απο μονο μια αρτηρια αν επαιρνε και απο τις δυο ποσο θα επαιρνε????Τωρα εχουμε φτασει τα 1844γρ!!!!

Οι υπολοιπες τι κανετε?

καλημερα. Αννουλι,τι κανει η ζωγραφος μας? Μπραβο για τη μπεμπουλα,μια χαρα παει,φτου φτου. Μπαινε πιο συχνα να μαθαινουμε νεα. Μαγδουλινιιι που χαθηκες? Κι εγω μπαινω καθημερινα και σας διαβαζω.

Εφτιαξε ο καιρος επιτελους κ μαζι του ερχεται η ορεξη για ανανεωση. Αν και με ολα αυτα τα δυσαρεστα που ακουω στις ειδησεις πεφτει η διαθεση.Εραψα κουρτινες στην κουζινα,τωρα ραβω στην κρεββατοκαμαρα. Μας εχει πιασει μανια με το συζυγο και κανουμε σπεσιαλιτε στην κουζινα. Εφιαλτες στην κουζινα. Αφου φτιαξαμε τσαϊτια πολυ πετυχημενα,με φυλλο που ανοιξα μονη μου παρακαλω(ναι,τα καταφερα,ειπε ιδια με της μανας του!)τωρα θα φτιαξουμε χειροποιητες χυλοπίττες!

ένα μήλο την ημέρα...

Μηλαρακι μου γλυκο θα μπαινω καθε μερα τωρα δεν ειχα πισι πριν μου ειχε χαλασει.....

Η Εβελινα ειναι μια χαρα μας επιασε και εμας ο αερας ανανεωσης και εκανα μια αλλαγη στα δωματια εβαψα το παιδικο ολο ροζ πια αφου πριν ηταν ουδετερο εραψε η μανα μου κουρτινες και στην κρεβατοκαμαρα εβαλα ταπετσαρια πισω απο το κρεβατι και ενα μεγαλο πινακα και εγινε σουπερ...ετσι για να ανεβαινει η διαθεση μας....

Η Εβελινα ετοιμαζετε μαθαινει το ποιημα της και κανουμε προβες για το πως θα κανει καταθεση στεφανου στο ηρωων αφου την διαλεξαν......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...