Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δυστυχώς....3 η ώρα το βράδυ πήγα τουαλέτα κι είχε έρθει η σιχαμένη! Τώρα έχω κανονικά......Είμαι πολύ απογοητευμένη. Τι στο καλό! Προσπαθούμε τόσους μήνες! Είπα κι εγώ; "έγινε το θαύμα;". Αλλα σιγά...Δεν μπορώ άλλο, δεν θέλω να συνεχίσω τις προσπάθειες, μπούχτισα. Ας μην κάνω παιδί.....Δυστύχησα από τότε που άρχισα προσπάθειες. Γιατί για κάποιες από εμάς να είναι τόσο δύσκολο; Χθες άκουγα για 200.000 αμβλώσεις στην Ελλάδα. Αλλοι να κάνουν σαν τρελοί για ένα παιδί κι άλλοι να τα πετάνε! Αδικία γαμώτο, αδικία!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

αχ κοριτσι, και εγω ηλπιζα αυτη τη φορα για σενα. και εγω το ειδα αυτο που λες αλλα μη σκεφτεσαι ετσι δεδομενου οτι δεν το ψαξατε τοσο πολυ, ουτε παρακολουθηση κυκλου με υπερηχο κανατε, ουτε προκληση ωορηξιας ουτε πολλες εξετασεις ουτε στο κατω κατω το τελειωτικο που ειναι εξωσωματικη, οποτε εχεις παρα πολλες ελπιδες

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Και εγω ελπιζα και πολύ στεναχωρηθηκα!! Αλλα ευχομαι αυτη τη μερα που στεναχωρηθηκες να την θυμασε και ως ημερομηνια τελευταιας περιοδου!!! Μακάρι κοπέλα μου!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Αχ, μωρέ ngeo, λίγες εξετάσεις έκανα νομίζεις; Τι σαλπιγγογραφία, τι υπερήχους, τι 3 σπερμοδιαγράμματα, ορμονολογικές, θεραπείες, τώρα θα κάνω υστεροσκόπηση....Τι άλλο πιά;;;Εντάξει, να κάνω παρακολούθηση ωορρηξίας, αλλά σιγά και μην τα καταφέρουμε. Μας έφαγε το άγχος και η κούραση με όλες αυτές τις μαλ....!!!Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξη. Βλέπω το απέραντο κενό μπροστά μου!!!Αισθάνομαι ανήμπορη να κάνω το παραμικρό. Μακάρι να είχα πιο πολύ δύναμη μέσα μου να χειριζόμουν καλύτερα την κατάσταση!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Κι όλο σκέφτομαι το εξωμήτριο από το πρωί και βλαστημώ την ώρα και τη στιγμή που είπα ότι θέλω να μείνω έγκυος! Να γίνω αναίσθητη θέλω. Να ακούω για εγκυμοσύνες άλλων και να λέω " τι τα θέλουν; τι καλά που είμαι εγώ που δεν έχω κουτσούβελα!". Αλλα δεν μπορώ να το κάνω.Μια φίλη μου μού έλεγε πόσες δουλειες έχει τώρα με τον μπέμπη της και πόσο κουράζεται. Κι εγώ της έλεγα πως πολλές φορές δεν έχω τι να κάνω και μου λέει ¨"τυχερη"!! Τα δικά της μάτια όμως έλαμπαν από αυτυχία, όχι τα δικά μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας..

Χαίρομαι όταν διαβάζω ότι όλες είστε καλά και είτε προχωράτε σιγά σιγά προς το τέλος της εγκυμοσύνης σας είτε ότι κάνετε μονοήμερα ταξιδάκια και περνάτε τέλεια και στενοχωριέμαι αφάνταστα όταν σας κάνει απροειδοποίητα την εμφάνισή της η καταραμένη..

Μάρτζι μου στενοχωρήθηκα πολύ που διάβασα ότι κι αυτή τη φορά η τρισκατάρατη δεν σε ξέχασε.. ήλπιζα κι εγώ ότι θα συμβεί το θαύμα.. Τέλος πάντων..Προχωράμε γερά με τσαμπουκά..

Εγώ σήμερα πήγα στο ΙΚΑ και έγραψα τα φάρμακα για την επόμενη εξωσωματική. Βέβαια ελπίζω όσο τίποτε άλλο η επέμβαση αύριο να έχει τη μέγιστη επιτυχία και να μην τα χρησιμοποιήσω αλλά τουλάχιστον ας έχω τα νώτα μου καλυμμένα.

Σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε και μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω.. Σας φιλώ!

L2qIp2.png

δομνίνα, πόσο κάνουν τα φαρμακα εξωσωματικής μέσω ίκα; Ακούω τρελά ποσα κι αναρωτιέμαι ποια να είναι η αλήθεια! Μακάρι να μην σου χρειαστούν....μακάρι όλα τα κορίτσια που π΄ροσπαθούν καιρό να τα καταφ'ερουν επιτέλους αυτή τη χρονια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρτζι μου τι να πω βρε κοριτσακι μου????Εχεις απολυτο δικιο οτι και να πεις τωρα αλλα εγω θα σου πω το αλλο σταματα για λιγο τις προσπαθειες να βρεις τον εαυτο σου...και οταν νιωσεις εσυ καλα να πας να κανεις την υστεροσκοπηση και να δεις πως θα παει και αν αποφασησεις για εξωσωματικη εχω μια φιλη που εκανε και τις εχουν μεινει πολλα φαρμακα αν ταιριαζουν με αυτα (που μακαρι να ερθουν ολα φυσιολογικα) που θα χρειαστεις εγω η ιδια κοριτσι μου θα στα στηλω γιατι ειναι ακριβα

Καλημερα μαρτζι μου λυπαμαι πολυ κοπελα μου.Ξερω πως νιωθεις,γιατι οι ιδιες σκεψεις που εχεις αυτη τη στιγμη στο κεφαλακι σου,(γιατι εισαι απογοητευμενη),εχουν περασει και απο το δικο μου,πολλεεες φορες.Θα συμφωνησω οτι μπορει τωρα να τα βλεπεις ολα μαυρα,το καλυτερο που εχεις να κανεις,νομιζω ειναι να χαλαρωσεις για λιγο καιρο,οπως ειπε κι η Αννουλα,να βρεις τον εαυτο σου,να μαζεψεις δυναμεις και να μην αφησεις το ονειρο σου.

Δομνινα μου καλη επιτυχια σημερα για την επεμβαση του αντρουλη σου,μακαρι ολα να πανε καλα κοριτσακι μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εχετε δίκιο, κορίτσια! Το μόνο σίγουρο από όλα αυτά είναι ότι έχω χάσει τον εαυτό μου και πρέπει να πάρω αποστάσεις από όλα αυτά που με πληγώνουν. Μιλησα με τον άντρα μου και του είπα να σταματήσουμε τις προσπάθειες για λίγο καιρό. Τι να έλεγε κι αυτός ο καημένος;;;Δεχτηκε. Την υστεροσκόπηση θα την κάνω, για να ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αλλά προσπάθειες δεν θέλω να κάνω. Αν ήμουν πιο μικρή, θα το άφηνα για πολύ καιρό το θέμα. Τώρα δεν έχω αυτήν τη πολυτέλεια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλησπερα κοριτσακια! Τελικα την κυριακη τσαμπα η χαρα,ειχε απαγορευτικο. Ανανεωσα τα εισιτηρια για την επομενη κυριακη. Και μιας και θυμωσα,σε ποια να τα ψαλλω? Χμμμ... Για να σκεφτω... Στη μαργκι. Μαργκι,για ξεκολλα λιγο απ το θεμααα! Παρε ενα μπρεηκ. Δε σου κανει καλο. Και δε στα ψελνω εκ του ασφαλους αλλα απο ενδιαφερον και το ξερεις. Κυριως για σενα ειχα ανοιξει το θεμα αυτο,γιατι κινδυνευες να μου παθεις καταθλιψη. Και τωρα τι κανεις,ε? Οχι στο θεμα αλλα στον εαυτο σου. Μισο.Ακολουθει βου κατσαδα μετα μουσικης :-)

ένα μήλο την ημέρα...

Λοιπον,μια λυση ειναι να τα φτιαξουμε οι δυο μας,να παμε ολλανδια να μας παντρεψουν και να υιοθετησουμε ενα παιδι! Εισαι? Αλλη λυση ειναι: θα σου βαζω πιπερι οταν λες απαγορευμενες λεξεις οπως ωορρηξια κλπ. Επιτρεπονται οι λεξεις:αεκ,μηλο,κλπ Οριστε,μεχρι και κανταδα σου εκανα! Μην παρεξηγεις το χιουμορ μου γιατι θα θυμωσω και θα παρω πιο αγρια μετρα,χι χι! Φιλακια σε ολες,βγηκα λογω δουλειας

ένα μήλο την ημέρα...

Μηλίτσα μου, έχεις δίκιο. Το' χω παρακάνει...Γι' αυτό και είπα να σταματήσω για λίγο τις προσπάθειες, μπας και ησυχάσω λίγο. Ο, τι και να πείτε έχετε δίκιο....Να υποσχεθώ ότι θα ηρεμήσω, δεν μπορώ. Υπόσχομαι όμως να προσπαθήσω.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...