Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

αντε κοριτσι να εχουμε αυριο ευχαριστα!!!

και εγω εχω τη μικρη αρρωστη, ειχε μια βδομαδα συναχι αλλα τιποτα αλλο και ο γιατρος ειπε οκ, να περιμενουμε, σημερα εβηξε μερικες φορες και την πηγα, στο ενα αυτι ειναι κοκκινο, μπορει να κανει ωτιτιδα, ειπε αν αυριο βηχει περισσοτερο να βαλουμε μασκα αλλα εβαλα απο σημερα γιατι ετσι την ειχαμε πατησει περσι!

κατα τα αλλα ησυχα, σχολειο καλα, περνανε οι μερες, λειπουν παιδια, οσα μπορουν να κανουν αλλες απουσιες και γενικα οκ.

σπιτι τα ιδια, χθες ηρθε μια φιλη μου, σημερα μονοι εμεις και η μπαλα και ο υπολογιστης...ποιος λετε να κερδισει;;;εγω σιγουρα θα ειμαι η χαμενη!!!!απο τα αλλα δυο μπορει να πανε στο χ!

φιλακια, τα λεμε αυριο, κοριτσια να ειστε ολες καλα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Magda, η daktarin είναι ασφαλής σε περίπτωση εγκυμοσύνης; Αν είναι να βάλω κι εγώ. Διάβασα ότι αν έχεις πολλές ενοχλήσεις, μπορείς να κάνεις κομπρέσες στο σημέιο με ξίνόγαλα!( τι άλλο θα ακούσουμε!!!) Εγώ προσωπικά θα τα δοκιμάσω όλα από εδώ και πέρα. Ολα εκτός από φάρμακα. Τώρα αν μου δώσει θεραπεία η γιατρός αύριο, δεν θα την κάνω. Μετα την περίοδο θα δω πως θα κινηθώ. Με βάση τις συμβουλές που μου δώσατε εσείς και άλλα κορίτσια από το parents, kαθισα κι έβγαλα μία θεραπεία φυτική από μόνη μου. Θα την ακολουθήσω και αν δεν πιάσει, θα πάω σε ομοιοπαθητικό. Αν¨"δουλέψει", θα στην στείλω Μαγδούλα.

Ngeo23,περαστικά στην μικρούλα σου. Καλά έκανες κι έβαλες μάσκα. Εγώ δεν παρακολουθώ καθόλου ποδόσφαιρο. Το βαριέμαι αφάνταστα. Εδώ και μήνες σκέφτομαι να ξεκινήσω χορό. Τώρα που βλέπω και το dancing with the stars το σκέφτομαι ακόμα περισσότερο. Να είχα και καβαλέριο το Γαρδέλή!!!Ωραίος δεν είναι;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα κορίτσια μου.. πήρα χτες ένα διπλό self clear και έκανα ένα το βράδυ και δεν έδειξε τίποτα. Έκανα τώρα το δεύτερο και ούτε αυτό έδειξε. :( Δυστυχώς είμαι κατά φαντασίαν... Μου έφυγε όλη η διάθεση γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα έδειχνε τουλάχιστον σήμερα. Τέλος πάντων.. Καλημέρα σε όλες σας και Μαγδα μου περαστικά σου κοπελίτσα μου.

pD6up3.png

καλημερα βανεσσα μου! Κριμα,κοριτσακι μου... Μην το βαζεις κατω ομως,μικρουλα. Μαριαεφη μου περαστικα στην εφη σου! Ελενιτσα,πηρα τα μειλ,ευχαριστω πολυ! Καλα,κουκλιτσα εισαι κι εσυ κι ο ανδρας σου κουκλος. Βρε,τι πιτσουνακια! Θα προσπαθησω να στειλω το βραδυ,αν δεν ξεραθω.

ένα μήλο την ημέρα...

νgeο,περαστικουλια στο κατερινακι. Βρε κοριτσια,τι εγινε? Ολα αρρωστα ειναι? Της μαριαεφη εχει πυρετουλη και θα το παει νοσοκομειο,μαλλον

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

KALIMERA KORITSIAAAAA...MILITSA SE EYXARISTW GIA TA KALA SOU LOGIA...AMA SOU PW KATA LATHOS SOU ESTEILA KAI MIA FWTOGRAFIA POU EINAI O ADEFROS TOU ANTRA MOU ME KATI SIGGENEIS,,THA TO KATALABES NOMIZW,,,ASXETOI ME EMAS,,,THA SOU STEILW KAI APO TON GAMO..DEN EIXAME ALLES STON YPOLOGISTI.,,AAA KALA FASI EIMAI OTAN BGAINW FWTOGRAFIES,,,VANNESA MOU MIN STENAXWRIESE,DEN MAS PAIRNEI APO KATW EIPAME...THA ERTHI TO MWRAKI THA TO DEIS,,,I MAGDA OPWS MAS LEEI THA KOLISOUME GKASTRITIDA ALLA DEN KSEROUME TO POTE,,,ETSI DEN EINAI MAGDA?????KALA OLA ARWSTA EINAI TA MIKRA???TIS ANNAS TIS NGEO TIS MARIAEFIS..AX PERASTIKOULIA STIS KOUKLITSES...MALLON IWSI EINAI..KORITSIA EGW MALLON THA PAW ELLADA GIA TIN DEYTERI GNWMI,,,THA STEILW TIS EKSETASEIS MOU KAI OPOTE ME PEI O GIATROS NA PAW THA PAW..MILITSA MOLIS KATEBW STIN AGORA THA SE PARW TILEFWNO...SIMERA DEN NOMIZW GIATI EINAI NA PAW EPISKEPSI..MAS KALESE TOU DIMARXOU I GUNAIKA MAZI ME ALLES 5 6 APO TIN POLIKATOIKIA..TI NA KANW EXOUME KAI AYTA TA YPOXREWTIKA...THA SPASOUN TA NEYRA MOU KSERW...TELOS PANTWN....MARGIII AYTOUS TOUS PALIO MIKITES DEN TOUS STELNEIS SE MENA NA TOUS DWSW STIN PETHEROULA MOU GIA DWRO???PW PW PW..TELEIA THA EINAI,,,,KOPELA MOU THA PERASEI KAI AYTO ....RE SI MIPWS KAI TA FARMAKA TELIKA ONTWS SOU KANOUN KAKO????GIATI EGW EIMAI KATA TON FARMAKWN..EAN PARW XAPIA GINOMAI XEIROTERA...SOBARA SOU MILAW....POLLA FILIA SE OLOUS KAI PERASTIKOULIA STIS KOUKLISES..MAKARI NA EINAI MIA IWSOULA KAI NA PANE OLA KALA

Καλά, Ελενίτσα, έγραψες!!!Το τι γέλιο έριξα με αυτό που έγραψες για την πεθερά σου δε λέγεται!Βανεσ, μην στενοχωριέσαι. Πόσες μέρες έχεις καθυστέρηση; Μήπως ήταν νωρίς; Περαστικά σε όλα τα μικρα! Απόψε θα πάω στη γιατρό. Θα σας πω τα νέα μου μετά τις 9.00. Φιλιά.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ΚΟΡΙΤΣΙα η μικρη εχει πυρετο και μαλιστα πολυ μαλλον ουρολημοξη!

ουτα να το γραψω δεν ξερω....πηγαμε νοσοκομειο και μετα απο 8 ωρες εκει μας εδιωξαν αν ομως συνεχιζει ο πυρετος και με την αντιβιωση(ηδη την παρνει και εχει ακομη) θα ξαναπαμε.......

σας αφηνω γιατι ειμαι σε αναμενα καρβουνα.

1. η daktarin την χρησιμοποιειτε (ο γιατρος μου το ειπε) αφοβα απλα θελει και πλυσεις με χαμομηλι.

2.Βανεσσα μην απογοητευεσαι!τα εκανες με πρωινα ουρα ??δεν καταλαβα ειμαι αυπνη σορρυ....

NGEO περαστικα και σε εσας(μερικες φορες οι μαμαδες ξερουμε τι κανει καλο στα παιδια μας πιο καλα απο τους γιατρους οποτε συμφωνω που της ξεκινησες την μασκουλα)

περαστικά mariaefi. ωχ μωρε, ταλαιπωρείται το καημένο...

Η γιατρός είπε να βάλω για 3 μέρες υπόθετα ( τα lomexil) και για 7 μέρες αλοιφούλα εξωτερικά ( την verdal). Είπε να μην ξαναπάρω αντιβίωση και αν με ξαναπιάσουν, θα το αντιμετωπίσω με πολύ ήπιες μεθόδους ( χαμομηλάκι Και υπομονή), γιατί οι πολλές αντιβιώσεις μου κατέστρεψαν τη χλωρίδα. Είπε ότι τα υπόθετα δεν θα βλάψουν μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη. Φοβάμαι λίγο για να πω την αλήθεια, αλλά, κοριτσάκια μου, υποφέρω τόσο πολύ που δεν αντέχω άλλο. Θα τα ξεκινήσω, μπας και ηρεμήσω. Καληνύχτα. Πάω να ξαπλώσω....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Περαστικά σου Margi!!! Δεν τις ξερω αυτες τις αλοιφουλες μπορει και να κανει σου εδωσε μικρη ποσοτητα μετα την θεραπεια θα με θυμιζει καθε μερα θα τρωμε γιαουρτακι και θα κανουμε πλυσης με χαμομηλακι και δεν θα ξανακολησουμε ποτε!!!:tongue::tongue::tongue:

Ελενιτσα πολύ γελασα με την πεθερα!!!!:-P:razz:

Μαριαεφακι και ngeo περαστικά στα μικρα αυριο που θα τσανα μπω ελπιζω να ειναι καλυτερα τα ζουζουνακια!!!!

vanessa εγω λεω στον εαυτό μου οτι δεν πειραζει και οτι τωρα ειμαι 20% πιο κοντα στον στοχο!!!;)

Αρα εαν υπολογισουμε τωρα βρισκομαι στο 60% βρε λετε να μου κάτσει????

Μηλιτσα-Αννα-manounita όλα καλά???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα,κοριτσια περαστικα στα μπουμπουκια σας,ελπιζω γρηγορα να γινουν καλα.Μαγδα μου εγω καλα ειμαι,εκανα την υστεροσκοπηση,τελικα δεν ηταν πολυποδας,αλλα ημουν γεματη συμφυσεις.Εκανα ναρκωση ολικη και για κανα 2 μερες ημουν καπως,αλλα τωρα ειμαι μια χαρα.Ο γιατρος μου ειπε οτι μπορω ν'αρχισω κι απο αυτον τον κυκλο τις προσπαθειες,και θα δουμε.........

OPYIp3.png

vez3p2.png

MANOUTITA PERASTIKA,,,PLEON O DROMOS SOU EINAI ANOIXTOS,,,BOURRRRR STO PSITO......ALLA EXW APORIA TWRA POU EKANA KAI EGW TIN SALPIGOGRAFIA SIGOURA PREPEI NA TO EKMETALEYTO ETSI DEN EINAI??ETSI DIABASA STO PARENTS...ALLA ME ADYNAMA WARIA DEN NOMIZW NA EXW KAI POLLES PITHANOTITES...TELOS PANTWN...EXOUME DROMO MPROSTA MAS KAI GIA AYTO EXW PISI TON EAYTO MOU....OSO GIA TIN PETHERA MOU SKOTOMA THELEI OXI MIKITES...DEN EIMAI SE THESI NA KRINW KANENAN ANTHRWPO ALLA THN SIGKEKRIMENI KYRIA OUTE OI MIKITES DEN THA TIN THELOUN..OUTE APO DIPLA TIS NA PERASOUN DEN KATADEXONTAI..TOSO KAKIA POU EINAI..MILITSAAAA KALE SIGOURA EISAI 37???EIDAME TIS FWTO ME TON ANTRA MOU KAI DEN TO PISTEYE...I EYOULA KOUKLARAAAAA MANEKEN...EBALA TIS ZWGRAFIA TIS STO PSIGIO...KAI SITISA APO TON ANTRA MOU NA TIN PERASEI STON UPOLOGISTI NA TIN BALW STO PROFIL MOU,,,TIN ZWGRAFIA TIS EYOULAS...AAAAA OSO GIA EXTHES PERASA TELEIA AFOU NA FANTASTITE LIGO ELIPSE NA XREIASTO IREMISTIKA,,,OI KYRIES TIS POLIKATOIKIAS MOU MAZI ME TIN GUNAIKA TOU DIMARXOU WS SINITHWS EKANAN DIAGWNISMO GIA TO POIA BAFTIKE KALITERA GIA TO POIA NTITHIKE KALITERA..I MIA DEN XWNEYEI TIN ALLI ALLA KATHE 15 MERES SINANTIOMASTE...AAA TIN KYRIAKI EINAI NA MAZEYTOUME OLES OI GYNAIKES APO TIN DOULEIA TOU ANTRA MOU EKEI NA DEITE DIAGWNISMOS..KOTSOMPOLIOO????????OUUUU PAEI SYNNEFO...AX KAI NA ITAN STO XERI MOU MIA MIA THA TIS BAROUSA..EIMASTE KAMIA 30 GYNAIKES PERIPOU KAI MAZEYOMASTE KATHE MINA SE ESTIATORIO..AAAA SIMERA EINAI I MERA TOU PAIDIOU,,,EDW EINAI ARGIA,,,TO PRWI EIXAME PARELASI KAI POIHMATAKIA APO TO DIMOTIKO SXOLEIO TIS PERIOXIS MAS...KOITOUSA TA PAIDAKIA KAI ANAROTIOMOUN ARAGE POTE THA DW KAI EGW TO DIKO MOU PAIDAKI NA LEEI POIHMA????THA ERTHI I WRA POU THA MOU PAEI,,,,,RE SIS MIPWS O PELARGOS BLEPEI TIN KSINI TIN PETHERA MOU KAI OUTE NA MAS KOITAKSI DEN THELEI???SOU LEEI TO MWRO TETOIO XARO GIAGIA THA EXW????AX O THEOS NA MOU DWSEI DYNAMI OUTE STON EXTHRO MOU

Καλημερα,κοριτσια περαστικα στα μπουμπουκια σας,ελπιζω γρηγορα να γινουν καλα.Μαγδα μου εγω καλα ειμαι,εκανα την υστεροσκοπηση,τελικα δεν ηταν πολυποδας,αλλα ημουν γεματη συμφυσεις.Εκανα ναρκωση ολικη και για κανα 2 μερες ημουν καπως,αλλα τωρα ειμαι μια χαρα.Ο γιατρος μου ειπε οτι μπορω ν'αρχισω κι απο αυτον τον κυκλο τις προσπαθειες,και θα δουμε.........

κοριτσάκι χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!!! Αντε τώρα έρχοντε τα καλύτερα!!!;)

Angela σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου,το ιδιο ευχομαι και για σενα.Εχουμε περασει πολλα κι ελπιζω καποια στιγμη να μας χαμογελασει η τυχη,να γινει το θαυμα και να ζησουμε την απολυτη ευτυχια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλησπερα κι απο μενα. Σημερα λογω της γιορτης αλλα και επειδη ειναι παρασκευη τρεεεχω κ δε φτανω στη δουλεια. Απο τις 2 που ηρθα τωρα ευκαιρησα να κανω καφε και να μπω για λιγο. Μανουτιτα μου, ετοιμασου για ανακριση η απο εδω η τηλεφωνικη. Διαλεξε και παρε,χι χι. Παντως δε θα μου γλιτωσεις,απλα σαφησα να χαλαρωσεις λιγακι. Ελενιτσα,εχει δικιο ο ανδρας σου. Δεν ειμαι 37 αλλα 39. Νgeο μου,αν το ονομα σου βγαινει απ το γεωργια,πολυχρονη! Αν οχι,χρονια πολλα και παλι. Μαργκι μου,μαγδουλα, αγγελικουλα και ολα τα κοριτσακια πολλα φιλακια,θα τα ξαναπουμε το βραδυ. Εχθες μαργκι μου ειχα την εννοια σου αλλα δε μπηκα,γιατι διαβασα τα νεα σου με το που πηγα σπιτι και ξεραθηκα στον υπνο.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...