Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

καλοοοοο!ευτυχως και εμας κοιμαται μονη της, ιδιαιτερα το μεσημερι μας ζηταει να φυγει να παει για υπνο!παλι καλα.

ο μπεμπης δεν εχω τοσες ελπιδες να ειναι καλος στον υπνο!

εσυ ολα καλα με την εγκυμοσυνη ε;;;αντε, 3,5 μηνες περιπου;θα πας για φυσιολογικο τοκετο;εγω δυστυχως με προγραμματισμενη καισαρικη μεχρι την αλλη τεταρτη που εχω ραντεβου, εκτος αν ερθει ο μικρος πιο νωρις. νιωθω οτι θα μου πεσει κατι, η κοιλια μου ειναι πολυ χαμηλα, ποναω αρκετα, ιδιαιτερα οταν προσπαθω να γυρισω πλευρο ή να σηκωθω απο το κρεβατι περισσοτερο σημερα. κανω υπομονη, μετα ερχονται τα δυσκολα!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου σαραντησαμε!

πηραμε και ευχη και ολα καλα!

μπαινουμε σε προγραμμα μονο με την μικρη εχω θεμα με το διαβασμα αργει πολυ ρε γμτ κ κουραζετε.

ngeo μπηκες στον μηνα σου αντε κουκλα μου με το καλο!

Δομνινα ολα καλα?

α ρε μαρτζι τωρα το διαβασα....γμτ γμτ!

τι να πω δεν ξερω....

να σου πω αυτο που ειπα κ στην αδελφη μου ...αρχισε φολικο οξυ αν δεν το εχεις ηδη κανει κ εχε επαφες για να περασεις καλα!

Καλημερα,δομνινα μου,οποτε τελος καλο,ολα καλα,αντε περαστικα και σιδερενιος κι ευχομαι να εχετε συντομα θετικα αποτελεσματα.

Μαριαεφη μου μεγαλωσατε κιολας,μπραβο βοηθεια σας,κοπελα μου,το μπεμπε καλα ειναι;Οσο για τη μικρη,αν δεν ειχε πριν προβλημα,ισως να συντελει η αφιξη του μωρου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μαριεφακι σαραντισατε κιολας?Ποσο γρηγορα περναει ο καιρος?Να ειναι γερος και υγιης!!!Οσο για την μικρη υπομονη θελει και αυτη να τραβηξει την προσοχη σου...

Ντζεο και εγω με προγραμματισμενη καισαρικη παω.Κανε υπομονη μια βδομαδα εμεινε μηπως πρεπει να κατσεις και λιγο σπιτι να μην περπατας πολυ και σπασουν τιποτα νερα?Μετα να ξερεις θα ειναι χειροτερα για σενα και το παιδι η εκτακτη καισαρικη.

Οσο για τον υπνο δεν σχολιαζω για να αλλαξω πλευρο υποφερω απο τους πονους επειδη εχω παλιο χτυπημα στην λεκανη αλλα τι να κανουμε χαλαλι!!!

Διαφημίσεις

gia sas

emis xalia :( antiviosis k ispnoes ta agoria mou k ego mia apo ta idia ,mi sas po oti kolisame tin gripi h1n1 poy ksanakiklofori ektaktos ayto to mina:mrgreen::( prosoxi egioules moy min kolisete ,sas exo diavasi alla den sxoliazo ime komatia.....kalinixta

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

περαστικα thena σας, το εχω ακουσει και απο αλλου!οντως ετσι ειναι.

εγω κοριτσια ειμια αρκετα τσατισμενη γιατι πηρα τηλεφωνο το ιασω να επιβεβαιωσω τις τιμες και μου ειπαν τελικα οτι δεν κανανε την αναμενομενη εκπτωση και θα μας παει μινιμουμ 2300 και μετα οτι αλλο προκυψει. εντωμεταξυ δεν ξερω τι εχει κανονισει η γιατρος μου για να της πω να παμε στο ρεα, δεν ξερω πραγματικα, εχω πελαγωσει.

εντωμεταξυ απο εχθες εχω αλλαξει εκατο φορες, 2 σερβιετακια τενα, μια σερβιετα και τωρα εχω βαλει καινουργιο σερβιετακι μεγαλο απο την τενα γιατι ολο μου φευγουν ουρα και τα νευρα μου...τεσπα, υπομονη

κοριτσια τα λεμε και μετα, φιλια σ ολες

Βρε Θενα μου περαστικα σας...Αχ μου το ειπε και εμενα ο γιατρος για την γριπη και οτι τωρα δεν μπορω νακανω εμβολιο στην μικρη γιατι δεν θαπιασει αλλα τομονοπου μου ειπε πως οταν θα εχει εξαρση να την κρατησω σπιτι γιατι δεν ειμαστε να κολλαμε τωρα....

Ντζεο απο προσωπικη πειρα δεν θα πηγαινα Ιασω και λεω καθαρα προσωπικη αποψη και εμενα μου ειχαν δωσει καποιες τιμες αρχικα και οταν εφυγα απο εκει με τα εξτρα πληρωσα 3500ε σε τρικλινο....χρεωνουν πολλα εξτρα παρε την γιατρο σου να κανονησεις...επισης μηπως σου εχουν σπασει τα νερα και τρεχουν λιγο λιγο?Το εχω ξανακουσει αυτο νομιζε οτι της φευγουν ουρα και τελικα ηταν αμνιακα υγρα δεν πας στο νοσοκομειο νασου κανουν τεστ

ειχα παει τη δευτερα καθως και την κυριακη ειχα τα ιδια και μου ειδε ο γιατρος το αμνιακο και ειπε ειναι πολυ καλο αλλα μου εκανε και τεστ και ειπε οτι ηταν ουρα. αν κρατιεμαι πολυ δεν φευγουν αλλα μολις παλι χαλαρωσουν τσουπ...αφηστε, πικρα, απλα δεν τα ειχα ολα αυτα στην 1η εγκυμοσυνη, εκει πετουσα στην κυριολεξια, βεβαια ειχα παρει 7,5 κιλα και η μικρη ειχε μικρο βαρος, 2600 ενω τωρα εχω παρει 14 και ο μπεμπης μου ειπαν ουκ ολιγες φορες οτι θα ειναι μεγαλουτσικος. θα σας ενημερωσω ποσο την επομενη βδομαδα!

Διαφημίσεις

αννα, margi, δομνινα ή καμια αλλη μπορει να μου στειλει σε πμ το μειλ για να σας στειλω νεα απο το μαιευτηριο;μια που να τα κοιτα τα μειλ της ε!!!

Νγεο, πω!πω! πλησιάζεις, κοπέλα μου! Πώς πέρασε ο καιρός! Να προσέχεις τώρα όσο μπορείς!

Μαριαεφη, σαράντισες κιόλας;;Ρε κορίτισα, μεγαλώνουμε και δεν το καταλαβαίνουμε...Αμαν πια! Δεν θέλω να περνάνε τα χρόνια. Εσεις με τα παιδάκια σας τουλάχιστον τα βλέπετε να μεγαλώνουν. Αλοίμονο σε όλες τις υπόλοιπες από εμάς που τα χρόνια περνάνε και τίποτα ακόμη. Βλέπουμε μόνο τη φάτσα μας να γερνάει, γαμώτο!

Θένα, λύγισες από τις γρίπες! Αχ, κορίτσια, κι εγώ από χθες είμαι με φοβερό πονοκέφαλο. Ουτε το δτεπόν δεν με πιάνει. Ηρθαν και οι ασφάλειες για τα αμάξια.380 για το δικό μου, 200 για του άντρα μου. Αχ, μου έρχεται να μην πληρώσω τη μία. Τη Δευτέρα θα κάνω και την υστεροσκόπηση. Για να δούμε τι θα δούμε πάλι.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

με το καλο να την κανεις αλλα να μην εχεις τετοιες σκεψεις!!!αντε νεα κοπελα και σκεφτεσαι ετσι, οριστε μας!

καλα, αυτα τα αμαξια ειναι...πολυεξοδα!εμενα σε 3 μηνες μου ετυχαν ασφαλεια και 2 φορες φτιαξιμο, να μη σας πω τι μου βγηκε και να φανταστειτε οτι ποτε δεν ειχε παθει κατι το αυτοκινητακι μου και φετος δεν το παιρνω ιδιαιτερα γιατι ειναι μικρο και δεν εχει πολυ καλα κρατηματα στις λακουβες και η πολη μας ειναι γεματοι απο τετοιες! λεω τη μικρη οτι φταει ο κακος δημαρχος που δεν τις φτιαχνει!

καλα ο μικρος παιδια πραγματικα με εχει ξεκανει, νιωθω οτι θα πηδηξει απο την κοιλια τοσο που κουνιεται.

σημερα εφτιαξα κοτοπουλο με πατατες και ρυζι στη γαστρα με σαλτσα απο μουσταρδα και λεμονι για να ψηθει και ευτυχως εφαγε η μικρη, βεβαια ειχαμε και τη βοηθεια της ντορας της εξερευνητριας! και το απογευμα χτυπησα 2 αυγοφετες με μελι και κανελα, να γιατι θα μου πειτε κανει παρτι ο μικρος!

φιλια

μωρέ, νγεο, πού ξέρω....Αισθάνομαι να περνάει επικινδυνα ο καιρός κι έχω περάσει τα 35 και έχω αρχίσει να ταράζομαι λίγο...Βλέπω μικρά κορίτσια και λέω " αχ! έτσι ήμουνα κι εγώ;;"

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ε καλα, ειμασταν και ετσι αλλα και τωρα μια χαρα δεν ειμαστε;;;να χαιρομαστε καθε φαση της ζωης μας.και την υγεια μας και τους ανθρωπους που εχουμε διπλα μας. παντως πραγματικα εσυ νομιζω οτι μπορεις ανετα να τα καταφερεις, βεβαια κατανοω οτι τα χρηματα ειναι ενα θεμα καθως οι εξετασεις ολες και τα επομενα που ακολουθουν ειναι πανακριβα. μονο μια σπερματεγχυση εχει 100? τουλαχιστον, φαντασου καθε μηνα, να μην πω για εξωσωματικες και φαρμακα κτλ κτλ...κουραγιο, κανε την αρχη τωρα με την εξεταση και μετα κοιτα να πας σε καποιον καλο γιατρο που θα τα βαλετε ολα κατω και θα δεις θα γινει το θαυμα.

παντως πραγματικα αν θελεις ρωταω τη γιατρο μου αν ξερει κανεναν γιατι ασχολειται με το θεμα και χρονια ηταν στα γιαννενα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...