Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Ngeo, να σου πω την αλήθεια έχω χαλαρώσει λίγο τον τελευταίο καιρό. Μετά το φόβο που πήρα για την μήτρα, μην τυχόν κι έχει κανά πρόβλημα, κατάλαβα πως και η εξωσωματική είναι μία λύση και θα το επιδιώξω και μέσω αυτής να κάνω ένα παιδάκι. Οπότε κάνω την υστεροσκόπηση σε έναν μήνα, βλέπω πώς θα είναι η κατάσταση και μετά το Μάη, θα ξεκινήσω σπερματέγχυση. Κάποια στιγμή θα τα καταφέρω!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ, ιβετ μου, ακόμη κι εγώ η ίδια, πριν μπω στην τάξη, έλεγα " τι ωραία οι καθηγητές! Καλοπερνανε. Πάνε στο σχολείο, πίνουν το καφεδάκι, η ώρα με τα παιδιά περνάει ευχάριστα, γυρίζουν σπίτι νωρίς κτλ κτλ". Είναι όμως ζόρι. Αν θες να κάνεις σωστά τη δουλειά σου, θα πρέπει να αφιερώσεις για μία ώρα μαθήματος στην τάξη, τουλάχιστον μισή ώρα από την προηγούμενη για να το ετοιμάσεις. Και πολύ λίγο βάζω. Επομένως αν έχεις 5ωρο, πρέπει την προηγούμενη να ασχοληθεις το απόγευμα τουλάχιστον ένα δύωρο και αν έχεις να διορθώσεις, άστα...Καλά, είναι ανάλογα και με τις ειδικότητες!

Ιβετ, θέλω κι εγώ να έρεθι η στιγμή που να πηγαίνω σε παιδότοπο με το δικό μου παιδί και να ξεσαλώνω. Σήμερα στην εκκλησία είδα μία συμμαθητριά μου. Εχει δύο παιδιά, το ένα 6, το άλλο πιο μικρό. Αισθάνθηκα κάπως...Αφήστε που όταν βλέπω πολύ μικρά παιδιά ( μηνών ) θέλω να τα αρπάξω. Ολα μ' αρέσουν, αλλά τα μηνιάρικα πιο πολύ.

Mην ακουω τετοια θα ερθει η ωρα σου και τοτε θα μας λες πω πω κοριτσια ειμαι πτωμα!!! το καθε πραγμα για τον καθενα μας ερχεται στην ωρα του να το ξέρεις αυτο και ενιωθα σαν και εσενα και τωρα εχω δύο βγαλτο απο την κεφάλα σου και θα ερθει δεν θελω και το 2011 ητοπάθειες νταξξξξ!!!

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

καλησπερα κοριτσια, πως ειστε;ivet ολα καλα βλεπω, σε χασαμε λιγες μερουλες, προφανως ετρεχες για τις γιορτες.περασατε ομορφα;

εμεις σημερα πηγαμε με την μικρη και τον συζυγο για καφε και βολτα στην πλατεια, ειχε ηλιο, πολυ καλο καιρο, ευτυχως, πηγαμε σχετικα νωρις και βρηκαμε ενα τραπεζι αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση!

αστα margi εγω δεν εχω εκθεσεις και τετοια αλλα να ετοιμαζω εργασιες στον υπολογιστη για το καθε μαθημα πληροφορικης, στο ενιαιο λυκειο και γυμνασιο ειναι πιο ευκολα αλλα στο επαλ που ημουν γινοταν χαμος, ενα σκασμο μαθηματα, να φανταστειτε την 1η φορα που πηγα σε τεε στο τελος της χρονιας υπηρχαν παιδια που ουτε καν ηξερα!

ας ερθει ο θοδωρης και η αννουλα στο επαλ να κανουν αυτοι μαθημα και να μαθουν βεβαια τα παιδια, οχι απλα να μπουνε, να τους δω εγω τι θα κανουνε...

margi μην ακουω τετοια, θα ερθει και η σειρα σου καλε, ημαρτον, εδω αλλες και αλλες τα καταφερνουν με πολυ χειροτερα προβληματα εσυ δεν θα τα καταφερεις;;;

Επεράσαμε ομορφα, ομορφα που λεει και το τραγουδάκι αν εξαιρέσουμε την γκρινια απο τα ανήψια μου και τον μεγάλο μου γιο γιατι πείναγε ηταν ωραια για τα παιδιά μωρε εμεις οι μεγαλη ξεποδαριαστήκαμε πηραμε μετρο προαστικό και προχωρήσαμε και κανα τριαρη χιλιομετρα σύνολο τωρα τα κεφάλια μεσα σχολειο κολημβητήριο και κανα παιδότοπο αντε, ναι κοριτσια στης γιορτες ετρεχα συνεχεια με τα παιδια σκεφτομαι τον μεγαλο μου που θα κλειστη λογο χειρουργιου μεσα τον μάρτη και τον παω παντου τώρα....

φιλια πολλα

ΑΑ ξεχασα να σας πω τι τρισάθλιοι αποτυχημένοι αγιο βασίληδες ηπάρχουν φετος μου λετε???? μα νευριαζω ρε πουστη μου μαυρα μαλια και ενα μικρο μουσακι ασπρο παρε χρισε μου μια γενιάδα να βαλεις μας χαλας και το στορυ με τον αγιο μας!!!:lol::lol::lol::lol::mad::x:x

ΑΑ ξεχασα να σας πω τι τρισάθλιοι αποτυχημένοι αγιο βασίληδες ηπάρχουν φετος μου λετε???? μα νευριαζω ρε πουστη μου μαυρα μαλια και ενα μικρο μουσακι ασπρο παρε χρισε μου μια γενιάδα να βαλεις μας χαλας και το στορυ με τον αγιο μας!!!:lol::lol::lol::lol::mad::x:x
Πόσο δίκιο έχεις! Και μένα με τσαντίζουν κάτι τέτοια! Πάνε οι παραδόσεις μας, τα όμορφα έθιμά μας. Πώς θα ήθελα τα παιδάκια μας να μεγαλώσουν όπως μεγαλώναμε εμείς! Ακόμη και τα καλικατζαράκια, που μας φόβιζαν με αυτά, λειτουργούσαν τόσο θετικά στη σκέψη μας! Πόσο τα νοσταλγώ όλα αυτά! Τις όμορφες ιστορίες που μου έλεγε η γιαγιάκα μου. Πόσες τέτοιες γιαγιάδες υπάρχουν σήμερα; Παραδοσιακές, κλασικές, με τα παραμυθάκια τους το βράδυ δίπλα στη σόμπα! Αχ τι όμορφες εποχές!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια, κανένα νέο από Δομνίνα έχουμε; Κάποτε τώρα δεν θα έκανε την επέμβαση ο άντρας της;

Κορίτσια, σας είπα που θα κάνω υστεροσκόπηση; Με το που θα αδιαθετήσω έφυγα....Ανυπομονώ να δω τι γίνεται εκεί μέσα!!! Επιτέλους το αποφάσισα....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ρε κορίτσια, κανένα νέο από Δομνίνα έχουμε; Κάποτε τώρα δεν θα έκανε την επέμβαση ο άντρας της;

Κορίτσια, σας είπα που θα κάνω υστεροσκόπηση; Με το που θα αδιαθετήσω έφυγα....Ανυπομονώ να δω τι γίνεται εκεί μέσα!!! Επιτέλους το αποφάσισα....

συμφωνω και επαυξανω!!!επιτελους!

χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν σημερα, εγω εχω τον πεθερο μου αλλα του χρονου με το καλο θα εχω και το γιο μου!

περασαμε μια χαρα, παιξανε τα παιδια, η μικρη μου δεν κοιμηθηκε και ειναι σαν κοτοπουλο τωρα, ξυπνησε και νωρις το καημενο!!!θα καταρρευσει σε λιγο, το βλεπω.

κοριτσια εχω παρει 12 κιλα...πω πω τρελαθηκα.αλλα να σας πω, δεν παχυνα ιδιαιτερα, τα περισσοτερα ειναι στην κοιλια, ομολογουμενως ειναι μεγαλη.

φιλια και καλο βραδι, αυριο αν ειναι καλος ο καιρος θα παμε για καφε οικογενειακως... (μη το σχολιασετε!!!:-D:grin::-D:grin:)

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Οχι που δεν θα πήγαινες, σουρτούκω, ε σουρτούκω!!!

Γιαννάκης θα είναι ο μικρός σου; Λες να βγει κι αυτό σαν και σένα; Με το πού θα βγει από την κοιλιά να θέλει βόλτες;(χι! χι!) Τη Δευτέρα ξεκινάνα τα σχολεία! Βαριέμαι να πάω...Μ' αρέσει στο σπιτάκι μου, δεν θέλω να φύγω. Εκεί βαριέμαι. Δουλειά, σπίτι....σπίτι, δουλειά. Να είχα την ngeo να βγαίναμε κάθε μέρα!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ALITHIA KORITSOYDIA POY INE I DOMNA OEO???????????

LETE NA MIN THELI NA MAS VLEPI NANE KAPOS TA ASXIMA PALI PSIXOLOGIKA?:confused::(

DOMNAKI AN MAS AKOYS GRAPSEMAS OTI DEN THELIS NA MAS AKOYS GIA LIGO, APLA NA KSEROYME AN ISE KALA:oops:

NGEO KALA LEEI I MARGI POLI SOYRTOYKO ISE E MA ME TIN KILIA STO STOMA DEN EXIS VALI KOLO KATO AXAXAXAXA:tongue::tongue::tongue: KALA KANIS MORE ANTE...TORA POY MPORIS GIATI SE LIGES MEROYLES MALON THA KATSIS SPITI:shock: K LEO MALON GIATI ME SENA POTE DEN KSERIS XIXI THA TO PERNIS TO MORO K OKSO APO TO SPITI ,THA INE K ANIKSI ,TELIA ,EGO TON MEGALO TON GENISA 15/1 K TON MARTI TON PIGA TAKSIDI PATRA STA KSADERFAKIA MOY K GENIKA OLO BOLTES IMASTAN;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Δομνίνα, πού είσαι, ρε κοριτσι;;Εγώ κορίτσια θυμάμαι που είχε πει πως θα έμπαιναν για χειρουργείο Γενάρη, πότε ακριβώς δεν θυμάμαι. Μήπως είναι στο νοσοκομείο λοιπόν. Μακάρι να είναι καλά κι ας μην μπαίνει!!

Αυριο φεύγω από το σπιτάκι μου. Γυρίζω πίσω...

Α, εγώ σε αντίθεση με την ngeo ειμαι πολύ σπιτόγατα..Το ίδιο και ο άντρας μου. Ευτυχώς ταιριάξαμε σε αυτό. Καθόμαστε, πίνουμε καφέ, διαβάζω, κάνω δουλειές, βλέπουμε dvd. Δεν σημαίνει ότι δεν βγαίνουμε αλλά όχι πολύ συχνά. Καλά, μας πιέζουν και τα οικονομικά και κάνουμε πολύ οικονομία γενικότερα. Πριν από κανά δυο χρόνια, όταν ήμουν αναπληρώτρια κι έπαιρνα 300 ευρώ παραπάνω κι είχε κι ο αντρούλης μου δουλειά, ήμασταν καλύτερα και κάναμε πολλά ταξιδάκια ( δεν είχε ακριβύνει και η βενζίνη). Αυτές οι εξορμήσεις μού έχουν λείψει πραγματικά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Πόσο δίκιο έχεις! Και μένα με τσαντίζουν κάτι τέτοια! Πάνε οι παραδόσεις μας, τα όμορφα έθιμά μας. Πώς θα ήθελα τα παιδάκια μας να μεγαλώσουν όπως μεγαλώναμε εμείς! Ακόμη και τα καλικατζαράκια, που μας φόβιζαν με αυτά, λειτουργούσαν τόσο θετικά στη σκέψη μας! Πόσο τα νοσταλγώ όλα αυτά! Τις όμορφες ιστορίες που μου έλεγε η γιαγιάκα μου. Πόσες τέτοιες γιαγιάδες υπάρχουν σήμερα; Παραδοσιακές, κλασικές, με τα παραμυθάκια τους το βράδυ δίπλα στη σόμπα! Αχ τι όμορφες εποχές!!!

Ναι βρε παιδια δομνα???? μας ακους??? εγω παντως για της δικες μας μαμαδες μπα κανα απο τα καινούργια σηριαλ βλεπω να λένε στα παιδια και τουρκικο κιολας ακου εκει παραμύθια χα χα ας γελάσω!!! :):):):):)

Καλημέρα κορίτσια!!! εγω σημερα ειμαι καλύτερα!!!

Πριν απο λιγες μερες επαθα κολπιτιδα (μετα απο παρα πολλους μηνες που ειχα να παθω:-)) και πηγα στον γιατρο με ειδε κολπικα μου ειπε πως δεν υπαρχουν πιθανοτητες εγκυμοσυνης αυτον τον μηνα γιατι εκανα ωορρηξια απο τα αριστερα και ειχα μικρο ενδομητριο ετσι μου εδωσε θεραπεια χαπια και αλοιφη!!!

Τα χαπια μαλλον με πειραξαν γιατι αρχησα να βγαζω εξανθηματα(κοκκινηλες που φαγουριζονται) και ετσι την σταματησα την θεραπεια μεχρι την Δευτερα!!! Αυτα τα νέακια μου!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαγδα μου, και τι σχέση έχει που έκανες ωορρηξία από τα αριστερα με το ότι δεν έχεις μείνει έγκυος;; Το λεπτό ενδομήτριο το καταλαβαίνω, το αριστερα όχι. Τι θεραπεία σου έδωσε; Μήπως να την σταματήσεις τελείως; Τι να πω....Αυτες οι κολπίτιδες μας έχουν καταστρέψει τη ζωή!!!Εγώ πλέον το έχω παρει απόφαση ότι δεν θα απαλλαγώ ποτέ. Ξέρω ότι ανα πάσα στιγμή, χωρίς να έχω κάνει τίποτα που να τους προκαλει, οι μύκητες θα ξαναεμφανιστούν. Απλά εύχομαι να είμαι σε τέτοια φάση που να μπορώ να κάνω θεραπεία. Να μην περιμένω δηλαδή μην τυχόν και έιμαι έγκυος και δεν μου δίνει τίποτα ο γιατρός. Η τελευταία θεραπεία που έκανα ήταν με υπόθετα lomexin ( 3 βράδια ) και τα αντιμηκυτησιακα χάπια gynosant. E, συνήλθα, αλλά και πάλι και πιο παλιά που είχα κάνει την ίδια θεραπεία είχα ηρεμήσει, αλλά μετά από 4 μήνες, τσούπ...ξανάρθαν. Οπότε τώρα μετράω μέρες....όπου νά' ναι θα ξαναχτυπήσουν οι αηδίες!

Ρε κορίτσια, γιατί δεν καταπολεμούνται; Διαβάζω και στο gyn που πολλά κορίτσια αναφέρουν παρόμοια προβλήματα ( συχνές κολπίτιδες) και κανεις δεν τις γιατρευει. Πώς εξολοθρεύονται επιτέλους; Θα βρεθεί κανείς χριστιανός να μας πει;

Α, Μάγδα, εγώ τους τελευταίους 2 μήνες μετά την περίοδο για 2-3 νύχτες βάζω τη lactal. Βοηθά, δεν βοηθά δεν ξέρω. Μπορεί να είμαι ακόμη υπό την επήρρεια της θεραπείας. Ο χρόνος θα δείξει αν βοηθούν. Φιλια και περαστικά!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

koritsares den dokimazete kati tetio ?

ego to perno gia tin litoyrgia toy enteroy k kani k gia mikites previotika ine, san na trote giaoyrti alla poli pio isxiro;)

http://www.pharmacy4u.gr/product_info.php?cPath=286_294&products_id=6138

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε;

εμενα ο μπεμπης εχει αφηνιασει και ολο γυριζει και ολο κλωτσαει, πολυ γελιο εχει!

μολις εχω βαλει μια πιτουλα στο φουρνο και ετοιμαζεται να γινει γιατι ειχαμε ρεβυθια μεσημερι και μονο εγω εφαγα (ως παμφαγο η ατιμη) να φανταστειτε η μικρη για πρωτη φορα ειπε "μαμα δεν μου αρεσει"!!!αλλα καταβροχθισε κλασικα το μπροκολο!!!

ειμαστε στις ετοιμασιες και στο ψαξιμο ακομα για το που θα παμε, σε ποιο μαιευτηριο. θα παμε τεταρτη στο ρεα να το δουμε και να ρωτησουμε αναλυτικα καποια πραγματα, εγω θελω οπωσδηποτε να εχω το μωρο μαζι μου, τουλαχιστον την ημερα, τη νυχτα αν δεν εχω κανεναν μαζι μου να σας πω θα φοβαμαι να κοιμηθω, μη γελασετε, μη μου το παρει κανενας...οποτε μπορει να το δινω και να ζηταω αποκλειστικο θηλασμο. μακαρι να τα καταφερω.

κατα τα αλλα η προικα ετοιμη, ολα οκ. απο τη μια ανυπομονω απο την αλλη φοβαμαι λιγο, την καισαρικη, την επισκληριδιο, το μετα...

σημερα εχουμε επετειο με τον αντρα, απο τοτε που τα "φτιαξαμε" 11 χρονια και εφερε ενα τσιζκεικ μεγαλο, παλι ο μπεμπης θα κανει χαρες!εχω βαλει και 12-13 κιλακια η ατιμη...στην κατερινα ειχα παρει 7,5 οποτε μου φαινεται απιστευτο!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...