Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

ρε κοριτσια μπραβο σας!πολυ σας χαιρομαι. ετσι να ειστε παντα αισιοδοξες!

εγω thena μου τελικα, τον βρηκα τον λουκουμα, δεν ειναι βεβαια οπως αυτον στις παραλιες αλλα τρωγεται.

εγω συνεχιζω με διαρροια αλλα δεν πτοουμε, αφου θα τα βγαλω ας φαω οτι θελω!ετσι δεν ειναι;;;

θα φτιαξω ενα αυγουλακι, θα βαλω και λιγο γαλοπουλα με κασερακι και ψωμακι θα θα ειναι τελεια!μετα θα εχει παλι γλεντι αλλα τι να κανεις...

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κανετε???

Μαρτζυ μου ου πολύ χαιρομαι που εφτιαξε ηψυχολογια σου!!! Εγω εχθες ημουν χαλια!! 0002041D.gif αδιαθετησα και ειπα τον αντρα μου αφου κλεισαμαι αισιος του 12 αποτυχημενες προσπαθειες να παει να κανει σπερματοδιαγραμμα!!! Αλλα μου αρνηθηκε και εγω του ανακοινωσα οτι αφου δεν παει δεν θελω να προσπαθουμε αλλο για παιδακι και οτι τα παραταω!!! Κουραστικα!!!! Δεν ηθελε αλλα του ειπα οτι δεν αντεχει αλλο η ψυχολογια μου!! Θελω να κανω πραγματα για εμενα χωρις να εχω το μυαλο μου εκει και ο μονος τροπος ειναι να παιρνουμε προφυλαξεις!!!! Νομιζω οτι δεν του αρεσε και δεν μου μιλαει αλλα θα το συνηθησει σιγα σιγα!!!! Ξαναβλεπουμε το θεμα μετα το καλοκαίρι!!!! 0002031F.gif

sig.asp?img=ad1

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ax, μωρέ Μαγδούλα μου! Εκλεισες κι εσύ χρόνο προσπαθειών; Τι να κάνουμε μωρέ γλυκειά μου, όλα θα γίνουν, σιγά-σιγά! Πόσο σιγά θα μου πεις! Εμεις δεν πάμε σαν τη χελώνα, εμείς πάμε χειρότερα κι από μυρμήγκι! Τέλος πάντων...Αγνωσται αι βουλαι του Κυριου! Ποιος ξέρει τι σχέδια έχει για την καθεμια από εμας!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Επειδή πέρασα πολλές φορες από τη φάση που περνάς σήμερα, ένα θα σου πω : μόνο τον τελευταίο μήνα που σταμάτησα να προσπαθώ και να μετράω μέρες, ηρέμησα πραγματικά! Πάρε το χρόνο σου και κάνε ένα μικρό διάλειμμα. Μην έχεις ενοχές ότι σταματάς τις προσπάθειες. Θα το κάνεις για να ηρεμήσεις....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Οσο για τον άντρα σου, αναμενόμενη αντίδραση. Ολοι έτσι κάνουν, λες και τους ζητάς όχι να τραβήξουν μία ωραιότατη μαλ......,αλλά σαν να τους λες πήγαινε να σου "τον κόψουν". Δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί αντιδρούν έτσι, όταν εμεις φορτωνόμαστε όλες τις εξετάσεις, το τρέξιμο στους γιατρούς κτλ.

Κι εμένα ο δικός μου μέχρι να το κάνει, είπαμε "αμαν". Και μολονότι του βγήκε ένα μικρόβιο κι έκανε ολόκληρη θεραπεία με αντιβίωση και βιταμίνες και τελικά το διορθώσαμε κάπως, ακόμη και τώρα δεν το παραδέχεται ότι υπήρχε πρόβλημα και λέει "σιγά, μαλακίες, αφού σε είχα αφήσει έγκυο!!" Και πού ξέρεις εσύ, βρε έξυπνε, ότι με άφησες εσύ;, μου έρχεται να του πω! Προσπάθησε να τον πέισεις, γιατί μπορεί όντως να υπάρχει κανά μικροπροβληματάκι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

magda που χαθηκεσ εσυ:tongue:

αχ αυτοι οι αντρεσ...να σου πω κατι ομωσ.....κανε πωσ δεν σε νιαζει να δεισ για ποτε θα παει στο γιατρο...ειναι ψυχολογικο το θεμα.....ετσι εκαναν κατι φιλεσ μου κ μετα αρχισαν αυτοι κ τισ τσιγκλουσαν;)....γιατι μην νομιζεισ οτι δεν τουσ καιει....τουσ καιει κ τουσ τσουρουφλαει αλλα εχουν τα κοροιδα τισ γυναικεσ που ανχονοντε κ για τουσ διο:mad: κ εμενα οταν περασαν 10 μηνεσ τοτε ειπε να κοψει το τσιγαρο κ να ντοπαριστει που αρχισα να το παιζω κ εγω ιστορια οτι πλαεον δεν θα ξανα ασχολιθω με το θεμα παιδιου;)

αντε κοριτσακια ειναι κ η εποχη του ζευγαροματοσ κ οι ορμονεσ χορευουν:mrgreen:

για σου ngeo με τα φαγοποτια σου αχαχαχαχαχα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Οσο για τον άντρα σου, αναμενόμενη αντίδραση. Ολοι έτσι κάνουν, λες και τους ζητάς όχι να τραβήξουν μία ωραιότατη μαλ......,αλλά σαν να τους λες πήγαινε να σου "τον κόψουν". Δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί αντιδρούν έτσι, όταν εμεις φορτωνόμαστε όλες τις εξετάσεις, το τρέξιμο στους γιατρούς κτλ.

Κι εμένα ο δικός μου μέχρι να το κάνει, είπαμε "αμαν". Και μολονότι του βγήκε ένα μικρόβιο κι έκανε ολόκληρη θεραπεία με αντιβίωση και βιταμίνες και τελικά το διορθώσαμε κάπως, ακόμη και τώρα δεν το παραδέχεται ότι υπήρχε πρόβλημα και λέει "σιγά, μαλακίες, αφού σε είχα αφήσει έγκυο!!" Και πού ξέρεις εσύ, βρε έξυπνε, ότι με άφησες εσύ;, μου έρχεται να του πω! Προσπάθησε να τον πέισεις, γιατί μπορεί όντως να υπάρχει κανά μικροπροβληματάκι!

απλα θεικο!!!

ακουστε γελιο, εγω εχω Α+ ομαδα, ο αντρας μου ΑΒ- και ο μικρος Β+. Οταν μας το ειπε ο γιατρος ο δικος μου τρελαθηκε. λεει ειναι δυνατον , πρεπει να εχει ενα απο τα δυο...γελουσε ο αλλος!

εγω πλεον του δινω ξενο και αντλω μηπως και βελτιωσω την παραγωγη και εστω να βγαζω με θηλαστρο και να δινω, θα ερθει αυριο και ο γιατρος επιτελους να συζητησουμε.

κοριτσια υπομονη και κουραγιο.

Αχ βρε κοριτσάκια μου.. Ο καθένας τους (από τους άνδρες μας) θεωρεί ότι με το να κάνει αυτή την εξέταση θα είναι λιγότερο άνδρας και γόνιμος από τους άλλους.. Θυμάστε νομίζω ότι τον απείλησα για να εξεταστεί σωστά από το γιατρό και να κάνει την επέμβαση.. Του είπα πολύ απλά: "Δεν έχω σκοπό να κάνω καμία άλλη προσπάθεια αν εσύ δεν κάνεις έστω και το ελάχιστο"... Και μετά και εξετάστηκε και έκανε την επέμβαση..

Εδώ βρε κορίτσια πόσο δύσκολο είναι να καταπιεί κανείς ένα χαπάκι τη μέρα; Ε λοιπόν ο δικός μου ζήτημα ολόκληρο το κάνει κάθε φορά που είναι να πιει τις βιταμίνες του.. Και είναι μόνο βιταμίνες.. Που να ήταν και αντιβίωση!

L2qIp2.png

Χαζοι άντρες, τι περιμένεις!! Αν ήταν να περιμέναμε από αυτούς....

Πήρα σήμερα τον ουρολόγο του τηλέφωνο να του κάνω κάποιες ερωτήσεις που θέλαμε. Βρε, τον είχα κάνει άγιο να μιλήσει εκείνος, για να μη λέει μετα ότι τα μεγαλοποιώ, που....Τελικά, πήρα μόνη μου. Ο γιατρός είπε να σταματήσει να παίρνει τις βιταμίνες και το σιρόπι αφού δεν θα προσπαθούμε τους επόμενους δύο μήνες. Να τα ξεκινήσει πάλι λίγο πριν ξεκινήσουμε! Τον ρώτησα αν πρέπει να κάνει σπερμοδιάγραμμα, είπε όχι προς το παρόν. Να βλέπατε ηθική ικανοποίηση ο δικός μου, μόλις του είπα ότι ο γιατρός βρίσκει το σπερμοδιάγραμμα ικανοποιητικό!!!

Κοιμήθηκα το μεσημεράκι κι έβλεπα στον ύπνο μου ότι ήρθε μία ξαδέλφη μου και με ρωτούσε γιατί δεν μένω έγκυος κι εγώ γεματη νέυρα και θυμό έλεγα "δεν ξέρω, δεν ξέρω!!". Και στο τέλος της είπα " αν δεν τα καταφέρω ως τα Χριστούγεννα θα κάνω εξωσωματική και θα πετύχω". Ηταν τόσο ζωντανο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε;εμεις καλα, εχει ο μικρος πονακια αρκετα, το βραδι παλι δεν κοιμηθηκε παρα 2 ωρες, οπως καταλαβαινετε κομματια ειμαι και το πρωι που επιτελους κοιμηθηκε ηρθε ο γιατρος και μετα εκανα 2 ωρες παλι να τον κοιμησω...απο γαστρεντεριτιδα οχι τελειως καλα αλλα αναρρωνουμε, αλλα κατα τα αλλα καλα!πηρε ο μικρος 470γρ σε 8 ημερες αλλα δεν εβγαλε το 70γρ που ειχε πιει πριν μια ωρα που τον ζυγισε. λεει οτι εχω γαλα αλλα το παιδι γενικα θελει να τρωει αρκετα. μου προτεινε και αυτος αντλησεις ανα 2ωρο ή 3ωρο και ξενο εναλλαξ αλλα αρχισε να εχει πονους και δυσκοιλιοτητα το καημενο και εχουμε αλλα ντραβαλα τωρα. ασε που το μεσημερι που ηπιε το ξενο στο καπακι το εκανε εμετο, και δεν ειχε πιει και πολυ...τι να πω, δεν ξερω απο τη μια θελω να το ξαναβαλω στο στηθος και να δω πως θα παει παλι. αχ αυτη η κ..λοαρρωστια με πηγε τοσο πισω ρε μαμωτο.

Διαφημίσεις

Αχ, μωρέ ngeo, υπομόνή κι όλα θα φτιάξουν. Πολύ δύσκολα μου φαίνονται έτσι όπως τα περιγράφεις, αλλά φαντάζομαι ότι σιγά-σιγά όλα στρώνουν.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

manou ποσο τησ εδοσεσ προσπαν?

ngeo ποσο σε καταλαβαινω πικρα μεγαλη...κανε υπομονη να μασ τα λεσ να ξεδινεισ λιγο:|

εμεισ καλα ο καιροσ χαλια κ εγω ψυχολογικα παω με τον καιρο

εκανα τα χαρτια για ταμειο ανεργιασ χθεσ ευτυχωσ ενα χρονο θα μπω αν κ μετα τον σεπτεμβρη λεω να ψαξω για δουλεια

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Θένα, να ήξερες πόσο γρήγορα θα περάσει ο χρόνος!!! Καλά λες, από το Σεπτέμβρη ξεκίνα να ψάχνεις, γιατί είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα. Εμένα ο άντρας μου είναι εναμισι χρόνο στην ανεργία, τελείωσε το ταμειο τον Οκτώβρη, πήγαμε την προηφούμενη βδομάδα να δούμε αν μπορεί τουλάχιστον να θεωρήσει το βιβλιάριο υγείας ως άνεργος, δεν γίνεται τελικα....Αν πάθει τώρα κάτι ( χτυπάω ξύλο!!) τι θα γίνει; Πού μας κατάντησαν οι κυβερνήσεις μας, δεν ντρέπονται λίγο οι άθλιοι!

Κορίτσια, ώρες ώρες στενοχωριέμαι πάρα πολύ, γιατί κι εγώ και άντρας μου διαπιστώνω ότι ζηλεύουμε πολύ όταν ακούμε για κάποια εγκυμοσύνη. Ειδικά ο άντρας μου βγάζει και κακία. Ακόμα και για τα δικά μας άτομα. Οταν εγώ έμαθα πως είναι έγκυος η κοπέλα του αδελφού του ( και δεν έκαναν προσπάθειες ) δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς αισθάνθηκα. Και ο άντρας μου ζήλεψε, αλλά δεν το έδειχνε. Τώρα η αδελφή μου έχει καθυστέρηση ( μακάρι να είναι η γλυκούλα μου έγκυος! ) και καταλαβσίνω πως εκείνος κακιώνει με όλους και με όλα. Λέει πχ " Πώς έμεινε αμέσως η τάδε; Και καπνίζει και πίνει ο άντρας της. Θα αρχίσω κι εγώ να καπνίζω σαν φουγάρο" ή " δεν θέλει ο Θεός να μας δώσει παιδί" και τέτοια. Του λέω ότι έτσι με στενοχωρεί αλλά δεν καταλαβαίνει και συνεχίζει....¨" Ας κάνουν όλοι από 10 παιδιά! Αφού γεννάνε σαν κουνέλες! Κι αν έχουν να τα ταίσουν. Εμείς δεν έχουμε. Εγώ είμαι άνεργος..."Πώς καταντήσαμε έτσι, ρε κορίτσια; Είναι δευνατόν να προκαλεί τόσο πόνο, τόση μεγάλη αίσθηση ανικανότητας το να μην μπορείς να κάνεις παιδί; Σκέφτομαι πως αν αυτή τη στιγμή είχαμε παιδάκι ( δεν λέω ότι θα ήταν όλα ρόδινα!) αλλά θα χαιρόμουν πραγματικά όταν θα άκουγα ευχάριστα νέα για εγκυμοσύνες. Τωρα έχω κι έχει αυτό το "αγκάθι" που μας κάνει και κακούς καμια φορά και αυτό δεν αντέχεται, γιατί κακοί δεν είμαστε, γαμώτο μου!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

λογικο ειναι να σκεφτεσαι ετσι, μη τα βαζεις με τον εαυτο σου.χαλαρωστε,κανε την εγχειρηση και βλεπετε απο εκει και περα.πιστευω οτι αν ειχε και δουλεια και ξεχνιοταν θα ηταν καλυτερα. πολυ δυσκολο ρε παιδια η ανεργια. εμεις επιλεξαμε να παμε καθηγητες παρα την αρχικη μας δουλεια οπου μπορουσαμε να ειχαμε πολλα περισσοτερα χρηματα αλλα ετσι μηνας μπαινει βγαινει ξερεις οτι θα πληρωθεις (το ποσο αγνωστο βεβαια!) και εχεις και το στανταρ ωραριο. τι να πω margi κουραγιο

μαργκι μου οσο κ να θεσ να το πνιξεισ το συναισθιμα αυτο δυστιχωσ δεν γινετε σα καταλαβαινω γιατι κ εγω το ενιωσα οταν προσπαθουσαμε ,δεν ηθελα αλλα η ζηλια με ετρογε ιδικα εμενα ο αντρασ μου δεν το εδιχνε ισοσ.

ειχα μια κολλητη που προσπαθουσαν κ αυτοι κ δεν μπορουσαν τελικα οταν εμεινα εγκυοσ τραβηχτικαν πολυ απο μασ ισοσ κ αθελα ....τωρα μετα απο 7 χρονια προσπαθιων εχει ενα παιδακι ...προσπαθησε να μασ προσεγκιση παλι αλλα τωρα ειναι αργα κ δεν μπορω να ξανακολλησω μαζι τουσ μονο τα τυπικα...

η απομονοση δεν κανει καλο τελικα οπωσ κ η ζηλια με την ενια του απομακρινσου ισοσ ειναι καλυτερα να πεισ στον αλλον οτι ζηλεβεισ κ θα ηθελεσ κ εσυ να ειχεσ ενα μωρο μπορει ετσι να ελαφρινεισ το πονο σου κ ο αλλοσ να σε καταλαυει κ οχι να σε απομακρινει κ εσυ να νιωσεισ καλυτερα που το ειπεσ

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...