Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

ααααα, σιγα μη βγαινω...ειχα 2 μερες, μαλλον 1 να βγω απο το σπιτι!καλα στην κατερινα να δειτε τι εκανα, και πρωι και απογευμα εξω, και βραδι στα μπαρακια. τωρα...τιποτα αφενος εχω την κατερινουλα αλλα και απο την αλλη καλα καλα δεν μπορω να περπατησω, κουραζομαι αφανταστα ρε παιδια, δεν μπορω να σκυψω, ουτε τα νυχια των ποδιων μου να κοψω, να βαλω καλτσες ουτε καλα καλα να σκουπιστω, μη γελασετε ειναι απελπισια. απο τη μια λεω να βγει απο την αλλη καλα κοιμαμαι τα βραδια.μετα ποιος ξερει ποτε παλι θα κοιμηθω ενα οκταωρο!!!

καλο βραδι κοριτσια τα λεμε αυριο

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο thena ,εχει ορεξη ο μικρος!!!!

παιδια κανενα νεο εχει κανεις απο vasdeli;

thena να σε ρωτησω, εσυ δεν μου ειχες πει για το στεγνωτηριο απο το apothema.gr; αν ναι, ξερεις τι γινεται αν παθει κατι;εχει εγγυηση;αν χαλασει ποιος στο φτιαχνει και ποιος στο τοποθετει;λεμε να το βαλουμε πανω απο το πληντυριο, δεν θελει ειδικη βαση;στειλε πληροφοριες πλιιιιιζζζζ

ego to ixa pari apo edo http://www.net-electric.gr/catalog/bosch-wte86303gr-max-sensitive-p-6835.html san auto ine ena montelo paliotero ,to exo 1+ xrono k ime paaaara poli efxaristimeni ,den ksero me tis egkiisis ti ginete nomizo prepi na tous to stilis piso an ine elatomatiko me tin apodiksi ,mporis na toys rotisis tilefonika.ego to exo stin apothikoula moy mono mia mpriza theli tpt allo ,ta nera ta mezevi se enan kado k ta vgazis k ta petas ine efkolo. tora an to nalis me vasi mpori k idravlikos alla k o antras sou an pianete me tetia ine poli elafri afou k ego to sikono;).

margi ego nomizo oti an ine stis idies peripoy kampiles sto varos k sto ipsos tote den xriazete na fovase ,emena ola itan stroumpoula allao iasonas para ine alla den poli fovame akoma dld,otan arxizoun na perpatan k na trexoun ginonte lampades meta:tongue: toulaxiston ta dikoa mou:rolleyes:

na zisi to moro tis vasdeli kalotixo k panta eftixismeno:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

to vrika to proto exo me ta 7 kila ,oi times poy exi edo den prokete na tis vris ekso sto leo giati to epsaksa poli k oi diafores panta itan (gia to idio panta montelo) apo 120 mexri 200 euro k afou evala k merikes dosis k mazi me ta metaforika(k ime k sta giannena) k pali moy evgene toso pio ftina;)

http://www.skroutz.gr/c/848/stegnwthria-rouxwn/m/45/Bosch.html

rikse mia matia edo sto skrouts alla mono bosch ine h kaliteri sta stegnotiria

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Η vasdeli ειναι μια χαρα !χτες μιλησαμε με σμσ θηλαζει το αγορακι της!!

οσο για τα κιλα ειναι θεμα πως το βλεπει κανεις πιστευω αλλα το πιο βασικο ειναι να ειναι μεσα στην καμπυλη.

στο χρονο παντως πρεπει να εχει διπλασιαστει το βαρος της γεννησης!

την τριτη θα παμε παιδιατρο να δουμε τι θα δουμε!

Ngeo χαρα στο κουραγιο σου εγω ουτε τα ποδια μου δεν μπορουσα να παρω

Κουκλιτσες μου καλησπερα μπηκα να σας χαιρετησω γιατι αυριο αναχωρω,ταξιδακι με το συζυγο(δωρο για τη γιορτη μου αυριο) και θα ερθουμε Κυριακη.Να περασετε ομορφα και να τους χαιρεστε αν εχετε εορταζοντες,πολλα φιλακιααααααααα!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

καλα να περασετε!!!!και χρονια πολλα για αυριο, θα στα ξαναπουμε βεβαια...

mariaefi να σε ρωτησω, στις ποσες εβδομαδες γεννησες; σου σπασαν τα νερα;ειχες πονους; με καισαρικη δεν ηταν να πας;τελικα με καισαρικη γεννησες;;;;

εγω ριχνω πολυ γελιο με τη μικρη η οποια ο,τι λεει το λει με στυλακι και υφακι και εχει πολυ γελιο, της αρεσει να της λες ιστοριες και να της διαβαζεις βιβλια, τα ιδια εκατο φορες!

σημερα απο νωρις, κατα τη 1 και ηθελε να φαει, εφαγε το μπροκολο που περιεργως πως τρελαινεται, μετα παλι ζητησε κρεας (ειχα κανει κοκκινιστο) το εφαγε σκετο γιατι το ρυζι δεν ειχε γινει ακομα, και μετα εφαγε και ρυζι!αλλα απο βαρος οχι πολλα, μπορει και να εχει χασει λιγο αλλα δεν σκαω και πολυ, οσο θελει αρκει να τρωει υγιεινα, αυτο πιο πολυ με ενδιαφερει.

σημερα ειχα κατι συσπασεις το πρωι, οταν κυριως ημουν ορθια αλλα δεν πηρα χαπι, τωρα πιστευω να ειμαι καλυτερα.θα σιδερωσω σε λιγο και θα καθισω, λεμε τωρα!!!φιλια σ ολες σας

Νγεο, en\\\\\\\\\\\\\\\

Ngeo, δεν θα βγεις σήμερα; Τι θαυμα είναι αυτό!!!Φοβάμαι μην έχουμε κανα κατακλυσμό αυριο!! Σήμερα σε πέρασα όμως! Βγήκα από τις 11 και γύρισα σπίτι στις 5 παρακαλώ. Βολταρίες με φίλους ήμουν και πέρασα πολύ καλά, αλλά κουραστικοί είναι και οι καφέδες! Τώρα με το ζόρι ξεκίνησα να διορθώνω κάτι διαγωνίσματα και έκανα ένα διάλειμμα να μάθω τα νέα σας. Το τεστ παπ ευτυχώς βγήκε πεντακάθαρο. Πάλι καλά! Μανουτίτα χρόνια πολλά και του χρόνου στη γιορτή σου να έχεις ένα μπεμπάκι!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

καλε δε βγαινω αληθεια λεω...εμενα μου φαινεται οτι ειμαι σπιτι συνεχεια, ισως επειδη αν παω καπου ειμαι με την κατερινα και παρολο που ειναι πολυ καλη και ησυχη, οσο να πεις δεν ειναι το ιδιο με το να εισαι μονη και να χαλαρωνεις με το καφεδακι σου!!!καλα ο μικρος παιδια εχει αφιερωσει...ολο κουνιεται και χτυπαει χερια και ποδια.να δω τι θα κανει μετα, θα μας τρελανει!

καλο βραδι κοριτσια

Αστον να κλωτσήσει τώρα να κουραστεί πολύ κι όταν με το καλό βγει να θέλει να ξεκουραστεί και να μην έχεις τρέξιμο τα βράδια! Κορίτσια, διορθώνω διαγωνίσματα εκθέσεων και τα έχω παίξει. Μου φεύγει κοντά μια ώρα σε κάθε γραπτό.Περίληψη, έκθεση, ασκήσεις, αφήστε. Εχω 16 γραπτά θα φύγουν πάνω από 12 ώρες να τα διορθώσω όλα. Και μετά έχω να διορθώσω ιστορίες και την Κυριακή να ετοιμάσω το μάθημα της Δευτέρας ( έχω 6 ώρες μάθημα! ) . Και μετά φωνάζουν για τους καθηγητές και λένε ότι καθόμαστε. Κανείς όμως από τους υπόλοιπους δημόσιους υπαλλήλους δεν παίρνει τόση δουλειά στο σπίτι, ούτε περνάει τόσες ώρες με παιδια που του βγάζουν το λάδι. Κι ερχεται μετά ο Πάγκαλος να μας πει κοπρίτες. Κοπρίτες είναι αυτοί που κάθονται και μας κλέβουν...Τι με έπιασε τώρα! Καλά, τρελάθηκα με τις σαχλαμάρες που μου γράφουν τα παιδιά.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αστον να κλωτσήσει τώρα να κουραστεί πολύ κι όταν με το καλό βγει να θέλει να ξεκουραστεί και να μην έχεις τρέξιμο τα βράδια! Κορίτσια, διορθώνω διαγωνίσματα εκθέσεων και τα έχω παίξει. Μου φεύγει κοντά μια ώρα σε κάθε γραπτό.Περίληψη, έκθεση, ασκήσεις, αφήστε. Εχω 16 γραπτά θα φύγουν πάνω από 12 ώρες να τα διορθώσω όλα. Και μετά έχω να διορθώσω ιστορίες και την Κυριακή να ετοιμάσω το μάθημα της Δευτέρας ( έχω 6 ώρες μάθημα! ) . Και μετά φωνάζουν για τους καθηγητές και λένε ότι καθόμαστε. Κανείς όμως από τους υπόλοιπους δημόσιους υπαλλήλους δεν παίρνει τόση δουλειά στο σπίτι, ούτε περνάει τόσες ώρες με παιδια που του βγάζουν το λάδι. Κι ερχεται μετά ο Πάγκαλος να μας πει κοπρίτες. Κοπρίτες είναι αυτοί που κάθονται και μας κλέβουν...Τι με έπιασε τώρα! Καλά, τρελάθηκα με τις σαχλαμάρες που μου γράφουν τα παιδιά.

Δίκιο εχεισ καλή μου οντως οπως τα λες λιγο σπασιμο η δουλεία σασ αλλα αν δεν μασ τα ελεγες και εγω ευκολη την νομιζα, μανού μου χρονια πολλα με υγεία, εμεισ σήμερα πηγαμε παιδότοπο ξεσαλώσανε και αυριο πρωι θα παρουμε προαστιακο να παμε αθήνα εθνικό κήπο και με τα δύο το μωρο καρότσι βέβαια αντε να δουμε πως θα τα βολεψουμε αν και τα δικά μου εξω απο το σπιτη να ναι και οπου να ναι.

Σασ φιλω γλυκιές μου!!!

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

αχ, ιβετ μου, ακόμη κι εγώ η ίδια, πριν μπω στην τάξη, έλεγα " τι ωραία οι καθηγητές! Καλοπερνανε. Πάνε στο σχολείο, πίνουν το καφεδάκι, η ώρα με τα παιδιά περνάει ευχάριστα, γυρίζουν σπίτι νωρίς κτλ κτλ". Είναι όμως ζόρι. Αν θες να κάνεις σωστά τη δουλειά σου, θα πρέπει να αφιερώσεις για μία ώρα μαθήματος στην τάξη, τουλάχιστον μισή ώρα από την προηγούμενη για να το ετοιμάσεις. Και πολύ λίγο βάζω. Επομένως αν έχεις 5ωρο, πρέπει την προηγούμενη να ασχοληθεις το απόγευμα τουλάχιστον ένα δύωρο και αν έχεις να διορθώσεις, άστα...Καλά, είναι ανάλογα και με τις ειδικότητες!

Ιβετ, θέλω κι εγώ να έρεθι η στιγμή που να πηγαίνω σε παιδότοπο με το δικό μου παιδί και να ξεσαλώνω. Σήμερα στην εκκλησία είδα μία συμμαθητριά μου. Εχει δύο παιδιά, το ένα 6, το άλλο πιο μικρό. Αισθάνθηκα κάπως...Αφήστε που όταν βλέπω πολύ μικρά παιδιά ( μηνών ) θέλω να τα αρπάξω. Ολα μ' αρέσουν, αλλά τα μηνιάρικα πιο πολύ.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλησπερα κοριτσια, πως ειστε;ivet ολα καλα βλεπω, σε χασαμε λιγες μερουλες, προφανως ετρεχες για τις γιορτες.περασατε ομορφα;

εμεις σημερα πηγαμε με την μικρη και τον συζυγο για καφε και βολτα στην πλατεια, ειχε ηλιο, πολυ καλο καιρο, ευτυχως, πηγαμε σχετικα νωρις και βρηκαμε ενα τραπεζι αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση!

αστα margi εγω δεν εχω εκθεσεις και τετοια αλλα να ετοιμαζω εργασιες στον υπολογιστη για το καθε μαθημα πληροφορικης, στο ενιαιο λυκειο και γυμνασιο ειναι πιο ευκολα αλλα στο επαλ που ημουν γινοταν χαμος, ενα σκασμο μαθηματα, να φανταστειτε την 1η φορα που πηγα σε τεε στο τελος της χρονιας υπηρχαν παιδια που ουτε καν ηξερα!

ας ερθει ο θοδωρης και η αννουλα στο επαλ να κανουν αυτοι μαθημα και να μαθουν βεβαια τα παιδια, οχι απλα να μπουνε, να τους δω εγω τι θα κανουνε...

margi μην ακουω τετοια, θα ερθει και η σειρα σου καλε, ημαρτον, εδω αλλες και αλλες τα καταφερνουν με πολυ χειροτερα προβληματα εσυ δεν θα τα καταφερεις;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...