Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Α ρε Θένα!!! Θα αρχίσω να τρώω μπανάνες με το τσουβάλι!!!

Να σου πω...Δεν μας βάζεις καμιά καινούργια φωτογραφία του Ιάσονα; Θα μεγάλωσε τώρα ο μικρούλης μας!!! Αυτή που έχεις είναι από το Σεπτέμβρη!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλλες 10 μέρες μείνανε και μπαίνω χειρουργείο!!!Ανυπομονώ να μου αφαιρέσουν τους πολύποδες! Το μόνο που φοβάμαι είναι να ξεκινήσουν καμιά απεργία διαρκείας οι νοσοκομειακοι γιατροί και μου το αναβάλουν. Ας ελπίσω να μην γίνει κάτι τέτοιο. Μετά το χειρουργείο θα πάω σε έναν γιατρό στην Πρέβεζα που έμαθα ότι είναι πολύ καλός να με καθοδηγήσει στις μετέπειτα κινήσεις μου. Μακάρι μέχρι το Πάσχα να έχω λύσει όλα τα θέματα που με απασχολούν και να ξεκινήσουμε πάλι τις προσπαθειούλες μας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Α ρε Θένα!!! Θα αρχίσω να τρώω μπανάνες με το τσουβάλι!!!

Να σου πω...Δεν μας βάζεις καμιά καινούργια φωτογραφία του Ιάσονα; Θα μεγάλωσε τώρα ο μικρούλης μας!!! Αυτή που έχεις είναι από το Σεπτέμβρη!!!

axaxaxaxa σε φανταζομαι να κοιμασε κ να ξυπνασ με μια μπανανα στο χερι χιχιχιχι.

παντοσ δεν ειναι κακη ιδεα:tongue: ....θυμηθηκα κ τον λιναροσπορο κ οτι εχει ω3 εκτοσ τα ψαρια τα μεγαλα με τα βαρεα μεταλα ...για κοιτα κ αυτο;) η μαλον ο συζιξ:mrgreen:

http://ipokratis.blogspot.com/2009/03/blog-post_8942.html

αλλαξα κ φοτο...καιροσ ηταν...μεγαλοσε?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κλασικα η μαμα εμεινε στασιμη!!!

κοριτσια εμεις καταρρεουμε!και οι δυο με γαστρεντεριτιδα, εγω και ο αντρας μου, αυτος μου το κολλησε, ευτυχως τα παιδια τιποτα, τη μεγαλη την πηγα στα πεθερικα μου να μεινει εκει, με το μικρο ολο μασκες ειμαστε, ειμαι τοσο κομματια, πονανε τα κοκκαλα μου, δεν τρωω σχεδον τιποτα, ολο τουαλετα ειμαι, θηλαζω και το μικρο, ευτυχως προσπαθω να τον θηλαζω ξαπλωμενη και κομομαστε μετα μαζι, τουλαχιστον ετσι πηγε το χθεσινο βραδι ελπιζω και σημερα.

λετε η αφαγια να επηρεασει την παραγωγη γαλακτος;εχω το προβλημα μου που θελω να την αυξησω οχι και να μου μειωθει τωρα...

περαστικουλια σ ολες σας και φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Θένα, ο μικρός μεγάλωσε ΠΑΡΑ πολύ!!! Κι έχει αλλάξει! Μωρή, είναι το ίδιο παιδί; Είσαι σίγουρη ότι είναι μόλις 9 μηνών; Μοιάζει μεγαλύτερο! Ζωή να έχει το παιδάκι σου, είναι παίδαρος. Και τα άλλα δύο έιναι πολύ γλυκούλια. Ο Γιωργάκης ειδικά...Η Δανάη είναι έτοιμη για μοντέλο. Εσένα σε προτιμώ με ανοιχτόχρωμα μαλλιά. Τα έχεις σκουρύνει μετα τη βάφτιση, ε;

Ngeo, περαστικά! Τώρα πήγε να σε πιάσει ρε γαμ...! Λεχώνα γυναίκα! Τι να πω...Πρόσεχε. Μήπως όσο έχεις γριπη να μην το θηλάζεις το παιδί, για να μην ταλαιπωρείστεόύτε ο ένας ούτε ο άλλος;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ngeo περαστικα σας!

οσο θηλαζεις το γαλα θα ερχετε συν οτι το μωρο αποκτα αντισωματα!

την κορη καλα εκανες κ την εστειλες στην γιαγια και ας μεινει κ οταν αναρρωσετε για κανα 2 μερες γιατι κ τοτε κολλαει!

να τρως ομως ρε κοριτσι μου εστω λιγο και παλι.

περαστικα σας!!!

εμεις 5200!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Θένα τα μικρά σου είναι πανέμορφα.. γίναν σωστά παιδάκια τώρα.. Καλά ο Ιάσονας σε ποιον μοιάζει αλήθεια;;; νομίζω σε σένα φέρνει.. Κι η μαμά κούκλα όμως.. γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;;

Μάρτζι μου υπομονή και κουράγιο κοριτσάκι μου.. είμαι σίγουρη πως πολύ σύντομα τα βάσανά σου θα τελειώσουν και το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεσαι τώρα θα σε βοηθήσει πολύ να ηρεμήσεις και να κάνεις ανασυγκρότηση δυνάμεων.. Μακάρι να είχα κι εγώ τη δυνατότητα να ζω κοντά στη θάλασσα και κάθε μέρα να μπορούσα να μυρίζω την αλμύρα της..

Ngeo βλέπω καλά πάτε κι εσείς από διάφορες αρρώστιες.. Η γαστρεντερίτιδα είναι εξαντλητική ασθένεια. Ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο να τρως έτσι όπως είσαι αλλά κάνε μια προσπάθεια για το μωρό σου.. Τη μικρή καλά έκανες και την άφησες στη γιαγιά.. θα καλοπεράσει εκεί..

Τώρα θα σας πω για μένα... Με μεγάλη μας χαρά επιβεβαιώσαμε με το σύζυγο το Σάββατο ότι η "μηχανή" μας δουλεύει ρολόι... Εντάξει.. ήταν κοντά ένας μήνας από την τελευταία φορά που το επιβεβαιώσαμε αυτό και μετά ο σύζυξ μου ομολόγησε ότι ένα άγχος για την καλή λειτουργία το είχε.. Οπότε όλα οκ από εκεί..

Επίσης με μεγάλη μου χαρά χθες και σήμερα επιβεβαίωσα με τα γνωστά τεστάκια ότι η ωορρηξία μου γίνεται κανονικά την 14η μέρα όπως το υπολόγιζα και πως και το δικό μου σύστημα δουλεύει ρολόι... Δύο ρολόγια μαζί το μόνο που θέλουν είναι συγχρονισμό.. Έτσι θα δοκιμάσουμε σήμερα το βράδυ να συγχρονιστούμε εγώ και ο Δομνίνος και ελπίζω να μας προκύψει κάτι όμορφο που να ... κλαίει...!

Μαριαέφη φιλάκια στα μαγουλάκια!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

τελεια νεα Δομνινα!!!

να δεις που μεχρι το Πασχα θα εισαι εγκυος λεμε!!!!

ξερεις οτι κ αντρας μου την εκανε την ιδια επεμβαση και μετα απο λιγους μηνες τσουπ να το το θετικο τεστακι(αυτο που παλλινδρομησε αλλα ασχετο)

Θενα κουκλια τα παιδια σου φτου φτου γλυκεια μου!

το μαλλι μου αρεσε κ εμενα πιο ανοικτο!!

μπραβο δομνινα, τελεια νεα!βουρ στον πατσα!

ρε παιδια τι να φαω, αφου ποναω μετα αφανταστα...σημερα πινω λιγο περισσοτερο νερο παντως.

Διαφημίσεις

χα δομνα αντε μπραβο 'ανοιξαμε κ σασ περημενουμε ενα πραγμα ..ε?':mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κ εσυ μπαργκι παρε φορα φαε τισ μπανανεσ κ βουρ στο μπατσα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

παρτε κ καμια βιταμινη καλου κακου μην παθετε κ υπερκοποση αχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

αχ μη μου λετε τετοια για το μαλλι....ολοι μου λενε για σκουρο κ εσεισ για ανοιχτο...τι να κανω ...μηπωσ σεξια ανοιχτο κ αριστερα σκουρο:mrgreen::mrgreen: αφου ο αντρασ θελει σκουρο τι να κανω η γυναικα:tongue:.

ngeo τι παθατε βρε μανα τετοιο καιρο:confused: απαπα ηταν στραβο το κλημα.....τι να πω....περαστικα κ προσοχι για το μωρο ,η μασκα κανει δουλεια παντοσ.

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

αχ κοριτσια, πηρα το γιατρο τηλεφωνο και του ειπα οτι μειωθηκε το γαλα και μου ειπε οτι δυσκολα να ανακαμψω.αλλα θα τα καταφερω, θα αρχισω να τρωω περισσοτερο και να εχω το μικρο ολη μερα στο στηθος, θα κανω και αντλησεις μετα το καθε γευμα αν χρειαζεται και θα δειξει.

τωρα ο μικρος πινει σχεδον σε καθε γευμα ξενο, περιπου 80 γρ, ειναι αρκετα αλλα τι να κανω, εχω και το φαγανο παιδι!

την κορη δεν τη θηλασα πολυ για αλλους λογους και ελεγα οτι θα τα καταφερνα εδω.τουλαχιστον αν καταληξω στο μπιμπερο να αντλω τα μισα τουλαχιστον γευματα απο εμενα, δε με πειραζει αυτο, απλα με το θηλασμο ηρεμει και κοιμαται καλυτερα το σκατιαρικο μου, ολο κακα κανει το ατιμο, εχει παει η πανα σ αλλα χερια, και μπολικα τσισα. και μου φαινεται οτι εχει παρει και υψος, καποια φορμακια του ειναι οριακα

φιλια σ ολες.

εγω θελω ενα μπανανα σπλιτ!!!τωρα

ειπα τον αντρα μου, αυριο η μεθαυριο να με φερει ντονατς να φαω, ααα και θελω καργα εναν λουκουμα απο αυτους στην παραλια που τρωμε

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ngeo μηπωσ εισαι ακομα εγκυοσ αχαχαχαχαχα.....ο λουκουμασ αυτοσ απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...............:tongue::tongue::tongue::tongue:

αχοσταγα τα αγορια παιδι μου.....βλεπω να σου γινεται σαν τα δικα μου ......φαγανα κοιμησιδεσ κ τεμπελχαναδεσ χαχαχαχαχα

margi οντωσ το παιδακι μου μεγαλωσε πολυ εβγαλε κ μαλλακια κ ειναι σαν παιδακι...ειναι ανεπτυγμενο σε ογκο :mrgreen::mrgreen: ενασ λογοα ειναι που δεν κινητε ιδιαιτερα:roll::roll: τετοιοσ βαρεμαρασ που ειναι:tongue::tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Μακάρι βρε κοριτσάκια μου να πιάσουν τα λόγια σας και οι ευχές σας και να σταματήσει η ταλαιπωρία μας εδώ!

Ngeo μου είναι ακόμα πολύ μικρούλης ο γιοκαρέλλος σου.. Πρέπει να τον έχεις συνέχεια στο στήθος κι εσύ πρέπει να τρως.. Τίποτε δεν έχει χαθεί ακόμη, ούτε η μάχη του θηλασμού ούτε ο πόλεμος.. Αφού είσαι εσύ αποφασισμένη δεν σε φοβάμαι καθόλου!

Θένα πήρα μπρος λέμε!

L2qIp2.png

Δομνίνα, γερά και δυνατά στον αγώνα!!!

Πιστευω πως όλα θα πάνε πολύ καλά από εδώ και πέρά.

Εγω κορίτσια περιμένω πώς και πώς να αδιαθετήσω για να καθαρίσω ως την άλλη παρασκευή που θα χειρουργηθώ. Κι είμαι σήμερα στην 30η μέρα κι ακόμη δεν εμφανίστηκε η κακούργα. Τώρα που θέλω να αδιαθετήσω δεν αδιαθετώ. Αλλά πάντα έτσι έκανε η παλιοπερίοδος. Από μικρή που ήμουν. Περίμενα να μεταλάβω, μού έκανε καθυστέρηση, ερχόταν το πρωί πριν πάω εκκλησία. Ηταν να πάω διακοπές πάλι καθυστέρηση για να μου χαλάσει τα μπάνια. Μην μου κάνει κανά τέτοιο χουνέρι τώρα, γιατί θα ουρλιάξω...

Κατα τ' άλλα είμαι ηρεμότατη. Τι ωραία να μην προσπαθείς για παιδί! Βρηκα επιτέλους τον παλιο καλό εαυτό. Ολοι μού το λένε ότι επιτέλους με βλέπουν όπως ήμουν προ εξωμητριου. Τόσο ήρεμη είμαι που θα το σκεφτώ πολύ αν θα συνεχίσω προσπάθειες και μετά τον Απρίλη. Σιγα...Καλά είμαι κι έτσι....Αν είναι να προσπαθώ για παιδί και να χάσω την ψυχική μου υγεία, προτιμώ να μην προσπαθώ. Αν μέινω τυχαία, έμεινα. Αν όχι, δεν πειράζει. Αμαν πια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...