Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

ξαναμπηκα. Που πηγε το ψαλιδι?δηλ διαγραφη διπλης απαντησης? Ωχ,ξεμαθα τα κατατοπια. Μαργκι μου,ειχα ωρα να ασχοληθω μαζι σου. Να δοξαζεις το Θεο που εισαι κουκλιτσα και γερη,εχειςεναν ανδρα που σ αγαπα. Κανε ενα διαλλειματακι,σου ειναι απαραιτητο. Βγες με φιλες,κανε μανικιουρ,κηπουρικη,διαβασμα,οτι σε ευχαριστει τελοσπαντων. Αλλαξε μακιγιαζ,χτυπα ενα χενα τατου, κανε σπεσιαλιτε στη μαγειρικη,παρε σεξυ εσωρρουχα, παιξε στα παιχνιδια του παρεντς,αχ βρες κι εσυ κατιΦιλακια,βγηκα επισημως

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μηλίτσα, με γεια το νέο καφέ. Δεν θα μπω προς το παρόν, γιατί θα παραβώ τπυς κανόνες και θα με διαγράψετε. Ημουν βολτίτσα με τον άντρα μου. Προχωρήσαμε για αρκετη ώρα στην παραλία. Καλά ήταν....Είμαι καλύτερα. Εχεις δίκιο. Δεν γυρίζει ο κόσμος γύρω από ένα παιδί. Εχω τόσα στη ζωή μου. Το κυριότερο: έχω έναν καλό άντρα που απορώ ώρες- ώρες τι μου βρίσκει και με αγαπάει τόσο. Θα ηρεμήσω, θα τα καταφέρω, θα αλλάξω τρόπο σκέψης, θα σταματήσω να επιθυμώ ένα παιδί και θα πάνε όλα καλα.....Σας φιλώ. Καλό βράδυ. Εχω να ετοιμάσω μαθηματα για αύριο....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλησπερα κοριτσια, συγγνωμη που χαθηκα αλλα αναπληρωνει η μηλιτσα!εμεις καλα, κατι ψιλοσυσπασεις εχω σημερα αλλα οκ ολα πιστευω. εχει τελειο καιρο και βγηκαμε μια βολτιτσα με τη μικρη και τον αντρα, ουτε για μια ωρα, ηπιαμε και ενα χυμο.

η κατερινουλα μου ρε παιδια εχει αφηνιασει γενικως, ολο οχι ειναι, χαιρεται να μας βλεπει να εκνευριζομαστε, να μην πλυνει χερια, δοντια και τα σχετικα, να μη βαλει καλτσες η ρουχα και ο,τι αλλο φανταζεστε.

η χαρα της βεβαια ειναι η ντορα στον υπολογιστη η στην τηλεοραση και βεβαια οταν κανει τετοια κοβεται και αυτη. τη βαζουμε να ηρεμησει και να σκεφτει τι εκανε και το εχει βρει και αμεσως φωναζει "συγγνωμη μαμα" και μας παιρνει αγκαλια και κανει οτι κλαψουριζει!καλα ειναι πολυ ηθοποιαρα η ατιμη. εγω βεβαια της ξαναλεω τι εκανε, λεει οτι δεν θα το κανει παλι αλλα μαντεψτε...παλι τα ιδια αργοτερα. ασε που κανει "ντα" και λεει φυγε!και εμεις δεν την χτυπαμε...τι να πω, τα χω δει ολα αν και φανταζομαι οτι υπαρχουν και χειροτερα!

κατα τα αλλα οκ, προσπαθω να μαζεψω υπνο και να ετοιμαστω, αποτριχωσεις, πραγματα του παιδιου κτλ!

margi απολαυσε τον αντρα σου και μη σκεφτεσαι ετσι για σενα, σιγουρα εχεις πολλα που βρισκει πανω σου.

κοριτσαρες υπολοιπες πολλα φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

η μηλιτσα δεν αναπληρωνει μονο,δινει ρεστα λεμε! :-) Καλως τη σουρτουκω. Αλανιαρικο θα βγει το μωρακι αν μοιασει στη μαμα του :-)

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Μηλίτσα, με γεια το νέο καφέ. Δεν θα μπω προς το παρόν, γιατί θα παραβώ τπυς κανόνες και θα με διαγράψετε. Ημουν βολτίτσα με τον άντρα μου. Προχωρήσαμε για αρκετη ώρα στην παραλία. Καλά ήταν....Είμαι καλύτερα. Εχεις δίκιο. Δεν γυρίζει ο κόσμος γύρω από ένα παιδί. Εχω τόσα στη ζωή μου. Το κυριότερο: έχω έναν καλό άντρα που απορώ ώρες- ώρες τι μου βρίσκει και με αγαπάει τόσο. Θα ηρεμήσω, θα τα καταφέρω, θα αλλάξω τρόπο σκέψης, θα σταματήσω να επιθυμώ ένα παιδί και θα πάνε όλα καλα.....Σας φιλώ. Καλό βράδυ. Εχω να ετοιμάσω μαθηματα για αύριο....
δε θα σε διαγραψουμε γλυκεια μου,απλα θα παρεις κιτρινη καρτα προειδοποιητικη. Αλλα δε μπορω να σε διαγραψω,σουχω αδυναμια βλεπεις! Δεν θα σταματησεις να επιθυμεις ενα παιδι,απλα κανε ενα διαλλειματακι. Ακομα κι αν δε γραφεις στο καφε που ανοιξα,τουλαχιστον διαβαζε το να χαμογελας. Αλλιως θα σε θαβω,χα χα! Και μην ακουω βλακειες τι σου βρηκε και σ αγαπησε,γιατι θαρθω εκει! Φιλακια κοριτσια, δουλιτσα...

ένα μήλο την ημέρα...

....... Βγες με φιλες,κανε μανικιουρ,κηπουρικη,διαβασμα,οτι σε ευχαριστει τελοσπαντων. Αλλαξε μακιγιαζ,χτυπα ενα χενα τατου, κανε σπεσιαλιτε στη μαγειρικη,παρε σεξυ εσωρρουχα, παιξε στα παιχνιδια του παρεντς,αχ βρες κι εσυ κατιΦιλακια,βγηκα επισημως

ΑΧ εχω θεμα με τα σεξυ εσωρουχα!!! Εχω 2 μηνες που ολα τα λεφτα μου πανε εκει;):):) πολύ μου αρεσουν;):):) Μηλιτσα μου καλοριζικο το νεο θεματακι θα ερθω να με κερασεις ενα σφινακι μιας που το βραδακι εχει βολτα κοριτσοπαρεα!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλά μου κοριτσάκια..

Πάει κι αυτό.. Έγινε χθες η επέμβαση, πήγαν όλα τέλεια και σήμερα πήραμε εξιτήριο! Ο γιατρός είναι πολύ αισιόδοξος πως θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα! Τη Δευτέρα θα πάμε στο ιατρείο του να μας δει και σε 10 μέρες θα κόψουμε τα ράμματα!

Κοριτσάκια πάει κι αυτό το εμπόδιο.. Μου έφυγε επιτέλους ένα βάρος.. Τώρα ελπίζουμε πολύ περισσότερο!

Σας φιλώ όλες!

Υ.Γ. Μάρτζυ μου τα συγκεκριμένα που πήρα από το ΙΚΑ έχουν κοντά στα 2.000 Ευρώ (Δεν τα πληρώνει η ασφαλισμένη). Όλα τα συνοδευτικά με τη συμμετοχή μου στο 25% κόστισαν 135 Ευρώ). Είναι ακριβό σπορ η εξωσωματική.

Σου εύχομαι να ηρεμήσεις και όποτε εσύ αποφασίσεις να πας παρακάτω εμείς εδώ είμαστε!

L2qIp2.png

Καλησπερααααα

Δομνινα μου σιδερενιος να ειναι και ολα να πανε καλα απο εδω και περα!!!

Ντζεο φαση ειναι την περνανε ολα τα μικρα ετοιμασου ομως γιατι η επομενη ειναι χειροτερη...ειναι η φαση ΑΣΕ ΜΕ και ΜΟΝΗ ΜΟΥ....ετοιμασου

Διαφημίσεις

Μην ορκιζεσαι κιολας....χαχαχαχα

Αυτη ηταν χειροτερη φαση γιατι φτανει μεχρι σε σημειο μαμα δοκιμασα τις μπριζες ΜΝΗ ΜΟΥ ή καταφερα να βγαλω τα προστατευτικα απο τις μπριζες ΜΟΝΗ ΜΟΥ και πολλα αλλα πειραματα που θα κανει μονη της......

αααααααααα, αυτο εννοεις...α εμεις τωρα τα θελουμε μονη μας εκτος βεβαια απο το φαγητο που θελει να την ταιζουμε, περσι ετρωγε μονη ακομα και πιο παλια τωρα την ταιζουμε...ολα τα ρουχα να τα βαλει μονη και να τα βγαλει, ασχετως αν τα ξεχειλωνει, εκεινο μονη, το αλλο μονη, να περπαταει μονη αλλα να μην παιζει μονη!εγω ελεγα μηπως παιζει και λιγο μονη της αλλα πουυυυυυυ

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Θα γινει και αυτο μην σκας εμενα φετος παιζει πολλες ωρες μονη της και της αρεσει και με διωχνει απο το δωματιο επισης εχουμε αρχησει και καλουμε και αλλα κοριτσακια στο σπιτι και παιζουν με κουκλιτσες!!!!Ελπιζω να συνεχησει να ειναι ετσι καλο και ανεξαρτητο παιδακι και μετα τον ερχομο της μπεμπας....

Τοσο ανεξαρτητη που μολις την ειδα να κοιμαται στο κρεβατι μου οπου επαιζε κτηνιατρειο..........πως θα την μετακινησω????Ειναι και 22 κιλα παιδι πια.Θα την αφησω μεχρι να ερθει ο αντρας μου για να την βαλει και στην τουαλετα εγω δεν γινεται να την σηκωσω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...