Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

margi σε ευχαριστω, ολο ελεγα να σου στειλω μηνυμα αλλα δεν το εκανα,συγγνωμη...μη στεναχωριεσαι, ολα θα πανε καλα, ειμαι σιγουρη, καλυτερα που ξερεις τι παιζει και να το αντιμετωπισεις.φιλακια σ ολες σας

εγω θηλαζα απο τις 6 το απογευμα μεχρι τις 930 το βραδι και εφου ο μικρος δεν σταματουσε να κλαιει εδωσα και ξενο, ηπιε ρε παιδια 70μλ...τι παιζει ειναι δυνατον να μην εχω τοσο γαλα που να του φτανει;τι να πω. θα ερθει ο γιατρος αυριο παλι, μπορει να αρχισω μιση ωρα απο το ενα και μιση απο το αλλο και μετα ξενο ή να βγαζω με το θηλαστρο το δικο μου που εχω νοικιασει ενα νοσοκομειακο.

καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ngeo φιλακια πολλα

ο θυλασμοσ ειναι γοργοθασ:roll:

αν πιναει μαλλον δεν χορταινει αλλα αν του δινεισ παντα ξενω δεν θα σου αυξιθει το γαλα με τπτ κ εγω παντα ετσι εκανα δεν ειχα υπομονη.

πρεπει να τον εχεισ στο στηθοσ να ρουφαει μεχρι να βαρεθει ...προσφορα κ ζητηση ειναι ο θυλασμοσ ....θελει κ καλο φαι απο σενα εγω δεν ετρωγα καλα για να χασω τα κιλα ...μεγααααλο αγχοσ.:confused:

σε καθε γεννα ελεγα θα το παλεψω πιο πολυ αλλα κ στον Ιασονα με την πρωτη ευκερια το εκοψα στουσ 3 μηνεσ γιατι ειχε μαθει να τρεχει το γαλα με το μπιμπερο.

margi ποτε πασ για το χειρουργειο?

εμεισ λιγο καλυτερα σημερα ...ο αντρασ μου υπεφερε πολυ...ολο εμετουσ κ πυρετουσ 40 ....τα μικρα πιο γριγορα τουσ περασε κ εγω τρεχω σαν τρελη να νταντευω τα τρια + τον Αηδονη...η πεθερα τεζα κ αυτη εχω 2 μερεσ να την δω κ ασ μαινει απο κατω δεν εχω ξεμυτισει καθολου απο το σπιτι3 μερεσ τωρα.

αυτα φιλια πολλα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ngeo το περασα κ εγω αυτο περιπου 1 βδομαδα ειχα συνεχεια στο στηθος το μπεμπακο μου..θελει πολυ υπομονη για να αυξηθει η παραγωγη εγω συμπληρωμα δεν εδινα μονο ενα γευμα το βραδυ για να κοιμομαστε κ οι δυο.

τωρα ειναι καλυτερα αλλα συνεχιζω το βραδυ το μπουκαλι ...χτες εκανα την ανοησια κ εδωσα συμπληρωμα κ τρελαθηκε στις αναγωγες!

θενα ευτυχως που ειναι καλυτερα τα μικρα τουλαχιστον!

εμεις εχουμε περασει τη βδομαδα αλλα με ανησυχει που δεν εβαλε βαρος, ηρθε ο γιατρος σημερα και εχει παρει σε 3 μερες 30 γρ. εγω ξενο δινω μονο 1 φορα την ημερα και μη νομιζεις, και εμας σχεδον παντα κανει εμετο αφου το πινει σαν τρελος...εκοψα και τα χαπια της μαγιας μηπως και μου προκαλουν υπερπαραγωγη με την εννοια να ειναι πιο νερουλο το γαλα και να πινει αυτο ο μικρος αν και τον κρατω πολυ ωρα στο στηθος. τον βαζω και μετα απο λιγο τον παιρνει ο υπνος και παλευω να τον κανω να ρουφηξει. και οι πανες του δεν ειναι σημερα τοσο βρεμενες, τοσο γεματες. τεσπα, θα δουμε την τεταρτη. παντως αν φαει καλα, κοιμαται μετα, δεν μπορω να πω, ειναι καλος. γελιο στην αλλαγη πανας, εκει μας ακουει ολο το τετραγωνο!

δοκιμασε να του δωσεις μονο το ενα στηθος καθε φορα και οχι και τα δυο για να εισαι ετσι σιγουρη οτι παιρνει κ το λιπαρο γαλατακι!

εμενα πριν μια βδομαδα ηταν 5 κιλακια ....γεννηθηκε 3020 βγηκαμε 2780 και στον μηνα ηταν 3900 και τωρα 5 κιλα.

θελει υπομονη εγω μεχρι κ νοσοκομειο μπηκα απο στομαχικο ιλλιγγο που μαλλον εγινε απο το αγχος και τις πολλες ωρες θηλασμου αλλα το παλεψα

Διαφημίσεις

Καλά, σας διαβάζω και ανακαλύπτω πως πολλά πράγματα περί ανατροφής παιδιών δεν τα κατέχω. Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα είναι τόσο δύσκολος ο θηλασμός!

Θένα, περαστικούλια!

24 Φλεβάρη μπαίνω στο Πανεπιστημιακό, 25 θα χειρουργηθώ και θα φύγω την ίδια μέρα! Κορίτσια, είμαι καλά! Είμαι ήρεμη επιτέλους....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ante μπραβο margi επιτελουσ κοριτσακι ολα θα παρουν το δρομο τουσ θα δεισ ...κ στο κατω κατω τι θα κανουν οι γιατροι κλεφτεσ θα γινουν...καποιοι πρεπει να εχουν κ προβλημα :tongue: αχαχαχ σε πειραζω .

ngeo μη σκασ ουτε κ εγω ειμουν επιρεπεισ σε αυτα θα τα χα χασει τελειοσ αν ημουν, εγω θυλασα το 1ο 35 μερεσ κ αυτεσ με θηλαστρο το 2ο 50 κ το 3ο 3μηνεσ κ πολυ ηταν κ μαλιστα αυτα μου το σταματισαν βαρεθηκαν να ρουφαν αερα κοπανιστο(εκανα κ διαιτα παντα τρομαρα μου):cool:

οσο μπορεισ μακαρι μετα να γινει πιο ευκολο κ να δινεισ για πολουσ μηνεσ αλλα εγω δεν βολεβομουν ηθελα να παω κ την τσαρκα μου χωρισ ανχοσ κ να τρωω παλι χωρισ αγχοσ γενικα ο θηλασμοσ ειναι μεγαλη δεσμευση κ μονο που το σκεφτομουν πνηγομουν:confused:

τεσπα αυτο δεν με κανει λιγοτερο μαμα;)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεια σας! Τελειες οι τελευταίες μέρες. Ηλιόλουστες...Να φανταστειτε σήμερα δεν αναψα ακόμη τη σομπίτσα. Ζεσταθηκε το διαμέρισμα από τον τόσο ήλιο που δέχεται από το πρωί. Χθες δεν έλεγα να κουνηθώ από το σπίτι....Ανοιξα τις κουρτίνες, ο ήλιος έμπαινε μέσα και χάζευα τη θάλασσα, που λαμπύριζε...Τι να σας λέω...Πρωτόγνωρες εμπειρίες για μένα την βουνίσια!!!Κατα τ' αλλα ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες να κάνω επιτέλους τους πολύποδες, να δούμε από εκεί και πέρα την εξέλιξη.Ποιος ξέρει...Θα έχω του χρόνου κανά παιδάκι; Θα είμαι έστω έγκυος;Ή θα είμαστε πάλι τα δυο μας; Α, να σας πω τι μου ομολόγησε η μάνα μου. Το Καλοκαίρι λέει πήρε τηλέφωνο μία αστρολόγο ( τι να πω!!!) και τη ρώτησε για μένα. Κι αυτή λέει της είπε ότι δεν θα μείνω έγκυος σύντομα, το 2011 θα περάσει και το 2012 θα αισθανθώ ολοκληρωμένη. Δεν τα πιστεύω αυτά και τσαντίζομαι πολύ που τα ακούω, αλλά αυτό το συγκεκριμένο θέλω να το πιστέψω. Αφού να φανταστείτε η μάνα μου έκανε υπολογισμούς και γυρίζει και λέει " Ξέρεις, θα μέινεις έγκυος το Μάη και θα γεννήσεις τον επόμενο Φλεβάρη που θα μπει το 2012." - "ναι, κάνε όνειρα......",της λέω. Κι εκεί μου είπε για την αστρολόγο. Φαντάζεστε να γίνει;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μακαρι margi να γινει, ας γινει και τον μαρτη, να ειναι κριαρακι!!!!

thena αστα, εννοειται οτι δεν μας κανει αυτο λιγοτερο μανουλες, και εγω την κορη μου μετα βιας ενα μηνα και οχι αποκλειστικα. αλλα με το μικρο ενω θελω το βλεπω πιο δυσκολο. γαλα δεν βλεπω να εχω ιδιαιτερο, ο μικρος σημερα απο τις 12 που ξυπνησε μεχρι τις 10 το βραδι που του εδωσα και ξενο, ηπιε 40γρ, θηλαζε συνεχεια, μπορει να κοιμηθηκε ενδιαμεσα κανενα μισαωρο και οσο κοιμοταν στο στηθος. το θεμα ειναι οτι μολις τον βαλω στο στηθος ρουφαει λιγο μετα κοιμαται. αλλα μολις ηπιε ακομα και αυτα τα λιγα γραμμαρια παιδια ξεραθηκε, καθως δεν κοιμηθηκε σχεδον καθολου ολη μερα. ο καημενος ποναει και οταν θελει να κανει τα κακακια του. τεσπα, θα δουμε. παρηγγειλα και λουιζα, διαβασα απο μια κοπελα οτι κανει πολυ καλο για τις μητερες που θηλαζουν και το εψαξα, και οντως ετσι λενε...πινω και τη μαγια μπυρας, τι να πω, μου κανει εντυπωση πως αλλες εχουν τοσο πολυ γαλα, μια φιλη μου επαθε 2 φορες μαστιτιδα σε 15 μερες απο την τεραστια ποσοτητα, πρωτη φορα ειδα τετοιο στηθος, μια αλλη εβαλε ο γιος της 500γρ σε μια βδομαδα και αντλουσε με το θηλαστρο 150γρ σε 6 λεπτα, 3 και 3 απο το καθε στηθος. και εγω τιποτα.

με πιανει το παραπονο γιατι θελω αλλα δεν εξαρταται απο εμενα αμεσα και μου τη δινει να συμβαινουν πραγματα που να μην μπορω να ελεγξω. και να φανταστειτε οτι τρωω πολυ και τρελα πραγματα. να δω μετα πως θα μαζευτω...αυτα κοριτσια.

η μανα μου τα χει παιξει με τη μικρη καθως μονο εγω μπορω να την κουμανταρω, με θελει και αυτη, να φανταστειτε παιρνω τον μικρο αγκαλια θηλαζοντας και καθομαι και παιζουμε ή διαβαζουμε κανενα βιβλιο για να ειμαστε μαζι με το κοριτσακι μου το οποιο , οχι οτι ειναι παιδι μου, αλλα ειναι πανεξυπνο, πραγματικα μου κανει πολυ εντυπωση!τι σας λεω παλι η κουκουβαγια!!!

φιλια σ ολες

thena πως ειναι οι αρρωστοι;

ivet εσεις πως πατε;

μαγδα, manou και υπολοιπες;;;

η μηλιτσα παλι χαθηκε.

φιλια και καλο βραδι

Γεια σας καλα μου κοριτσια σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να σας γράψω εχω παλυ αρρωστο το μωρο με μυξες να φανταστήτε το σάββατο τελειωσαμε την αντιβιωση τι ναι τουτο δεν ξερω, οσο για τον θηλασμο καθε φορα που γεννουσα παθαινα μαστήτιτηδα σε μια ώρα ενα μπράφ και καταιβενε ολο το γάλα μαζη στην πρωτη γέννα το παιδεψα πολυ με θηλαστρο στην δευτερη δεν ηθελα να αμελησω τον πρώτο ετσι το εκοψα την ημερα που βγήκα απο το νοσοκομείο πολυ θα ηθελα να μπορω να θηλάζω και του δευτερου του αρεσε πολύ το κακομοιράκη:-(:sad::-(:sad:

Καταταλα εμεις ολη την βδομαδα τρεχουμε σχολειο, κολυμβητήριο και ζωγραφική η μονη μερα που του μένει ειναι η κυριακή, ρε κοριτσια ο μικρος μου εχει βγάλει στην κληδωση του ενος ποδιού στην κλειδα λεω ενα γρομπαλάκη μικρο και η παιδιατρος μου λεει οτι θα ειναι απο την ιωση εγω ψιλοφοβάμε μηπως ξερει καμία σας εκει εχουμε αδενες μου ειπε η παιδιατρος.

Φιλιά πολλα και καλο κουραγιο σε ολες μας

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

αχ ngeo αφου εχεισ κ κουραγιο κ μασ γραφεισ παλι καλα:D

οταν τον θηλαζεισ να τον εχεισ λιγο ελεφρια ντυμενο να μην ειναι χουχουλιασμενοσ κ κοιματε;)

μπα κ εγω ενο θηλαζα εδεινα σκονη λεσ αυτο να φτεει?

αχ μαργκι ζηλευω τη θεα σου.....ελα καλε για κανα καφεδακι προσ τα δω.

οσο για το μεντιουμ τι να πω εγω κ τα πιστευω κ οχι παντοσ καλο σου εκανε για να χαλαρωσεισ λιγο ;)

εμεισ ευτυχωσ ειμαστε καλα απο το μεσημερι κ μετα τελοσ οι πυρετοι απο ολουσ ,μασ εχει μινει ο βηχασ μονο κ οι μυξεσ.

απο δουλεια θα μινω:-( το δινει το βιντεο κλαμπ ο ξαδερφοσ κ ελπιζω τουλαχιστων να μπω ταμειο γιατι στισ 9 του μηνα τελοσ το εξαμηνο του οαεδ.

αυτα καληνυχτα κ ονειρα γλυκα:cool:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημερα και καλη βδομαδααα.Ξερω,ξερω χαθηκα,αλλα μετα το παρτυ της μικρης ειχαμε συνεχεια κοσμο,παππουδογιαγιαδες,θειους-θειες και τα σχετικα,οποτε δεν αδειασα.

Δομνινα μου ευχομαι να βγαλετε τα ραμματα και μετα να ειστε ετοιμοι για τη νεα σας προσπαθεια.

Ιβετ και θενα περαστικα σας,τι να πω βρε κοριτσια χαμος γινεται με τις παλιοιωσεις.Εγω ειχα κρατησει τη μικρη μια βδομαδα(πριν το παρτυ της) γιατι ειχε μυξες και φλεμματα.Πηρε ομως για πρωτη φορα,ενα φυτικο σιροπι το ΠΡΟΣΠΑΝ και εκανε πραγματικα θαυματα.Ευτυχως γλιτωσαμε τα χειροτερα.

Ngeo μου τι κανετε κοριτσακι μου,ταλαιπωρεισαι βλεπω με το θηλασμο,δυστυχως δεν ξερω να βοηθησω εγω την ειχα θηλασει ελαχιστα,ειχα κανει τα παντα,αλλα γαλα γιοκ.......στο τελος εγιναν οι θηλες χαλια,εγω εκλαιγα απο τους πονους και το εκοψα.Και εννοειται οτι αυτο δεν μας κανει λιγοτερο μανουλες,απο εκεινες που θηλαζουν.Κανε οτι σου λεει ο γιατρος σου και μην ανησυχεις.

Μαρτζι μου χαιρομαι πολυ που βλεπω οτι εχεις χαλαρωσει τοσο πολυ και απολαμβανεις τα απλα καθημερινα πραγματα.Ειδες λοιπον που δικιο εχουν οταν λενε καθε εμποδια για καλο,αφου οι πολυποδες θα δημιουρηγουσαν προβλημα σε μια πιθανη εγκυμοσυνη.Με το καλο να κανεις την επεμβαση κι ολα να πανε καλα κοριτσι μου.

Μαριαεφη μου εσεις τι κανετε,το μπεμπε καλα,η μικρη τι εγινε,που ειχατε κατι θεματακια,μπηκε παλι στο προγραμμα της;

Εγω κοριτσια ειμαι καλα,εχω αφησει το θεμα πισω μου και δεν πολυαγχωνομαι(προσπαθω τουλαχιστον) αρχισα να παιρνω φελισιν,ετσι για να τονωσω λιγο και τον οργανισμο,αλλα πλεον ουτε μερες μετραω ουτε τιποτα,οποτε ειμαι ησυχη............

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα κοριτσια, βρε παιδια τι παιζει με τις ιωσεις...περαστικα σας.

το πρωι ο μικρος κοιμαται του καλου καιρου, μη ρωτατε γιατι, χθες το βραδι του εδωσα δικο μου που ειχα βγαλει 40μλ και μετα αλλα τοσα ξενο, αφου το ειχα θηλασει για 1,5 ωρα και ο καημενος τα εφαγε και μετα κοιμηθηκε το ζουζουνι.

σημερα εφαγε μονο απο το ενα και ξεραθηκε, αφου ηταν κομματια απο χθες και εβγαλα απο το αλλο 30μλ...δηλαδη αντε να τρωει και απο τα δυο 60-70 με δεδομενο οτι ειχαν περασει και 4 ωρες και ηταν τουμπανο το στηθος...δεν θελω να το βλεπω να ταλαιπωρειται οποτε θα δινω και ξενο και βλεπουμε, δεν θα σκασω κιολας...

κοριτσια θελω να καθομαι στο σπιτι της margi με ενα καφεδακι, ενα τσιγαρακι και να αγναντευω τη θεα της... και να κουτσομπολευουμε. ωραια θα ηταν!

φιλια σ ολες

mariaefi πως πας εσυ; φανταζομαι καλυτερα απο εμενα

vasdeli εσυ με το νεο μελος;

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας!

Επιτέλους ο άνδρας μου είναι "ελεύθερος" άνθρωπος και με τη βούλα του γιατρού πια.. Κόψαμε τα ράμματα χθες και όλα φαίνονται τέλεια.. Βέβαια μας είπε να ξεκινήσουμε την "άσκηση" σε καμιά δεκαριά μέρες αλλά αυτό είναι το τελευταίο που μας απασχολεί τώρα..

Διαβάζω ότι τα μικρούλια σας είναι αρρωστούλια.. Ένα σωρό ιώσεις καινούργιες ανακαλύπτονται μέρα με τη μέρα και δυστυχώς κολλάνε πανεύκολα..

Ngeo μου να κάνεις όπως αισθάνεσαι εσύ καλά.. Δεν είναι ανάγκη να υποφέρετε και οι δύο.. Όπως σου είπε και η Θένα το να μη θηλάσεις δεν σε κάνει λιγότερο μανούλα.. Εννοείται πως όταν με αξιώσει ο Θεός και γίνω μάνα θέλω κι εγώ πολύ να θηλάσω. Θα το προσπαθήσω.. αν δω όμως ότι δεν γίνεται δεν θα κάτσω να σκάσω..

Μάρτζι μου είσαι πολύ τυχερή που βρίσκεσαι σε ένα τόσο όμορφο μέρος.. Αν ήμουν κι εγώ σε περιοχή με θάλασσα όλη μέρα εκεί θα την έβγαζα.. Η Ευκαιρία σου είναι νομίζω να ηρεμήσεις πραγματικά, να χαλαρώσεις και να αναρρώσεις με το καλό. Το καλοκαίρι δεν είναι μακριά και είμαι σίγουρη ότι το φετεινό καλοκαίρι θα έχει πολλά όμορφα πράγματα να σου φέρει!

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Koριτσια, το πιστευετε πως αυτες τις μέρες απόλαυσα τη θέα;;Τόσο καιρό εδώ ποτέ δεν έκατσα να κοιτάξω έτσι και ποτέ δεν αισθάνθηκα τυχερή που έχω ένα ωραίο σπιτάκι που μπορώ να ξεχάσω τα προβλήματα μου. Τις τελευταίες μέρες απόλαυσα τη δουλειά μου ( πηγαίνω πλέον με όρεξη ), το μεσημεριανό καφέ με τους συναδέλφους, τον μεσημεριανό ύπνο, όλα....Α, δεν σας είπα..Ξεκίνησα κορτιζόνη ( medrol ).Μου την είχε δώσει ο ΩΡΛ από το Νοέμβριο για τους πολόπδες στη μύτη, αλλά είχα αποφασίσει να μην την πάρω λόγω προσπαθειών. Αφού δεν κάνω τώρα προσπάθειες έχω γύρω στις 13 μέρες που την παίρνω και έχω μυρίσει, κορίτσια μου. Μπορεί εκεί να κρύβεται η αλλγη διάθεσης. Σαν να ξαναγεννήθηκα. Χαίρομαι τόσο πολύ να κάνω δουλειές, να βάφομαι, να σφουγγαρίζω, να βάζω πλυντήριο, απλά και μόνο για να μυρίζω πράγματα που είχα ξεχάσει. Ξέρω πως μόλις σταματήσω τη θεραπεία θα ξαναχάσω την όσφρηση, αλλά θα κοιτάξω να το κάνω το χειρουργείο. Μέχρι το καλοκαίρ θέλω να μην έχω πολύποδες ΠΟΥΘΕΝΑ!

Δομνίνα πολύ ωραία τα νέα σου. Μακάρι να το πετύχετε το ζουζούνι τώρα χωρίς εξωσωματικές, μόνο με μία επαφή. Αλήθεια, πότε θα κάνει σπερμοδιάγραμμα ο Δομνίνος;

Μανουτίτα, μπράβο που δεν το σκέφτεσαι. Ωχ, μωρέ, δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε κιολας. Ας κοιτάξουμε να χαρούμε με όσα έχουμε και για τα υπόλοιπα, έχει ο Θεός.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...