Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλησπερα κουκλες μου

Δομνα μου ευχομαι ολα να ειναι περαστικα και ολα να πανε καλα με το χειρουργειο!!!Τωρα τελευταια εχω ακουσει αρκετες εγκυμοσυνες απο τα χερακια του Μαντουδι ευχομαι να εισαι η επομενη που θα ακουσουμε!!!!

Μαρτζι μου κανε την εξεταση και συζητα μαζι του τα παντα τι βηματα μπορεις να κανεις και τι οχι και πες του να στα πει στα ισια και οχι μισολογα τουλαχιστον να ξερεις τι πρεπει να κανεις απο εδω και περα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουουου,καλησπερα! Ναμαι κι εγω ανανεωμενη...Θενα μου,καλα να περασεις :-) Δομνινα μου, καλη επιτυχια και ολα να πανε καλα! Μαργκι μου,δε θελω ηττοπαθειες,ειδικα τωρα που μηλιτσα ις μπακ! Τρωγε κανα μηλαρακι,κανει καλο! Μαγδουλινι,αννουλα,μανουτιτι,τι νεα? Μισο να σας γραψω τα νεα μου

ένα μήλο την ημέρα...

εξαφανιστηκα λιγο γιατι ειχα δουλιτσες οπως ξερετε... Τωρα ειμαι πολυ πιο χαλαρη,την κυριακη θα παω ταξιδι αυθημερον στο νησι μου για κατι δουλειες. Το μηλαρακι εχει γινει αριστη μαθητρια,ο λακυ μες την τρελλη χαρα,ολοι ειμαστε μια χαρα γενικα. Κατα τ αλλα δουλειες,δουλεια. Η βασδελη,το μαριεφακι τι κανουν? Καλα,εχω χασει επεισοδια. Παω τωρα στο διπλα καφε να πω και κει ενα γεια κ βγηκα! Φιλακιααα

ένα μήλο την ημέρα...

ΑΧαχαχαχ η μηλίτσα γυρισε!!!!:):):):) Καλως όρισες μικρη!!!!!!! Θα χαρουμε πολύ να σε εχουμε στην παρέα μας!!!!:):):)

Μαρτζυ μου μπορει να κανεις ωαρια και απο τις δυο πλευρες και με μια ενεση (πρεκλυλ καπως ετσι) να σπασουν όλα!!! Μπορει καποιο μηνα να κανεις 2-3 μονο απο την μια πλευρα (μπορει απο την καλη μπορει και οχι) δεν ξερεις πως θα αντιδρασει ο δικος σου οργανισμός!! Συνηθως εχω ακουσει πως γινεται και απο τις δυο πλευρες, δεν το εχω δοκιμασει!!!!! συζητησε το μαζι με το γιατρό σου και θα σου πεί!!!!! Καλημερα να εχουμε κορίτσια εγω θα παω βολτιστα και θα τα πουμε αυριο!!!!

Μηλιτσα καλα να περασεις στο ταξιδάκι!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα τα ματια μου κανουν πεταλουδες ή ειδα την Μηλιτσα μας!!!!!

Μηλαρακι μου γλυκο ειμαι κακουργα το ξερω ειπα θα σε παρω τηλ αλλα απο την μερα που γυρησα εχω πολλες δουλειες και υποχρεωσεις αυτην την εβδομαδα ομως θα ειμαι πιο λασκα οποτε θα σε παρω σιγουρα!!!!!!!!!!!

Καλε η Ντζεο που ειναι???Λετε να γεννησε???

Εχθες πηγα παλι στον γιατρο να δουμε προσωπακι και αυτην την φορα μας την εκανε την χαρη η μικρη!!!Αν ολα πανε καλα θα γεννησω μεγαλη εβδομαδα.Πασχαλιατικο κουνελακι θα κανω!!!!

γεια σας κοριτσια, τι κανετε;οχι δε γεννησαμε ακομα αν και σημερα ολο κατι συσπασεις εχω και κατι πονακια και ολο λεω θα μου φυγουν μερικα...χθες πηγαμε τη μικρη στη γιαγια-παππου και βγηκαμε εξω το βραδι για ενα ποτακι, οχι μεχρι πολυ αργα και σημερα για καφεδακι και κατι μικρα ψωνια, πηρα στη μικρη μου ενα πουλοβερακι με τη μινι και στον μπεμπη ενα φορμακι με το μικυ και ο αντρας μου ψωνισε, αααα, χθες πηγα και βολτα παλι το απογευμα στα μαγαζια, το ξεχασα, χοντος αλλα και μια βολτα γενικα. αλλα πολυ δυσκολευομαι στο περπατημα.

χθες δε σας ειπα τι επαθα το πρωι. πηγα στο νοσοκομειο να κανω ενα καρδιοτοκογραφημα και μετα απο λιγη ωρα ερχεται η μαια και λεει "δε μου αρεσει αυτο που βλεπω, πανε να φας και ξαναελα" να σκασω εγω, τι ρωτησα τι συμβαινει μου ειπε τιποτα, ετσι πανε να φας...να μη σας τα πολυλογω, εκλασα πατατες, πηγα εφαγα μια σοκοφρετα, ενα στρουντελ και ενα χυμο και βεβαια μετα μου ερχοταν να κανω εμετο και πηγα στο μηχανημα, ο μπεμπης μετα εννοειται ολο γυρνουσε και λεει αυτη "ολα οκ". το ειδε ο γιατρος μετα και μου λεει "κοιμοταν στην αρχη το παιδι και θελαμε να το ξυπνησουμε"...πωπω ρε παιδια, τα νευρα μου. εντωμεταξυ ηταν η πρωτη φορα που δεν εφαγα πρωινο για να μην αργησω και απο τις ελαχιστες φορες που ο μικρος κοιμαται γιατι για παραδειγμα σημερα ολο κουνιεται ή εχει λοξυγγα. τι να πω

τεσπα, καταρχην thena μου εκανες την καρδια περιβολι που θα πας στην πολη μου. οταν ημουν θεσσαλονικη και επρεπε να παω στην αδερφη μου στα γιαννενα μαρτυρουσαμε γιατι καναμε 5 ωρες δυσκολες για να φτασουμε και τωρα στο πιτς φυτιλι φτανεις.

μηλιτσα καλως την!

margi δικιο εχουν τα κοριτσια, παντως με τα cyclacur, επειδη επαιρνα για 2 μηνες γιατι ειχα αιμοραγια συνεχεια, το εψαξα και μπορει και να μην κανεις ωορηξια. βεβαια πανω λενε οτι δεν ειναι αντισυλλιπτικα αλλα δεν ξερω.

δομνινα ελπιζω ολα καλα

μαγδουλα πως εισαι, καλη η βολτα; ειχε και υπεροχη μερα

αννα κουκλιτσα η μικρη;αντε θα βγει και θα θελει αρνι να φαει το κοριτσι!

η ivet που ειναι;τρεχει και αυτη λογικα.

παλι ο μικρος εχει λοξυγγα παιδια θα τρελαθω.

φιλακια πολλα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Μπράβο Αννούλα μου! Ολα καλά πάνε, δόξα τω Θεω!!!

Μηλίτσα, τρελοκομείο, ελπίζω να μην ξαναχαθείς!!!Το συνηθίζεις τώρα τελευταία, να μπάινεις να χαιρόμαστε για λίγο και μετά να χάνεσαι πάλι. Πες μας τα νέα σου. Τι κάνει η μικρή σου, η κόρη του άντρα σου και κυρίως εσύ!!!Τι έγινε και χάθηκες τόσο καιρό;;

Κορίτσια, είμαι στην 30η μέρα του κύκλου. Πανάκια περιόδου έχω. 17 Δεκεμβρίου είχα τελευταία περίοδο. Μετά το εξωμήτριο ο μεγαλύτερός μου κύκλος ήταν 31 μέρες. Τους δύο τελευταίους μήνες έρχόταν στις 28. Δεν θέλω να ελπίζω. Κάθε φορά που πάω τουαλέτα και βλέπω ότι δεν μου έχει έρθει, απαγορεύω στον εαυτό μου να κάνει όνειρα για να μην απογοητευτεί. Σήμερα εφοδιάστηκα και με σερβιέτες ( αχρείαστες να είναι Θεούλη μου, καλέ!) Μακάρι να ήμουν έγκυος!!! Δεν περνάει λεπτό που να μην παρακαλάω να μην μου έρθει....Αλλά και πάλι, κατι μου λέει ότι αύριο πρωί- πρωί θα εμφανιστεί....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

A, ρε ngeo, σε διαβάζω και σε φτύνω κοπέλα μου! Φτου! φτου! Μακάρι όλα τα κορίτσια στον κόσμο να έχουν εγκυμοσύνη σαν τη δική σου! Κώλο δεν έβαλες κάτω 9 μήνες τώρα. Μου θυμίζεις μία ξαδέλφη μου, που λίγες ώρες πριν γεννήσει τοίμαζε φαγητό κι έβαζε τραπέζι για όλη την οικογένεια. Και βόλτες ως την τελευταία στιγμή. Μπράβο! Ολα θα πάνε καλά. Ο μπέμπης θα βγει κούκλος και πολύ κινητικός ( θα πάρει από μαμα!)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε;

Ngeo μου τζαμπα η τρομαρα,δεν πειραζει κοπελα μου,αρχισε η αντιστροφη μετρηση σιγα-σιγα,ολα με το καλο να γινουν.

Δομνινα μου ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο το θεμα υγειας,περαστικα.Ολα καλα να πανε με την επεμβαση,κι απο εκει και περα ακομα καλυτερα,εχω ακουσει τα καλυτερα για τον Μαντουδη,και θετικα αποτελεσματα,μακαρι να εισαι η επομενη.

Μηλιτσαααααα,καλως ορισες κοριτσακι μου,να περασεις τελεια στην εκδρομουλα,να διασκεδασεις και να σκεφτεσαι τη μηλιτσα και το μηλαρακι σου.Θα σου στειλω κανενα μηνυματακι να μαθω νεα σου.

Μαγδουλα τι κανεις εσυ κοριτσακι,πως πανε τα κεφια;

Margi μου,εχει δικιο η μαγδα,παιρνεις χαπακια κλομιφεν και μετα οταν κρινει ο γιατρος κανεις μια ενεση την πρεγκνυλ και ολα ενταξει,για ψαξτο λιγο.

Θενα μου,ελπιζω να ηρθες και να περασατε τελειαααα στην πολη μας.Σημερα ειχα κατεβει κι εγω στο κεντρο και κοιτουσα γυρω μπας και δω καμια τριτεκνη κοπελια:tongue::tongue::tongue:

Καλο Σ/Κ κοριτσια,να περασετε ομορφα!!!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

ρε margi δεν παιρνεις κανενα τεστακι;

εχεις παρει ποτε τεστ ωορηξιας ή σε αγχωνουν (καλα εγω πετυχαινα τις μερες αλλα τζιφος γιατι αγχωνομουν!). ειχα παραγγειλει απο ενα αγγλικο site παντως το εγκυμοσυνης εδειξε πριν την περιοδο!και ειναι και οικονομικα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Κοριτσια συγγνωμη για την καθυστερηση,επρεπε να κανουμε μια εργασια με τη μικρη στον υπολογιστη.Περασαμε τελεια κοριτσια,αν και να πω την αληθεια,εβλεπα κατι οικογενειες και με επιασαν λιγο τυψεις που ειχα αφησει τη μικρη,αλλα με συνεφερε ο αντρας μου.Εξαλλου ειπαμε καλα να ειμαστε θα παμε και μαζι της την 25η Μαρτιου,μολις τελειωσει με την παρελαση.Παντως η μικρη περασε τελεια με τη νονα της κι ετσι ημασταν ολοι ευχαριστημενοι.

Μargi μου μακαρι,να μην ερθει η "κοκκινοσκουφιτσα",αλλα ακομα κι αν αυτο γινει(πραγμα που απευχομαι) μην της επιτρεψεις να σε ριξει,γιατι να δεις που στο τελος θα τη νικησουμε ολες,μαζι!!!!!:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Νγεο, δεν έχω π'αρει ποτέ τεστ ωορρηξίας ( τι να τα κάνω; αφού σχεδόν κάθε μέρα το κάνουμε από 12η ως 18η μέρα!!!). Τεστ εγκυμοσύνης δεν κάνω ακόμη. Ο γιατρός είχε πει τότε με το εξωμήτριο να μην κάνω ποτέ τεστ πριν την καθυστέρηση. Στη μία ώρα καθυστέρησης μόνο να πάω κατευθείαν για χοριακή! Εγώ δεν έχω ακόμη καθυστέρηση. Αφού κανονικά περιμένω 17 Γενάρη. Αν δεν έρθει ως τη Δευτέρα το μεσημέρι, Δευτέρα απόγευμα θα κάνω αμέσως χοριακή! Αχ, μακάρι να μην έρθει....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...