Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

στο λεω γιατι και εγω ετσι ελεγα για τις μερες και ηταν φορες που εκανα για παραδειγμα την 22η μερα, αλλοι κανουν πιο νωρις αλλοι πιο αργα.το πιο συνηθες και φυσιολογικο ειναι 14 ημερες πριν την περιοδο αλλα ποτε δεν ξερεις...αλλα σου λεω το πιο πιθανον ειναι να αγχωθεις οπως και εγω!!!μακαρι να μην ερθει η αχαιρευτη!φτου, να φυγει, να παει αλλου, ας ερθει σε μενα!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, σε αυτό έχεις δίκιο! Μπορεί να έρθει πιο αργά η ωορρηξία. Δεν τις αφήνουμε όμως ούτε αυτές τις μέρες. Συνήθως μέρα παρά μέρα ως την 25η το κάνουμε. Μετά αρχίζουν πόνοι περιόδου και σταματάμε.....Τον προηγούμενο μήνα είχα κρατήσει τη θερμοκρασία και την έστειλα στο gyn να μου πει ο Ζησόπουλος αν έκανα ωορρηξία. Είπε ότ είχα κάνει την 17η μέρα, υπέθεσα κι εγώ θα έρθει η περίοδος την 31η. Αλλά ήρθε στην 28η!!Τι έγινε εκείνο το μήναα δεν ξέρω. Μπορεί να μην πήρα σωστα τη θερμοκρασία και να έκανε λάθος και ο Ζησόπουλος.Τι να πω. Αβυσσος το αναπαραγωγικό σύστημα της γυναίκας. Προχθές στο σκαι είδα ένα ντοκυμαντέρ για γονιμοποίηση. Τι τραβάει ρε κορίτσια το σπέρμα για να φτάσει στο στόχο του! Μέχρι να φτάσει στον τραχηλο κάνει πολύ κόπο, γιατί ο κόλπος είναι τεράτιος για αυτά και με πολλές δυσκολίες. Για να περάσει τον τράχηλο- λέει- είναι σαν αν περνά ηφαίστειο με λάβα ( εκεί σκοτώνονται πολλά σπερματοζωάρια!) Οσα καταφέρνουν να μπουν στην μήτρα κάνουν πολεμο με τα λευκοκύτταρα της μήτρας που σκοτώνουν κάθετι ξένο που μπαίνει στη μήτρα. Ελάχιστα φτάνουν στη σάλπιγγα κι εκεί πρέπει να κολυμπήσουν πολύ γρήγορα ( γιαυτό πρέπει να έχουν δυνατή ουρα!). Απογοητευτήκαμε με τον άντρα μου, γιατί στο ντοκυμαντερ έλεγε ότι από τα 250εκατ σπερματος, τα 20 θα φτάσουν στην σάλπιγγα. Εμείς με 34 εκατ και μία σάλπιγγα καταλαβαίνετε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

πω πω ετσι οπως το λες...μηπως να μην το κανετε τοσο συχνα να μην εξασθενει γιατι ετσι μας ειπε ο γιατρος οτι εξασθενει, και να κανετε τις μερες με παρακολουθηση;ασε που μπορει να σε παρακολουθει και γιατρος και να βλεπει αλλα αυτο βεβαια προυποθετει να εισαι στον πολιτισμο!!!!

το μεσημερι θα βγουμε για φαγητο γιατι θα ερθει ενας φιλος που ειναι νονος της ανηψιας μας οι γονεις της οποιας ειναι κουμπαροι μας και αδερφη του αντρα μου...και θα φαω σνιτσελ γεμιστο!!!το σκεφτομαι απο χθες. εχει υπεροχη μερα, εγω ειπα να παμε για καφε αλλα ο συΖυγος λεει να παμε σπιτι των παιδιων να καθισουμε ολοι μαζι.τεσπα

φιλακια κοριτσια

Καλημέρα! Ετσι όπως τα λες ngeo. Πρέπει να βρίσκεσαι και στον πολιτισμό για να κάνεις όλα αυτά. Θα τα κοιτάξω όμως όλα αναλυτικά μετα και την υστεροσκόπηση. Θα βρω κανα γιατρό στην Πρέβεζα- τουλάχιστον έλεγχο ωορρηξίας θα ξέρει να κάνει, δεν νομίζεις; Ασε που σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κατέβω Αθήνα!

31η μέρα σήμερα και δεν ήρθε ακόμη. Εχθες έβλεπα στον ύπνο ότι ήταν στο κρεβάτι μου ένα μικρούτσικο μωράκι, δεν ήταν δικό μου, αλλά εγώ το είχα ρουφήξει στα φιλιά. Εκεί που έλεγα θα το αφήσω, το ξανάπιανα και το φιλούσα ,με μανία κι αυτό το άτιμο γελούσε!!!

Καλά να περάσετε έξω. Οντως είναι τέλεια η μέρα. Κι εμείς περιμένουμε το μεσημερι την αδελφή μου και το γαμπρό να πάμε για κανα καφεδάκι δίπλα στη θάλασσα. Τώρα έχω ανοίξει τις κουρτίνες, η θάλασσα είναι τόσο ήρεμη και όμορφη! Εχω ανα΄ψει και τη σόμπα, γιατί μέσα έχει λίγο κρύο, πίνω καφεδάκι και σε λίγο θα ξεκινησω να ετοιμάζω τα αυριανα μαθήματα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλημερα γυρισαμε:-D

margi για να μην ξεχασω....εχω ακουσει οτι με την κοκα κολα τα σπερματα γινονται πιο δυνατα επιδη ειναι κατι σαν ναρκοτικο ,τρελενοντε κ ειναι υπερκινητικα χαχα αστειο αλλα δεν χανεισ τπτ γενικα αρχιστε τα ναρκοτικα κ τα εξτασισ χιχι εγω τον ιασονα τον επιασα την 28 ημερα κουφο αλλα εγινε.;)

εμεισ χθεσ περασαμε υπεροχα πηγαμε στο cosmos μονο εκει προλαβαμε καθολου κεντρο θεσσαλονικησ manou. k odromos teleios kaname 2,5 ωρεσ μονο κ ολο ευθια ειναι τωρα με εγνατια κ αν δεν ειχε κινηση στον περιφεριακο θεσσαλονικησ πιο γριγορα θα φταναμε.

τα παιδια αψωγα ο Ιασονασ δεν εκλεισε ματι στο ταξιδι ουτε παραπονεθηκε πιο φασαρια εκαναν τα μεγαλα παρα αυτοσ ,ειχε κ χθεσ γεννεθλια ο Γιωργακησ(σασ το ειπα δεν θυμαμαι :rolleyes:) το μωρο μου εγινε 5:mrgreen:

λιγα ψωνια εκανα γιατι επρεπε να περημενουμε ωωωωωωρεσ στισ ουρεσ στα ταμεια κ εγω δεν μπορουσα.

αυτα τα λιγα ngeo θα σε σχολιασω....παλι βολτεσ εισουν πωσ να μην κοιματε το παιδι το εχεισ ξεθεοσει αχαχαχαχα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Ετσι όπως τα λες ngeo. Πρέπει να βρίσκεσαι και στον πολιτισμό για να κάνεις όλα αυτά. Θα τα κοιτάξω όμως όλα αναλυτικά μετα και την υστεροσκόπηση. Θα βρω κανα γιατρό στην Πρέβεζα- τουλάχιστον έλεγχο ωορρηξίας θα ξέρει να κάνει, δεν νομίζεις; Ασε που σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κατέβω Αθήνα!

31η μέρα σήμερα και δεν ήρθε ακόμη. Εχθες έβλεπα στον ύπνο ότι ήταν στο κρεβάτι μου ένα μικρούτσικο μωράκι, δεν ήταν δικό μου, αλλά εγώ το είχα ρουφήξει στα φιλιά. Εκεί που έλεγα θα το αφήσω, το ξανάπιανα και το φιλούσα ,με μανία κι αυτό το άτιμο γελούσε!!!

Καλά να περάσετε έξω. Οντως είναι τέλεια η μέρα. Κι εμείς περιμένουμε το μεσημερι την αδελφή μου και το γαμπρό να πάμε για κανα καφεδάκι δίπλα στη θάλασσα. Τώρα έχω ανοίξει τις κουρτίνες, η θάλασσα είναι τόσο ήρεμη και όμορφη! Εχω ανα΄ψει και τη σόμπα, γιατί μέσα έχει λίγο κρύο, πίνω καφεδάκι και σε λίγο θα ξεκινησω να ετοιμάζω τα αυριανα μαθήματα.

ευχομαι να εισαι εγκυουλα κ να μην χριαστεισ τα ναρκοτικα:lol::lol:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

αααααααααααααα, θελω και εγω κοσμος τωρα!!!!να φαω και παγωτο freggio, φαγατε εσεις;;;ειναι απλα θεικο!βγηκαμε για καφε αλλα ο καιρος παιδια αλλαξε τοσο πολυ, κρυο αρκετο και συννεφια!μπρρρρρ

margi σε ζηλευω που χαλαρωνεις και εχεις αυτη την τελεια θεα. λογικα γιαννενα καποιον θα βρεις, η γιατρος μου εμενε χρονια εκει, τωρα προσφατα πηγε αθηνα, εξειδικευεται και στις εξωσωματικες οποτε μπορει να ξερει καποιον καλο που μπορει να σε βοηθησει, αν θελησεις πες μου να την ρωτησω.

φιλια σ ολες, παμε για σνιτσελ γεμιστο!μιαμ μιαμ

Καλό μεσημέρι να εχουμε κορίτσια!!! αντε Μαρτζυ μου ευχομαι αυριο να μας πεις ευχαριστα και να μην χρειαστεις να κανεις τπτ!!! μακαρι να ειναι θετικο++++++++++ Ολα θελουν το χρονο τους αλλα καποτε ερχετε!!!:):):) Καλη επιτυχία με όλη μου την καρδιά!!!:):)

Χρονια Πολλα στο Γιωργάκη!!! Να τον χαιρεστε!!:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

thena χρονια πολλα στο γιο σου, να τον χαιρεστε!

αννα, ομοιοπαθουσα (μονο παθουσες να μη λεγομαστε!) εφαγα ενα σνιτσελ με σαλτσουλα και μανιταρια και σαλατα με ροκα, παρμεζανα, λιαστη ντοματα και μοτσαρελα και ενα ντρεσινγκ απιθανο και το κλου της υποθεσης, σουφλε σοκολατας με παγωτο!!αααα και σιροπι σοκολατας!αχ τι καλα,εσκασα, πρωτη φορα τρωω τοσο πολυ, γενικα δεν τρωω ποσοτητα γιατι εχω προβλημα με το στομαχι και δεν τρωω πολυ αλλα τωρα το χω παραχ..σει!

εντωμεταξυ ολο ακρατεια εχω και μου φευγουν μερικα, τα νευρα μου, και κατι πονακια και κατι συσπασεις, αφηστε τα. αυριο εχω να παω σε εκατο τραπεζες για δουλειες και μονο εγω μπορω να παω, θαλω να παω και στο γιατρο να δει το αμνιακο υγρο, ελπιζω να τα καταφερω και να μη γινει κανενα κονε σημερα!

φιλια

Θενα μου πολυ χαιρομαι που τα περασατε ομορφα.Να τον χαιρεσαι το Γιωργακη,σου γερο και καλοτυχο να ειναι και να τον καμαρωσετε οπως επιθυμει.

Μαρτζι μου μακαρι να εχουμε θετικα αποτελεσματα!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, αν δεν έρθει αύριο το πρωί, τότε θα έχω καθυστέρηση. Τώρα ακόμη δεν έχω...Καλύτερα να είχε έρθει πιο νωρίς, γιατί άρχισα να ελπίζω κι εγώ κι ο άντρας μου και αν έρθει αύριο η άτιμη, θα πεθάνω από την στενοχώρια. Μην έρθει θεούλη μου καλέ. Ας είμαι επιτέλους έγκυος! Πρώτη φορά μετά το εξωμήτριο που κάνει πάνω από 31 μέρες. Κορίτσια, βάλτε με στις προσευχές σας, please!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσι μου γλυκο και βεβαια θα σε βαλουμε στις προσευχες μας και θα ευχηθουμε τα καλυτερα για σενα.Αλλα δεν θελω να ακουω υπερβολες,του τυπου: θα πεθανω απο τη στεναχωρια μου....για ονομα του Θεου,εδω θα ειμαστε κι ολες μαζι θα το περασουμε κι αυτο.Ειμαι ομως πολυ αισιοδοξη για σενα;););)Μακαρι να ξημερωσει μια ξεχωριστη μερα για σενα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

margi mou anapse ena keraki ayrio ine του αγιου Γεωργιου τον Ιωαννινων ,πολυουχοσ , ειναι κλειστα εδω κανε κ μια ευχη ισωσ πραγματοποιηθει;)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Θενα μου να χαιρεσαι τον γιο σου να ειναι γερος και δυνατος!!!

Ντζεο τι εγινε αρχησες την αντιτροφη μετρηση?Καλε πως μπορεις ολη μερα εξω???Εμεις εχθες πηγαμε το πρωι για καφε και μετα για φαγητο και εκανα την βλακεια και εφαγα πρασινη σαλατα και ολο το απογευμα ειχα τους κολικους που ειχα στην αρχη της εγκυμοσυνης...διπλωθηκα απο τον πονο πηρα ενα χαπακι ομως και ολα ενταξει....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...