Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   14 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Expand  

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Πολλές καλησπέρες σε όλα τα κοριτσάκια!

Τι μου κάνετε; Εγώ καλά λέω.. Πήγαμε χθες στο γιατρό με το σύζυγο για να κόψουμε τα ράμματα αλλά δεν τα κόψαμε τελικά διότι έχει μαζευτεί υγρό το οποίο πρέπει να φύγει.. Δεν μας ενοχλεί όμως μιας και τα ράμματα μπορούν να παραμείνουν και για ένα μήνα. Έτσι θα το παρακολουθούμε το θέμα και το πιθανότερο είναι να τον πάρουμε τηλέφωνο και να πάμε την άλλη Δευτέρα..

Από κει κι ύστερα οι οδηγίες που πήραμε είναι ότι συνεχίζουμε κανονικά την ενίσχυση με τις βιταμίνες που παίρνει καθημερινώς και κάνουμε ένα επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμα στα μέσα Μάρτη όπου εκεί θα δούμε τι ψάρια πιάσαμε... και αναλόγως αποτελέσματος βλέπουμε πως προχωράμε!

Θέλω να ελπίζω πως όλα έχουν μπει στο δρόμο τους..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

gei σασ γεια σασ:-D

εμεισ τωρα ξανα αναιβασαμε πυρετο 39 η κακομοιρα οταν εχει πυρετο ολο αγκαλιτσεσ θελει κ δεν μπορω παντα:roll:

Δομνα πεσ του αντρα σου να μην πολυ πλενεται για να μην μαλακωνουν κ δεν κλεινει η πληγει ,θελει μπενταντιν για να ξεραθει.

αρχισα κ εγω βηχα νιωθω το στηθοσ μου να μπουκωνει ελπιζω να μην παθω καμια πνευμονια πρεπει να παω στην πνευμονολογο να μου γραψει κ εισπνοεσ αλλα βαριεμαι να περημαινω εχει πολυ κοσμο κ κανω 1,5-2 ωρεσ κ μου τη δινει:evil:

αυτα παω γιατι εχουμε γκρινια

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κοριτσια τι κανετε;εμεις ταιζουμε ολημερις και οληνυχτις!για αυτο και χαθηκα λιγο, περαστικα στα αρρωστουλια, ξερω γινεται χαμος απο ιωσεις.δομνινα ελπιζω συντομα να τελειωσουν τα δικα σας.

φιλια σ ολες σας.

ο μπεμπης μια χαρα, αυριο ερχεται ο γιατρος

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Ngeo μου καλώς επιστρέψατε σπιτάκι σας.. Σίγουρα ο πρώτος καιρός είναι ο πιο δύσκολος, μέχρι να βρείτε τους ρυθμούς σας αλλά τουλάχιστον έχεις τον μπέμπη σου αγκαλίτσα και δεν σε στενοχωρεί τίποτε.. Τις ιώσεις να προσέχεις και τις επισκέψεις..

Θένα μου περαστικά σου.. Για να δούμε τη Δευτέρα τι θα μας πει ο γιατρός..

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια που είναι πολύ απασχολημένα και δεν μπαίνουν πια τόσο συχνά..

L2qIp2.png

γεια σας κουκλες!!

ngeo μου καλο σαραντησμο! πως τα παει η Κατερινουλα με τον αδελφο?

Δομνινα μου αντε την επομενη φορα θα τα κψετε τα ραμματακια κ θα δεις συντομα θα μας πεις ευχαριστα!

Αννα κ Θενα περαστικα!!!!!!!! κοριτσια πορτοκαλια να τρωτε κ χυμους!

εμεις καλα την αλλη βδομαδα θα κανουμε πρωτο εμβολιο!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΜΙΑ ΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.....Κ ΧΗΡΟΤΕΡΑ:-(

ΚΟΛΛΥΣΕ Κ Ο ΙΑΣΟΝΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΟΓΚΑΓΙΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΑΗΔΟΝΗΣ ΕΦΤΑΣΕ 40

Η ΔΑΝΑΗ ΑΡΧΙΣΕ Κ ΑΥΤΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ...ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ....Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΙΩΣΗ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Κ ΒΗΧΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ....ΦΟΒΑΜΕ ΠΟΛΥ ΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑΚΟ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΕΧΕΙ Κ ΜΥΞΕΣ Κ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΙΣΩ ,Ο ΑΗΔΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΠΛΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΥΡΕΤΟ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΥΦΑΛΙΟΣ:roll: ΑΑΑΑΑ Κ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ:confused:

AYTA ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΔΛΔ:|

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημερα κουκλες

Δομνινα μου αντε κοριτσακι θα κοψετε τα ραμματα και ολα καλα μετα!!!

Βρε Θενα μου δεν εχετε σηκωσει καθολου κεφαλι...Περαστικα σας βρε κοριτσι μου.

Μαρακι μεγαλωσατε καλε θα κανετε και εμβολιακι ετοιμη για τσιριδες?

Εμεις ειμαστε καλυτερα τουλαχιστον δεν εχουμε πυρετο εχει μεινει μονο το μπουκωμα...

Διαφημίσεις

Συγχαρητηρια ngeo καλό σαραντισμό να εχεις!!!:):):)

Margi μου ελπίζω να ηρεμησεις τωρα που ξερεις τι φταει και απο εδω και περα αφου θα το διωρθωσετε το προβληματακι όλα θα πανε καλά!!!!

Δομνινα μου καλα αποτελεσματα να εχετε:):)

thena περαστικα στα μικρα!!!

Αννουλα μου ερχετε η σειρά σου να υποδεχτεις το ζουζουνακι!!! με το καλό!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΚΟΛΛΥΣΕ Κ Ο ΙΑΣΟΝΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΟΓΚΑΓΙΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΑΗΔΟΝΗΣ ΕΦΤΑΣΕ 40

Η ΔΑΝΑΗ ΑΡΧΙΣΕ Κ ΑΥΤΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ...ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ....Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΙΩΣΗ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Κ ΒΗΧΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ....ΦΟΒΑΜΕ ΠΟΛΥ ΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑΚΟ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΕΧΕΙ Κ ΜΥΞΕΣ Κ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΙΣΩ ,Ο ΑΗΔΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΠΛΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΥΡΕΤΟ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΥΦΑΛΙΟΣ:roll: ΑΑΑΑΑ Κ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ:confused:

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:confused:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

περαστικα σας βρε παιδια, πολυ στεναχωρεθηκα. παντως και ο γιατρος μας ειπε οτι γινεται χαμος απο τον ιο της γριππης και πολλες πνευμονιες.

εμεις καλα δεδομενου, ο μικρος τρωει και κοιμαται, απλα μπορει να τρωει ωρες στο στηθος αλλα μετα ξερενεται κανενα 2 ωρο συνεχομενο ή μπορει και παραπανω το βραδι, μπορει και 3 ωρες. μονο το βραδι και ακομα δεν ξερω γιατι, του δινω και συμπληρωμα γιατι θηλαζει συνεχεια για 2 ωρες και απο τα δυο και παλι κλαιει και πινει και αλλα 50 γραμμαρια και καμια φορα αν ρευτει μπορει να τον θηλασω παλι.τι τον πιανει εκεινη την ωρα δεν ξερω. παντως μεγαλο πραγμα ο θηλασμος, αν εχεις βοηθεια βεβαια γιατι ετσι δεν μπορω να κανω πολλα και οταν κοιμαται κοιμαμαι και εγω, ειναι η μαμα μου εδω, οταν φυγει να δω τι θα γινει!κατα τα αλλα εχει μια φατσα, πολυ περιεργη, στο στομα και το πηγουνι παλι ειναι απο εμενα τα υπολοιπα δεν ξερω απο που ειναι , παλι ο καημενος ο αντρας μου ατυχησε, ισως απο κανεναν παπου-γιαγια να εχει παρει το παιδι. αφου φαει εχει γελιο γιατι γελαει ή κανει γκριματσες περιεργες. απλα δεν ρευεται καθολου ευκολα και μετα τον πιανει λοξυγγας και μετα τον βαζω παλι και τρωει και του φευγει.

γαλα εχω, οχι τρελο αλλα πιστευω να ειμαστε καλα καθως βρεχει τουλαχιστον 8 πανες γεματες ομως και κανει 3-4 φορες κακα την ημερα. αυριο θα ερθει παλι ο γιατρος να τον ζυγισει να δουμε τι πιασαμε. αυτος βεβαια θα με φαει με προγραμμα στο θηλασμο και 15 απο το ενα και 15 απο το αλλο αλλα ετσι φοβαμαι οτι θα παιρνει το νερουλο γαλα και δεν θα χορταινει και θα κανει και περιεργα κακα. θα το το πω αν ειναι.

φιλακια πολλα σ ολες σας

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Ngeo!!!Να χάιρεστε το μωράκι σας. Να είναι γερό, δυνατό και πολύ τυχερό στη ζωή του. Αχ, μόλις μπήκα κι είδα τα ευχάριστα, χάρηκα πάρα πολύ.

Αννούλα πλησιάζει και η δική σου η σειρά τώρα....Θα σε προσέχουμε. Μία σε έχουμε, τι να σε κάνουμε!!!

Θένα περαστικά σας.

Δομνίνα μου, μακάρι να πάνε όλα καλά, κοριτσάκι μου. Να κάνετε το σπερμοδιάγραμμα και να τρίβετε τα μάτια σας!

Εγώ έχω ηρεμήσει κορίτσια. Πρώτος μήνας μετά από ενάμισι χρόνο που δεν σκέφτομαι να μετρήσω μέρες κτλ. Επιτέλους, ήθελα να κάνω ένα διαλειμμα. Για το χειρουργείο φοβάμαι λίγο, αλλά ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες για να το κάνω και να δω από εκεί και πέρα τι θα κάνουμε. Στενοχωρήθηκα πολύ, γιατί έχω θέμα με τους πολύποδες. Εχω και στη μύτη και με ταλαιπωρούν, τώρα και στο ενδομήτριο;;Και τρεις!!! Δεν πειράζει, θα το αντιμετωπίσω. Τώρα παλέυω για την υγεία μου πάνω από όλα και μετά, αν έρθει παιδάκι, θα το κλωσορίσω. Α, ο γιατρός είπε ότι καλύτερα που δεν έμεινα τόσο καιρό, γιατί θα το έχανα από τους πολύποδες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...