Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κορίτσια, ό,τι και να πείτε δίκιο έχετε! Απλα, κάποιες φορές το μυαλό μας παίζει παιγχίδια που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Οταν θεωρεί ο ένας από τους δυο ότι αυτός αποτελεί το πρόβλημα, στενοχωριέται και αισθάνεται ενοχές απέναντι στον άλλο....Δομνίνα μου, ο Δομνίνος σου πολύ πιθανό να αισθάνεται όπως κι εγώ γιαυτό βλέπει στον ύπνο του ότι σε χάνει...

Λοιπόν, μίλησα με το γιατρό. Ο θυρεοειδής και οι ανοσολογικές είναι σε φυσιολογικά επίπεδα. Είπε να ξανακάνω την Koombs μετά από 15 μέρες και θα περιμένουμε και τις εξετάσεις θρομβοφιλίας. Είπε να μην ανησυχω και όλα θα πάνε καλά...Λέτε, βρε κορίτσια;;

Αλλά ας αφήσουμε εμένα γιατί το έχω παρακάνει και μονοπολώ τη κουβέντα...Πού είναι η Μάγδα και η Μηλίτσα;;Πολύ στενοχωριέμαι που δεν μπαίνουν να μαθαίνουμε τα νέα τους! Εγώ κάθε μέρα προσπαθώ να πιάνω σήμα για να μπορώ να μπω και να δω τι κάνετε...Θυμάμαι τον "πελαργό" που είχαμε πέρισυ. Ηταν και η Ελένη από την Τουρκία! Τι να κάνει αυτό το κορίτσι; Επίσης η vasdeli μας ξέχασε τελείως....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Margi μου γλυκιά.. είσαι τόσο καλή που αναρωτιέσαι τι κάνουν οι άλλες κοπέλες.. Η Ελένη από την Τουρκία λογικά θα έχει γεννήσει τώρα (ας ελπίσουμε να έχουν πάει όλα τέλεια)..

Όσον αφορά τη Βασδέλη με ένα βρέφος και 2 παιδιά σε μικρή ηλικία θα τρέχει και δεν θα φτάνει η κακομοίρα..

Είδες που ο γιατρός σου είναι καθησυχαστικός; είμαι σίγουρη πως τίποτε δεν είναι αξεπέραστο και πολύ σύντομα θα ανασάνεις κι εσύ κοριτσάρα μου με ανακούφιση!

L2qIp2.png

κοριτσακια δεν σας ξεχασα..ημουν με την Εφη στο νοσοκομειο παροξυσμος σκωλεικοειδητιδας αλλα τελικα δεν χρειαστηκε επεμβαση!ευτυχως!

MARGI μου κατι λιγα διαβασα κ να ξερεις παντα κανουν διασταυρωση στο αιμα!σε ολες τιε κλινικες!β θετικο εχω κ εγω αν χρειαστεις κατι μην διστασει!

Αννα μην ανυσηχεις αφου δινει η μια πιστευω να αντεξει μεχρι την 36η εβδ(κ εγω σε αυτην γεννησα).!!ευχομαι τα καλυτερα!!!

πρεπει να κατσω να σας διαβασω...

καλημερα και καλα κουλουμα! Μετα το χαρτοπολεμο θα παιξουμε χιονοπολεμο λεει ο καιρος! Μπρρρρ... Κρυωνωωω!

Μαριεφακι περαστικα στο εφακι!

Μαργκι μου για την ελενιτσα θα σου στειλω πμ το μεσημερακι απ τη δουλεια που θαχω χρονο. Κατα τ αλλα φυτεψα τις τριανταφυλλιες, 5 αρωματικες κ δυο αναρριχωμενες, παπαρουνες αγριες κ αλλα αγριολουλουδα.Αμα περασουν τα κρυα θα φυτεψω κι αλλα φυτα,οπως και ντοματακια. Ο μηλιτσος εξακολουθει να με κυνηγα. Τωρα που εχω βγαλει εντελως απ το μυαλο μου το μπεμπε γιατι εχω αγχωθει με τα οικονομικα. Αυτα τα νεα μου εν ολιγοις. Η μικρη ειχε ντυθει σταχτοπουτα με την περσινη στολη και χορευε στο παρτυ του σχολειου με το αμορε της. Ωχ,αρχισα να την κυνηγαω απο τωρα. Φιλακια κοριτσια,τα λεμε κ καλα κουλουμα

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

μαργκι τελικα σουστειλα πμ γιατι μαλλον θαχω πολλη δουλεια το μεσημερι κ θα ξεχαστω. Αννουλα 25 θα πανε ολα καλα κοριτσακι μου! Βγηκα,φιλακιααα

ένα μήλο την ημέρα...

Καλημέρα κοριτσια σας διαβάζω παραπολυ συχνα!!! Μαρτζυ μου πιστευω πως φτανεις στο τελος και στο ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου όλα θα πάνε καλά!!! Σου κάνω μια μεγάλη αγκαλίτσα!!!!(((())))

YgXXp2.png

wbSJp2.png

χρονια πολλα κοριτσια αντε του χρονου icon_e_biggrin.gif

εμεισ ολα καλα ο καιροσ χαλια αλλα δε μασαμε τσ... τσ ..

σημερα πηγαμε σε ενα παρτι σε κεντρο περασαμε ωραια τα παιδια πιο πολυ....το βραδυ εδω αναβουμε φωτιεσ σε πλατιεσ (τζαμαλεσ τισ λενε) ανα περιοχη κ χορευουν κ τρονε κ θα παμε καμια βολτα για κανα σουβλαξ icon_lol.gif αν κ τωρα το μεσημερι ψησαμε παιδακια μπριζολεσ κ σουβλακια κ την καναμε ταρατσα icon_e_biggrin.gif επεσε κ ο ιασοονασ με τα μουτρα εφαγε μπριζολα σουβλακι παιδακι πατατεσ κ τελοσ λαχανοπιτα icon_eek.gificon_lol.gificon_lol.gif κ την επεσε για υπνο ο φουσκασ icon_lol.gif

ερχαιτε η ανοιξη τσουπρεσ κ θελω μονο θετικη σκεψη;) για σασ το λεω :arrow:

μαρακι περαστικα στο εφακι σου.......

μηλιτσα ασε τα τσαλιμια κ κατσε στον ανθρωπο που σε κυνηγαει!!!!icon_lol.gif

δομνα magda μανου ngeo margi πολλα θετικα φιλια κ αν χανομαι συγχωρεστεμαι ...εγω σασ διαβαζω καθε μερα :D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

χρονια πολλα κοριτσια, να ειστε ολες καλα και το ιδιο και οι αγαπημενοι σας.

εμεις χθες σαραντισαμε, πηγαμε εκκλησια, δωσαμε και το ονομα, ιωαννης, σημερα πηγαμε στο χωριο του αντρα μου και φαγαμε αρνακι με πατατες, αυριο εχω να μαγειρεψω μπακαλιαροκροκετες και χταποδακι με μακαρονακι, αν και νομιζω οτι οι μπακαλιαροκροκετες δεν ειναι νηστησιμες...δεν πειραζει, τι να κανουμε!

με το νεο γαλα (εχουμε παρει ενα με λιγοτερη λακτοζη, το aptamil ac, ειναι καλυτερα ο μικρος αλλα κανει μια φορα την ημερα κακα και νερουλα και παιδια βρωμανε απιστευτα...εχω φτιαξει και λαγανα, ωραια φαινεται να γινεται.

αυριο ισως το μεσημερι παμε για κανενα καφε με τον αντρα μου. η μαμα μου θα μεινει μεχρι την πεμπτη οποτε ο καημενος ο μπεμπης θα χορτασει αγκαλιες γιατι η μαμα μου τον εχει ολη μερα, να φανταστειτε στον αντρα μου ουτε που καθεται, στην μανα μου καθεται πιο καλα απ ολους, αφηστε που ολο βολτα τον πηγαινει και τον κουναει και ο μικρος εχει καλομαθει τωρα. να δω τι θα κανω μετα...τεσπα, θα τα καταφερουμε

με τον αντρα μου εχουν γινει διαφορα, μεσα στη βδομαδα θα κανουμε μια κουβεντα γιατι ο κομπος εφτασε στο χτενι, δεν σας εχω πει τιποτα, που να προλαβω κιολας, θα σας τα πω αλλη φορα, μη σας μιζεριασω τωρα.

απλα ηθελα να πω κυριως στη margi, οταν υπαρχει αγαπη ολα γινονται και να χαιρεται καθε μερα με τον αντρα της που την αγαπαει τοσο, να περνανε υπεροχα και ολα θα ερθουν αρκει να υπαρχει αγαπη.

φιλια και καλο πεταγμα χαρταετου!εγω εχω να πεταξω απιστευτα πολλα χρονια, ισως του χρονου με τα παιδια!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Bρε ngeo, πότε σαράντισες παιδάκι μου;;;Α, ρε κορίτσια, πώς περνάει ο καιρός έτσι! Θένα μου, καλά να περάσατε στις περίφημες τζαμάλες μας.Πού να τα βρουν αυτά τα υπόλοιπα μέρη;;; Εμείς δεν ήρθαμε Γιάννενα...Γενικά σήμερα ήταν πολύ ήσυχα....Πήγαμε για έναν καφέ το μεσημέρι και την υπόλοιπη μέρα μέσα....Διόρθωσα κάτι γραπτά και τώρα βλέπω Ναταλία Γερμανού....Ωραίες Απόκριες!!! Δεν ήθελε να πάμε πουθενά αυτός ο άντρας μου....Είναι περίεργος γαμώτο. Χθες βγήκαμε με ένα ζευγάρι...Αυτός δεν είχε όρεξη, είχε πάει για ψάρεμα και έιχε "πιαστεί". Δεν πολυμιλούσε και το άλλο παιδί ούτε κι εκείνο μιλούσε ιδιάιτερα. Εγώ και η άλλη κοπέλα μιλάγαμε, καλά τα περάσαμε εμείς. Ε, σήμερα, μας είπαν να πάμε το απόγευμα για καφέ, δεν ήθελε ο κύριος, γιατί χθες βαρέθηκε πολύ. Μού έσπασε τα νεύρα. Δεν βλέπει τα στραβά του. Μόνο οι άλλοι έχουν στραβά.....Του τα είπα ένα χεράκι....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

αντρεσ παιδι μου αντρεσ:twisted::twisted: με τιποτα δεν ευχαριστιουντε:?

διορθοσε κ εμασ καμια φορα να μαθαινουμε γιτι τα εχουμε ξεχασει οπωσ βλεπεισ ...ανορθογραφοι τελειωσ ειμαστε:mrgreen:

εμεισ καλουτσικα περασαμε το κρυο δεν μασ αφυσε περιθωρια για πολλα εχουν ανοιξει κ τα χερια μου απο το κρυο κ τα εγκζεματα κ με ποναν πολυ ουτε το μωρο δεν μπορω να πιασω.

σημερα εβαζα πλυντηρια για πολλα λεμε ομωσ:roll: εβγαλα κ το καροτσι να πλυνω μεσ τη λιγδα ειναι απο τον ιασονα:tongue:αμαν αυτο υο παιδι οταν το ταιζω παντα βαζει το χερι στο στομα βγαζει το φαγητο κ το ξαναβαζει μονοσ του κ οτι ακουμπαει μετα ...καταλαβαινετε ...βγαζω καπνουσ απο τα φτια:twisted:

εβαψα τη Δαναη χθεσ λιγο στα ματια κ παει στον πατερα τησ κ του λεει 'κοιτα μπαμπα η μαμα με βαφτισε' αχαχαχαχα πεθαναμε στο γελιο

παω για νανακια κοριτσια ευριο θελω να παω στο ικα κ το σκεφτομαι λογο κρυου

ngeo αντε λεφτεροθηκεσ καλουσ καφεδεσ τωρα:tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κοριτσάκια μου να' μαι κι εγώ..

Εμείς πήγαμε τετραήμερο στη Θεσσαλονίκη σε μια φίλη μου που γνώρισα μέσα από εδώ και περάσαμε τέλεια. Καταπληκτικά παιδιά κι αυτή και ο άντρας της και μας καταϋποχρέωσαν με τη φιλοξενία τους..

Ήταν πάντως ότι χρειαζόμασταν γιατί πολύ είχαμε μιζεριάσει τον τελευταίο καιρό.. Γελάσαμε απίστευτα, φάγαμε πολύ, παίξαμε μπιρίμπα, καφεδάκια και σινεμαδάκι.. Τέλεια..

Ngeo μου πότε πρόλαβες και σαράντισες! Να χαίρεσαι το Γιαννάκη σου και να ναι καλός άνθρωπος και γερό παιδάκι πάνω απ' όλα..

Μαριέφη μου ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά για την Εφούλα σου.. αποφύγατε και τη σκωληκοειδίτιδα δόξα το Θεό.. ακόμα έχω ψυχολογικά τραύματα από την επέμβαση που έκανα στην τρυφερή ηλικία των 7 μόλις ετών..

Μηλίτσα χαίρομαι που ασχολείσαι με τα φυτά και ειδικά με τις τριανταφυλλιές.. Είναι το αγαπημένο μου λουλούδι.. Αν θες ενημέρωσέ μας για την Ελένη από την Τουρκία..

Μάρτζι μου κι εμένα ο δικός μου δεν είναι και πολύ θερμός στο να κάνει καινούργια πράγματα και να γνωρίζει καινούργιους ανθρώπους αλλά έχω τον τρόπο μου στο να τον κάνω να αλλάζει γνώμη και μετά αφού έχει περάσει τέλεια μου λέει "τελικά είχες απόλυτο δίκιο"...

Εγώ είμαι καλά, περιμένω το τέλος του μήνα για να κάνει την εξέταση ο Δομνίνος και να δούμε που βρισκόμαστε..

Θένα μου όσο μπορείς να αποφεύγεις τα νερά.. ειδάλλως αποκλείεται να στρώσουν τα χέρια σου!

L2qIp2.png

Που ειστε ολεσ χαμενεσ καλε? αντε τελειωσε το καρναβαλι αντε ελατε κ απο δω:tongue:

δομνινα κυνηγοσ ο δομνινοσ :tongue::tongue::tongue: μπραβο γιατι λιγοι εμειναν;)

πηρατε κ τον αερα σασ ...αντε τα κεφαλια μεσα στροθητε στη δουλεια;)

οσο για τα νερα στα χερια ....δεν μπορω εχω ψυχωση καθε τρεισ κ λιγο τα πλαινω οτι πιανω μετα παω κ τα πλαινω :confused: οπωσ κ να χει ομωσ ολη μερα στο σπιτι τωρα ολο δουλειεσ ειναι δυνατον να μην βραχουν ..κ πονανε τα ατιμα ιδικα με το ζεστο νερο τσουζουν:shock::tongue:

κρυο πολυ εδω στα Γιαννενα αλλα εναν ηλιο ΝΑ

παω παω εχει ραδιο αρβιλα χεχε φιλια κορτσουδια

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

γεια σας κοριτσια, τι κανετε;

εγω χαθηκα γιατι τρεχω και δεν φτανω. σημερα εφυγε η μανουλα μου και ο θεος βοηθος απο εδω και στο εξης!

ο μικρος γκρινια πολλη, με το νεο γαλα που ειναι για τους κολικους εχει δυσκοιλιοτητα αλλα και γουλιες βγαζει ακομα και μετα απο ωρα αρκετη. εντωμεταξυ ειναι και λαιμαργος, δεν ξερω ποτε πειναει, ποτε ποναει, ποτε κλαιει για αλλο λογο.απο υπνο ελαχιστα και ευτο για το πολυ μιση ωρα. το βραδι αν καταφερει και δεν φαει πολυ και ειναι βαρυς αντε να κοιμηθει 2 ωρες. μονο σημερα που κοιμηθηκε 3 ωρες και μας εκανε και αντυπωση αλλα το εκανε 9-12 το πρωι που εγω σηκωθηκα...τι να πεις.

κατα τα αλλα καλα, πολυ χιονι παιδια εδω, απιστευτο, αλλα χθες ενας τεραστιος ηλιος με δοντια. πολυ κρυο εχει.

πηγαμε την κορη στη γιαγια και παππου να καθισει λιγο, να δουμε με το μικρο πως θα παμε.

με τον αντρα μου καπως καλυτερα, του ειπα καποια πραγματα αλλα γενικα ειναι λιγο στον κοσμο του και οτι αισθανεται και σκεφτεται δεν το λεει ποτε και θεωρει τα παντα δεδομενα. τεσπα, τι να πω, απλα δεν θελω να ζω με καποιον που δεν με ικανοποιει συναισθηματικα 100% και δεν θελει να ειναι μαζι μου και προτιμα τον υπολογιστη ή τους φιλους του απο εμενα

φιλια σ ολες σας και ελπιζω να τα πουμε συντομα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...