Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μάρτζι μου ευτυχώς όλα πήγαν καλά με την επέμβαση.. Οι πολύποδες αφαιρέθηκαν και σιγά σιγά το τοπίο ξεκαθαρίζει.

Έχω κι εγώ Β+ και είμαι στη διάθεσή σου όποτε χρειαστείς. Όσον αφορά το αντιγόνο που αναφέρεις πολύ απλά μπορούμε να ζητήσουμε να μας κάνουν την ειδική εξέταση για να δούμε αν το έχουμε και μεις.. Αρνούμαι να δεχτώ ότι είσαι το μοναδικό άτομο σε αυτόν τον πλανήτη που έχει στο αίμα του αυτό το αντιγόνο. Λογικά αφού δεν το έχει η μητέρα σου το έχει ο πατέρας σου .. με τους απλούς νόμους της βιολογίας από κάπου το κληρονόμησες..

Αν ήσουν Αθήνα θα σου σύστηνα τον δικό μου αιματολόγο ο οποίος είναι καταπληκτικός.. Αν θες μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνό του να τον πάρεις τηλέφωνο και να σου δώσει περαιτέρω οδηγίες..

Μην ανησυχείς.. όλα θα φτιάξουν!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου, έχω νέα. Λοιπόν, στο αίμα μου βγαίνει θετική η έμμεση koombs! Οσες ήσασταν έγκυες μάλλον θα ξέρετε τι είναι. Εχω κάνει του κόσμου τις εξετάσεις. Ο αιματολόγος είπε πως η Κoombs ενώνει τα λευκά και μπορεί να κάνει θρομβώσεις. Δεν είναι κληρονομικό...το έκανα κάποια στιγμή μετά από αντιβίωση ή λοιμωξη που έπαθα. Μπορεί και μετά από κύηση ( το εξωμήτριο πολύ πιθανό να την ανέβασε). Υποθέσεις κάνουμε γιατί δεν ξέρουμε πότε ανέβηκε. Πάντως από τον Ιούλιο του 2009 την έχω θετική, γιατί επικοινωνήσαμε με το νοσοκομείο που έκανα το εξωμήτριο και είχαν βγάλει τα ίδια αποτελέσματα...Από εδώ και πέρα;;;Δεν ξέρω!!! Εχω κάνει εξετάσεις θυρεοειδούς, ταχύτητας, θρομβοφιλίας, ανοσολογικές κι ενα σωρό άλλες. Κάποιες θα βγουν την Πέμπτη, η θρομβοφιλία μετά από ένα μήνα. Βλέποντας και κάνοντας από εδώ και στο εξής. Ο γιατρός ήταν καθυσηχαστικος! Είπε να μην ανησυχώ, αλλά με ξέρετε. Εχω κατααγχωθεί....Τώρα μου είπαν αν κάνω προγραμματισμένο χειρουργείο θα δίνω η ίδια αίμα 3 μέρες πριν. Αν ( χτυπάω ξύλο...) συμβεί κάτι άλλο, δεν θα με αφήσουν να πεθάνω, είπε!!! Τον ρώτησα τι θα γινόταν αν ήμουν έγκυος αυτή τη στιγμή. Είπε ότι δεν θα είχαμε πρόβλημα. Μπορεί να το είπε έτσι....για να με ηρεμήσει...Κορίτσια προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη....Τι άλλο πια;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

αχ margi μου τι σου μελε να παθεισ :roll::roll: αμαν πια αφου κ εγω εχω βγει απο τα ρουχα μου...κατα ανχοθηκα ....τα μισα καταλαβα απο ολα αυτα:oops::oops: αλλα την αγονια σου την καταλαβαινω κ με το παρα πανω.....νιωθω κ λιγο θημο νομιζω κ εσυ ...τι λιγο...πολυ:twisted::twisted::twisted: σιχτιρ:evil::evil:...βρισε κοριτσακι να ξεδωσεισ .

κ τωρα τι θα κανεισ...το επομενο βημα ?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κοριτσάκια μου, έχω νέα. Λοιπόν, στο αίμα μου βγαίνει θετική η έμμεση koombs! Οσες ήσασταν έγκυες μάλλον θα ξέρετε τι είναι. Εχω κάνει του κόσμου τις εξετάσεις. Ο αιματολόγος είπε πως η Κoombs ενώνει τα λευκά και μπορεί να κάνει θρομβώσεις. Δεν είναι κληρονομικό...το έκανα κάποια στιγμή μετά από αντιβίωση ή λοιμωξη που έπαθα. Μπορεί και μετά από κύηση ( το εξωμήτριο πολύ πιθανό να την ανέβασε). Υποθέσεις κάνουμε γιατί δεν ξέρουμε πότε ανέβηκε. Πάντως από τον Ιούλιο του 2009 την έχω θετική, γιατί επικοινωνήσαμε με το νοσοκομείο που έκανα το εξωμήτριο και είχαν βγάλει τα ίδια αποτελέσματα...Από εδώ και πέρα;;;Δεν ξέρω!!! Εχω κάνει εξετάσεις θυρεοειδούς, ταχύτητας, θρομβοφιλίας, ανοσολογικές κι ενα σωρό άλλες. Κάποιες θα βγουν την Πέμπτη, η θρομβοφιλία μετά από ένα μήνα. Βλέποντας και κάνοντας από εδώ και στο εξής. Ο γιατρός ήταν καθυσηχαστικος! Είπε να μην ανησυχώ, αλλά με ξέρετε. Εχω κατααγχωθεί....Τώρα μου είπαν αν κάνω προγραμματισμένο χειρουργείο θα δίνω η ίδια αίμα 3 μέρες πριν. Αν ( χτυπάω ξύλο...) συμβεί κάτι άλλο, δεν θα με αφήσουν να πεθάνω, είπε!!! Τον ρώτησα τι θα γινόταν αν ήμουν έγκυος αυτή τη στιγμή. Είπε ότι δεν θα είχαμε πρόβλημα. Μπορεί να το είπε έτσι....για να με ηρεμήσει...Κορίτσια προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη....Τι άλλο πια;;;

αν εδω κ κατι μέρες περιπλανιεμαι εδω κ άκρη δεν έχω βγάλει:rolleyes:

θέλω να σου πω οτι αν εκανες επέμβαση ή για οποιονδήποτε λόγο χρειαζοσουν μετάγγιση αίματος θα 'εκαναν διασταυρωση ομάδας αίματος καθώς κ άμεσης κ εμμεσης coobs.μην ανησυχείς δεν είναι κάτι τόσο σπάνιο.

.

αχ margi μου τι σου μελε να παθεισ :roll::roll: αμαν πια αφου κ εγω εχω βγει απο τα ρουχα μου...κατα ανχοθηκα ....τα μισα καταλαβα απο ολα αυτα:oops::oops: αλλα την αγονια σου την καταλαβαινω κ με το παρα πανω.....νιωθω κ λιγο θημο νομιζω κ εσυ ...τι λιγο...πολυ:twisted::twisted::twisted: σιχτιρ:evil::evil:...βρισε κοριτσακι να ξεδωσεισ .

κ τωρα τι θα κανεισ...το επομενο βημα ?

thena, απλά περιμένω τα αποτελέσματα και από εκεί και πέρα πράττουμε ανάλογα...Θα έχουμε μία εικόνα την Παρασκευή....Μέχρι τότε ηρεμία και ελπίδα. Δεν νομίζω να είναι κάτι πολύ σοβαρό. Θα το αντιμετωπίσω κι αυτό, τι άλλο μπορώ να κάνω;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Γλυκιά μου Μάρτζι μην ανησυχείς..

Πάντα πριν οποιαδήποτε επέμβαση κάνουν διασταύρωση Coobs οι γιατροί από μόνοι τους.. Και εννοείται ότι δεν πρόκειται να σε αφήσουν να πεθάνεις!

Αν θες πάντως ισχύει η προσφορά μου για το τηλέφωνο και το όνομα του αιματολόγου.. έτσι βρε κοριτσάκι για να του κάνεις μια ερώτηση, να πάρεις μια εγγυημένη απάντηση και να ηρεμήσεις!

L2qIp2.png

δομνίνα, ευχαριστώ . Πήγα στον καλύτερο στα Γιάννενα και τα ίδια που μου είπε αυτός μου τα είπε και η διευθύντρια του αιματολογικού στα Γιάννενα! Στείλε μου όμως και το όνομα του δικού σου, μπας και τον χρειαστώ. Ευχαριστώ για όλα...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα κοριτσακια μου

Μαρτζι μου βλεπω πως ακομα παλευεις και πως οι δυσκολιες δεν σε αφηνουν να ηρεμησεις....Τι να σου πω βρε κοριτσι μου χαρας το κουραγιο σου σε θαυμαζω.Παντως οτι θες απο αιμα να ρωτησω και εγω γνωστους....

Εγω κοριτσια μου χθηκα αφου εχει χαλασει το πισι μου και σημερα που ειρθα στο γραφειο του αντρα μου η πρωτη μου δουλεια ηταν να μπω να μαθω νεα σας.

Τα δικα μου νεα τωρα δυστυχως η μια ομφαλικη αρτηρια εχει χαλασει και δεν δινει σχεδον καθολου αιμα στην μικρη,ευτυχως ομως η αλλη δουλευει ρολοι αλλα καθε εβδομαδα κανω ντοπλερ και με παρακολουθουν οι γιατροι...αν καποια στιγμη σταματησει να μεγαλωνει η μικρη μπαινω νοσοκομειο γενναω και το μωρο θα μπει θερμοκοιτιδα.Βεβαια ισως αυτο να μην χρειαστει και να συνεχησει η μπουμπου να μεγαλωνει μεχρι τελος...μακαρι.... οποτε αυτα ειναι τα νεα μου ειμαι ηρεμη θελει απολυτη ξεκουραση και αισιοδοξια...που οπως ξερεται απο αυτο εχω... Ελπιζω ολα να πανε καλα και αν τυχει και γεννησω καποιο κοριτσακι θα παρακαλεσω να σας ενημερωσει

Ελπιζω ολες να εισαστε καλα.Φιλακια πολλα

Αννούλα έφτασες κιόλας 30 εβδομάδων!!! Πως περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός... Μην ανησυχείς κοριτσάκι, αφού το παρακολουθείτε το θέμα στενά δεν έχεις λόγο να φοβάσαι.. Η μικρούλα δίνει τη μάχη της και σίγουρα θα βγει νικήτρια.. Εσύ μόνο πρέπει να μην κουράζεσαι και να κάνεις τα απολύτως απαραίτητα... Άντε με το καλό να την κρατήσεις στην αγκαλιά σου αλλά όσο πιο κοντά στην ώρα της γίνεται!

L2qIp2.png

Αννούλα μου εύχομαι να πάνε όλα καλά! Καλά κάνεις και είσαι ήρεμη! Ηρεμία και αισίοδοξία χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Οσο για μένα...εγώ δεν με θαυμάζω καθόλου....Ισα - ίσα...Εχω χάσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου....Με λύγισαν όλα αυτά που παθαίνω. Δεν έχω καταλάβει τίποτα από όσα έχουν γίνει. Τι σημαίνουν όλα αυτά;;;Αλαμπουρνέζικα μου φαίνονται. Οι εεξτάσεις θυρεοειδούς και οι ανοσολογικές βγήκαν καλές. Θα πάρω μετά το γιατρό να δω τι θα μου πει. Γιατί είναι θετική η Koombs και τι θα γίνει αν καταφέρω να μείνω έγκυος; Αν εξαιτίας μου πάθει κάτι το μωρό, δεν θέλω να μείνω...Α, ρε κορίτσια,΄πόσο τυχερές είναι οι γυναίκες που δεν ξέρουν τίποτα από όλα αυτά που περνάνε κάποιες από εμάς;;Πόσο τυχερές είναι και δεν το γνωρίζουν!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Αχ αννουλα ευχομαι να πανε ολα καλα και να φτασετε οσο πιο κοντα γινεται στις 36εβδομαδες. Αν φτασεις 32 δεν εχεις κανενα απολυτως θεμα αλλα και τωρα ειστε μια χαρα, ειμαι σιγουρη. Να εισαι χαλαρη και αισιοδοξη.

Εμεις τρεχουμε αρκετα, ο μικρος εχει κολικους και αν κοιμηθει ειναι μονο στα χερια, αν το κρατας σφιχτα, τρωει πολυ, ειναι λαιμαργος, τωρα παλι εφαγε 120 δικο μου και αλλα 60 ξενο. Οσο πιο πολυ τρωει τοσο πιο πολυ ποναει λογικα. Το βραδι δεν εκλεισα ματι, οταν κοιμοταν εστω λιγο στον υπνο του εκλαιγε το καημενο. Ευτυχως μετα κοιμηθηκε παντα ετσι, και πηγα στο σαλονι, τον αφησα στον αντρα μου που δεν καταλαβαινει!

γενικα καλα, χθες πηγα κομμωτηριο, βαφη και κουρεμα, σημερα αποτριχωση προσωπο, χθες εκανα και τις γαμπες με κερι, τα μπουτακια (λεμε τωρα) απο βδομαδα!

φιλακια σ ολες, margi μη χανεις την αισιοδοξια σου

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Αννούλα μου εύχομαι να πάνε όλα καλά! Καλά κάνεις και είσαι ήρεμη! Ηρεμία και αισίοδοξία χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Οσο για μένα...εγώ δεν με θαυμάζω καθόλου....Ισα - ίσα...Εχω χάσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου....Με λύγισαν όλα αυτά που παθαίνω. Δεν έχω καταλάβει τίποτα από όσα έχουν γίνει. Τι σημαίνουν όλα αυτά;;;Αλαμπουρνέζικα μου φαίνονται. Οι εεξτάσεις θυρεοειδούς και οι ανοσολογικές βγήκαν καλές. Θα πάρω μετά το γιατρό να δω τι θα μου πει. Γιατί είναι θετική η Koombs και τι θα γίνει αν καταφέρω να μείνω έγκυος; Αν εξαιτίας μου πάθει κάτι το μωρό, δεν θέλω να μείνω...Α, ρε κορίτσια,΄πόσο τυχερές είναι οι γυναίκες που δεν ξέρουν τίποτα από όλα αυτά που περνάνε κάποιες από εμάς;;Πόσο τυχερές είναι και δεν το γνωρίζουν!!!

Margi μου γιατί τέτοια στενοχώρια και μελαγχολία; Εντάξει από τη μια λογικό είναι, δεν είναι και λίγα αυτά που σου τύχανε αλλά όλα παλεύονται.. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις έναν πολύ καλό γυναικολόγο ο οποίος θα σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη και σε ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του είμαι σίγουρη ότι θα φτάσεις στο ποθητό αποτέλεσμα.. Άντε κοριτσάκι μου να ανασάνεις κι εσύ λιγάκι!

L2qIp2.png

Αχ βρε Δομνίνα μου, πού να την βρω την αισιοδοξία;;;Μού περνάνε κάτι τρελές ιδέες από το μυαλό! Οτι δεν θα μπορέσω να κάνω ποτέ παιδί με τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζω. Πρώτον, δεν ξέρω αν μπορώ να μείνω, αφού δεν το έχω και στο τσεπάκι μου το θέμα .... Και δεύτερον με αυτό που έτυχε τώρα δεν μπορώ να ξέρω αν μού επιτρέπεται να μείνω. Ντρεπομαι τον άντρα μου....Αν ήταν με άλλη γυναίκα θα ήταν μια χαρά....Με μένα όλο άγχος και στενοχώρια έχει...Δεν προλαβαίνω να ξεπεράσω το ένα, ξεκινάει το άλλο............. Κι αυτός εκεί να προσπαθεί να με ηρεμεί. Πόσο ακόμη θα στέκεται δίπλα μου; Κάποια στιγμή θα βαρεθεί. Χθες έβλεπα στον ύπνο μου ότι ήταν με κάποια άλλη και ήταν ευτυχισμένος...Περιττό να σας πω πώς ξύπνησα......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;

Αννουλα μου μην ανησυχεις κι ολα θα πανε καλα,κι η μικρη θα ερθει στην ωρα της,αλλα εσυ ειπαμε,την ξερεις τη συνταγη:φεεεεεεεεταααααα ;)

Ngeo μου κριμα που ταλαιπωρειται ετσι το πουλακι μου και μαζι του κι εσυ,ευχομαι να περασουν συντομα οι κολικοι.Καλα εκανες και περιποιηθηκες τον εαυτο σου,μια ανανεωση παντα βοηθαει.Κοιτα να προσπαθεις να ξεκουραζεσαι,μολις βρισκες ευκαιρια.

Margi μου καταλαβαινω,οτι νιωθεις πως εχεις μπροστα σε ενα βουνο και να σου ηρθαν λιγο αποτομα τα νεα δεδομενα....αλλα βρε κουκλα μου δεν πρεπει να σκεφτεσαι ετσι,εξαλλου ειμαι σιγουρη πως με σωστη καθοδηγηση και ενημερωση απο το γιατρο,θα ειναι ολα καλα.Επισης δεν θα επρεπε να σκεφτεσαι ετσι για τον αντρα σου,δεν καταλαβα ενα ζευγαρι δεν ειναι μονο μαζι για τις χαρες και τα πανηγυρια,αλλα και για τις δυσκολιες και τις μαχες του θα πρεπει να της δινει μαζι,πιασμενοι χερι-χερι.Και στο κατω κατω,αν το θεμα ηταν του συζυγου σου,εσυ θα σκεφτοσουν ποτε να τον αφησεις;;;

Δε νομιζω κοπελα μου,ηρεμησε και μην κανεις ασκημες σκεψεις,το παν ειναι να ειστε μαζι κι αγαπημενοι και δεν θελω να ακουω κουβεντες,οπως το "ντρεπομαι τον αντρα μου"....αν ειναι δυνατον,εκεινος ειναι το αλλο σου μισο!!!

Λοιπον αυτα κοριτσακια μου,ευχομαι να περασετε ενα ομορφο 3ημερο,Καλα Κουλουμα!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Margi μου τι πράγματα είναι αυτά που σκέφτεσαι κοριτσάκι; Αν είναι δυνατόν! Πολύ καλά σου απάντησε η Μανουτίτα.. Αν το πρόβλημα το είχε ο άνδρας σου εσύ θα τον άφηνες; Όταν παντρευόμαστε ορκιζόμαστε να μείνουμε μαζί και στα καλά και στα άσχημα.. Πλάκα πλάκα κι ο δικός μου ο άνδρας είδε σήμερα το βράδυ στον ύπνο του ότι χωρίσαμε και ξύπνησε έντρομος και με πήρε μια σφιχτή αγκαλιά..

Πάρε κι εσύ μια σφιχτή αγκαλιά το δικό σου άνδρα και ξέχασέ τα όλα για λίγο!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...