Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

κοριτσακια μου!

ngeo μου κ εγω στην κορη μου 60 μερες την θηλασα και εδινα κ συμπληρωμα σε αυτον παω καλυτερα μονο ενα γευμα δινω ξενο το βραδυ σημερα πηγαμε κ παιδιατρο και ειναι 5200!μια χαρα!

κ εγω θηλαζω και διαβαζω την Εφη (μανου μου πολυ καλυτερα πηγαινει μετα απο συζητησεις!!επιτελους) ή παιζω μαζι της!

το φελισιν πολυ καλο μανου και θα σε βοηθησει και να θυμασε κ εγω ξαναεμεινα εγκυουλα επειδη σταματησα να μετραω!

Δομνινα πολυ καλα τα νεα σας!! μπραβο γλυκεια μου!

μαρτζι μου ετσι να εισαι ηρεμη και χαλαρη και ολα θα γινουν...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα,ποσο χαιρομαι που πλεει αερας αναννεωσης στο τοπικ :P

Δομνινα μου αντε καλη αρχη τωρα και καλα αποτελεσματα να εχετε.

Μαρτζι μου,ειδες ποσο ομορφη ειναι η ζωη,ακομα και κανοντας,απλα καθημερινα πραγματα.Μου αρεσει που σε "βλεπω" τοσο καλα,να δεις που ολα θα στρωσουν κουκλιτσα μου.

Μαριαεφη μου,μπραβο στη μικρουλα σου,καποια φαση θα ηταν και παει περασε.

Να εχετε ολες μια ομορφη μερα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημεραααααα

εμεισ καλυτερα αλλα βρε κοριτσια ιδατε πωσ μπορει ενασ τελειοσ ηλιοσ να σου φτιαξει την διαθεση:rolleyes: ακομα κ για σπιτοδουλειεσ:tongue:

margi ayto να το κοιταξεισ ''βαψιμο κ σφουγγαρισμα '' μαζι δεν παει:shock::tongue::tongue::tongue:

εμεισ εχουμε λιγο βηχα δεν μασ αφυνει λεμε:evil: αλλα τεσπα ειπαμε εχουμε ωραιο ηλιο κ ορεξη για σφουγγαροβαψημο αχαχαχαχαχα φιλακια

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Τελικά η ζωή είναι ωραία! Αυτό έχω καταλάβει ύστερα από τόσες προσπάθειες, τόσες στενοχώριες και λύπες.. Πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή μας σαν να είναι η τελευταία και για το λόγο αυτό χαίρομαι ιδιαιτέρως που εσύ Μάρτζι μου ξεκίνησες επιτέλους να ζεις και πάλι.. Κι εγώ δεν λέω.. περνάω δύσκολα αυτό τον καιρό.. αλλά τουλάχιστον έχω τον άνδρα μου που με κάνει και γελάω, έχω τους λίγους και καλούς φίλους που μπορώ να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου μαζί τους, κάνω όνειρα για κοντινές αποδράσεις και ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη... που μου ανεβάζουν τη διάθεση.. Εννοείται πως δεν θα κάτσω να πεθάνω επειδή δεν ήρθε ακόμη το μπεμπέ.. Είναι μικρή και σύντομη η ζωή για να μεμψοιμιριάζουμε.. Είμαι η Δομνίνα και είμαι καλά!

Φιλάκια σε όλες σας!

L2qIp2.png

καλημερα κοριτσια, βρε παιδια τι παιζει με τις ιωσεις...περαστικα σας.

το πρωι ο μικρος κοιμαται του καλου καιρου, μη ρωτατε γιατι, χθες το βραδι του εδωσα δικο μου που ειχα βγαλει 40μλ και μετα αλλα τοσα ξενο, αφου το ειχα θηλασει για 1,5 ωρα και ο καημενος τα εφαγε και μετα κοιμηθηκε το ζουζουνι.

σημερα εφαγε μονο απο το ενα και ξεραθηκε, αφου ηταν κομματια απο χθες και εβγαλα απο το αλλο 30μλ...δηλαδη αντε να τρωει και απο τα δυο 60-70 με δεδομενο οτι ειχαν περασει και 4 ωρες και ηταν τουμπανο το στηθος...δεν θελω να το βλεπω να ταλαιπωρειται οποτε θα δινω και ξενο και βλεπουμε, δεν θα σκασω κιολας...

κοριτσια θελω να καθομαι στο σπιτι της margi με ενα καφεδακι, ενα τσιγαρακι και να αγναντευω τη θεα της... και να κουτσομπολευουμε. ωραια θα ηταν!

φιλια σ ολες

mariaefi πως πας εσυ; φανταζομαι καλυτερα απο εμενα

vasdeli εσυ με το νεο μελος;

Αχ δυσκολο πραγμα ο θηλασμος αλλα να καθεσαι να κανεις θυλαστρο για 70-80 γρ ρε παιδι μου δεν λεει για αυτο το εκοψα και εγω βεβαια και να δινεις ξένο δεν βοηθάει γιατι δεν παραγεις παραπάνω ο θηλασμός ειναι προσφορά και ζήτηση ετσι λένε τωρα εδω που τα λεμε και εγω δεν την πάλευα αυτο βεβαια δεν μας κάνει λιγοτερο μανούλες οπως λεει η κυρα θένα μας.....

εγω δεν ξέρω γιατι αλλα με επιασαν τα ψυχολογικά μου δεν εχω ωρεξη για τίποτα και ποναωω παντού με ποναει το πόδι στην κλήδωση φλεβα ειναι δεν ξέρω? και οταν δαγκώνω κάνει με τα μπροστινά δοντια με πονάει το αυτι κατι σαν τράβηγμα νιωθω ααααα και το δέρμα μου στα ποδια μου σε μερικά σημεία ειναι ξερό ξερω ξερω μην μου πείτε εφυγα για δαφνή τσιγαράκια κοριτσια οσες μπορείτε φερτε μου κανένα:D:D:D:D

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

καλως τα κοριτσια, δομνινα χαιρομαι που σκεφτεσαι ετσι. mariaefi μπραβο στο μικρο!εχει παρει πολυ βαρος. ηρθε ο γιατρος σημερα και τον ζυγισε, ειναι οκ το παιδι, λεει οτι πηρε λιγο παραπανω απο το αναμενομενο και η ποσοτητα του ξενου δεν δικαιολογει αρα εχω λεει γαλα...αλλα παλι το μεσημερι ταιζα το μικρο 3,5 ωρες αλλα τελικα ηπιε 80μλ...και μετα ξεραθηκε. εβγαλα 30 μλ τωρα με το θηλαστρο και μετα δεν εβγαινε αλλο τιποτα, δεν ξερω, αφηστε που απο το ενα εχω πιο πολυ γιατι εχει λιγο μεγαλυτερη θηλη και το παιδι το πιανει καλυτερα απο το αλλο και ρουφαει. τεσπα, θα συνεχισω ετσι και βλεπουμε, στοχος αλλη μια βδομαδα.

κοριτσια θελω να βγω μια βολτα, εστω στο τετραγωνο αλλα το πρωι που κοιμαται και μπορω ειμαι κομματια και θελω να κοιμηθω και εγω. υπομονη!

φιλια σ ολες

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Γεια σας! Τι κάνετε; Θένα, τι έγινε; Ολοι οι Γιαννιώτες έχουν τρελαθεί στη γρίπη! Ευτυχώς δεν είμαι εκεί. Θα έρθω σε δύο βδομάδες για το χειρουργείο. Δεν έρχομαι νωρίτερα, τι να κάνω άλλωστε;;Πολλά έξοδα στην βενζίνη, καίω και πετρελαιο στο σπίτι, άσε καλύτερα. Με τόσα που χαλάω για 2 ημέρες, περνάω εδώ πάνω από μία εβδομάδα. Κάνω πολύ οικονομία, αλλιώς πού να τα καταφέρουμε με ένα μισθό;

Δομνίνα, ωραία τα ταξιδάκια. Θα σας ανανεώσουν. Να σε ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει. Τις εξωσωματικές που κάνατε τις κάνατε λόγω κακού σπέρματος; Δεν σας είχε πει κανείς γιατρός μέχρι τώρα για το πρόβλημα του Δομνίνου; Μακάρι να έχει βελτιωθεί η καταστασή του, αλλά σκέφτομαι πως χάσατε πολύ χρόνο, χρήμα, ενέργεια για κάτι που θα μπορούσε να είχε αντιμετωπιστεί νωρίτερα. Τσαντίζομαι!!! Κι εγώ θα μπορούσα να είχα κάνει πολύ νωρίτερα αυτό το χειρουργείογια τους πολύποδες, πολύ νωρίτερα θα είχαμε κάνει κατι για σπερμα, αν είχα τη σωστή καθοδήγηση από τις γιατρίνες ( ο Θεος να τις κάνει γιατρίνες ) που είχα. Ολο ότι έχω άγχος μου έλεγε η τελευταια,που έτσι μου έρχεται να πάω τώρα να την βρίσω. Τέλος πάντων.

Τώρα, Δομνινα, τι σας είπαν. Υπάρχει περίπτωση να συνεχίσετε προσπάθειες φυσιολογικά και να μην ξανακάνετε εξωσωματική; Φαντάζεσαι να συμβεί αυτό, κοριτσάκι μου;;Μακάρι!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μάρτζι μου κοριτσάκι μου..

Εμείς δυστυχώς πέσαμε στην περίπτωση γιατρού και ακτινολόγου "κορυφής"... Για να καταλάβεις όταν ξεκινήσαμε και πήγαμε στον πρώτο ουρολόγο τον οποίο μας τον σύστησαν ως "κορυφή" στην εξέταση που έκανε στον άνδρα μου ψηλάφισε την κιρσοκήλη.. Μας έστειλε σε Καθηγητή Ακτινολόγο ειδικευμένο στους υπερήχους οσχέου και στα τρίπλεξ για επιβεβαίωση.. Εκεί για κακή μας τύχη στην γνωμάτευση αναγράφηκε ότι κιρσοκήλη δεν ανευρέθη οπότε ο ουρολόγος δεν μπήκε στον κόπο να δει τον υπέρηχο - στον οποίο παρεμπιπτόντως φαίνεται ολοκάθαρα - και έτσι μας έδωσε αγωγή η οποία δυστυχώς δεν έπιασε τον άνδρα μου.. Η απάντησή του ύστερα από τρεις μήνες που έπαιρνε την αγωγή και πήραμε τα αποτελέσματα "Δυστυχώς είστε στο 5% των ζευγαριών που η συγκεκριμένη αγωγή δεν έχει αποτέλεσμα".. Είπαμε ότι κάνουμε ότι μπορούμε.. Η πρώτη εξωσωματική έπιασε αλλά το μωρό παλινδρόμησε.. Πήγαμε στη δεύτερη εξωσωματική μετά από συγκεκριμένη αγωγή και πάλι με μόλις 3.000.000 σπερματοζωάρια και κινητικότητα 18%.. Και όλα αυτά ένα χρόνο σχεδόν μετά το πρώτο σπερμοδιάγραμμα. Η δεύτερη εξωσωματική φυσικά απέτυχε..

Έτσι το πήρα πατριωτικά και είπα ότι θα πάμε σε άλλον ουρολόγο. Έψαξα στο internet και αφού είχα καταλήξει σε ποιον θα πηγαίναμε έτυχε μια κοπελιά από εδώ να μου συστήσει τον γιατρό που είχα ήδη βρει. Έτσι επιβεβαιώθηκα..

Πήγαμε και μόλις κάναμε το πρώτο ραντεβού άλλαξαν όλα για μας. Ο άνδρας μου τον κατασυμπάθησε και αποφασίσαμε να κάνουμε ότι μας πει.. Τώρα ναι, έχουμε πολλές πιθανότητες για φυσιολογική σύλληψη - αν έχει πάει καλά η επέμβαση, που θέλω να ελπίζω ότι έχει πάει τέλεια - αλλά λόγω ηλικίας ίσως το επισπεύσουμε λιγάκι κάνοντας μια σπερματέγχυση..

Όντως έχουμε χάσει πολύ χρόνο, χρήμα, και ψυχική ηρεμία με όλη αυτή την ιστορία αλλά τουλάχιστον τώρα μπορώ να πω ότι έχουμε κάνει ότι περνάει από το χέρι μας για να γίνουμε γονείς.. Το ζήτημα τώρα είναι στα χέρια Του..

Μάρτζι κοριτσάκι μου κάλλιο αργά παρά ποτέ.. Αυτή είναι η σοφία που αποκόμισα τόσο καιρό εδώ.. και.. κάθε εμπόδιο για καλό!

Μακάρι κοριτσάκι μου να πάει τέλεια η επέμβαση και να γίνει και σε σένα το θαύμα!

L2qIp2.png

καλως τα κοριτσια, δομνινα χαιρομαι που σκεφτεσαι ετσι. mariaefi μπραβο στο μικρο!εχει παρει πολυ βαρος. ηρθε ο γιατρος σημερα και τον ζυγισε, ειναι οκ το παιδι, λεει οτι πηρε λιγο παραπανω απο το αναμενομενο και η ποσοτητα του ξενου δεν δικαιολογει αρα εχω λεει γαλα...αλλα παλι το μεσημερι ταιζα το μικρο 3,5 ωρες αλλα τελικα ηπιε 80μλ...και μετα ξεραθηκε. εβγαλα 30 μλ τωρα με το θηλαστρο και μετα δεν εβγαινε αλλο τιποτα, δεν ξερω, αφηστε που απο το ενα εχω πιο πολυ γιατι εχει λιγο μεγαλυτερη θηλη και το παιδι το πιανει καλυτερα απο το αλλο και ρουφαει. τεσπα, θα συνεχισω ετσι και βλεπουμε, στοχος αλλη μια βδομαδα.

κοριτσια θελω να βγω μια βολτα, εστω στο τετραγωνο αλλα το πρωι που κοιμαται και μπορω ειμαι κομματια και θελω να κοιμηθω και εγω. υπομονη!

φιλια σ ολες

Ngeo μου μην αγχώνεσαι με το εάν και πόσο γάλα έχεις. Δεν μπορείς να το μετρήσεις με το θήλαστρο.. Το μωρό ξέρει και κάνει θηλαστικές κινήσεις και παίρνει ακριβώς όσο γάλα χρειάζεται. Ειδικά τις πρώτες 40 μέρες πρέπει να το έχεις συνέχεια στο στήθος για να εδραιωθεί η γαλουχία.. Αφού παίρνει βάρος όλα καλά!

L2qIp2.png

Αχ, βρε Δομνίνα, τι περάσατε κι εσείς....Πόσα βάσανα και στενοχώριες, αλλά ελπίζω από εδώ και πέρα να μας πάνε όλα κατ' ευχήν. Αχ, αυτοί οι γιατροί...Εγώ, να σου πω την αλήθεια, δεν το βλέπω όπως εσύ. Τους κατηγορώ πολύ τους άθλιους που μόνο να μας τα "παίρνουν" ξέρουν. Καθοδήγηση μηδέν. Ο γιατρός που θα με χειρουργήσει με συμβούλεψε να βρω έναν καλό γιατρό ( αυτός δεν αναλαμβάνει ούτε εγκυμονούσες ούτε κοπέλες που προσπαθούν, μόνο σοβαρά γυναικολογικά) που θα με καθοδηγεί σωστα πάνω απ΄όλα. Μου είπε πως μόλις ακούω τη λέξη άγχος από γιατρό να φεύγω μακριά. Η τελευταία γυναικολόγος που είχα μου είχε πει μια φορά " Και μόνο που σε βλέπω με τσαντίζεις. Εχεις πολύ άγχος!" Γιατί δεν την έβρισα εκείνη τη στιγμή και δεν έφυγα, μπορείτε να μου πείτε;

Δομνίνα, πότε θα κάνει τώρα το σπερμοδιάγραμμα ο άντρας σου; Μακάρι να είναι όλα τέλεια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Ο γιατρός που θα με χειρουργήσει με συμβούλεψε να βρω έναν καλό γιατρό ( αυτός δεν αναλαμβάνει ούτε εγκυμονούσες ούτε κοπέλες που προσπαθούν, μόνο σοβαρά γυναικολογικά) που θα με καθοδηγεί σωστα πάνω απ΄όλα.

Συμφωνώ απολύτως σε αυτό.. Ο γιατρός πρέπει να μπορεί ανά πάσα στιγμή να δίνει τη σωστή λύση.. Ευτυχώς ο γυναικολόγος μου εκτός από τέτοιος γιατρός είναι και άνθρωπος..

Μου είπε πως μόλις ακούω τη λέξη άγχος από γιατρό να φεύγω μακριά. Η τελευταία γυναικολόγος που είχα μου είχε πει μια φορά " Και μόνο που σε βλέπω με τσαντίζεις. Εχεις πολύ άγχος!" Γιατί δεν την έβρισα εκείνη τη στιγμή και δεν έφυγα, μπορείτε να μου πείτε;

Ε τότε να μη με βλέπεις.. έπρεπε να της απαντήσεις.. Καλά έκανες κι έφυγες κοριτσάκι.

Δομνίνα, πότε θα κάνει τώρα το σπερμοδιάγραμμα ο άντρας σου; Μακάρι να είναι όλα τέλεια!

Τώρα θα κάνουμε το σπερμοδιάγραμμα τέλος Μάρτη - αρχές Απρίλη και ειλικρινά ελπίζω να έχουμε τέλεια αποτελέσματα..

Κοίτα εσύ κοριτσάκι μου να καθαρίσεις το μυαλό σου από όλες τις αρνητικές σκέψεις.. Θα σκέφτεσαι το μέλλον το οποίο είμαι σίγουρα ότι σου επιφυλάσσει τα καλύτερα!:wink:

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε;εμεις χθες το βραδι δεν κλεισαμε ματι, ο μικρος εκλαιγε και ειχε γαριδα το ματι ολη τη νυχτα, κατα τις 6 κοιμηθηκε μεχρι τις 830 και μετα παλι κοιμηθηκε μεχρι τη 1, το πρωι του δινει και καταλαβαινει και γενικα την ημερα κοιμαται πολυ, τη νυχτα εχουμε θεμα...αντε να δουμε. γενικα ρε παιδια φαινεται οτι τρωει πολυ, τρωει και ξενο αρκετο, τωρα το τρωει γιατι πειναει ή γιατι ειναι λιχουδης;;;οεο;τεσπα!

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Δομνίνα, έχω ηρεμήσει κατά πολύ. Δεν σκέφτομαι πλέον μωρά! Το μόνο που άρχισε πάλι λίγο να με ταλαιπωρεί είναι μια ψιλοφαγούρα "εκεί". Ελπίζω να μην με ξαναπιάσουν μύκητες. Πλύθηκα σήμερα με χαμομηλάκι, έβαλα μία αλοιφούλα που είχα. Να δούμε...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

margi εβλεπα σημερα στην tv το 'μεσ την καλη χαρα' κ ελεγε μια για τισ τροφεσ που κανουν καλο στη γονιμοτητα κ ελεγε για τισ μπανανεσ οτι βοηθανε την ουσια στον κολπο που βοηθαν το σπερμα να γλυστραει γρηγορα πρωσ τα μεσα κατι τετοιο τελοσ παντων ...πολλεσ μπανανεσ λοιπον να τρωσ ...τι αλλο εεεεεεε......αχ καλε τα ξεχασα ααα τα ολικησ ολα ,λεμονι, δεν θυμαμαι γιατι αλλα εσεισ φατε α ρε γαμ@το ηθελα να στα πω ολα κ τα ξεχασα τσατιζομαι οταν το παθαινω:evil:

εμεισ καλα σημερα πηρα κ μια στολη τησ δαναησ την πενταμορφη:tongue: κ την φοραει ολη μερα αν κ μου εχει πει οτι τησ αρεσε κ η χανα πουτ@τα:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ετσι την λεει αχαχαχαχαχα

καλο σ/κ σε ολεσ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...