Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Μπορεί να μη μπαίνω τόσο συχνά αλλά χαίρομαι πάρα πολύ διότι κάθε φορά που μπαίνω πέφτω και στα ευχάριστα!

Ngeo μου έρχεται το αντράκι σου αύριο! Με το καλό κοριτσάρα μου να τον υποδεχθείς και να δεις στα μάτια του την ανείπωτη ευτυχία. Με έναν πόνο κοριτσάκι και πολλές ευχές και προσευχές από εμάς.. Περιμένουμε εννοείται ενημέρωση..

Margi μου φαίνεται πως βρέθηκε η ρίζα του κακού και καλό είναι που θα το πολεμήσετε στη ρίζα του. Σαφώς και καλό θα ήταν να σταματούσες για κάποιο διάστημα τις προσπάθειες για να χαλαρώσεις λιγουλάκι και μόλις αναρρώσεις να δεις που θα το τσακώσεις το μπεμπέκι.. Μπορεί να είσαι σε κατσικοχώρι χωρίς άνδρα και τεχνολογία αλλά τουλάχιστον είσαι στη φύση.. Αλλοίμονο σε μας που είμαστε στην κωλοπρωτεύουσα!

Εμείς είμαστε καλά. Πήγαμε χθες στο γιατρό ο οποίος έμεινε πολύ ικανοποιημένος με την πορεία ανάρρωσης του Δομνίνου. Του βρήκε μια μικρή φλεγμονή και τον φιλοδώρησε με ένα κουτί αντιβίωσης ακόμα, 1 Mesulid ημερησίως και μια βδομάδα επιπλέον άδεια.. Την άλλη Τετάρτη θα πάμε να κόψουμε τα ράμματα και να λάβουμε οδηγίες προς ναυτιλομένους.. Το έχουμε πάρει χαλαρά αλλά αν μας κάτσει θα είναι καλοδεχούμενο και ευπρόσδεκτο..

Θένα μου διάβασα ότι η παλιογρίππη σε έριξε και σένα κάτω.. Δυστυχώς είναι η εποχή των ιώσεων και με τόσα μικρά παιδιά σε ένα σπίτι είσαι εύκολος στόχος! Περαστικά σας..

Μαριαέφη μου σαραντίσατε και ξεκινήσατε βολτούλες; Το Εφάκη σου τι κάνει;

Μανουτίτα θα γυρίσει κι ο τροχός και για μας, είμαι σίγουρη!

Αννούλα σιγά σιγά ροκανίζεις κι εσύ το χρόνο.. 3 μήνες μείναν ακόμη..

Φιλάκια σε όλες σας!

L2qIp2.png

αχ Δομνινα παιρναμε κολικους με ελαχιστο υπνο και οι δυο μας! αλλα οταν βγαινει εξω ειναι μια χαρα το πουλακι μου σημερα πηγαμε οαεδ και εκανε μια χαρα με το μπουφαν!κοιμηθηκε κιολας.

η Εφη ζοριζεται με το διαβασμα εχει το μυαλο της αλλου κατα αλλα μια χαρουλα ειναι αγαπαει τον αδελφο της πολυ!

Μακαρι ολα να σας πανε καλα απο εδω και περα γιατι ταλαιπωρηθηκατε πολυ!

ngeo σου στελνουμε ολεσ μαζι την θετικη μασ ενεργια οση εχουμε μαζεψει δλδ κ αυριο ολα θα πανε καλα ....χωρισ αγχοσ κ φοβο σε θελω ....για το μονο που θα πρεπει να αγχονεσαι ειναι που δεν θα πασ αυριο για καφε αχαχαχαχαχαχαχα σε πιραζω τι να κανω :tongue: φιλια πολλα περιμενουμε νεα σου.;)

δομνα που εισαι καλε ?μασ ελειψεσ γιατι εισαι κ θετικοτεροσ ανθρωποσ κ σε χρειαζομασταν αυτεσ τισ μερεσ:tongue:

εμεισ καλυτερα ειμαστε μονο ο ιασονασ κατι τον πιανει στον υπνο του κ κλαιει απαριγορητοσ :cry: ,μασ εμεινε κ λιγο βηχασ εμενα κ του ιασονα δλδ γιατι ο Γιωργοσ με τα εισπνεομενα που περνει ειναι οκ τωρα ισωσ θα πρεπει να παρουμε κ εμεισ:confused:

αυτα τα λιγα.καληνυχτα

ααα κ margi ισυχα εκει στισ ερημιεσ:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Ντζεο μου με το καλο να πανε ολα αυριο!!!! Θα σε σκεφτομαστε και θα περιμενουμε νεα σου!!!

Δομνινα μου αντε κουκλα μου μπηκαν και τα δικα σας σε μια σειρα και που ξερεις ισως ερθει και απο μονο του το σπορι!!!

Θενα μου τι επαθε μωρε ο Ιασωνακος?Μηπως βλεπει ονειρα?Αχ μωρε ο ζουζουνος!!!

Μαρια εγω ειμαι η επομενη περασε ο καιρος και εχουν μεινει ακριβως 3 μηνες.....

Διαφημίσεις

Καλημερα ngeo μου με το καλο,δεν ξερεις ποσο σε σκεφτομαι,ισως επειδη ειναι μια ιδιαιτερη μερα,αφου σαν σημερα,εφερα κι εγω στον κοσμο τη μονακριβη μου πριν 10 χρονια.........ουτε καταλαβα ποτε περασε ο καιρος.

Θα περιμενουμε νεα σου.

Δομνινα μου,αντε περαστικα και σιδερενιος,κι ολα να ερθουν βολικα,να γυρισει επιτελους αυτος ο τροχος;)

Θενα μου ακομα ταλαιπωρειστε....κι εμενα η μικρη ειναι με ενα χαζοβηχα,μππουκωμα και φλεματα,πηρε ομως ενα σιροπι,με εκχυλισμα κισσου και τη βοηθησε πολυ.

Mαριαεφη μου,τι εγινε μεγαλωσατε κι αρχισατε τις βολτιτσες,κοριτσακι μου,αντε μπραβο να ερθει η Ανοιξη να περνατε ακομα καλυτερα!!!Οσο για τη μικρη μην ανησυχεις,θα περναει καμια φαση.

OPYIp3.png

vez3p2.png

manou χρονια πολλα στην κορακλα σου να τα εκατοστισει:D

ngeo τι θα γινει θα τα φαω ολα τα νιχια μου μεχρι να μαθω νεα σου!!!!!!!!!! ελπιζουμε ολα να ειναι καλα;):D

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεια σας κουκλες τι κάνετε εχω χαθει το ξέρω αλλα τρεχω με τα μικρα και νιωθω πολυ εξαντλημένη και το μεσήμέρι προτιμω να την πέφτω καμια φορα οσο για τα νέα μας οκ βρήκαμε γιατρο την ανοιξη θα την κανουμε και ελπιζω να παμε καλα τα μικρα οπως και εμεις δηλαδη ειμαστε χαλια αρρωστη ζουμε στον αστερισμο της μιξας και του βήχα για απιστευτο βήχα μηλάμε περιμενω και εγω με αγωνία τα νέα απο την μάρτζη μας αντε κοπελα μου ευχομαι να το εχεις αγκαλίτσα σου τωρα!!!;);););)

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Θενα μου σε ευχαριστω για τις ευχες.

Κοριτσια γεννησε η ngeo.Eιναι μια χαρα μαμα κι γιος,της ανοιξα θεματακι,πατε εκει αν θελετε να τους δωσετε τις ευχες σας,και ειμαι σιγουρη οτι θα χαρει πολυ να της δει εκει μαζεμενες.Παντα τετοια κοριτσια!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Δόξα το Θεό όλα πήγαν καλά για τη Ngeo μας και έφερε το πρώτο μωράκι της παρεούλας μας για το 2011 στον κόσμο! Να είναι πάντα καλά και αυτή και η οικογένειά της..

Μανουτίτα να χαίρεσαι την κόρη σου. Να τη βλέπεις πάντα γερή, ευτυχισμένη και πάνω απ' όλα καλό άνθρωπο.

Ιβέτ μου καλά κουράγια.. Μόνο αυτό έχω να σου πω!

L2qIp2.png

Να σου ζησει κοριτσακι μου και να τα χαιρεσαι και τα δυο τα ζουζουνια!!!!

Αντε εμεινα μονη μου τωρα κανονηστε μια με εχεται ετσι θελω προσοχη...χαχαχαχα

Αντε να ακουσουμε και για τις υπολοιπες ευχαριστα νεα!!!

ngeo να σου ζησει(ασ τα πω κ απο δω χεχε) καλοτυχοσ κοπελα μου κ παντα χαρουμενοσ κ σπιτογατοσ σαν κ εσενα αχαχαχαχα;):mrgreen:

αντε καλα σαραντα τωρα....θα αντεξεισ:tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ΓΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ ΟΛΕΣ?

ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ NGEO ΤΗΝ ΑΡΧΙΓΟ Κ ΒΑΛΑΜΕ ΤΕΛΙΑ?

ΤΕΣΠΑ ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.....ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΑ ΛΙΓΟ ΠΥΡΕΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ...ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ...Ο ΜΙΚΡΟΣ Κ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΚΑΛΑ.....ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΥΤΑ ....

ΑΝΤΕ ΠΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΗ ΜΗΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!!!!!!

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Ονντως βρε κορες πολυ ερημια επεσε.....

Αχ θενα και εμεις μια απο τα ιδια ειμαστε η μικρη απο την κυριακη μου ανεβαζε καθε 3 ωρες πυρετο μεχρι 40 εφτασε...........απο εχτες τις 11 το βραδυ ομως ειναι απυρετη εκανε ενα 39 και τωρα εχει 36......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...