Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Αυριο θα μπω στο νοσοκομείο...Δεν έχω καθόλου μα καθόλου άγχος! Ολα καλά θα πάνε. Την Παρασκευή θα βγω και θα σας ενημερώσω...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε ολα να πανε καλα κ η παναγια μαζι σου......

πανω απ ολα να πασ με κεφια ειναι πολυ συμαντικο :mrgreen:;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Μαρτζυ μου όλα καλά να πανε κοπέλα μου!!!!! Περιμένουμε ευχάριστα νέα την Παρασκευή:):):)

Εγω ειμαι καλά!!! Ο αντρας μου τελικά συμφιλιώθηκε με την ιδέα και μου υποσχεθηκε οτι τον Απρ θα πάει!!! Μουνουνιτα μου τελικα δεν ηθελε και πολύ αμεσως εβρασε ΧΙΧΙΧΙ;):):) Το σπερματοδιαγραμμα το κανουμε σε ενα οποιοδηποτε μικροβιολογικό?

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Σας ευχαριστώ πολύ, κοριτσάκια μου, που με σκέφτεστε και μου στέλνετε τις ευχές σας! Αλήθεια, την σκεφτομουν μερες, πού είναι η Αννα βρε; Εχει πολύ καιρό να μπει. Να είναι όλα καλά; Μακάρι να μην μπαίνει επειδή τα περνάει τέλεια και μας βαριέται...Αννούλα, μπες όμως να μάθουμε τα νέα σου και πώς πάει η εγκυμοσύνη σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρτζυ μου όλα καλά να πανε κοπέλα μου!!!!! Περιμένουμε ευχάριστα νέα την Παρασκευή:):):)

Εγω ειμαι καλά!!! Ο αντρας μου τελικά συμφιλιώθηκε με την ιδέα και μου υποσχεθηκε οτι τον Απρ θα πάει!!! Μουνουνιτα μου τελικα δεν ηθελε και πολύ αμεσως εβρασε ΧΙΧΙΧΙ;):):) Το σπερματοδιαγραμμα το κανουμε σε ενα οποιοδηποτε μικροβιολογικό?

Μαγδουλίνι, έτσι έιναι οι άντρες...Θέλουν περίπου ένα μήνα να πουν το "ναι" και αφού το λένε σου λένε μετά " θα το κάνω σε κανά δυο μήνες!!!" Στην πραγματικότητα δηλαδή θέλουν 3 μήνες για να το "χωνέψουν".Ετσι και ο δικός μου. Τον πιλάτευα από πέρισυ το Μάρτη. Το αποδέχτηκε Απρίλη, το έκανε τέλη Ιουνίου :tongue:. Δεν θα πας σε οποιοδήποτε μικροβιολογικό, δεν είναι όλα καλά, δεν δίνουν δηλαδή τις τιμές που χρειάζεται ο ουρολόγος. Να πας πρώτα σε έναν καλό ουρολόγο και θα σου συστήσει αυτός κέντρο.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Margi μου καλή επιτυχία κοπέλα μου για μια ακόμη φορά..

Μαγδούλα ο δικός μου άντρας ευτυχώς σε αυτό τον τομέα δεν με παίδεψε καθόλου. Μόλις μας είπε ο γιατρός ότι πρέπει να κλείσουμε ραντεβού για να κάνει σπερμοδιάγραμμα έκλεισε αμέσως και το έκανε και αμέσως.

Αν είσαι Αθήνα πολύ ευχαρίστως να σου στείλω με μήνυμα τα στοιχεία του πιο εξειδικευμένου εργαστηρίου.

Φιλιά πολλά σε όλες τις τσούπρες!

L2qIp2.png

margi και απο εμενα καλη τυχη αυριο, ειμαι σιγουρη οτι θα πανε ολα καλα!

συγγνωμη που χαθηκα αλλα ο μικρος αρχισε κατι κουλα, πονους κτλ και δεν κοιμαται ιδιαιτερα αν οχι καθολου την ημερα, οχι οτι κοιμαται τη νυχτα, και δεν προλαβαινω καθολου,καθε 3 ωρες να βγαλω γαλα με το θηλαστρο, να πλυνω μπιμπερο, να καθαρισω, να παιξω με τη μικρη οσο μπορω αν κρατησει η μαμα μου τον μπεμπη που ολο κλαιει (κανεις δεν ξερει γιατι...)αφηστε τα. ειμαι κομματια.

κοριτσια σας σκεφτομαι και ας μη σας γραφω. περιμενω τελεια νεα την παρασκευη ή οποτε μπορεσεις margi

φιλακια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλημερα μαρτζι μου με το καλο να κανεις την εισαγωγη σημερα και καλη επιτυχια αυριο στην επεμβαση.Αντε κοπελα μου να ανοιξει ο δρομος,για να γινει το θαυματακι μετα;)

Μαγδα μου πολυ χαιρομαι που το αποφασισε τελικα,συμφωνω οτι ειναι καλυτερα να γινει σε εξειδικευμενο κεντρο η εξεταση.

Ngeo μου δε σε παρεξηγουμε που εξαφανιζεσαι,εξαλλου εσυ εισαι μωρομανα,κοιτα να προσεχεις τον εαυτο σου και το μωρο και να ξεκουραζεσαι οποτε μπορεις,κι εμεις σε σκεφτομαστε,να το ξερεις!!!!

Εγω ταλαιπωριομουν λιγο αυτες τις μερες με τις γνωστες ημικρανιες,λογω της "κοκκινοσκουφιτσας" γι'αυτο ειπα απο βδομαδα να αρχισω να ψαχνω λιγο το θεμα του βελονισμου.

Καλα να περνατε κοριτσακια μου,και κοιταξτε να το τσικνισετε σημερα,εεεεε,καλη αποκρια!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Γεια σας! Μπήκα σήμερα, έκανα τις εξετάσεις και μετά πήρα ...άδεια εξόδου. Ευτυχώς!!!Δεν ήθελα να κάτσω με τίποτα. Αυριο θα πάω το πρωί και κάποια στιγμή θα με πάρυν στο χειρουργείο! Είμαι στη ζεστασιά του σπιτιού μου, καθόμαστε με τον αντρούλη μου και θα δούμε ταινία, πίνοντας καφεδάκι...Εξω φυσάει, μέσα όμως είμαστε μια χαρά....αισιόδοξοι.... υπερπηδούμε ένα ακόμη εμπόδιο μέχρι να φτάσουμε στο μωράκι μας, αν το θελει ο Θεός!!Φιλιά.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μπραβο κοριτσι, μπηκα ισα να μαθω τα νεα σου, πολυ χαιρομαι που εισαι αισιοδοξη, ετσι πρεπει!τελεια θα πανε ολα, αντε καλη επιτυχια και παλι

φιλια σ ολες σας

Διαφημίσεις

Γυρισα...

Οι πολύποδες ( τρεις και μεγάλοι ) αφαιρέθηκαν και σε δύι μήνες θα πάω να με ξαναδεί, να επιβεβαιώσουμε ότι εξαφανίστηκαν οι άθλιοι. Ως εδώ καλά...Μέχρι να με βάλουν όμως κορίτσια στο χειρουργείο, είδα κι έπαθα....Το αίμα μου δεν είναι συμβατό με κανένα άλλο αίμα, κοριτσάκια μου! Ετσι, το αιματολογικό δεν έδινε άδεια να μπω στο χειρουργείο, γιατί αν χρειαζόμουν αίμα, δεν θα μπορούσαν να μου κάνουν μετάγγιση...Ο γιατρός όμως είπε ότι το χειρουργείο ήταν ρουτίνας κι έτσι έγινε. Το θέμα όμως με το αίμα παραμένει. Εχω β θετικό, αλλά υπάρχει ένα αντιγόνο που δεν το κάνει συμβατό...Πρέπει μου είπαν να το ψάξω σε αιματολόγο. Τη Δευτέρα θα μου δώσουν τα αναλυτικά αποτελέσματα του αίματος. Να κάνω κάτι, ρε κορίτσια, και να μην μου βρόυν κάτι άλλο και τι στον κόσμο! Οταν μου έλεγαν για το άιμα...τα έχασα...Δεν καταλάβαινα τι μου έλεγαν, νόμισα πως έχω σοβαρή ασθένεια στο αίμα....με πήραν τα κλάμματα...αφήστε....Οι σκέψεις μου..τι να σας λέω "παλέυω για παιδί και είμαι άρρωστη!"....Αφήστε...Με καθυσήχαν βέβαια ότι δεν είναι κάτι, αλλά θέλει όσο και να είναι ψάξιμο. Αυτά τα νέα....Φιλιά...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ax margi Μου κ εγω β+ εχω αν χρειαστεισ εδω ειμαι φτανει να περασουν ολα κ τελειωσεο ο γοργοθασ σου;) κ ο αντρασ μου αν χρειαστει αυτοσ δινει σε ολουσ ειναι 0- χερομαι που ολα πηγαν καλα κ βλεπω γριγορα ξανα βρικεσ την φορμα σου:mrgreen:

φιλακια σε ολεσ εχω τα ταλιμπανακια μου εδω κ δεν με αφηνουν:confused::mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Θένα μου, ευχαριστώ πολύ, αλλά, όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, δεν μπορώ να λάβω ούτε από την ίδια μου τη μάνα. Το αίμα μου έχει ένα αντιγόνο το οποίο δεν επιτρέπει στο αίμα που θα λάβω να πήξει. Αυτό κατάλαβα κορίτσια μου. Από τον πανικό μου και το άγχος μου δεν ρώτησα τίποτα. Το μυαλό μου πήγε στο κακό και δεν έκανα ερωτήσεις. Δεν μπορείτε να φανταστείτε την αντιδρασή μου....Σεκος η κυρία....Σαν ούφο κοίταγα, δεν μίλαγα, άκουγα χωρίς να καταλαβαίνω και μόνο στο τέλος ρώτησα¨"είμαι άρρωστη; " Οχι, μου λένε...Απλά το αίμα σου δεν είναι συμβατό. Θα χρειαστεί να δείτε έναν αιματολόγο....Αυτό! Μετά έστειλα τον άντρα μου να ρωτήσει και του είπαν ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε. Αυτό που θα κανουμε είναι να περιμένουμε ως τη Δευτέρα. Θα πάρω τηλέφωνο να μου τα εξηγήσουν ή θα πάρω μία ακόμη μέρα άδεια να πάω από κοντά να δω τι θα μου πουν. Ολα τα περίεργα σε μένα....Τι να πω....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

εεεεεεεεε, τι να πω ρε κοριτσι...τουλαχιστον η εγχειρηση καλα πηγε, μπραβο.ευχομαι περαστικα και να μη γυρισουν ποτε!!!

Αυτή ήταν και η δική μου αντίδραση, ngeo. Κι όσο σκέφτομαι πόσο αισιόδοξη ήμουνα! Εντάξει, δεν την χάνω την αισιοδοξία μου. Θα το ψάξω κι όλα καλά θα πάνε. Απλά πρέπει να το γνωρίζω ακριβώς ποια είναι η ομάδα αίματος μου και τι ιδιαιτερότητα έχει, να έχω μαζί μου το καρτελάκι, γιατί σε περίπτωση που ( ο μη γένοιτο ) πάθω κάτι και χρειαστώ αίμα και είναι πολύ επείγον για να γίνει ανάλυση στο αίμα μου, αν μου βάλουν πχ β+ που είναι η ομάδα μου, πολύ απλά θα με σκοτώσουν....Ουδέν κακόν αμιγές καλού...Το μελλοντικό παιδάκι μου και η επιθυμια μου να το αποκτήσω πολύ με έκαναν να ανακαλύψω κάτι που κανείς δεν μου το είχε επισημάνει μέχρι τώρα...Είπαμε, θα βλέπουμε τα θετικά.....Φιλάκια.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...