Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Σε νιώθουμε μόνο αυτό θα πω. Πάρε  το χρόνο σου να ημερήσεις και Μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα. Ότι θέλεις μας στέλνεις. ♥️

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Νγεο, άστα...Λεφτά δεν υπάρχουν ( ό,τι και να λέει ο Παπανδρέου). Μακάρι να μην χρειαστεί να φτάσουμε ούτε σε σπερματέγχυση ούτε σε εξωσωματική. Τώρα έχω κανονίσει στο Πανεπιστημιακό να με δει ένας γιατρός. Ρε συ, από όσους είδα ως τώρα μόνο ο ουρολόγος μου άρεσε σαν γιατρός. Κατατοπιστικός, ούτε να κοιτάει πώς να σε ξεπετάξει, να απαντά σε όλες τις ερωτήσεις, τέλειος. Αυτός είπε ως το Μαη προσπάθεια, μετά να το δούμε για σπερματέγχυση. Εγώ νομίζω φταίει το σπέρμα. Δεν γίνεται ρευστοποίηση την ώρα που πρέπει, δεν έχει και κινητικότητα καλή, τι περιμένουμε κι εμείς; Σε αυτό κολλάνε και οι γιατροί και δεν λένε τίποτα για μένα...Ο Ζησόπουλος στο gyn είπε να ζητήσω από το γιατρό να πάρω χαμηλή δόση οιστρογόνου για να ρευστοποιείται καλύτερα η δική μου βλέννη και να κολυμπούν πιο γρήγορα τα σπέρματα! Θα το ρωτήσω. Καλή συμβουλή μου΄φάνηκε. Α, για κλομιφαίνη και prengyl που μου έλεγε η Μάγδα να κάνω δεν συνιστάται στη δική μου περίπτωση, γιατί έχω κάνει εξωμήτριο και ο φόβος για δεύτερο είναι πιο αυξημένος. Γι' αυτό δεν το συνιστούν, επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις το ωάριο μπορεί να μεγαλώσει και να "κολλήσει". Μου τα είπε μία κοπέλα που μιλάμε στο φόρουμ κι είχε κι αυτή εξωμήτριο και το έιχε ψάξει πολύ. Αλλά και ο Ζησόπουλος που ρώτησα είπε ότι η μέθοδος αυτή δεν είναι ακίνδυνη για μένα....Αυτά. Θα δούμε τη Δευτέρα τι θα μου πει και ο γιατρός για την υστεροσκόπηση....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα ngeo μου θα σου στειλω εγω πμ.

Μαρτζι μου ευχομαι να πανε ολα καλα με την υστεροσκοπηση και να εχεις καλα αποτελεσματα.

Εγω αυτες τις μερες ημουν καπως,ολο εκλαιγα και δεν ηξερα γιατι,τελικα ηρθε κι η "κοκκινοσκουφιτσα" χθες κι ολοκληρωθηκε το καρε......τελοσπαντων,παει κι αυτος ο μηνας.Το αλλο Σαββατο εχω το παρτυ της μικρης μου,και μετα λεω να αρχισω βελονισμο για τις ημικρανιες,γιατι πλεον δεν παλευεται το θεμα,νομιζω οτι θα μου κανει καλο,τουλαχιστον να μην ειναι τοσο συχνες κι εντονες.

Καλο Σ/Κ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανουτίτα μου, πολύ φοβάμαι ότι οι αντιδράσεις αυτές (κλάμα και απογοήτευση) κάθε φόρά που αδιαθετούμε θα είναι μονιμες, όσο και να θέλουμε να κοντρολάρουμε το θέμα. Οι ημικρανίες πού οφείλονται; Μήπως να έκανες ομοιοπαθητική, που λένε ότι βοηθάει; Τον βελονισμό τον φοβάμαι λίγο....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρτζι μου αντε κουκλα μου εφτασαν οι μερες να πας την Δευτερα να κανεις την υστεροσκοπηση για να τελειωνεις με αυτο και να βαλετε μια σειρα!!!Θελει κουραγιο και υπομονη ομως και θα μου πεις ποσο ακομα?Μεχρι να ερθει αυτο που τοσο ποθεις και θα σε αποζημιωσει!!!

Μανου μου κοιτα να περασεις καλα στο παρτι της μικρης και τα αλλα ειπαμε τα αφηνουμε στο πισω μερος του μυαλου μας ναι?Παντως για τις ημικρανιες εχω ακουσει καλα λογια για τον βελονισμο!!!Μακαρι να πετυχει να μην ταλαιπωρεισαι ετσι.

Νγκεο πως εισαι?Ο μπεμπης ηρεμησε ή συνεχιζει την τραμπαλα?

καλημερα κοριτσια, manoutita πολυ με στεναχωρεσες και εσυ...μην εισαι ετσι, εχεις και ενα παιδακι που σιγουρα το τελευταιο που θελει ειναι να σε βλεπει ετσι!

margi αυτο που λες για τα πρεγνιλ και τα αλλα ειναι σωστο, το εχω διαβασει και εγω, οχι οτι με ενδιεφερε αλλα γενικα κοιταω αλλα και μια φιλη μου ηταν να παρει και το ειχε ψαξει.

margi καλη επιτυχια αυριο, ευχομαι ολοψυχα να ειναι τελεια τα αποτελεσματα σου.

κοριτσια σας ευχαριστω και παλι για τα μειλ και τα τηλεφωνα σας

ο μπεμπης σιγα μη καθεται φρονιμος, το βραδι ξυπνησα 430 γιατι αφενος ηθελα λιγο τουαλετα αφετερου εχω ενα κοριτσι το οποιο ειναι διαρκως ξεσκεπαστο και το εχουμε εννοια, ολο πλαγια κοιμαται και μολις της βαζεις την κουβερτα παλι τα πεταει, μια ζωη ξεσκεπαστη και που λετε απο τοτε δεν ξανακοιμηθηκα...ο μικρος ειχε 2 φορες λοξυγγα, δεν μετραω ποσες την ημερα, ολο γυριζει, μακαρι να ερχοταν σημερα, ειμαι ετοιμη ψυχολογικα

για την καισαρικη βεβαια ειμαι καπως καθως εχω δει πως γινεται και τωρα με την επισκληριδιο θα τα δω λιγο ολα, ελπιζω να μη μου πεσει καμια πιεση, ειμαι και υποτασικη!

thena πηραμε στεγνωτηριο αλλα την πατησαμε γιατι ο πωλητης δε μου ειπε αλλα δε ρωτησα και εγω γιατι το θεωρησα δεδομενο, οτι ολα τα στεγνωτηρια εχουν καδο συλλογης νερου, αλλα το δικο μας δεν εχει...εχει σωληνα που τα βγαζει μεσα στο μπανιο...και το μπανιο το μικρο που το βαλαμε γιατι στο μεγαλο το πληντυριο κουνιεται πολυ και δεν μπορουμε να το βαλουμε απο πανω, δεν εχει παραθυρο, μονο εξαερισμο...αστα, πολυ στεναχωρεθηκα. βεβαια αργοτερα θα το παμε στο μεγαλο το μπανιο ή θα το παμε στο μπαλκονι στην αποθηκη που εχουμε φτιαξει.

χαλασα και το στορυ το ηλεκτρικο γιατι αφησα μια καρεκλα απο κατω...ολα χαλια αλλα ευτυχως φτιαχνονται και ξερω οτι αυτα που φτιαχνονται με λεφτα δεν μας απασχολους (οχι οτι μας περισσευουν αλλα ξερουμε οτι υπαρχει λυση) να τα ακουνε ορισμενες και να κανουν προσευχη να υπαρχουν χρηματα!

φιλακια, σας ζαλισα...

ααααα, και απο το πρωι ουτε να περπατησω καλα καλα δεν μπορω απο τον πονο κατω αλλα το ατιμο εκει, δεν λεει να βγει. μακαρι να αποφασισει αυτο ποτε θα βγει, μεχρι την τεταρτη

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου, γεια σας! Τι μου κάνετε; Νγεο, ο μικρός θα βγει στην ώρα του και θα πάνε όλα καλά και με την καισαρική. Μία ξαδέλφη μου που έκανε εξωσωματική με επισκληρίδιο πριν από 10 χρόνια παρακαλώ, το καταχάρηκε. Τη θυμάμαι πόσο ενθουσιασμένη ήταν που μόλις βγήκε το παιδί, το είδε κιόλας!

Αυριο έκλεισα ραντεβού με το γιατρό μετα τις 10 το πρωί. Εχω αγχωθεί λίγο...Μακάρι να είναι όλα καθαρά! Εκείνο που δεν ρώτησα είναι μετα από πόσους κύκλους θα αρχίσω πάλι προσπάθεια. Οχι ότι με νοιάζει πλέον. Ισα- ίσα....Οσο μου πει, θα περιμένω. Να φανταστείτε πόσο έμμονη ιδέα μας έγινε, ο άντρας μου θα παει λίγες μέρες στους γονείς του και του λέω να κάτσει και παραπάνω αν θέλει. Μπα, λέει, θα χάσουμε τις γόνιμες. Εβαλα κάτι γέλια!!! Χειρότερος από εμένα έγινε.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Λοιπόν, γύρισα μόλις απο το Νοσσοκομείο. Κάναμε διαγνωστική υστεροσκόπηση χωρίς μέθη ( δεν πόνεσα καθόλου! ) Μου βρήκε τρεις πολύποδες που μάλλον επηρεάζουν τη σύλληψη και οδηγούν σε αποβολές. Θα τους χειρουργήσουμε τον άλλο μήνα. Τι γκαντεμιά κι αυτή, ρε γαμώτο! Ο, τι εξέταση κι αν κάνω να μου βρίσκουν κάτι! Μήπως άδικα το παλεύω, ρε κορίτσια, για παιδί; Ολα είναι εναντίον μου;Μήπως η φύση, το σώμα μου, ο Θεός μου λένε πως δεν κάνω παιδιά κι εγώ δεν λεω να το χωνέψω, το παλέυω και με παλεύει;Τι να πω! Κι όχι τίποτα άλλο, αυτοί οι παλιοπολύποδες ξαναβγαίνουν. Ας τους κάνω τους μαλακισμένους να φύγουν από μέσα μου, να κάνω γρήγορα ένα παιδάκι και μετα ας ξαναβγούν οι άθλιοι! Τέλος πάντων, Σταματάμε προσπάθειες για 3 ολόκληρους μήνες πάλι. Ενας μήνας μέχρι να κάνω το χειρουργείο και δύο μήνες μετα. Θα έχω γίνει 36 όταν θα ξεκινήσουμε πάλι τις κωλοπροσπάθεις. Μακάρι να τα καταφέρω τουλάχιστον μετά γιατί αλλιώς θα φουντάρω.

Νγεο, όταν με το καλό γεννήσεις στείλε μου μήν στο κινητό, μην στείλεις mail γιατί δεν θα έχω υπολογιστή για κανά δυο βδομάδες και δεν θα μαθαίνω νέα σας. Μην ανυσηχήσετε που δεν θα μπαίνω, δεν θα έχω φουντάρει ακόμη, απλά θα είμαι σε ένα χαζοχώρι, χωρίς άντρα, χωρίς υπολογιστή῾ Θα τα πούμε με τον νέο μήνα. Κοριτσάκια μου, είμαι λίγο χάλια. Από τη μία ίσως να βρήκα την αιτία που μας εμποδίζει, από την άλλη ήθελα να είναι όλα καλά. Ομως ίσως είναι και για καλύτερα,:δεν λέγαμε ότι είναι καλό να σταματήσω για λίγο τις προσπάθειες;Ε, τώρα τις σταματάω για καλό σκοπό...λέτε να είναι για καλό, κορίτσια; Να φύγουν και να τα καταφέρουμε επιτέλους;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καθε εμποδιο για καλο Μαρτζι μου!!!!Μην το βλεπεις ετσι ομως ισως η φυση σε βοηθαει να καθαρησει ο οργανισμος σου για να ερθει ενα πολυ γερο γερο μωρακι!!!!Θα τα καταφερεις να το δεις!!!!

αφενος πολυ καλο εννοειται οτι βρηκες τι παιζει αλλα ρε παιδι μου, οι πολυποδες ειναι πολυ επικινδυνοι...το βασικο ειναι οτι τους βρηκες και πρεπει να βγουνε. αυτο να σκεφτεσαι πρωτα οτι ειναι πολυ σημαντικο που το βρηκατε.να δεις ολα θα γινουν σιγα σιγα.

εμενα εννοειται οτι με εχει πιασει αγχος, 8 η ωρα θα γινει η εγχειρηση, πρεπει να ειμαι εκει απο τις 6. θα ειναι δηλαδη κριος λογικα ο ωροσκοπος του παιδιου, ελπιζω οχι ιχθυς...τι σκεφτομαι και εγω τωρα. κλυσμα και ξυρισμα λεει δε θα μου κανουν, δεν ειναι αυτης της λογικης μιας και δεν θα φαω απο το βραδι τιποτα ιδιαιτερο ουτε το πρωι εννοειται τιποτα, αλλωστε τι ωρα να φαω, στις 5 να χτυπησω κανενα βρωμικο;;;

Διαφημίσεις

Ντζεο μπαινεις αυριο?Αχ κοριτσι μου με το καλο να ερθει ο μπεμπακος!!!!Τελικα σε ποιο μαιευτηριο θα πας?

Αχ αγχωθηκα τωρα....Εσυ μιλας για ορωσκοπο οχι για ζωδιο γιατι κριος σε ζωδιο αποκλειεται να ειναι...τι συζηταμε καλεεεεεεεεε?????

τεταρτη πρωι παμε, 8 ειναι κανονισμενο. ναι για ωροσκοπο μιλαω, γιατι θα ειναι υδροχοος και ελεγα να εχει ωροσκοπο κριο...τι λεω η ατιμη!

εσυ πως εισαι με την εγκυμοσυνη σου;

NGEO ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΑ ΑΧΑΧΑΧΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΑΧΑΧΑΧΑ ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ.....

ΑΝΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΝΤΡΑ ,ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ;)

MARGI μΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ,ΠΟΥ ΝΑ ΖΟΠΥΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΠΤ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ! ΑΝΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Η ΔΟΜΝΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΘΕΤΗΚΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;Μαρτζι μου καταρχην καλη αναρωση μετα την υστεροσκοπηση,το σημαντικο ειναι οτι βρεθηκε το θεμα,οποτε κι οταν λυθει να εισαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις,και να μην αμφιβαλλεις καθολου γι'αυτο.

Ngeo μου αντε βρε με το καλο,τι ωραια κι εμενα η κορη μου εχει αυριο τα γενεθλια της,και μην ακουω τωρα "χαζα" για τους αστερισμους,κι εμενα Υδροχοος ειναι το παιδακι μου και κανενα παραπονο δεν εχω.Αντε ωραια θα εχουμε γεννητουρια αυριο!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p

OPYIp3.png

vez3p2.png

ευχαριστω manoutita!

κοριτσια να ειστε ολες καλα, να με σκεφτεστε λιγακι αυριο...θα σας ενημερωσω μολις μπορεσω με μηνυμα και μειλ για να πειτε και τις υπολοιπες εδω.

φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...