Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια χαθηκα λιγο το ξερω....

Ημουν απιστευτα πιασμενη ανοιγει η λεκανη και επειδη ειχα ενα παλιο χτυπημα εκει υποφερω....

Τεσπα σημερα πηγαμε για το β επιπεδου η μικρη ειναι μια χαρα και ειναι 546γρ...ολοκληρη κοπελα ετσι???

Βρε κορες τι πραγμα ειναι και αυτο με τους μυκητες????Περαστικα να πω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε;

εμεις μια χαρα, ετοιμασιες (απο χαρτια εννοω) για το μαιευτηριο, να τα μαζεψω ολα που χρειαζονται και να ειμαι ετοιμη. τελικα το συζητησαμε με τον αντρα μου και με τη γιατρο μου και θα παμε στο ιασω τελικα, μου ειπε και η vasdeli οτι ηταν ευχαριστημενη και ισχυει το rooming in που με ενδιαφερει οποτε θα παμε εκει. αρα αυριο δεν παμε αθηνα, ευκαιρια να γλιτωσουμε και τα πηγαινελα και τα διοδια και τις βενζινες. θα παω με την πρωτη ευκαιρια στο νοσοκομειο εδω για καρδιοτοκογραφημα.

εσεις βρε κοριτσια τι κανετε; ολα καλα;

margi πως πηγαν οι πρωτες μερες σχολειο;τελεια φανταζομαι.......τι να σε πω!

κοριτσια αν καποια απο εσας θελει να μου δωσει το τηλεφωνο της για να ενημερωσω σε περιπτωση γεννας, πραγματικα θα ηθελα να μαθετε οταν γεννησω και εκει δεν εχει ιντερνετ.

φιλια και τα λεμε και αργοτερα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλησπερα κοριτσια χαθηκα λιγο το ξερω....

Ημουν απιστευτα πιασμενη ανοιγει η λεκανη και επειδη ειχα ενα παλιο χτυπημα εκει υποφερω....

Τεσπα σημερα πηγαμε για το β επιπεδου η μικρη ειναι μια χαρα και ειναι 546γρ...ολοκληρη κοπελα ετσι???

Βρε κορες τι πραγμα ειναι και αυτο με τους μυκητες????Περαστικα να πω

καλε μεγαλουτσικη μου φαινεται!!!μπραβο σας!καλα οντως αν ξεκινησουν οι μηκυτες δυσκολο να σταμτησουν. δεν βοηθανε καθολου γιαουρτια ή κατι αναλογο;;;

Να σου πω την αληθεια δεν ξερω εμενα μια φορα μου ειχαν δωσει τα ουλτρα λεβουρ που τα διαλυεις στο γαλα τωρα τι να πω απλα τα κοριτσακια μας εχουν συχνα...

Εσενα ποσο ηταν ο μπεμπης στην β επιπεδου?Παντως για κοριτσι ειπε ο γιατρος ειναι μεγαλουτσικη

εμεις πηγαμε στην 22η εβδομαδα και ηταν 440 γρ. και εμενα μεγαλουτσικη με φαινεται, μια χαρα παντως ειναι μπραβο!αντε με το καλο και εσυ.εγω σκεφτομαι οτι αυριο μπαινω στο μηνα μου και λεω πως περασε ο καιρος, οχι οτι δεν το καταλαβα αυτη τη φορα, με ταλαιπωρησε πιο πολυ, ισως επειδη πηρα και περισσοτερα κιλα αλλα και απο την αρχη ηταν πολυ κατω ο μικρος, κολλημενος στον τραχηλο το ατιμο. και οσο περναει ο καιρος ειναι πιο δυσκολες οι κινησεις του με πονανε περισσοτερο. τεσπα, δεν πειραζει!

Διαφημίσεις

Αχ, κορίτσια μου, τι ωραία που είναι τα νέα σας! Μπράβο, Αννούλα! Κοπελάρα θα σου βγει η μικρή σου! Ngeo, tη πρώτη μέρα καλούτσικη ήταν. Η δευτερη με λύγισε! Δεν μπορούσα με τίποτα να ξυπνήσω και κουράστηκα πολύ. Το πρόγραμμα είναι άστα να πάνε. Από τις 8 ως τις 2 στο σχολείο με πολλά κενά ενδιάμεσα. Θέλω να μείνω έγκυος να σταματήσω. Βαρέθηκα να βλέπω τα παιδιά του κόσμου να μεγαλώνουν, να μεγαλώνω κι εγώ και να μην μπορώ να κάνω δικά μου παιδάκια. Ετσι και μάθαινα αυτή τη στιγμή ότι είμαι έγκυος θα πετούσα!!Αλλά που....Εχουν αρχίσει τα συμπτώματα περιόδου. Μην χάσει και δεν με επισκεφτεί!!!Προσπαθώ να είμαι ήρεμη και κάνω χαζοαστειάκια στον άντρα μου για να μην καταλάβει κι αυτός ότι καταβάθος στενοχωριέμαι πολύ κάθε μήνα που δεν τα καταφέρνουμε. Τώρα πλέον σταματήσαμενα μιλάμε για μωρά κτλ. Παλια όλο και κάτι λέγαμε. Τώρα μούγκα στη στρούγκα. Καλύτερα θα μου πείτε...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Εμενα ευτυχως περασε η αλλεργια και η κολπίτιδα και βγηκαν τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις θυρωειδη αρχισε να φτιαχνει και αυτος γιατι απο το Ιουλ επαιρνα λαθος το χαπι!!!! Κορίτσια ειχα παρα πολυ καιρο να παθω κολπίτιδα (7 μηνες) και την επαθα γιατι σταματησα την βιταμινες μου με γαλακτοβακυλους και αμελησα και το σαπουνακι μου!! τωρα ειμαι οκ αλλα δεν θα ξανα αμελησω το σαπουνακι μου με τπτ!!!

Μαρτζυ μου εγω σου ευχομαι να ειναι συμπτωματα εγκυμοσυνης και οχι περιοδου!!!

Εμενα ευτυχως μου ηρθε γιατι ειχα παρει παραπολλα χαπια!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Σε ευχαριστω Μαρτζι μου αντε και εσυ μην απελπιζεσαι μπορει να μην ειναι συμπτωματα περιοδου...να ξερεις οτι δεν διαφερουν και πολυ...

Μαγδα μου μπραβο κοριτσακι και σε σενα!!!Παντως ο γιατρος μου ειχε πει πως αν μια γυναικα δεν ρυθμησει τον θυροιδη της μενει πολυ δυσκολα εγκυος οποτε παρακολουθυσε το και μην του αφησεις να περασει το δικο του...

Γεια σας κοριτσάκια! Τι νέα; Εγώ μία χαρά! Περιμένω περίοδο από στιγμή σε στιγμή. Αλλες φορές στενοχωριέμαι, αλλες λέω " ας έρθει!". Χθες το βράδυ πονούσα πολύ και κοιμήθηκα κλαίγοντας ( στο καλό μου...με πιάνουν κάτι νεύρα με τον εαυτό μου). Εβλεπα ένα φοβερό ντοκυμαντέρ στο σκαι για την αναπαραγωγή κι έλεγε μία ερευνήτρια ότι αποφάσισε, όταν έκανε τα παιδιά της, να κόψει το τμήμα των σαλπίγγων που γίνεται η γονιμοποίηση, για να ελέγξουν οι γιατροί τι ακριβώς γίνεται εκεί πέρα. Τσαντίστηκα και το θεώρησα τόσο άδικο. Αλλές να κόβουν τις σάλπιγγες έτσι....για την ερευνα κι άλλες να τις χάνουν μαζί με τα μωράκια τους. Με επηρέασε τόσο πολύ που σκεφτόμουν μετά το εξωμήτριο και δωσ'του κλάμα, η χαζή. Τώρα είμαι καλά και ήρεμη πάλι. Ευτυχώς....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Γειά σας! Εδέησε ο καλός Θεούλης να μου αφήσει λίγο χρόνο ελεύθερο και είπα να μπω να σας πω τα νέα μου διότι ξέρω ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχω πάρει πολλές απουσίες.

Εγώ προσωπικά είμαι καλά.. Αντιμετωπίζουμε όμως ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό θέμα και δυστυχώς δεν μου αφήνει καθόλου χρονικό περιθώριο για να μπαίνω όσο συχνά θα ήθελα.. Εκτός αυτού .. η εγχείρηση του άνδρα μου για την κιρσοκήλη αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη 18/1 και έχουμε το άγχος μας και γι' αυτό.

Επίσης χθες πήγα στο ραντεβού με τον Μαντούδη και ύστερα από συζήτηση αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τον Απρίλη (περίπου) με άλλο πρωτόκολλο (τώρα θα κάνω το σύντομο) και άλλο συνδυασμό φαρμάκων.. δηλαδή αντί για Arvecap & Menopur θα πάρω Cyclacur, Puregon kai Orgalutran.. άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε..

Αννούλα μου μια χαρά η μικρούλα σου.. κοτζάμ κοπελάρα.. Πως περνάει έτσι ο καιρός μου λες;

Ngeo μου κοντεύεις κι εσύ σιγά σιγά.. Πόσο θα' θελα να ήμουν στη θέση σου κι ας είχα όλους αυτούς τους πόνους και τα παραπανίσια κιλά.. Είσαι τόσο τυχερή..

Θένα μου σίγουρα εσύ τρέχεις με τα τερατάκια σου.. Τι όμορφο τρέξιμο όμως και πόσο γλυκιά ανακούφιση σου δίνει το χαμόγελό τους και τα χάδια τους!

Margi & Magda υπομονή κοριτσάκια μου.. Όλες μαζί στο ίδιο καζάνι βράζουμε.. Κάποτε θα βγει ο ήλιος και για μας... Δεν είναι πολύ μακρινή αυτή η μέρα.

Ιβέτ τι κάνει το αγοράκι σου; Ελπίζω να βρήκες τελικά κάποιον γιατρό που να σου εμπνέει εμπιστοσύνη!

Αν ξέχασα καμία λυπάμαι.. Σας σκέφτομαι και σας αγαπώ όλες πολύ!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

pou ise kale domna ,ipame k emis pai mas ksexases,ante ola perastika ine tha dis ego akoma den to pistevo me ta tria,poles fores kathome k thimame ta klamata poy erixna kathe fora poy adiathetoysa k tora leo mesa se 5 xronia ekana tria:rolleyes:.

epimoni theli apo paradigmata polla den xriazete na ta leme

koritsia valte telos stis itopathies k stis apogoiteysis k mpros mono.

asxete alla i militsa itan poy the empene k pio sixna:confused:

poy ine oeo?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

THENA καλα να περάσετε!!!:):)

Μαρτζυ μου μην κλαις κοπέλα μου όλα θα πάνε καλά!!!:):):) Που ξερεις μπορει να εχεις ευχαριστα;):) Σεκφτηκες ποτέ να κάνεις θεραπεια με κλομιφειν και cyclacour για περισσοτερα ωαριακια(και απο τις 2 πλευρες) και συντονισμένη επαφη απο το γιατρό!!! ειναι κατι που σκεφτομαι οταν με ξαναπιασει κρισει αγχους!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ρε Μαγδούλα μου, κανείς δεν μου έχει προτείνει τίποτα τέτοιο! Το σκέφτηκα, αλλά και πάλι δεν νομίζω να βοηθάει, αφού όσα ωάρια και να κάνεις, ένα δεν "σπάει" τελικά και απελευθερώνεται; Οπότε, αν είναι έτσι, είμαι πάλι στα ίδια, το ένα ωάριο θα πέσει ή στη δέξια σάλπιγγα ( που δεν υπάρχει ) οπότε πάει χαμένο ή στην αριστερή ( που υπάρχει) αρα κατι μπορεί να γίνει. Μπορούν να " πέσουν" παραπάνω ωάρια στις σάλπιγγες; Δεν τα ξέρω αυτά...Αν κάποια ξέρει, ας μου πει. Καλά, θα ρωτήσω και το νέο μου γιατρό που θα μου κάνει την υστεροσκόπηση.

Δομνίνα, επιτέλους έχουμε νέα σου. Μακάρι να πάνε όλα καλά με το χειρουργείο και να έχετε πολύ καλά αποτελέσματα σύντομα. Αλήθεια, βρε Δόμνα, πόσο χρονών είσαι; Εμαθα σήμερα για μία γνωστή μου ότι είναι έγκυος. Χάρηκα πολύ για αυτήν, γιατί είχαν αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα στο παρελθόν. Μου είπε η κουνιάδα της ότι δυσκολευόταν να μείνει έγκυος και την βοήθησε πολύ ένας γιατρός στο Ιασώ.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...