Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Αρχές καλοκαιριού με τέλος άνοιξης όχι μέσα στον καύσωνα... Πχ Μάιος Ιούνιος. 

Εκτός από το υποκειμενικό που μπορεί να ζεις στο νησί με το ανχος  η άνοιξη Κ το καλοκαίρι έχουν τις λιγότερες ιώσεις ο οργανισμός δεν καταπονητε από το κρύο η μέρα είναι μεγαλύτερη βγαίνεις περισσότερο έξω στο φως κάνεις περισσότερες βόλτες έξω στον καθαρό αέρα Κ στον ήλιο . Ο οργανισμός είναι στα καλητερα του την άνοιξη Κ αρχές καλοκαιριού Κ η ψυχολογία .. μπορεί να σας έτυχαν ιώσεις αλλά εντάξει αντικειμενικά το καλοκαίρι δεν αρρωσταίνει τόσο πολύ ο κόσμος Κ επίσης υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία  .. 

Θεωρείς τυχαίο ότι τα περισσοτερα  πλάσματα στην γη αναπαράγονται την άνοιξη Κ το καλοκαίρι? Είναι απλώς οι συνθήκες που ευνοούν. 

Εντάξει δεν λέμε ότι θα αποτύχεις άλλη εποχή αλλά είναι ένα θετικό ότι ο καιρός είναι καλύτερος Κ η ψυχολογία πιο ανεβασμένη στους περισσότερους ανθρώπους τουλάχιστον . .. 

Όλη η φύση ανθίζει την άνοιξη Κ το καλοκαίρι ο άνθρωπος δεν λειτουργεί ανάποδα . Άσχετα που το έχουμε ξεχάσει ότι πάμε παράλληλα με την φύση το σώμα κάποια πράγματα τα θυμάται. 

Τα καταλαβαινω ολα αυτα.. και σιγουρα ο ηλιος και το οτι ειναι μεγαλυτερη η μερα βοηθάει.. αλλα μέχρι εκει θεωρώ.. στην ψυχολογια μπορει να λειτουργησει αντίθετα το μοτο: ειναι καλοκαιρι..νιωσε καλα.. ειναι σαν τα Χριστούγεννα που καπως υποχρεωτικα πρεπει να χαρεις ! Το μεγαλύτερο ποσοστο κρισεων πανικου επισης συμβαινει το καλοκαιρι λενε ψυχολογοι! Επισης εγω αγαπω την ανοιξη αλλα υποφέρω απο Αλλεργίες.. οποτε πλεον θεωρω οτι και με την αλλαγη του κλιματος και ολων αυτών που συμβαινουν γυρω μας, ολα ειναι σχετικα, οπως και η καθε γυναικα ειναι διαφορετικη και ανταποκρίνεται διαφορετικα στις καθε συνθηκες! Μικρη σημασια λοιπον εχει θεωρω ποτε θα γινει η εμβρυομεταφορα.. αν το περιβαλλον της μητρας μας και το εμβρυακι ειναι υγιες καμια εποχη δεν θα τα εμποδισει να προχωρησουν!!! Αφηστε που εμεις οι σκορπιοί που ειμαστε παρα πολλοι, τον Φεβρουαριο  γραπωθηκαμε!!!!  μεσα στο κρύο, την παγωνιά και τη μιζερια...   Χαχαχα για να το ελαφρυνω και λιγο δηλ!!!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

μαριαεφη μου,οταν χαλαρωσεις να μας ενημερωνεις για τη μπουμπου σου,πλιιζ! Καλα ξεμπερδεματα,κουραγιο και περαστικα. Φιλακια.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχα!!! Καλε,εξηγησε στον ανθρωπο πως εκανα χιουμορ! Α,οτι φαινομαι μικροτερη μου το λενε πολλοι.. Κι ευχαριστησε τον για μενα! Ακου εκει να στεναχωρεθει κιολας! Πεταχτηκα απ τη δουλεια για λιγο,ακομα δε σχολασα...

ένα μήλο την ημέρα...

Manoutita περαστικά. Μία απορία έχω: Μόνο με υστεροσκόπηση φαίνεται αν υπάρχει πολύποδας; Με απλό υπέρηχο δε φαίνεται; Και για μένα υπάρχει υποψία πολύποδα αλλά δεν το έχω ψάξει ακόμη. Σου εύχομαι αυτό το μήνα να τα καταφέρετε. Εγώ είμαι κάπως καλύτερα μετά το υπόθετο που έβαλα χθες. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι τράβηξα όλο το βράδυ. Φαίνεται έκανε δράση το υπόθετο και είχα κάτι ενοχλήσεις! Αλλά αποζημιώθηκα το πρωί που μετα από μέρες ξύπνησα και δεν αναρωτιόμουν πώς θα περάσει η μέρα στη δουλεια και τι ρούχο να φορέσω. Κορίτσια μου, τέτοια ταλαιπωρία δεν την έχω ξαναπεράσει. Πάθαινα κι άλλες φορές μυκητιάσεις αλλά ποτέ σε τόσο προχωρημένη μορφή. Είμαι σίγουρη πως τα χάπια μου έκαναν κακό. Μακάρι να ηρεμήσω, να αρχίσω να χαίρομαι ξανά τον αντρούλη μου και να κάνουμε επιτέλους ένα μωρό. Καληνύχτα. Φιλια σε όλες. Αυριο είναι Σάββατο...ΓΙΟΥΠΙ!!! Θα κοιμηθώ ως το μεσημέρι.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κάλημέρα κορίτσια!!!!

Εχθες μου συναιβει το εξης περιεργο, το πρωι η θερμοκρασια μου από 36.9 που βρισκετε εδω και 1 εβδομάδα αντι να παει στο 36.8 οπως συμβαίνει απο τοτε που την μετραω ανεβηκε στο 37!!!Να δειτε χαρά που έκανα!!!

Και το απόγευμα ειχα καφε υγρά ισα ισα που λερωθηκα και μετα σταμάτησαν!!! εκει να δειτε χαρά μετα πηγα αγορασα ενα τεστ και λεω δεν το κάνω το πρωι (3 μερες νωριτερα) και βγηκε αρνητικο(ΚΛΑΨ) Απο εχθες εχω μια αισθηση χαμηλα όχι πονάκια απλα μια αισθηση (σαν να ειναι ωορηξια σαν να μου ερθει η περιοδος καπως ετσι) οταν σηκωνομαι αποτομα τοτε το νιωθω πιο εντονα και ενα μουδιασμα στο αρ. ποδι!!! Αυτα τα λίγα....

Τι λέτε εχω ελπίδες??????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Manoutita περαστικά. Μία απορία έχω: Μόνο με υστεροσκόπηση φαίνεται αν υπάρχει πολύποδας; Με απλό υπέρηχο δε φαίνεται; Και για μένα υπάρχει υποψία πολύποδα αλλά δεν το έχω ψάξει ακόμη. Σου εύχομαι αυτό το μήνα να τα καταφέρετε. Εγώ είμαι κάπως καλύτερα μετά το υπόθετο που έβαλα χθες. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι τράβηξα όλο το βράδυ. Φαίνεται έκανε δράση το υπόθετο και είχα κάτι ενοχλήσεις! Αλλά αποζημιώθηκα το πρωί που μετα από μέρες ξύπνησα και δεν αναρωτιόμουν πώς θα περάσει η μέρα στη δουλεια και τι ρούχο να φορέσω. Κορίτσια μου, τέτοια ταλαιπωρία δεν την έχω ξαναπεράσει. Πάθαινα κι άλλες φορές μυκητιάσεις αλλά ποτέ σε τόσο προχωρημένη μορφή. Είμαι σίγουρη πως τα χάπια μου έκαναν κακό. Μακάρι να ηρεμήσω, να αρχίσω να χαίρομαι ξανά τον αντρούλη μου και να κάνουμε επιτέλους ένα μωρό. Καληνύχτα. Φιλια σε όλες. Αυριο είναι Σάββατο...ΓΙΟΥΠΙ!!! Θα κοιμηθώ ως το μεσημέρι.
υπναρουδικο μου! Τα χαπια,ειδικα τα σπορανοξ με εκανες και τα μισησα. Χαιρομαι που εχεις καλη διαθεση. Οσο ξερω,η σαλπιγγογρ. δινει καποια εικονα,οπως υποψιες συμφυσεων,πιθανον πολυποδας κλπ. Δεν εχουμε ακριβη εικονα. Ολα καθαρα φαινονται μονο στην υστεροσκοπηση.

ένα μήλο την ημέρα...

μαγδα μου,βιαστηκες να κανεις τεστ μαλλον. Καμμια φορα συμπτωματα περιοδου κι εγκυμοσυνης μοιαζουν και αν ειχες καθυστερημενη συλληψη οπως εγω αργει η χοριακη να ανεβει. Μακαρι να εισαι...

ένα μήλο την ημέρα...

Μάγδα μου, λες να μας ετοιμάζεις κανά ευχάριστο;;;Αχ, μακάρι!!!Εκανες νωρίς το τεστ. Μην το λαμβάνεις υπόψη. Αυτά τα καφέ με χαροποιούν από τη μια, από την άλλη όμως μπορεί και να είναι προεορτια περιοδου. Μακάρι να μη συμβαίνει κάτι τέτοιο και να μας ανακοινώσεις ευχάριστα. Τη Δευτέρα δεν περιμένεις περίοδο;;

Εμένα πάλι ξεκίνησαν πονάκια από τώρα. Πάντα μία εβδομάδα πριν την περίοδο ξεκινάνε! Ρολοι και οι πόνοι και η περίοδος.

Κοριτσάκια μου, σήμερα που ήμουν στον κήπο ( παρατηρώντας τη μαμα να σκαλίζει. Εγώ τίποτα φυσικά, τόσο τεμπέλα που είμαι!) άκουσα από το διπλανό σπίτι το κλάμα ενός μωρού που είναι νεογέννητο. Ζήλεψα!! Μου ήρθε να βάλω τα κλάματα κι εγώ μαζί με αυτό. Θέλω να ακούσω κλάμα μωρού μέσα στο σπίτι μου... Ας μην αρχίσω όμως, γιατί η Μηλίτσα με απέιλησε ότι θα ανεβάσει παλιά μου μηνύματα που είχα υποσχεθει να είμαι αισιοδοξη.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Α, παθαίνω συνέχεια ατυχήματα! Χθες έπιασα το χέρι στο πόμολο της πόρτας του αυτοκινήτου ( μου έκανε πληγούλα), σήμερα έσπασα το μεικ- απ ( πάνε χαμένα 40 ευρουλάκια! Γεμάτο ήταν). Το χειρότερο: στραμπούλιξα το πόδι μου άσχημα σήμερα στο δρόμο. Προχωρούσα κουνιστη- λυγιστή ( ματιάστηκα από μόνη μου. Είδα τον έαυτό μου σε μια βιτρίνα και μου άρεσα!!! Ψωνάρα, ε;;;)....Ε, εκεί που περπατούσα γύρισε το τακούνι και πάρτ'την κάτω την μαρτζι. Ευτυχώς που δεν περνούσε κανα αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή.Θα με χτυπούσε....Τέλος πάντων. Κανείς δεν ήρθε να με βοηθήσει. Μόνο ένας εργάτης από τη δίπλα οικοδομή με κοιτούσε με οικτο. Σηκώθηκα και μου έφυγαν τα δάκρυα από τον πόνο. Κουτσαίνοντας έφτασα στο αυτοκίνητο που με περίμενε ο αντρούλης μου, ο οποίος είπε πως, ενώ με έβλεπε, κάποια στιγμή με έχασε και αναρωτήθηκε που είχα πάει. Πού να φανταζόταν ότι είχα πέσει φαρδια πλατιά κάτω;;; Τώρα με πονάει λίγο το ποδαράκι μου....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

μαργκι μου,που εισαι κουκλιτσα μου? Φτου φτου μη σε ματιαξω! Τωρα μπηκα σπιτι,εφαγα,εχω και τον καφεδακο μου και ναμαι.

ένα μήλο την ημέρα...

στις ομορφιες σου σημερα! Βρε μαργκι μου ελευθερια λογου εχουμε εδω. Γραφε εσυ οτι θες κι εγω θα κατεβαζω τις απαντησεις σου. Χι χι! Δε σεμποδιζω.Παντως σε νιωθω λιγο πιο αισιοδοξη,η ειναι ιδεα μου?

ένα μήλο την ημέρα...

Μηλίτσα μου, να σου πω τι έγινε! Μετατοπίστηκε το άγχος μου από το θέμα του μωρού στο θέμα του διορισμού! Απασχολώ το μυαλό μου πλέον με άλλες σκέψεις, αγχωτικές κι αυτές, αλλά σε καμία περίπτωση πιο αγχωτικές από τη σκέψη του αν θα κάνω ή οχι παιδί! Συζητάω άλλλα πράγματα τώρα με τον άντρα μου: άραγε θα διοριστώ; Φέτος όχι, αλλά του χρόνου μπορεί...Θα δούμε...Πάντως σήμερα πονάει η κοιλιά μου κάπως περίεργα και άσχημα. Περίοδο περιμένω Παρασκευή με Σάββατο. Αποφεύγω να κάνω σκέψεις του τύπου: μήπως είμαι;;; Λέω ότι δεν είμαι. Ετσι, όταν αδιαθετώ, δεν το παίρνω κατάκαρδα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αχ Margi μου και εγω αυτό εκανα τις προηγουμενες φορες ελεγα οτι δεν ειμαι για να μην το παρω κατακαρδα οταν ερχοταν η περιοδος, αυτη την φορα αφησα τον εαυτο μου να πιστευει και απο την Παρ εχω καφε στο σκουπισμα εχθες δεν ειχα και το πρωι παλι ειχα λιγα!!! αρα ερχετε η ατιμη και με πηρε απο κάτω και εβαλα κάτι κλάμματα σαν μωρο παιδί!!!!! Τωρα ηρεμησα και οποτε θελει ας ερθει!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

KALISPERA KORITSIA...MARGI MOU KAI EGW TO IDIO,,,EXW AFISI AYTES TIS MERES TO THEMA PAIDI KAI ASXOLOUME ME TON DIORISMO,,,STIS 2 MAIOU EINAI I EKSETASTIKI,,EAN OLA PANE KALA EINAI NA DIORISTO SE KAPOIO YPOURGEIO..STIN PROIGOUMENI EKSETATIKI EIXA 90%,,,,EFOSON PETIXA SE AYTIN PREPI NA PETIXO KAI STIS 2 MAIOU PRWTA O THEOS,,,EAN PIASW TO LIGOTERO 75% THA DIORISTO,,,AX PANAGITSA MOU MAKARI,,,MILITSA SIMERA PIGA STO ESTIATORIO POU SOU EIPA ME TIS KARAKAKSES KAI DEN SE PIRA TIL,,,,THA SE PARW SIGOURA TIN TRITI,,,,,MAGDA MOU MIN SE PAIRNEI APO KATW,EIPAME,,THA MEINOUME EGKUOULES ALLA DEN KSEROUME TO POTE,,,,POLLA FILIA SE OLOUS

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...