Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλησπερα,τι κανετε? Εμενα με ειχε πιασει λιγο τεμπελιτιδα αυτο το διαστημα. Τωρα εχω σκοπο να αγορασω 5 γυμνοριζες τριανταφυλλιες αρωματικες κ να φυτεψω. Μετα απ αυτο θα με τσιμπησει παλι η μυγα της ανανεωσης που με τσιμπα καθε ανοιξη! Το νιωθω :-) Κατα τ αλλα ουτε καν το σκεφτομαι για αλλο παιδι. Τωρα ειναι που ο μηλιτσος με κυνηγα συνεχεια,χα χα! Λετε τωρα να το πιασω? Που δεν τοχω καθολου στο μυαλο μου?Πλακα θαχει. Παω να σιδερωσω,φιλακια

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ πιθανό Μηλίτσα μου! Αφού έχεις καλή διάθεση και ο Μηλίτσος τρέχει από πίσω σου, όλο και κάτι θα γίνει....Μην χάνεσαι, μωρέ...Μπαινε να μας λες κανά νέο. Φιλια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημερα και καλη βδομαδα!!!!!

Μηλιτσα μου τι κανεις,χαθηκες παλι..........κοιτα να αναννεωθεις και θελω δυναμικο come back;).Οσο για το μπεμπε,ποτε δεν ξερεις..........

Ngeo μου υπομονη,κοριτσι μου,ξερω οτι για μας που ειμαστε απ'εξω ειναι ευκολο να το λεμε,αλλα δεν μπορεις να κανεις και κατι αλλο.Μια χαρα θα ειναι ο μπεμπης σου θα το δεις.

Μαρτζι μου,εχεις απολυτο δικιο να νιωθεις αυτα τα συναισθηματα,το ιδιο κι ο ανδρας,απλα εκεινος εχει διαφορετικο τροπο εκφρασης......αληθεια την επεμβαση ποτε θα την κανεις με το καλο;

Προσπαν αν θυμαμαι καλα εδινα 5 ml 3 φορες τη μερα,θαυματουργο ειναι παντως.

Μαγδα μου ολοι οι αντρες το ιδιο ειναι,σε νιωθω,αν ηξερες ποσο........αστον λιγο να βρασει στο ζουμι του και να δεις που στο τελος ολα θα γινουν.

Εμεις κατα τ'αλλα ειμαστε καλα,ηρθε η "κοκκινοσκουφιτσα" χθες,αλλος ενας μηνας παειιιιιιιιιιιιιιι........η μικρη ειναι μες τη χαρα γιατι ετοιμαζεται για 3 μασκε παρτυ,οποτε οπως καταλαβαινετε,ειναι η καλυτερη της.Επισης το πουλακι μου πηρε ελεγχο στα γερμανικα 9,5 με αριστα το 10 και εννοειται σαν γνησια μαμα "κουκουβαγια" ελιωσα απο καμαρι!!!!!!!!

Καλα να περνατε κοριτσια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

μπραβο manou στο κοριτσακι σου......το σωστο ειναι να εισαι κουκουβαγια:tongue:

καλοσ την μηλιτσα ...τι εγινε τελικα σε δαγκοσε ο μηλιτσοσ χιχι αντε βρε καλα σευγαροματα ......τελικα η ανοιξη κανει δουλεια:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εμεισ καλα...φαγαμε μια τουμπα απο την αλλαξιερα χθεσ αλλα ευτυχωσ ολα οκ:shock:

εδω σημερα ειναι αργια ...απελευθεροση των ιωαννινων απο τουσ τουρκουσ αλλα μονο εγω θα παω για δουλεια:twisted:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεια σας! Μανου συγχαρητήρια για την πρόοδο της μικρής σου!! Οσο για την κοκκινοσκουφίτσα...που θα πάει (;) δεν θα την φάει καμιά φορά ο κακός λύκος, να ησυχάσουμε επιτέλους; Το χειρουργείο θα το κάνω την Παρασκευή....Αυριο πηγαίνω Γιάννενα. Λέω να απεργήσω την Τετάρτη ( θα δω κιόλας...μας κόβουν 60 ευρώ και δεν βγαίνω γαμώτο..Από την άλλη όμως, αν δεν αντιδράσουμε, θα μας κόψουν περισσότερα στο μέλλον, οπότε λέω να δείξω- εστω και για μία μέρα - την δυσαρέσκεια μου!!!)

Κατα τα άλλα, αφραγκη είμαι κοριτσάκια μου. Εχω τώρα του κόσμου τα έξοδα. Ασφαλεια αυτοκινήτου ( 380 ευρώ), βάψιμο μαλλιού ( το αναβάλλω συνέχεια κι έχω γίνει σαν γυφτάκι- η ρίζα μέχρι το γόνατο έφτασε, θέλω να δώσω και στον γιατρό που θα με χειρουργήσει. Πόσα να δώσω ρε κορίτσια; Του έχω δώσει μέχρι στιγμής 100 ευρώ για τις δύο επισκέψεις που στη μία συζητήσαμε τα της διαδικασίας κα ιστην άλλη με εξέτασε με το υστεροσκόπιο για 2 λεπτά και μου βρήκε τους πολύποδες. Εσεις τι θα δίνατε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα και καλή βδομάδα να έχουμε..

Μηλίτσα εσύ μας θυμάσαι μόνο όταν πέφτουν χιόνια στα ορεινά... Μας λείπεις.. να μπαίνεις πιο συχνά να μας αλλάζεις τον αέρα..

Μάρτζι μου να' ξερες πόσο σε καταλαβαίνω.. Κι εμένα ο άνδρας μου πέρυσι εντελώς ξαφνικά έμεινε άνεργος - ευτυχώς για δυο μήνες μόνο - αλλά πίστεψέ με το άγχος, η ανασφάλεια και η στενοχώρια μας ήταν το κάτι άλλο.. Επειδή η ελληνική οικογένεια μεγαλώνει τα αγόρια ως "κουβαλητές" νομίζουν ότι μένοντας άνεργοι πέφτουν στα μάτια των αγαπημένων τους και αισθάνονται άχρηστοι.. Κακοί άνθρωποι σίγουρα δεν είμαστε, απλά να, όταν ακούμε ότι κάποιος άλλος απέκτησε αυτό που εμείς προσπαθούμε τόσο καιρό χωρίς να καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια, όσο να' ναι ένα τσιμπηματάκι ζήλιας το αισθανόμαστε..

Είμαι σίγουρη ότι όλο αυτό που περνάει ο άνδρας σου είναι μια φάση.. Είμαι απολύτως σίγουρη πως αν τυχόν βρεθεί μια δουλειά γι' αυτόν όχι μόνο θα αισθανθεί άλλος άνθρωπος αλλά και θα δει τα πράγματα με άλλο μάτι.. Λίγη υπομονή ακόμη κοριτσάκι μου και είμαι σίγουρη ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες..

Ngeo μου είναι η περίοδος προσαρμογής... Είναι δύσκολος ο πρώτος καιρός αλλά είσαι παληκάρι και είμαι σίγουρη ότι όλα τα προβληματάκια είναι πια παρελθόν..

Θένα μου αφού κατάφερες και μπήκες ταμείο μια χαρά θα είναι όλα. Πέρασε λοιπόν ένα ξένοιαστο καλοκαίρι και από Σεπτέμβρη μπες δυναμικά στο ψάξιμο!

Εγώ είμαι καλά.. έναν ελαφρύ πονοκέφαλο έχω σήμερα - περίεργο αυτό για μένα - και δόξα το Θεό όλα βαίνουν καλώς!

L2qIp2.png

Α, μανουτίτα, για πες μου, εσείς έχετε κάνει καμιά εξέταση; Σπερμοδιάγραμμα έχει γίνει; Ο γιατρός σου τι λέει;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δομνινάκι μου, κι εγώ τις τελευταίες μέρες είμαι με πονοκεφάλους και πονάει το κορμί μου. Φοβάμαι μην με πιάσει καμία γρίππη ( φτου, φτου μακριά...)Να τελειώνω με το χειρουργείο και μετα ας με ρίξει...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

θέλω να δώσω και στον γιατρό που θα με χειρουργήσει. Πόσα να δώσω ρε κορίτσια; Του έχω δώσει μέχρι στιγμής 100 ευρώ για τις δύο επισκέψεις που στη μία συζητήσαμε τα της διαδικασίας κα ιστην άλλη με εξέτασε με το υστεροσκόπιο για 2 λεπτά και μου βρήκε τους πολύποδες. Εσεις τι θα δίνατε;

Μάρτζι μου στο Πανεπιστημιακό δεν θα την κάνεις την επέμβαση; Αν ναι γιατί να δώσεις λεφτά; Υποτίθεται ότι είναι Δημόσιο Νοσοκομείο... Για να σε προσέξει;;; Υποχρεωμένος είναι.. Αν είναι να του δώσεις πάντως, προσωπική μου άποψη είναι έχοντας στο μυαλό μου την οικονομική σου στενότητα εγώ θα του έδινα 500 Ευρώ και θα του εξηγούσα και τους λόγους..

L2qIp2.png

Τι;;;;500ευρώ;;; Με τίποτα...Και να ήθελα, δεν τα έχω τα χρήματα αυτά....Εγώ σκεφτόμουν 50-100 ευρώ!!! Ο άντρας μου λέει να μην του δώσω τίποτα. Οτι είναι υποχρεωμένος να κάνει σωστή δουλειά...Αχ ρε κορίτσια, αμάν....Πού ζούμε; Είναι δυνατόν να θεωρούμε αυτονόητο να πληρώνουμε το γιατρό για να μας προσέξει; Γιατί να ζούμε σε τέτοια καθεστώτα; Γιατί να μας κοιτάνε όλοι στην τσέπη μας;; Αγχώθηκα τώρα...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Τι;;;;500ευρώ;;; Με τίποτα...Και να ήθελα, δεν τα έχω τα χρήματα αυτά....Εγώ σκεφτόμουν 50-100 ευρώ!!! Ο άντρας μου λέει να μην του δώσω τίποτα. Οτι είναι υποχρεωμένος να κάνει σωστή δουλειά...Αχ ρε κορίτσια, αμάν....Πού ζούμε; Είναι δυνατόν να θεωρούμε αυτονόητο να πληρώνουμε το γιατρό για να μας προσέξει; Γιατί να ζούμε σε τέτοια καθεστώτα; Γιατί να μας κοιτάνε όλοι στην τσέπη μας;; Αγχώθηκα τώρα...

Συμφωνώ απολύτως με αυτό που λέει ο άνδρας σου.. Ούτως ή άλλως αυτό σου είπα κι εγώ στο μήνυμά μου.. Προς θεού δεν ήθελα να σε αγχώσω πάντως επ' ουδενί..

Εννοείται ότι είναι γελοίο να θεωρούμε αυτονόητο να πληρώνουμε το γιατρό για να κάνει τη δουλειά του.. Αφού επέλεξε να χειρουργεί σε Δημόσιο Νοσοκομείο πληρώνεται από το δημόσιο για το έργο που προσφέρει και τέλος..

L2qIp2.png

Συμφωνώ απολύτως με αυτό που λέει ο άνδρας σου.. Ούτως ή άλλως αυτό σου είπα κι εγώ στο μήνυμά μου.. Προς θεού δεν ήθελα να σε αγχώσω πάντως επ' ουδενί..

Εννοείται ότι είναι γελοίο να θεωρούμε αυτονόητο να πληρώνουμε το γιατρό για να κάνει τη δουλειά του.. Αφού επέλεξε να χειρουργεί σε Δημόσιο Νοσοκομείο πληρώνεται από το δημόσιο για το έργο που προσφέρει και τέλος..

Ναι, έτσι ακριβώς είναι, αλλά πώς καταφέρνουν, βρε παιδάκι μου, με την στάση τους να σε κάνουν να αισθάνεσαι και άσχημα που δεν πληρώνεις!!!Είναι εξωφρενικό όλο αυτό που γίνεται. Μολις δουν κανα ευρουλάκι "τα κοράκια" αρχίζουν και κελαηδάνε. Αν δεν δουν, ξεκινάνε τα μμμμ! Δεν ξέρω! Και πάρε τηλέφωνο στο νοσοκομείο να κλείσεις ραντεβού και άλλα τέτοια. Αχ, κορίτσια μου, έφτασαν οι μέρες. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μπορέσω επιτέλους να κάνω κανά παιδάκι...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Γλυκιά μου Μάρτζι σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και μακάρι να είναι η τελευταία σου ταλαιπωρία.. Εννοείται ότι περιμένουμε ενημέρωση αμέσως μόλις μπορέσεις!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...